Szilvi - az én Picúrom a 32. héten csak 1780g volt, azóta nem tudom mi a helyzet, majd a jövő héten mérik meg. Én egyébként időben születtem anno 2750g-al és nem volt gond, lehet nekem sem lesz túl nagy babám. Amíg a doki nem mondja, hogy kevés súlya, én nem aggódom. Megnéztem a könyv szerint a 34. hétre 2200g-ot mondanak, na de hát a babák nem olvassák a könyvet!

Másrészt pedig ezek a becslések sem túl megbízhatók! Kedves barátnőm, aki szintén most terhes, azt szokta mondani, ráér inkább kint megnőni a baba, így a szülés is könnyebb lesz! Igaza van! Ha nem eszel rendesen, akkor szedj vitamint, próbálj meg egyszerre keveset enni, de többször. nekem a husileves is bejön, minden héten főzök és nyugodtabb vagyok, hogy levest is ettem, könnyen csúszik, de igaz néha csak fél tányér fér belém, de akkor is ettem. Aztán egyre jönnek a finomabbnál finomabb gyümölcsök, biztosan te is szereted az epret, a dinnyét, a banánt....tele van piac finomsággal, vagy csak egy rántotta, vagy ha már szendvics, akkor legyen kiadós, egyél mellé paprikát, paradicsomot, retket, hagymát, én egy ilyen után szinte csak este eszek, de tudom, amit ettem az jó volt a babának. Ja és minden nap egy tál Chocapiccal indítok, mert ugye imádom a tejet.... Remélem tudtam segíteni! Ja, ha más nincs, egyél sütit, az is jobb, mint a semmi! Én most újra a meggyes piskótát kívánom, de meglátjuk holnap elég lesz a fánk, ha nem akkor sütök azt is! a kilók pedig nem érdekelnek! Bár szerintem +14 kg még nem olyan gáz.