Montana: Remélem sikerül levinniük a dokiknak a vérnyomásod... Basszus az emberrel bármikor történhet ilyesmi
Andóca: Nem is hallottam róla. De én nem vagyok "tősgyökeres" békási

Csak pár éve lakom itt, fogalmam sincs, hogy az az 5 év (vagy mennyi, ha egyáltalán) meglenne-e hivatalosan....

Azért még én is rákeresek, hátha nagyobb szerencsém lesz...
Félszocpolra sajna nem tudok neked kit ajánlani, talán a többiek
Szilvi: Igen, láttam. Olvasom mindjárt azt is

Köszi
A babóca miatt pedig ne aggódj, ő tényleg elveszi, ami neki kell! Az UH-n meg igencsak tudnak tévedni

Ha csak 2 kiló is lenne most, akkor is több, mint 3 kilósan fog születni, ha időre jön. Mostanában én is madárnyi adagokat eszek, ezért igyekszem többször enni (nem mindig sikerül, esténként ezért lenyomok pár almát vagy narancsot

), de még így is van, hogy korog a pocak reggel. Próbálkozz meg étkezések között gyümölcsöt eszegetni, hátha
Bari: 3 naponta CTG? Húha. Az igen! Apa fog vinni ilyenkor? Vagy van valaki, akit esetleg meg tudsz kérni a fuvarozásra?
Én sem vezetek már szívesen, max a piacig, ami kb. 1 perc kocsival. Szerencsére a párom csütörtökönként ott kezd a kórház környékén egy ügyfélnél, úgy hogy el tud vinni. Aztán meg vissza is tud hozni, max majd várok rá valahol, ha dolga van még... Milyen mázli...
Blue: Egy jó kis melegfürdő állítólag segít a jóslófájások elviselésében, erre mit mondott a bábád?
JKriszta: Részvétem a szomszéd miatt, de tényleg nem szabad most magad ezen stresszelni. Majd mindenképpen mesélj, hogy a doki mit mondott. Gondolom csinálnak neked CTG-t is...
Mia: Gondolom most már akor kicsit nyugodtabbak vagytok

Milán bármikor jöhet, nem lehet baj...
Elan: Akkor téged most 2 napig nem látunk
Az én CTG papíromon 2 görbe van és tappancs is volt a pocimon. Az egyik Bence szívverését nézte, a másik a méh fájástevékenységeit (gondolom én). Szerintem ez gép függő, hogy mennyi vonalkát rajzol, nem? Nem értem, hogy miért nem egyfoma mindenhol ez a vizsgálat

Ja és nyomogatnom sem kellett semmilyen gombot.
Orsi: Bent marad az agyerek még addig, amíg a dokid visszajön

Ő lesz a kivétel, megvárja a dokiját

A párod pedig egy tündér, hogy így intézkedik
Megyek összedobom az ebédet, mert éhes vagyok már nagyon... Lassan le is kellene már dőlnöm... Kicsit jobb volt az éjszakám, hogy nem kellett annyit kijárni wc-re, de sajna még így is paníroztam magam éjjel minimum 1 órát, szegény páromat is jól felébresztve ezzel mindig

Szegénykém mindent megtett annak érdekében, hogy vissza tudjak aludni, pedig neki is reggel kelnie kellett...
Délután még jövök, remélem lesz időm