Sziasztok Csajok!
No, megjöttünk
Képzeljétek, most találkoztam előszőr a Bába barátosnémmal

Eddig csak irogattunk egymásnak, emlékeztek, írtam, hogy levelezek valakivel a korházból és ma fogunk találkozni. Nos, képzeljétek, engem, meg apát bevitt a szülőszobára, ott csinált nekünk CTG-t. Annyi mindent elmesélt, és jó tanácsokkal látott el, és töviről hegyire elmesélte, hogy fog zajlani a császármetszés. Mi lesz előtte, mi lesz utána, ki lehet ben, ki nem? Katéter, babalátogatás.......stb. kaja, pia, szóval minden. Az előkészítést is átbeszéltük. Mondta, hogy mikor induljak be a korházba, szóval annyi mindent elmesélt, hogy szinte semmit sem tudtam kérdezni, csak pislogtam, na meg persze nyomkodtam a gombot

A CTG eredményem egyébként, jó

A "josló" fájások 8-10 percenként jelentkeznek, szépen felkúsznak a 100-as skáláig

Ez a része már inkább kellemetlenebb, de a lényeg, hogy Kristóf nagyon jól érzi magát. Megtapogatta a pocakomat is, mondta, hogy szép nagy baba Kristóf

Ő jövőhétre saccolta a szülést, az állapotokat és a CTG-t látván. Szóval, talán összejön az IKREK jegy

Jaj nem is tudok most többet írni, annyira izgatott vagyok már

Kaptam a korházi gyógyszertárba végre budira való papírülőkét is
Ez történt eddig -Velünk. Kellene egy picit aludni, mert egész éjszaka nem sikerűlt. Bár, azt is mondták, hogy nagyon ne számítsak alvásra

Sajnos, ezt is tudomásul kellett vennem
Oszi: én nem mertem belerakni a kenyérsütőbe, mert szerintem nagyon váladékos a tésztája

De kb 10 perc alatt össze lehetett gyúrni.