A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Montanának nagyon sok gratula! Megvan a második baba is, tök jó. És mindkettőnek szép nagy a súlya.

Én jól aludtam éjjel, kétszer voltam pisilni, de egyébként oké volt. A lakás szépül, egy hét és beköltözünk, és végre nekem is össze lesz rakva a kiságy és a pelenkázó!!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:48-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Háát, igyekszem, de nehéz nem csinálni a dolgokat. Szerencsére lesz segítség bőven. Majd megpróbálok tényleg keveset ügyködni.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Én is vagyok ám :wink: Megfőztem az ebédet, lefárasztott telefonon egy régi barátnőm :wink: Apa elmegy a nagypapájához, remélem addig nem történik velünk semmi :wink: Úgyis azt mondta tegnap a Bába, hogy legalább 2 óránk van, hogy beérjünk akorházba :wink: az menni fog :wink: A fájásaim szépen jönnek-mennek 8-10 percenként. De ez még mindig csak jóslófájás :P Kristóf baba pedig pihenget a pocimban :P
Jól eltűnt Bari :roll: :roll:
bluebox

Gigi: Hol az új táblázat?????? :shock: :shock:
bluebox

Felteszek mai pociképet. Az nekem is nagy rejtély, hogy fér el a baba a hasamban. :)

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:48-kor.
hékás

xxx
hékás

Kép

Kép

Kép
Vendég

Én is gratulálok Montinak!!!!!!!!!

Ctg meg volt ...a doki szerint a nap legszebb ctg-je :lol: :lol:

Legközelebb kedden ctg és ultrahang...jaj de sok a srtessz :twisted:
Vendég

Gigi: Köszönjük a táblázatot. Azért most, hogy látom, hogy én is ott vagyok már az eleján.........hát.......... :roll: :roll:

Bari: Örülök, hogy minden rendben van Veletek :P Akkor NO PARA ugye??????
bluebox

Bogi: Szép Babalak :P

[b]Hékás:
No lássuk a Ti Babalakotokat, majd mi eldöntjük, hogy mi a kicsi, mi a nagy? :wink: [/b]
bluebox

Gratulálok én is Montanának!
Nőj nagyra Marcell!

Hiába a nyílt méhszáj,a nyákdugó,vagy bármi front,én már végigviszem az TUTI!!!!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Ti már itt mind tapasztalt kismamik vagytok:) így megpróbálok itt is tanácsot kérni. 8 hetes kismami vagyok, első terhesség. Tegnap egy együttlét után (ami nem volt se durva, se extrém) barnás folyás indult meg. Egy bő folyás mennyiségű, sötét barna színű dolog. Be akartunk menni a kórházba, de mivel jött-és-ment típusú folyás volt, úgy gondoltuk, hogy megvárjuk a hétfőn amúgy is esedékes UH vizsgálatot. Mit gondoltok? Tapasztalt bki hasonlót a terhesség alatt? Hogy szexuális együttlét után folyás vagy vérzés indult? Gondolom mindenképp köze van az együttléthez.. Vagy tévedek? Előre is köszönöm a válaszokat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Aida!

Sajnos, én nem tudok "szakmailag" segítséget nyújtani :cry: Én a 2. gyermekemet várom, de nekem nem volt ehhez hasonló tünetem :roll: Ha magamra lennék hagyva egy ilyen problémával, mindenképp a dokimat hívnám fel telefonon, vagy esetleg a korházat, biztos van valaki, aki segíteni tudna. Szerény véleményem, hogy ha nem követi fájás, hányinger, vagy bármi más fizikai tünet, akkor nagy baj nem lehet, de biztos hogy hétfőn már korán bemennék a dokimhoz.
Bocsi, tudom olcsó vígasz amit most írtam, de én csak egy egyszerű halandó "kismama" vagyok csak.

Gratula a babóhoz :P További tünetmentes, nagyon szép pocakosodást kívánok :wink:
bluebox

Megetettem a "Kincsemet" nagyon fincsi lett a huslevesem :P Neki is ízlett :wink: Egy picikét lefekszem pihizni :wink: Addig írjatok sokat-sokat, hogy legyen mit olvasnom :wink:
bluebox

Barika
Örülök, hogy minden rendben... látod, Dávid ügyes kiskrapek... :lol:

Aida
Előfordul...
Esetleg szedjél magnéziumot és ilyenkor nagyon jó hatású egy feles vagy egy pohárka bor... :wink:
Vendég

[quote="bluebox"]M írta:blueboxegetettem a "Kincsemet" nagyon fincsi lett a huslevesem :P Neki is ízlett :wink: Egy picikét lefekszem pihizni :wink: Addig írjatok sokat-sokat, hogy legyen mit olvasnom :wink:

Megyek én is ebédlni... és pihizni...
Ha eltűnök, biztosan előbújnak a többiek.... :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:49-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: MI AZ HOGY KICSI???????????????
Teljesen normális szép nagyp pocakméretet növesztettél :P Gratula hozzá :wink: Még Neked is van 20 napod :wink: Esetleg ha még szeretnéd növeszteni?????? De szerintem, már nincs mit növeszteni rajta :wink:
bluebox

Hékás
Szép a pocid :lol:

Tomi helyezkedik...
http://s31.photobucket.com/albums/c376/ ... t=poci.flv
Vendég

Gigi Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :P :P
Nekm már ekkorákat nem tud mocorogni. Inkább rövidebb, de erőteljesebb mozdulatokat csinál :P De tényleg nagyon jó :P
bluebox

Hékás szerintem teljesen normális...ma a ctg-n volt egy nő aki 40 hetes terhes és 3 hete volt ultrahandon akkor volt neki 4 kiló a baba..gondolom mostmár 4,5 és ugyan ilyen hasa volt mint neked!!!teljesen ok!!! :lol: :lol: :lol:

tök jó a Tomi helyezkedik :lol: :lol:

Aida én is úgy tudom,hogy az első 3 hónapban előfordulnak ilyen dolgok...de azért én személy szerint a szexet felfüggeszteném pár hétre
Vendég

Sziasztok!

Először is gratula Montananak!
Kép

Gigi igazán aranyos a pocimozgás... olyan irigy vagyok :lol: :lol: :lol:

ma megvettük a kiságyat... alig várom hogy hazahozzák, és berendezzük Peti szobáját... :oops: teljesen be vagyok sózva már :lol:
csipisz

Hű de sokat írtatok mióta nem voltam... Az anyós témához csak annyit fűznék, hogy biztos rájuk is hatással vannak a frontok... :lol: :lol:
csipisz

Csipisz te biztos egy toleráns vérmérsékletű ember vagy ...de én front ide vagy oda most fül tudnám szúrni anyóst egy vasvillára... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Köszönöm a hozzászólásokat! Sajnos az orvosomat nem tudtam felhívni, mert még csak egyszer voltam nála és nem tudom a számát csak azt ahol be tudok jelentkezni a rendelésre, az meg az aszisztens száma. :( Hétőfn 4-től rendel, 5-re van időpontunk, előbb biztos nem tudunk menni, de 5-kor ott fogunk türelmetlenül ülni és félve fogom várni az UH vizsgálatot. Csak találjon mindent rendben!! Ha úgy gondoljátok, hogy előfordul akkor próbálok kicsit legalább megnyugodni, idegeskedéssel nem jutok előrébb. :( Köszönöm még1szer!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="csipisz"]
írta:
csipisz
Gigi igazán aranyos a pocimozgás... olyan irigy vagyok :lol: :lol: :lol:
:lol:

miért hiszen naggyából mindenkinek ilyen a tornázás,neked is nem?
Vendég

Köszönöm a hozzászólásokat! Sajnos az orvosomat nem tudtam felhívni, mert még csak egyszer voltam nála és nem tudom a számát csak azt ahol be tudok jelentkezni a rendelésre, az meg az aszisztens száma. :( Hétőfn 4-től rendel, 5-re van időpontunk, előbb biztos nem tudunk menni, de 5-kor ott fogunk türelmetlenül ülni és félve fogom várni az UH vizsgálatot. Csak találjon mindent rendben!! Ha úgy gondoljátok, hogy előfordul akkor próbálok kicsit legalább megnyugodni, idegeskedéssel nem jutok előrébb. :( Köszönöm még1szer!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida szivesen...én kicsit utánna olvastam és állitólag a nők egyharmadánál előfordul egy kis cérzés vagy barna folyás az első 12 hétben
Vendég

vérzés nem cérzés
Vendég

A nyáriaknál olvasó vagyok és érdekes témát vetettek föl:nyilvános helyen szoptatás!!
Véleményetek érdekelne!!
Szerintem mega gáz..bocsi mindenkitől :oops: :oops: :oops:
Vendég

Bari: én igyekszem anyukát kerülni, mert elég gyakran
bepöccenek rá... tudod, távolról szeretni... :lol:

persze, tornázik babuci, de még nem annyira hogy kiüsse a ház oldalát... szerintem még egész jól elfér benn. De gondolom már nem sokáig. És doki bácsi szerint beirányzékolta magát, nincsenek nagy pocikilengéseim.
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:49-kor.
hékás

Gratulálok Montananak!!!!!!!!!

Bari!
A nyilvános helyen szoptatás szerintem is nagyon gáz!
Bocsi mindenkitöl aki dijazza a a dolgot! :oops:
Vendég

Gigi!
Jo hogy megörökitettétek Tomi mocorgását!
Aranyos!!!! :D
Vendég

Kép Kép Kép

szobadekorok az autósat Apa vette a fiának... :lol: csak még nem raktuk fel. és minden öntapadós... nehogy sokat kelljen vele szórakozni...
csipisz

Hékás ott senki nem ismerte a tesódat az egy kicsit más!!
Mint olyan helyen ahol bárkivel összefuthat..

Móni:majd ha lesz időd írj egy pár sort,milyen baba Mirkó?
Sokat sír?És éjjel?
Mikor lehet kivinni?
Mit ezsik?
Mennyit?
Vendég

Gratula Montanának! Isten hozott Marcell!

Gigi! Nagyon aranyosan helyezkedik Tomi! :D

Hékás, Bogi! Csini a pocitok! :D
Vendég

Montana, nagy nagy gratula Marcell babához, sok boldogsogságot Nektek!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!!

Montana Nagy Gratula Nektek!!! Jó egészséget, sok tejcit...boldog babázást kívánok!!!

Én ma voltam UH-n...baba szép nagy bpd 95.
Méhszáj zárva, fej nincs teljesen beilleszkedve, csak lazán...

Ctg-m is volt extra, márminthogy nem terveztem hogy az is lesz, gyermek jól bepörgette magát a hosszú hanyattfekvős UH alatt, úgyhogy 157 és 180 között dobolt...hát ez se jó igazán...de aztán lassan lehiggadt kicsit..még jól rákezdett csuklani is közben.

Hétfőn doki a szent Imrében, kedden ctg (itthoni), csütörtökön megint ctg Pesten...pénteken flowmetria...a szülést be se tudnám táblázni :D esetleg szerdára :D

Nagyjából visszaolvastam amennyit tudtam...Szilvi, jó hogy otthon is lehetsz kicsit...

Nyilvános szoptatás: elsőnél el se tudtam képzelni ilyesmit...a második meg olyan cicis volt, hogy vagy teleordította a világot torkaszakadtából, vagy szopizott...ez a két lehetőség volt...cumi nem kellett neki...de persze ne monstre utcán szopizást képzelj el, azért az ember keres olyan helyet ahol észrevétlen tud lenni pl parkban egy csöndes padon elfordulva...játszótéren sokat kellett szoptatnom, mert Mesivel muszáj volt menni, hát többnyire olyan részre ültünk ahol nem volt feltünő....a pólótól különben se látszott, hogy csak alszik a kezemben vagy mást is csinál...na meg Julit hordozókendőben hordtam, az még jobban eltakarta, az se látszott hogy ott baba van.

Puszik

Dana

Kép
danaaia

Bogi, Hékás : szép pocakok!! :) :)

Gigi: jó a felvétel!!!!

Hékás: a Te korod a táblázatban jól szerepel??????
Mert ha igen, nem keveset tagadhatnál le! :shock: :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Nyilvános szoptatás
Nem az én stílusom... mikor Peti született, akkor jártam Pestre suliba... akkor még nem volt autónk... IC-vel jártam... mindig vittem a lefejt tejet cumisüvegben és azt kapta meg...
(nem volt "cumizavaros")....
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás?????? Bár én is most keltem fel :wink: Ez az idő teljesen elnyom. Mondtam, Apának, olyan, mintha ólommal lenne tele a hasam :roll: Úgy húz lefelé :P
bluebox

Nyilvános szootatás: Én kihagytam, kihagynám. Ha olyan helyre mentünk én is vittem a lefejt tejet és megetettem Tomit cumisüveből. Megpróbáltam mindig úgy intézni, hogy etetésre otthon legyünk. Persze biztos vannak, vagy esetleg lesznek kivételes helyzetek, amikor a szükség nagy úr, de biztos mindent megtennék annak érdekében, hogy csak kettesben maradhassak a picivel. (Jól elbújnék :wink: ) Nem tom...... Remélem, most sem lesznek extrém helyzeteink :P
bluebox

Én egyébként itthon is teljesen félrevonulva szoptattam... nem tévéztem, nem neteztem közben... akkor csak mi voltunk...
Vendég

A nyilvános helyen való szoptatást én olyan magamutogatásnak érzem... "nézzétek, milyen jó anya vagyok"...
Vendég

Bárány!
Egy szavam nem lehet Mirkó babára!
3 óránként eszik!
Tápot!
Mert a korházban rászoktatták a cumisüvegre.4 napig ugye velem sem volt szoptatni nem tudtam most meg nem akarja elfogadni a cicit.
Pedig én aztán igazán szerettem volna szoptatni.
Most is minden evésnél cicire teszem de hisztizik!
Amugy semmi baj vele!
Nem siros!
Csak ha éhes!
Eszik aztán alszik tovább! :lol: :lol:
Vendég

Váoooo!
Laptateteje! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:50-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?