Sziasztok!!
Montana Nagy Gratula Nektek!!! Jó egészséget, sok tejcit...boldog babázást kívánok!!!
Én ma voltam UH-n...baba szép nagy bpd 95.
Méhszáj zárva, fej nincs teljesen beilleszkedve, csak lazán...
Ctg-m is volt extra, márminthogy nem terveztem hogy az is lesz, gyermek jól bepörgette magát a hosszú hanyattfekvős UH alatt, úgyhogy 157 és 180 között dobolt...hát ez se jó igazán...de aztán lassan lehiggadt kicsit..még jól rákezdett csuklani is közben.
Hétfőn doki a szent Imrében, kedden ctg (itthoni), csütörtökön megint ctg Pesten...pénteken flowmetria...a szülést be se tudnám táblázni

esetleg szerdára
Nagyjából visszaolvastam amennyit tudtam...Szilvi, jó hogy otthon is lehetsz kicsit...
Nyilvános szoptatás: elsőnél el se tudtam képzelni ilyesmit...a második meg olyan cicis volt, hogy vagy teleordította a világot torkaszakadtából, vagy szopizott...ez a két lehetőség volt...cumi nem kellett neki...de persze ne monstre utcán szopizást képzelj el, azért az ember keres olyan helyet ahol észrevétlen tud lenni pl parkban egy csöndes padon elfordulva...játszótéren sokat kellett szoptatnom, mert Mesivel muszáj volt menni, hát többnyire olyan részre ültünk ahol nem volt feltünő....a pólótól különben se látszott, hogy csak alszik a kezemben vagy mást is csinál...na meg Julit hordozókendőben hordtam, az még jobban eltakarta, az se látszott hogy ott baba van.
Puszik
Dana