A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Rég jártam már nálatok. Gabicsibe említette, h babaeső várható. Nagyon örülök nektek!!

Bikmakk,
Sz. doki augusztus-szeptemberben szokott szabadságon lenni, ha jól emlékszem.

Lányok! Mindenkinek kívánom, hogy a tavaszi-nyári időszakban sikerrel járjon!!!!!

Kép
Kép
share

Gina25!

Köszönöm hogy írtál, én is reménykedek, hogy két baba van, nagyon szeretném :)! De egynek is örülni fogok...
29.én megtudom, már alig várom :)
witch26

Witch!

NAgyon - nagyon nagyon örülök!!!
Gratulálok!
Szerintem nagy esélyed van a két babára!!!
Vigyázz MAgatokra!

Lexi!

Sajna nekem nem maradt sok csak pár szem meghát messze is vagyok...
Hogy Vagy, mi van Veled?
Írj privit ha akarsz, örülnék neki.
Puszillak.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Kép
krisztamili77

tárgytalan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:45-kor.
caty70

Szia Caty!
Üdv itt! Hát sajnos nekem nincs, de képzeld én is elrontottam ezt a szurit. Szerintem majdnem mind mellément. nem tudom miért ilyen béna ez a szuri! Én nem pótoltam, de elöttelévő nap is kaptam. Nekem nem lett semmi baj! Remélem tudsz szerezni!!!
Sok sikert!
Ja! Nekem is Antagonista volt!
kira76

tárgytalan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:45-kor.
caty70

caty!

Milenne ha betelefonálnál a Jánosba, hogy ilyen szitu van, írjanak fel egyet, és kiváltod, vagy ilyen nem lehet?
witch26

megoldódott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2009.03.10 15:47-kor.
caty70

Sziasztok!

Witch, gratulálok!!!! :lol: :lol: :lol: Sok boldogságot a továbbiakhoz is!!! :D Lehet, hogy nem véletlen a két baba az avatarodon?! :wink:

Minden napra jutna ilyen jó hír, akkor tényleg gyorsan kiürülne ez a topik! A babás topikban is micsoda hírek! Két lánynak is sikerült spontán babásodnia!!

Madrin, jól tetted, hogy szóltál a Biovitálban! Így remélhetőleg, már tényleg rendben lesz! :?
3 lila folt a karodon és egy a szemeid között? :shock: Nem semmi.... lehet, nem akartál "átmászni" és kaptál egyet az orrodra! :wink: Na, félre a tréfát.... biztos az oxigén maszk volt a bűnös. Bár, a Te peches sorozataidat ismerve, bármi megtörténhetett. :oops:
A barátnőd "kedves" volt. Igaza van, az olyanokat tényleg sajnálni kell, akik bő fél év alatt eljutnak addig, hogy 12 hetesek. :evil:
Drága, tisztába teszem szívesen a kis porontyaidat, csak legyenek már Veled!!!! Úgy, de úgy.... ! A többit tudod! Puszillak!

Gil, én is örülnék, ha a völgyek után végre emelkedő jönne! :wink: Mi a helyzet a melóhellyel? Vizsgálatok? Lesz még valami? Eredmények?

Noki, sajnálom, hogy nem sikerült az inszem! :cry:
A pocis fotón jót mosolygtam! :D Igen, nézzünk ki így mindannyian!

Brumi, hiányolom a mosolygós kis napocskádat a topikból! Gyere, plííííz!

Bonya, szegénykém......! Sajnálom!! :cry: Mielőbbi felépülést és sok-sok kitartást kívánok Neked!

Kira, nőni fog szépen a kis drágátok és minden rendben lesz! :wink: Drukkolok! Igen, kedden megyek. A férjem és egy nagyon jó barátnőm is ott lesz valószínűleg.

Adri, gratulálok a szívhanghoz! :D Vigyázz magatokra!

Vic, klassz lehetett a kirándulásotok! Jó volna fotókat is látni!
Hogy van a szemed? A szemészeti kálváriád..... egyszerűen dűhítő és elkeserítő! :evil:
Sajnos vagyunk itt egy páran, akik jó régóta várunk.... rajtatok kívül itt van még Csibe, Nefke, Süni, Lexi, Zsókuci, Manda, Baby, Bonya, Brumi.... és mi is csak a pofonokat kapjuk évek óta. :( :( Ha az élet igazságos volna, akkor már mindannyian rég babáznánk, min. egy-két picúrral.... de van aki már szerintem hárommal is. :?

Zsókuci, örülök, hogy minden rendben van Veled! :D Sok sikert a fogyihoz!

Krisztamili, millió puszi! Igyekszem írni! :D

Rony, a foltra nem kérdeztem rá. Punkció után minden mással el voltam foglalva.
Örülök, hogy sikeresen letudtad a HSG-t!
Kérdezted a biopsziát. Nekünk anno azt mondták, hogy donor vagy biopszia. Mondtuk, legyen a biopszia... (utólag kiderült, hogy nem is kellett volna, de mindegy, nem mérgelem magam! :evil:). Először azt akarták, hogy a punkció napján legyen a biopszia is, de abba nem mentünk bele. Tudni akartuk biztosra, hogy vannak-e spermiumok vagy sem. Nem akartunk úgy járni, hogy esetlegesen feleslegesen stimuláljanak.
A férjemet nem viselte meg a műtét. Helyi érzéstelenítéssel (nem érzett semmit sem!) csinálták neki, két öltés maradt utána, amik szépen gyógyultak és nem is látszódnak. Egy éjszakát töltött a János kórházban, másnap jöhetett haza. Két napot itthon pihengetett (pont hétvége volt), pár napig, a varratszedésig kötést viselt, amit naponta cserélgettünk. Könnyen felépült, én sokkal jobban izgultam érte, mint ő. :wink: 4 szalmánk lett (abban tárolják a levett "anyagot"), ami nagyon jó eredménynek számít. Fagyasztásra kerültek. Évekig lehet őket tárolni, semmi bajuk sem lesz. Így ne aggódj Te sem! :wink: Sok sikert kívánok Nektek!
Köszi szépen! :D Most kimondottan nyugodt vagyok. Bezzeg csütörtök éjjel "le voltam vadulva"...... sokáig nem tudtam elaludni, szent meggyőződésem volt, hogy ez sem sikerült.... tiszta hülye voltam.... a végén álomba sírtam magam. :oops:

Vucuska, sajnálom, hogy nem sikerült a 6. inszem! :( De hamarosan kezditek a lombikot. Nagyon drukkolok!!! Van előtted követendő jó példa! :wink:
Pihengetés nem árt a beültetés után. Konc doktor mindig azt mondja, hogy a beültetés a 0. nap, és azon kívül még három napot feküdjek.
Progi szurit az első beültetésnél csak akkor adják (általában, bár ez az orvostól is függ), ha a progeszteron szinted nem túl jó. Ha jó, akkor csak Utrogestan. 2-3. beültetésnél viszont már felírják a progi szurit az Utro mellé, biztos, ami biztos. (Az első kettőnél én sem kaptam, de most igen.)

Lexi, itt is vagy! Mizújs? Hogy vagy? Azóta is várom a beszámolódat és társait! :wink:
Nem tudom, hogy holnap tudok-e jönni, ezért: Nagyon boldog Névnapot kívánok Neked!

Akire, Caty, üdv köztünk! Sok sikert Nektek is!

Kery :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Caty!
Én most vagyok 6 hetes! Sikerült az első lombik!
Anett!
Jó, de azért ha látlak odamehetek hozzád, ugye? :lol:
Hűűűűűű de rosszul vagyok... :? :wink:
kira76

Kira!

Szívesen lennék a helyedben! :) Bár a rosszullétek közül én a hányingert bírom a legrosszabbul!
Jégkásásra hűtött ásványvíz kortyonként, hidd el az segít!

Gabicsibe!

Bocsi, hogy most válaszolok, igen szeretnék bekerülni a táblázatba, csak megvárom 29-ét, mert nem tudom ki lesz az orvosom! :)

Kedves Witch!

Megpróbálom a körzeti orvosi kikérőt, köszi az ötletet! Nagyon drukkolok Neked, hogy 29-én két picit láss az UH-on! :-)

Kép
akire79

Vucuska4

Progiszurival kapcsolatban, én hallottam amikor az első beültim lett volna hogy jó, aztán nekem nem történt meg a beülti, így az első hivatalos beültimnél szó szerint kértem a dokitol, és most is...
Nem haragudott érte, és felírta...
witch26

Sziasztok,

Gratulálok az új kismamiknak++++++++++++++++

Anett drukk keddre++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Lányok,
Minden újdonsült kismaminak hatalmas gratula! :D
Szoktalak benneteket olvasni, és magamban itt örömködöm, amikor olvasom a jó híreket! Még élénken bennem van, amikor én vártam az eredményre, és szorítottak értem a sorstársak!

Ja, és gyertek a babás topicba is, szeretettel várunk benneteket, kellenek ám az új kismamik, mert lassan elfogyunk! :wink:

Anett,
Sokat eszembe jutsz, borzasztóan szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kira, ezt nem komolyan kérdezted, ugye? :wink: :lol:

Csibe, köszi szépen!!

Kép

KépKép
anett_1

Rebe, drága vagy! :D Én is sokat gondolok Rátok! Olyan jó volt veletek találkozni, látni titeket és a szép, nagy pocidat! Ha eszembe juttok, akkor ismét körbeér a mosoly az arcomon, mint ott és akkor. A férjed is ahogy mutogatta büszkén és boldogan a friss uh képet..... én is néztem, nem mertem mondani, hogy nem látok belőle semmit sem, de elhittem neki, hogy az egyik baba pofija van rajta. :oops:
Csak gratulálni tudok, hogy ilyen szépen eljutottatok eddig! Hamarosan a karodban foghatod a lányokat. Hihetetlen, hogy rohan az idő.... emlékszem a beültetésed napjára. Olyan, mintha pár hete lett volna. Gabicsibe is hamarosan szül, pedig neki sem túl régen gratuláltam. :roll:
Puszillak!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Megígértem Vic-nek, hogy felteszem a képeit, úgyhogy most ezeket fogjátok látni (én irigy-birigy vagyok, hogy ilyen szépséges helyeken jártatok, Vic :D:D:D).

Tehát VIC KÉPEI:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hűűha! Ez tényleg gyönyörű! De jó lehetett! :)
Anett!
Persze, hogy vicceltem! :lol: Azt még mond meg légyszi, hogy hány órára mentek reggel. Mert akkor kb meg lehet határozni, hogy meddíg lesztek ott. Párom van a kocsimmal, mert az övének kampec, úgyhogy egy barinőm visz fel egy darabíg és onnan BKV. Mi kb 10 körül indulun, úgyhogy sajnos 12-né sokkal elöbb nem fogok odaérni.
Látom csend van, mindenki pihizik, úgyhogy további jó henyélést! :)
kira76

Sziasztok Lányok!!!!

Először is mindenkinek gratulálok akinek sikerült. :D

Én sajna most nem jártam sikerrel. :( :cry: Pedig nagyon biztam benne. De bizok benne hogy a következő sikerülni fog.

Gyoreneildi!!!!!
Én lennék az a lány aki másodiknak állt a sorban. El tudnád küldeni az e-mail címed????

Gabicsibe!
május 20-án UH

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!

Vigyázzatok Magatokra!!!!!
Vendég

Kery drága nagyon sajnálom! :cry: Bizzunk nagyon a legközelebbibe!
Puszi!!!!!
kira76

Kery!

Nagyon sajnálom, remélem legközelebb sikerül.

Lányok!
én már 2-3 napja 2 órát alszok napközben, és délelőtt tiszta nyomi vagyok, estére semmi bajom, ti is így vagytok?
witch26

Witch!

Én is álomkórban szenvedek! :)
Csak én napi 2*2 órát alszom.:D

Délelőtt és délután is. :oops:
Már kezdem azt hinni, hogy ez nem normális! :)

Kép
nika28

Kery!

Sajnálom! :(

Kép
nika28

Kery
Sajnálom :( ,de hajrá következő inszem!krisztának is a 2.sikerült!

Anett
Kitartás!!!!Nagyon szorítok!!!

Vic
Tényleg nagyon szép helyen voltatok!!!

Akire
Én azért beírtalak,majd ezt az adatot pótoljuk!!! :wink:

Kriszta
Még nem jelentkezett senki a táblázat vezetésére!Miért te átvállalnád??

Nika
Most aludj,mert 8 hónap múlva már nem nagyon fogsz :lol:
gabicsibe

Kép Kép
gabicsibe

Kery,

Én is nagyon sajnálom :(

Fel a fejjel! Sikerülni fog előbb-utóbb, és inkább előbb :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Kery

Nagyon sajnálom,de amilyen babaeső van mostanában.......
:lol: :lol: :lol: :lol:

Minket sem fog elkerülni hidd el!

Puszi

Kép
noki&potyi

Kery

Nagyon sajnálom, remélem, hogy a következő sikerülni fog!!!
Tarts ki! Puszi!
adri1983

Sziasztok!

Szeretnék Tőletek segítséget kérni lombikkal kapcsolatban. Teljesen össze vagyok zavarodva.
Áprilisban megvolt a 6. inszemem, de pihenni akartam kicsit, ezért nem vágtunk bele azonnal a lombikba. W. dokihoz járok.
Kaptam két beutalót, az egyik vérvétel nekem (hormon, HIV, Hepatitis C, HBsAG), úgy emlékszem, azt mondta a doki, hogy a 3. napon kell mennem, a másik spermavizsgálat (tenyésztés, morfológia). Meg kell majd nőgyógyi vizsgálat, rákszűrés.

Igazából az a probléma, hogy június végén mennénk nyaralni, és nagy valószínűséggel akkorra fog esni a következő 3. nap, viszont nem szeretnék még egy hónapot várni. Ezért arra gondoltam, hogy elmennék most a 3. napi vérvételre, viszont a nyaralásig már egyik protokol sem fér bele, szóval majd csak következő hónapban szeretnénk belevágni a lombikba. Szerintetek lehet így csinálni, hogy most megyek el 3. napi vérvételre, de majcsak 1 hónap múlva kezdjük a lombikot? Egyáltalán mihez kell ez a 3. napi vérvétel? Ez alapján mondja meg a doki, hogy milyen protokol lesz? Vagy csak azért kell, mert az előző leleteim lejártak (1 évnél régebbiek)? Gondolom rövid protokolhoz kell 3. napi, az alapján határozza meg a doki a stimulációhoz szükséges szuriadagot? De hosszú esetén mi van? Teljesen össze vagyok zavarodva.. Kérlek-kérlek segítsetek..

Mindenkinek mennek drukkjaim, és óriási gratula a kismamiknak! :)
Szeretnék még én is beleférni a BMC-s babaesőbe. :roll:
denika
Budapest

Bessy,
remélem minden rendben Veletek.Régen jelentkeztél már?
Voltál már a saját dokidnál?

Orsi
orsiborsi

denika
szerintem ennek semmi akadálya. Azért kellenek újra a kivizsgálások mivel egy évnél régebbiek a leleteid. Nekem kellett meni 2vagy3 napon aztán 14.napon akkor volt nőgyógyászati vizsgálat és 21napon is vérvétel. Na ezt értelmesen leírtam de talán érthető. Ezt követően bármelyik ciklusban lehet kezdeni, az a saját döntésed.
juzsika

Kery!

Sajnálom, de a babaeső Téged is el kell érjen... :D

deri
deri

Sziasztok Lányok!

Kriszta, Witch hatalmas gratula, ez aztán a babaeső.

Anett,
Nagy drukk neked.

Zsókuci,
Nagyon köszönöm, hogy felraktad a képeket.

Juzsika,

Hajrá.

Kery,
Te szegény nagyon sajnállak.

Lexi,
Esküszöm pont a napokban gondoltam Rád, hogy írnom kéne már mi újság. Írtam neked e-maileket, de atrtok tőle, hogy nem kaptad meg, mert szarakodott a freemailem. Egyszer a mh-ről is írtam. Megkaptad valamelyiket, mert nem válaszoltál.

Pénteken voltam szemésznél, és hát kötőhártya gyulladásom van. Most nem hordhatom a lencsét, kaptam cseppet. de nem javul semmit. Esküszöm akkor a legjobb, ha nem cseppentek semmit. Ki fogom próbálni. Csak tudnám mikor mert ezt 2 hétig szedni kell, aztán konrtoll. Ha nem cseppentem és nem javul, akkor azért szid le a doki. Tök kivan. Ha meg cseppentem, akkor tovább szenvedek, és ugyanúgy nem múlik, sőt. ÁÁÁÁÁ. Reggel alig bírom kinyitni, úgy recseg a szárazságtól, aztán meg ég. Azt is mondta lehet, hogy allergia is társult hozzá, de a gyulladás az tuti. Szenvedek tovább.

Na majd még jövök, ha tudok.
vic12

Juzsika: Köszönöm a válaszod! Nekem 14. és 21. napi vérvételt nem mondott a doki, csak 3. napit.
denika
Budapest

Sziasztok LÁnyok!

LExi hogy írhatsz olyat hogy nem emlékszünk Rád... Én csak nem akartalak már zargatni, majd írok privit mert van Utrom...

Caty válaszoltam a privire, Cetrotide ügyben! Látom sürgős vhogy ma is megoldhatjuk.

Anett holnap mész ugye, nagyon fogok drukkolni! Hányra mentek? Mert ha minden igaz én holnap megyek a Lintner tanárúrhoz időpontért.Tényleg nem tudjátok lesz holnap nincs szabin?
HA hamar odaértek akkor átnézek a BMC-be úgyis régen voltam :)

Vic hogy milyen szép helyen voltatok, viszont a szemed tényleg gyógyulhatna :evil:

Tegnap Boxer majálison voltunk a kutyával, olyn jó volt, végre senki nem "ugatott" hogy vigyük a rohadt dögöt arrébb, meg hoyg fuj nyálas, meg szájkosár kell a rohadt dögre (ezek csak a napi beszólások ) annyira jó volt hogy még a hatása alatt vagyok :) Sok boxer, jó fej gazdik :)
MAjd lesz kép is, addig míg nincs uh kép sajna kénytelen vagyok a kutyát mutogatni :D :D :D
madrin

Madrin :D
nagyon várom a képeket a kutyidról, én is bolondulok értük!!!!
Annyira jó fejek! :D
adri1983

Madrin!
A Boxer a második kedvenc kutyafajtám!!! :lol: Annyira bolondok azok a kutyák, hogy folyton csak röhögök rajtuk. Főleg míg fiatalok! Úgyhogy ide azokkal a képekkel! :) A favorit persze a Roti! Ne aggódj én is kapom folyamatosan az ívet miattuk. Mindíg mondják, hogy harci kutyák és miért nem tartom Őket zárva egy kenelbe! De akik ezeket mondják, annyi eszük nincs, hogy egy zárva tartott kutya megvadul... Na! De ez nem az a topik ahol ezen dühönghetnék!!! De akkor gondolom Te is hasonlóképpen gondolkodsz mint én!
Noki!
Ketyeg az órád!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kira76

Sziasztok!

Kery!
Sajnálom hogy nem sikerült! De biztos össze fog jönni!!! :wink:

Witch!
Ha jól emlékszem Te is szedsz valamilyen gyógyszert az inzulinodra (Meforal, Merck....). Azt olvastam a betegtájékoztatóban hogyha altatásos műtétet végeznek a betegen akkor abba kell hagyni a gyógyszer szedését. Te mit tudsz erről? MOst hogy kiderült hogy babát vársz :lol: szeded továbbra is?

Kép
vucuska

Anett!
Hogy vagy?
Nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vucuska

Anett!

Nagyon szorítok holnapra! Kép

Nem csinálsz tesztet?

Kép
nika28

Sziasztok!

Lányok! Tényleg vkinek át kellene vennie Gabitól a táblát!! Légyszi valaki! Olyan rendes tőle, hogy még mindig csinálja!

Vic
Gyönyörű helyen voltatok!!!! Hol is van ez pontosan? Remélem, lassan kilábalsz a szembetegségedből! Jobbulást!

Anett
Nagyon nagy drukk holnapra!!!!!! Hogy vagy????
Szerdán megyek a dokihoz, akkor derül ki minden, szinte úgy várom, mint egy eredményhirdetést. Hátha talált vmit. Melóhely még mindig függőben... Sajna... Köszi a kérdést.

Kery
Nagyon sajnálom.... De hátha a következő!

Lexi
Aki ismert, az tuti nem felejtett el!!!! Csak nem belevágtál újra, hogy Utro kell???? Voltál endokrinológusnál?

Csibe
Mi van veled??????????????????????

ELTŰNTEK, JELENTKEZZETEK!!!
Törpe, Baby, Brumi, Süni, Nellike?????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lányok!
Nagyon sokan kérdeztétek priviben, ezért inkább írok ide.
Nem vágtam bele újból. Lombik és orvosfóbiám alakult ki, a lehető legsúlyosabb. :lol: :lol: Saját gyártással próbálkozunk.......... Úgyhogy hívjatok csak nyúllánynak........
De olyan édesen meglendült mindenki fantáziája, hátha belém beszéltek egy babát......
puszi mindenkinek
Vendég

Lexi!

Én is örülök hogy hallottam felőletek és hogy kis nyuszilány lettél... :lol:
Nekem van maradék Utróm és azt fel tudom ajánlani Neked.

Kép
vucuska

Anett
Kép

Bmc-s járatnak nagy kalappal!!!
gabicsibe

Vucuska!

Engem altattak, és semmi bajom nem volt, Merkformint szedek, majd 6 hetesen a nőgyogyimmal konzultálok, de én anélkül, állandóan rosszul vagyok, amúgy sok sok baba született már emellett :)
witch26

Sziasztok!

Megérkeztünk Szegedről a kontrolról!

Szóval a szövettan ENDOMETRIÓZIST mutat ( igaz ezt már a napokban telefonon is megkérdeztem).

Szülinapom alkalmából az történt amit szerttem volna.

De először is egy vallomással tartozom!!!

Nagyon nehéz döntés volt higgyétek el, de szerintem megfogtok érteni.

Már a műtét előtt is sokat gondolkoztam, de a kórházban döntöttem el végleg főleg, hogy megint megnehezítette a műtétet az a fránya endó!
A régiek talán még emlékeztek, hogy a hiperstimuk miatt minden nap kocsikáztam fel Bp-re, ami nem volt egy leányálom.
Hajnalban kelni, sorba állni már a végén kis székkel mentem a soromat kiülni, és egésznap ott dekkolni a véreredményre , hogy megtudjam mennyi cuccost kell szúrnom.
Este volt mire hazaértem és ez ment egy hétig minden alkalommal.
300km -t zötykölészni minden nap úgy , hogy mind két petefészekben 20-30 tüsző növekszik amik 10-40 mm-ek.
Nem vesézem a dolgot tovább.

A szívem majd meg szakad, mert nagyon megszerettem az ottani személyzetet és benneteket.
Szóval senkivel semmi bajom , de így kellett döntenem.
Azért Szeged csak 60km-re van, nem mindegy és ott van legalább az endósdokim is egyhelyen leszek jó kezekben.

Bejelentkeztem a szegedi Kaáli Intézetbe és júli 8-ra kaptam időpontot.

Nos a dokikám azt mondta, hogy nem kapom most a GnRh kezelést, hanem próbálkozzunk júli 8-ig spontán hátha megtörténik a csoda és majd az ottaniak a lombikkal tovább próbálkoznak ha nem jönne addig össze.

Kicsit parázok, hogy nehogy visszafejlődjön az endó, doki szerint az esély megvan rá , de bízzunk benne hátha túl jó munkát végzett.

Szóval most csak is EZERREL a spontán CSODÁRA gondolok!!!!

Ugye azért nem száműztök a topikból???

Pusszantalak benneteket!!!

Gabcsikám átírhatod 31-re.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok,

Anett drukk holnapra+++++++++

Gil nálam nem történik semmi különös, habár pénteken levetettem a genetikára meg immunológiára vért. Várom a negatív eredményt :wink: Tényleg az immunológián mit néznek?

Lexi, Bonya hajrá spontán :wink:

Kép

csibe
csibe32

Bonya!

Sajnálom, de megértem a döntésed!
Azért ne hagyj itt minket, mi szívesen látunk továbbra is! Hajrá spontán baba!:) :)

Kép
nika28

Szerintetek, kiadják az ottani leleteket és zárókat?

Ha Irénke drágát megkérném lefénymásolná Őket és postázná szerintetek?
Olyan kínos ez az egész, mert annyira IMÁDOM Őket és mégis döntenem kellett!!!

Csibe,Nika köszike aranyosak vagytok!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?