Sziasztok!
Witch, gratulálok!!!!

Sok boldogságot a továbbiakhoz is!!!

Lehet, hogy nem véletlen a két baba az avatarodon?!
Minden napra jutna ilyen jó hír, akkor tényleg gyorsan kiürülne ez a topik! A babás topikban is micsoda hírek! Két lánynak is sikerült spontán babásodnia!!
Madrin, jól tetted, hogy szóltál a Biovitálban! Így remélhetőleg, már tényleg rendben lesz!
3 lila folt a karodon és egy a szemeid között?

Nem semmi.... lehet, nem akartál "átmászni" és kaptál egyet az orrodra!

Na, félre a tréfát.... biztos az oxigén maszk volt a bűnös. Bár, a Te peches sorozataidat ismerve, bármi megtörténhetett.
A barátnőd "kedves" volt. Igaza van, az olyanokat tényleg sajnálni kell, akik bő fél év alatt eljutnak addig, hogy 12 hetesek.
Drága, tisztába teszem szívesen a kis porontyaidat, csak legyenek már Veled!!!! Úgy, de úgy.... ! A többit tudod! Puszillak!
Gil, én is örülnék, ha a völgyek után végre emelkedő jönne!

Mi a helyzet a melóhellyel? Vizsgálatok? Lesz még valami? Eredmények?
Noki, sajnálom, hogy nem sikerült az inszem!
A pocis fotón jót mosolygtam!

Igen, nézzünk ki így mindannyian!
Brumi, hiányolom a mosolygós kis napocskádat a topikból! Gyere, plííííz!
Bonya, szegénykém......! Sajnálom!!

Mielőbbi felépülést és sok-sok kitartást kívánok Neked!
Kira, nőni fog szépen a kis drágátok és minden rendben lesz!

Drukkolok! Igen, kedden megyek. A férjem és egy nagyon jó barátnőm is ott lesz valószínűleg.
Adri, gratulálok a szívhanghoz!

Vigyázz magatokra!
Vic, klassz lehetett a kirándulásotok! Jó volna fotókat is látni!
Hogy van a szemed? A szemészeti kálváriád..... egyszerűen dűhítő és elkeserítő!
Sajnos vagyunk itt egy páran, akik jó régóta várunk.... rajtatok kívül itt van még Csibe, Nefke, Süni, Lexi, Zsókuci, Manda, Baby, Bonya, Brumi....
és mi is csak a pofonokat kapjuk évek óta.

Ha az élet igazságos volna, akkor már mindannyian rég babáznánk, min. egy-két picúrral.... de van aki már szerintem hárommal is.
Zsókuci, örülök, hogy minden rendben van Veled!

Sok sikert a fogyihoz!
Krisztamili, millió puszi! Igyekszem írni!
Rony, a foltra nem kérdeztem rá. Punkció után minden mással el voltam foglalva.
Örülök, hogy sikeresen letudtad a HSG-t!
Kérdezted a biopsziát. Nekünk anno azt mondták, hogy donor vagy biopszia. Mondtuk, legyen a biopszia... (utólag kiderült, hogy nem is kellett volna, de mindegy, nem mérgelem magam!

). Először azt akarták, hogy a punkció napján legyen a biopszia is, de abba nem mentünk bele. Tudni akartuk biztosra, hogy vannak-e spermiumok vagy sem. Nem akartunk úgy járni, hogy esetlegesen feleslegesen stimuláljanak.
A férjemet nem viselte meg a műtét. Helyi érzéstelenítéssel (nem érzett semmit sem!) csinálták neki, két öltés maradt utána, amik szépen gyógyultak és nem is látszódnak. Egy éjszakát töltött a János kórházban, másnap jöhetett haza. Két napot itthon pihengetett (pont hétvége volt), pár napig, a varratszedésig kötést viselt, amit naponta cserélgettünk. Könnyen felépült, én sokkal jobban izgultam érte, mint ő.

4 szalmánk lett (abban tárolják a levett "anyagot"), ami nagyon jó eredménynek számít. Fagyasztásra kerültek. Évekig lehet őket tárolni, semmi bajuk sem lesz. Így ne aggódj Te sem!

Sok sikert kívánok Nektek!
Köszi szépen!

Most kimondottan nyugodt vagyok. Bezzeg csütörtök éjjel "le voltam vadulva"...... sokáig nem tudtam elaludni, szent meggyőződésem volt, hogy ez sem sikerült.... tiszta hülye voltam.... a végén álomba sírtam magam.
Vucuska, sajnálom, hogy nem sikerült a 6. inszem!

De hamarosan kezditek a lombikot. Nagyon drukkolok!!! Van előtted követendő jó példa!
Pihengetés nem árt a beültetés után. Konc doktor mindig azt mondja, hogy a beültetés a 0. nap, és azon kívül még három napot feküdjek.
Progi szurit az első beültetésnél csak akkor adják (általában, bár ez az orvostól is függ), ha a progeszteron szinted nem túl jó. Ha jó, akkor csak Utrogestan. 2-3. beültetésnél viszont már felírják a progi szurit az Utro mellé, biztos, ami biztos. (Az első kettőnél én sem kaptam, de most igen.)
Lexi, itt is vagy! Mizújs? Hogy vagy? Azóta is várom a beszámolódat és társait!
Nem tudom, hogy holnap tudok-e jönni, ezért:
Nagyon boldog Névnapot kívánok Neked!
Akire, Caty, üdv köztünk! Sok sikert Nektek is!
Kery