hali lányok!
visszaolvastam és jó sokat irtatok.
gátmasszázs: hát ez tényleg elég érdekesen hangzik. én nem gondoltam hogy igy kell
ami! jó hogy még egyben jöttetek haza. birjátok még ki vagy 2 hétig!!!
jaj meg még volt egy csomó minden a két napban de alig emléxem valamire.
most kicsit rólam... bocsi de "nagy élmény" volt a hétvége.
kicsit fárasztalak titeket az én hétvégémmel.
tegnap nagyon jó volt. céges családi nap volt debrecen mellett, a vekeri tónál.
nagyon jól éreztem magam. volt sok program, de hát nekem kilőve.
volt élőcsocsó, meg foci, meg kötélhúzás meg darts meg karaoke.
volt még nem élő csocsó is

nah azt rengeteget játszottam. és az én kisfiam is
képzeljétek ő is rugdosta a hasfalam, vagyis az oldalam. olyan édes volt
valami este 8 után értünk haza. gyors tusi aztán megint mentünk tovább. éjfél körül értünk haza. billiárdozni voltunk. habár én nem játszottam. én szurkoltam nyusziapunak
ma meg grillezni voltunk nem messze egy tónál.az is nagyon jó volt.
hazafelé én vezettem, mert nyusziapus sörcsizett.
elkezdett esni az eső. olyan szinten hogy nem lehetett látni semmit.
aztán ahogy jövünk 50-60- nal egyszercsak jön egy nagy kanyar. nem baj ismerem a környéket... gondoltam én.
de arra nem számítottam hogy a kanyarban azt látom hogy az utszélén elindul egy fa... és csak dől-dől-dől... nah éppen hogy meg tudtunk állni. főleg hogy satuféket se nagyon akartam a csuszós ut miatt meg azért mert mögöttünk is jöttek ismerősök is., meg még autók.
nem lett volna jó egyik kocsit se megnyomni. főleg mert ugyebár a bizti nem fizeti a mi autónkra a kárt

átépített autóra nem annyit fizet mint amennyibe valójában az kerül
egy páran kiugrottak a kocsiból és gyorsan amennyire tudták azt az óriási fát elrángatták meg az ágakat letördelték hogy legalább egy sáv, vagyis annak is csak a fele járható legyen. én meg paráztam a kocsiban
aztán meg is kellett állni mert nem lehetett látni az esőtől meg voltak jó nagy vízátfolyások.
hát nagyon szörnyű volt. leirva lehet nem hangzik valami szörnyen, de nagyon az volt. párom is kicsit beparázott. de megdicsért hogy ügyesen kezeltem a dolgot.
az én kis drágám is jol beindult a pocakomban .szegénykém.
nah most megyek ledőlök és megnézem mennyire aktív babucikám. meg egy kicsit feszít a hasam. pihizni kell erre a nagy izgalomra.