A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

valaki rakott fel a múltkor egy oldalt ilyen csuklószorítóról meg hogy ő milyet használ(t), nem emlékszem ki volt :oops:
megtenné hogy felrakná megint?? szétmegy a csuklóm, annyira fáj, lehet vennék egy olyat....

Kép
Kép
h. szilvi

koszonom a dicsereteket!

itt is oriasi vihar keszul, olyan mindent visz a szel tipusu:(

kike: jo az uj keped!
Vendég

Anyjuk:Köszi :wink:
Kitartást a viharhoz,itt süt a nap.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Most értünk haza, és most végeztem a visszaolvassással...

Ami!
Alaposan rámijesztettél!
Örülök, hogy minden rendben van! Azért a házimunkával még egy kicsit óvatosan!
Áron szobája nagyon szép lett! Ügyesek vagytok!

Wera!
Ismételten hálás köszönet Ági telefonszámáért, ma megvette nekem a baldachint!!!
Sajnálom, hogy a tegnapi nap nem egészen úgy sikerült, ahogy szeretted volna!

Mi ma az anyukámnál voltunk, most van a szülinapja. Ma szerencsére jó napja volt, örült nekünk!

Én nagyon elfáradtam, mert búcsú is volt, és megsétáltattam a pocakomat ott is...
Jól esett, de most kipurcantam!
A linket a csuklóvédőről én tettem fel, rögtön megkeresem.
Vendég

http://www.gyogyaszati.hu/termekek.php?id=124

Nekem az IT-26-os van.
--------------------------------------------------------------------------------
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Ibm! Hú, jól megijedtem, ahogy olvastam vissza! Örülök, hogy Picurka úgy döntött, még marad!
Nagyon jó a szoba!
mi még sehol nem tartunk, jövő héten lesz meg a szekrény és kezdjük feltölteni.

Titi! Csini vagy! :D

Anyjuk! Te is csini vagy! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Mi megjártuk a babaexpót.
Hááát....nem volt valami nagy durranás.
Mondjuk tehették volna egy héttel későbbre, mikor Apa már megkapja a fizuját! :evil:
Ruhák voltak újak meg turisak is, árban ugyanannyi vagy még drágább, mint amúgy a butikokban.

Babakocsit lett volna érdemes venni ott. Nagggyon jót láttam 32ezerért.

Jó zsúfolt volt, meg millióan voltak, nem maradtunk túl sokáig.

Viszont kaptam egy kupont, két hónapra ingyen kölcsönözhetek vele babamérleget 10ezer kaucióval!

Aztán gyalog jöttünk haza, jól elfáradtam, hát aludtam egy jót.

Reggel vettünk egy bazi görögdinnyét, az előbb betoltam egy méretes darabot. :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike! Jó az új avatar képed! Aranyosak vagytok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hű, ez a vihar nem volt semmi! :shock: Szegény Apa, pont jött haza melóból, majd' elvitte a szél!

Andi - nem, sajna folyás maradt, csak már megszoktam :(

Én holnap veszek gátmasszázsolajat, aztán elkezdem. Amúgy nem tudtam, hogy közbem már tágítani is kell "a területet" :shock: . Ez így már nem hangzik vmi jól :roll: .

Ami - állati undi lehetett a dinnye!! :?
Tényleg olyan bizonytalan volt a fiatal doki?? Nagyon utálom ha egy orvos nem határozott! Na így legyünk nyugodtak! :evil:
Szülés: ok, akkor én szülök 1-jén, Te pedig 2-án! Megdumáltuk! :wink:

Olyan furi, eddig tök keveseket bírtam enni, most meg szinte feneketlen lett a gyomrom!! Folyton csak ennék, és sose vagyok tele! Látnátok mit betermeltem ma is! :shock: Le se merem írni... :oops: Most már azért jó lenne odafigyelni! De nem bírom leállítani magam. Pedig tegnap próbáltam föl a legnagyobb "régi" nyári gatyómat (fehér vászon, nagyon csípő és megkötős) és sajna már abba se férek bele! Pedig mindenki azon lelkendezik, hogy csak pocakra híztam. Hát sajna nem. Így jártam. Végülis örülhetnék is hogy ennyi zabálással még nem gurulok... :roll:

Vidokata, Anyjuk - mozognak már a babácskák???? Remélem aktivizálták magukat! :)
Én nagyon örülök hogy az enyém ilyen hiperaktív, bár később biztos sokat fogok még zokogni emiatt... :twisted:

Megyek és írom a receptet! Előbb megint elfelejtettem... :P :lol:
Vendég

Wera!

Enni sajna én is tudok... :oops:
És nekem is mindenki ezt mondja, de én látom, hogy nem így van... :?

Asszem megfordult Emma!!!
Akkora buli van a gyomrom körül... :shock: olyan jó lenne...

Vidokata, Anyjuk!
Nyugi!
Nem minden nap mocorognak olyan nagyon...
Az én babám is csak magához képest aktív...
Mi sem tudunk olyanokat produkálni, mint Wera Nórija...
Mondjuk nekem a méhlepényem mellső fali, és pont ezért.. :? :cry:
Vendég

Most tuti volt valami front, mert bár én nem érzem meg, Levi lapított két napig.

Evés. 10perces közökkel egész nap tudnék... :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Oké, akkor megnyugodtam hogy nem csak én vagyok egyedül ezzel a zabálással. De ma már nem eszem többet, max almát, az legalább nem hízlal! :D

Marcsi - akkor biztos tényleg megfordult!! Tökjó!

Én még mindig azon aggódom, hogy hiába nézzük meg uh-gal, hogy jól fekszik-e, ha utána megint megfrodul ez a rosszcsont! Kedden lesz elvileg uh is, majd jól megbeszélem ezt is a dokival. Csomó mindent akarok kérdezni tőle, már össze is írtam, hogy ne maradjon ki semmi :lol:
Ha kint is ilyen lesz ez a csaj, föl kell vennem egy házvezetőnőt! :twisted:
Vendég

Wera!

Nem hinném, de hamarosan megtudod....!!! :wink: :lol:
Vendég

sziasztok

látszik hogy hétvége van.....
az én babym már meg van fordulva
holnap megyek dokihoz-kissé fosok mert eléggé vizes vagyok a lábam tök gáz
na majd meglátjuk mit mond
képzeljétek lejárt a zöldkártyám de már februárban és tegnap vettem észre
én meg olyan nyugisan autoztam eddig-
holnap reggel idöpontot kell kérjek a szervizbe-csak az a kérdés kapok-e holnap délelöttre mielött dokihoz mennék mert 40km-t kell autozni oda meg vissza is ennyi
na majd meglátjuk

a kajára vissza térve én nem igen tudok enni nagyon hamar hányingerem lesz
inkább gyümölcsöt ennék de azt sokat
ja kaptam cseresznyét tegnap mindet meg is ettem....
nagyon fini volt

Képimg][/url]
Kép
ronix

mindjááá 31 hetes leszek de joooooo

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ilyne robbancs dinnyét mi is vettünk. Nemhiába, nem ez az igazi szezon. Bűzlött, mint a záptojás.

A gátmasszázsnak sztem - mindegy milyen olajjal - van szövetlazító hatása (megkockázatatom, az is mindegy, milyen formában), feszegetést nem csinálnám, az hétszentség.

potyka

hali lányok!

visszaolvastam és jó sokat irtatok.
gátmasszázs: hát ez tényleg elég érdekesen hangzik. én nem gondoltam hogy igy kell :oops: :shock:

ami! jó hogy még egyben jöttetek haza. birjátok még ki vagy 2 hétig!!!

jaj meg még volt egy csomó minden a két napban de alig emléxem valamire.

most kicsit rólam... bocsi de "nagy élmény" volt a hétvége. :oops:

kicsit fárasztalak titeket az én hétvégémmel.
tegnap nagyon jó volt. céges családi nap volt debrecen mellett, a vekeri tónál.
nagyon jól éreztem magam. volt sok program, de hát nekem kilőve.
volt élőcsocsó, meg foci, meg kötélhúzás meg darts meg karaoke.
volt még nem élő csocsó is :D nah azt rengeteget játszottam. és az én kisfiam is :D
képzeljétek ő is rugdosta a hasfalam, vagyis az oldalam. olyan édes volt :D
valami este 8 után értünk haza. gyors tusi aztán megint mentünk tovább. éjfél körül értünk haza. billiárdozni voltunk. habár én nem játszottam. én szurkoltam nyusziapunak :D

ma meg grillezni voltunk nem messze egy tónál.az is nagyon jó volt.
hazafelé én vezettem, mert nyusziapus sörcsizett.

elkezdett esni az eső. olyan szinten hogy nem lehetett látni semmit.
aztán ahogy jövünk 50-60- nal egyszercsak jön egy nagy kanyar. nem baj ismerem a környéket... gondoltam én.
de arra nem számítottam hogy a kanyarban azt látom hogy az utszélén elindul egy fa... és csak dől-dől-dől... nah éppen hogy meg tudtunk állni. főleg hogy satuféket se nagyon akartam a csuszós ut miatt meg azért mert mögöttünk is jöttek ismerősök is., meg még autók.
nem lett volna jó egyik kocsit se megnyomni. főleg mert ugyebár a bizti nem fizeti a mi autónkra a kárt :( átépített autóra nem annyit fizet mint amennyibe valójában az kerül :twisted: :twisted: :twisted:
egy páran kiugrottak a kocsiból és gyorsan amennyire tudták azt az óriási fát elrángatták meg az ágakat letördelték hogy legalább egy sáv, vagyis annak is csak a fele járható legyen. én meg paráztam a kocsiban :D
aztán meg is kellett állni mert nem lehetett látni az esőtől meg voltak jó nagy vízátfolyások.
hát nagyon szörnyű volt. leirva lehet nem hangzik valami szörnyen, de nagyon az volt. párom is kicsit beparázott. de megdicsért hogy ügyesen kezeltem a dolgot.

az én kis drágám is jol beindult a pocakomban .szegénykém.

nah most megyek ledőlök és megnézem mennyire aktív babucikám. meg egy kicsit feszít a hasam. pihizni kell erre a nagy izgalomra.

Kép

Kép
timi1982

Hát nekem bizony nehezen megy az evés-alig tudok valamit enni,nem is nagyon kívánom,és igen hamar megtelik a pocak.És szinte minden evés után pár órával jön a gyomorsav túltengés. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:nem semmi amit meséltél-tényleg ijesztő lehetett.Még szerencse hogy megúsztátok,vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép
Kép
kike

Van egy csomó kismamarucim, ami már vagy egyáltalán nem jó, köztük egy sztem állati menő h&mes cskíos tunika, amiben szoptatni is lehet, ide tettem fel: http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=284619, esetleg nézzétzek meg.

potyka

Sziasztok!

Titi, nagyon csini vagy!
Anyjuk te is nagyon csini voltál/vagy! :D
Ami, örülök hogy nincs baj!!! Vigyázz magadra!!!
Timi, jó sűrű hétvégétek volt! Még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok!!! :shock:

Nekünk elég jó volt a tegnapi lagzi. Bár a párom nem nagyon akart táncolni, mert félt hogy megütik a pocakomat. Nagyon finom kaják voltak! :P Persze mire hazaértünk jól bedagadt a lábam. :( 2 körül értünk haza. Jól kipurcantam.
Holnap reggel megyek uh-ra, este pedig NST-re.
Majd jelentkezem!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Kép
sziszka82

Jó Reggelt Kismamik!

Sziszka! Drukk az UH-hoz és az NST-hez is! :D Örülök, hogy jó volt a lagzi!

Timi! Nem lehetett semmi az útatok! Én biztosan rosszul lettem volna!

Kike! Jó az avatar képetek!

Wera! Nem lehet, hogy Nóri elkezdett lefelé kúszni és így több hely van a gyomrodnak? Én ha sokat eszem akkor utána nagyon rosszul vagyok és alig bírok mozdulni!

Kriszti! Valamit azért vetettek vagy csak terepszemle volt? Ha volt vásárlás akkor várjuk a képeket!
Vendég

Jó reggelt!
Ma sikerült nekem is korán kelnem.... 5-kor már fent voltam. Próbálkoztam visszaalvással, de nem sikerült. Igy 6-kor kijöttem reggelizni! Suliba csak 8-kor kell indulnom, igy addig még vagyok!

Ma napos idő ígézkezik... bezzeg hétvégente, mikor programot lehet szervezni, akkor meg mindig elromlik az idő.

Bár most még elég hideg van... deres a háztető (ez nem vicc) és még köd is van, de látni már hogy süt a nap. És mikor ilyen ködös reggel akkor tuti jó meleg napos szokott lenni napközben!

d.dodó

Jó reggelt!

Én is újra a bázison, visszaolvasni még nem tudtam, de rajta leszek!

Mi a hétvégét anyuméknál töltöttük.Szegénykém lesérült.
Kiugrott vállát váll izületi gyulladásnak diagnosztizálta a házidoki, és nyomta bele a szurikat.

Istenes, hogy csüt. a kórházban volt dolga, és lement a balesetire. Pénteken vissza is rakták neki. A házidokit azt hiszem köv. találkozásnál megfojtom.

A hétvégénk elég mozgalmasan telt. Anyumat ápoltuk, vettünk 6 tonna virágot, ezt ültetgettük, főztünk, stb.
20150601134430

Szia Viki!

Üdv újra a bázison! Anyukádnak jobbulást kívánok! Remélem azért pihentél is!
Vendég

Babukám!
Pihengettem, inkább ez a helyes kifejezés. Viszont tök jól aludtam.

Költözésről van híretek? Bocsi, ha már írtad, de még 10 oldalt nem "dolgoztam" fel.
20150601134430

Elvileg ma megy a tesóm megnézni egy helyet ahol befogadnák a macsekot remélem ott is marad! :D

Szorítsatok nagyon, hogy ott hagyja!

Ha minden okés lesz akkor hétvégén nagytakarítás és utána költözés! A költözésnek amúgy nem örülök de sajnos muszály! Nagyon szomorú vagyok, hogy megvették a házikónkat pedig itt Szabinak nagyon szupi kis kertje lett volna! :oops:
Vendég

Nagyon szorítok!!!!!

Lesz segítséged a költözésnél?
20150601134430

Az egész család segít a takarításban és a költözésben is! Apa azt mondta, hogy Én oda sem mehetek nehogy bajom legyen! :D
Vendég

Nagyon helyes!
nálad csak az ostor legyne, hogy mit hová rakjanak. :wink:
20150601134430

Azt, hogy mi hol lesz a szobában már Apával előre lemértük és berajzoltuk! :D Majd Apa vezényel! :wink:
Vendég

Minden cuccotok viszitek? Vagy máshol is betároltok?
20150601134430

Csak a fontos dolgokat visszük! Szekrény, ágy és ami fontos mert amúgy ez egy kompletten berendezett lakás! Az elektromos dolgokat és a többi apróságot a Férjem nagymamájához visszük!
Vendég

Oké, nincs több kérdésem! :lol:
20150601134430

Most egy kicsit lelépek mert vinnem kell a körzeti orvoshoz papírt a táppénzhez! Később még jövök!
Vendég

Én is lépek lassan, megyek kényeztető pedire.
20150601134430

Jó reggelt!

Végre tudom követni a hozzászólások sebességét :D persze nem reménykedem, hogy ez este is így lesz :wink:

Babuli, utólag is gratulálok a hétfordulódhoz! Milyen jó, hogy a család nem hagy pakolászni!

Viki, üdv újra köztünk! Anyukádnak jobbulást!

Timi, nem kis lélekjelenléted volt abban az ítéletidőben! Hál'Istennek senkinek semmi baja!

Evés-téma: én is elég hamar gyomorszájig tele vagyok mostanában, bár a töltött paprikának a hétvégén nem tudtam ellenállni, akár egyedül is befaltam volna mind a 15 tölteléket :)
Ilyen melegben (és hol van még a július????? :shock: ) viszont én is inkább folyadékot meg zöldséget-gyümölcsöt kívánok.

Lányok, tudom, hogy ti már lefutottátok a babahordozó-köröket, de azért tudtok segíteni? A hétvégén kezdtem el nézelődni, és dobtam egy hátast az áraktól. Ami igazán jó, az huszonezer körül van, ennyit nem terveztem rákölteni. Anno a babakocsink került ennyibe.... Szóval ti hol, mennyiért vettetek, hol érdemes nem túl drágán jót keresni? Inkább a boltok érdekelnének, mert a netes licitoldalakat majd bejárom, ha lesz egy kis időm. Köszi!

Ma rohangálós napom lesz, megyek az egyetemre egy papírért, hogy igazolják a nappalis tanulmányaimat, mert a szülésig valószínűleg nem lenne meg a 180 nap munkaviszonyom. Ezzel a papírral együtt viszont, remélem, jogosult leszek tgyásra és gyedre is.
Ha már arra járok, bekukkantok egy-két turiba is, néhány nyári fölsőért. Utána találkozom egy rég nem látott barátnőmmel, aztán rohanás Otiért az oviba... csak este fogok jönni.

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

jó reggelt
köszi marcsi a linket, nézek valamit, mert már kezd elviselhetetlen lenni, vagyis inkább a tűrőképességem kezd eltünni :)
nekem is sokat mocorog, de nem hiszem hogy megfordult, akkor fenn is kéne éreznem a lábát, de nem érzem.... :( holnap megtudom az uh-n...
ma meg rám szólt a védőnő hogy vigyek vizeletet, majd du oda is megyek... remélem nincs benne semmi.... :?
bedagadt a lábfejem :shock: , ilyen még nem volt, eddig a bokám felpocoltam és lejött, tegnapelőtt meg bedurrant a lábfejem széltében-hosszában duplájára és hiába pihentettem tegnap szinte egész nap nem ment le, mit csiná
ljak vele??!! :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

babuli: hajrá macsek ügyben! :)

Kép
Kép
h. szilvi

Potyka, megnéztem a te rucijaidat is! Az a csíkos tunika tetszik! Ha lesz időm, ma beszaladok a H&M-be, megnézem, mekkora is rám az az L-es méret!

Kép
Kép
bondi

Bondi, ez tök sztreccses, én alap állapotban 42 körül hordok, de így óóóóóriás mellekkel nem az igazi a dolog látványba. (ergo fel tudom venni, de az közbotrány :lol: )

potyka

jó reggelt!

Tegnap jól sikerült a bogrács főztöm! Paprikás krumplit csináltunk apával és csináltam gyümisalit. Én csak azt ettem és képzeljétek el azt hiszem hatott a vizesedésem szempontjából! 3szor mentem éjjel pisilni, de annyit kellett, mintha egy tavat ittam volna ki. Ma is gyümi lesz a vacsi
Olyan édes apa, azt mondta rohan haza hozzánk és megyünk valahová sétálni. Visszük sztema kutyuskákat is
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!!

Mától hivatalosan is szülhetnénk!!!! De nem úgy néz ki, hogy az én kicsi fiam ki szeretne bújni! :wink:

Bondi, szerintem itt elég jó árak vannak! Mi voltunk ebben a boltban.
http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=ules

KépKép
hene

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Most nem olvastam vissza, csak bekukkantottam.
Indulok a dokihoz, mert hiába nem akartam menni, elfogy a gyógyszerem... :( :shock: :x
Biztosan csinál uh-t is, meg meg is vizsgál... :?

drukkoljatok!!!!

Ha megjöttem, jelentkezem!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Babuli! Végülis nem vettünk semmit.

Viki! Anyudnak jobbulást!

Lányok, valakinek tuti tippje kenguru-ügyben? Úgy okoskodtam, hogy így lesz a legjobb, hogy amíg le meg felcipelem a babakocsit, addig a picur a kenguruban lenne.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Jó reggelt!

Köszönöm ismét az érdeklődést! Tegnap este teljes igazi pánikba estem már, ugyanis a hétvégén inaktívkodott a kicsi ok de tegnap reggeltől semmi, pedig egész nap őt szugeráltam, szóval én már a lehető legrosszabbra gondoltam (és a legrosszabb az volt, hogy a párom sem állt mellettem mert ő szerinte biztos semmi gond és már kikészült tőlem, meg a paráimtól)
Este mikor már elege volt ő is elkezdte tapogatni, erre 3 perc után volt némi mozgás, de nem túl sok.
Hát ennek is örültem, hogy legalább él! (Jóóóóóóóóó tudom hülye vagyok)
Ő meg: hát ezt nem hiszi, hogy őneki 3 perc után mozog... biztos nem érzem jól máskor. (hát persze, bentről azért jobban lehet érezni)

Ma reggel valami keveset már mozgott, de ugye ha a mozdás intenzitás csökken már az is lehet rossz jel.
Szóval mivel tegnap már elhatároztam, ma bemegyek a dokimhoz, nézze meg rendesen.
Jaj bocs hogy ennyit írtam!
Vendég

Kata már 33 hetes vagy, nem lehet hogy nagyon kevés a helye?
magdolnam

Ami: nagyon cuki lett Áron szobája! Örülök, hogy végül nem lett hétvégi baba, még egy kis időt beszélj meg vele, aztán hamarosan ha akar akkor jöhet is nem?

Anyjuk: csini voltál az esküvőn!

Evés: de jó nektek, hogy már nem tudtok enni, én meg mindig olyan éhes vagyok és sokszor ha tudom, hogy égni fog a gyomrom, akkor is eszem sajnos!

Gátmasszázs: ebben még nem merültem el de olvasgattam amiket ti írtok! :D
Vendég

és nincs kedve annyit ficánkolni? Remélem semmi baj nincs, márpedig miért lenne!
magdolnam

Hene: ha jól tudom 37. hét után már nem koraszülés, szóval egy hete már szülhetnél! :D :D :D
De nagy nagy gratula a 38. héthez!

Marcsi: drukk!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?