Bende neked jobbulást! Én amikor nagyon köhögtem és fájt a torkom tantum verde-t szedtem azt lehet terheseknek is! és sós vizzel gargalizálj ezt ajánlotta a dokim, meg persze meleg tea méz.
Szuszu: szerintem neked bekéne kapcsolni a nyugalmi állapot gombot, mert mindig történik valami. Lassan minden cselekedeted előtt el kell gondolkodni hogy "csináljam e? " nem lesz baj belőle.
Hát a babaképek tündériek, egyre nagyobbak, tényleg lassan alig férnek bele a képernyőbe a kis arcuk. Én is ma fogok időpontot kérni megyünk a Genesisbe mert már látni akarom a kis pofiját mennyit változott.
Barbi ne hagyd magad, és ne pakolj egyedül, igenis vegyen erőt magán a kedvesed ezt ő is vállalta ismét! Örülök hogy meglett a nacid!
Azért én is szerencsétlenkedek. Parkettás kedden jön újra mert amit csinált ugy szar ahogy van és kivertem a balhét. Ugyhogy még egy hét. Tegnap erre ráadásként még én is rátettem egy lapáttal. Vacsiztunk és paradicsomot ettem persze nem felvágva, hanem haraptam mert úgy esett jól. Erre ahogy beleharaptam a másik oldalt meg kijött fel a szép uj falamra.

[/url]

rucik

26 hetes poci