Barbi!
Örülök,hogy nincs elfelejtve, ha esetleg még is elfelejtenéd megvan írásban
Jó a kép amit, felraktál!
Nem tudom mit nyalt be, de egy pöttyet furcsa, hogy 2 hete is beteg volt. Nem értem mit csinálok rosszul?!
Kriszta!
Olyan helyes kismami vagy! Szuper az összes kép, végre-végre!!! Peti baba nagyon drága, már most látszik! Panka meg kis hercegnő! Ja te mondtad tavaly ugye, hogy a hajógyárin tök jó kis játszótér van? Gondoltam valamikor kinézünk családilag.
Memme!
Hát tényleg igazad van, rosszalkodás szempontjából tényleg mindegy. És hát igen amúgy is. De most úgy döntöttünk, hogy inkább gyorsan kiszedjük a dokiból a nemét és gyorsan közhírré tesszük, hátha békén hagynak minket… Bár úgyis fiú
Heni!
Köszönöm a jó tanácsot, megjegyeztem! Most szerencsére nem kellett, de nagyon jó,hogy leírtad! Kicsi lányodnak boldogságos névnapot!
Veronikusz!
Kistarcsai napok voltak tegnap mentünk ki 5percre olyan 6körül, már pakolásztak hazafele.
Dorka!
Hú tényleg nagyon jók a képek! És te milyen csinike vagy, azta!
Vica!
Jajj, de cuki Lili! Annyira szép nevet találtatok ki, nekünk is nagyon tetszik ez a név! A praxisban kicsinálta az uh-t? 4d volt?!
Valentina!
Tök jó az összes kép! Hol pancsiztatok? Milyen lett a hajad?! Pont arról nincs kép, irgum-burgum!
Vali!
Jó az új avatar meg vonalzó! Nem semmi ez a vonatos sztori!
Kukac kérdés: Martinnak is le van tapadva egyik oldalt. Mi egy hétig kenegetjük valami krémmel (ha nagyon fontos megnézem) reggel meg este, aztán egy hétig nem és a doki szokta ellenőrizni. Bár nekünk is azt mondta egyenlőre nagyon nem kell vele foglalkozni, majd ha szobatiszta lesz akkor lesz igazán érdekes.
Martin: jobban van és mégsem

Szerencsére péntek reggel hányt utoljára viszont letaknyosodott és olyan irgalmatlanul köhög, hogy sírógörcs kerülget mikor hallom! Ma megyünk vissza a dokihoz, nem értem, nem értem mi ez és 2 hete ugyanezzel küszködtünk.
Más: nekem is új hajam van! Illetve a régi csak új fazonnal

És tegnap kicsinykénk jelzett! Már egy hete éreztem a pici buborékokat, tegnap már erőteljesebb volt, igaz Nimi még nem érezte. Na majd! Holnap hívom a dokit az afp miatt, nem gyengén görcsben a gyomrom...
Szép napot mindenkinek! Irtó meleg van!