Jó reggelt! A reggeli gyors következik...
Először is, köszi a hordozós tippeket! Még Apával egyeztetni kell, mi is legyen, mi vegyük, vagy kérjük a szüleimtől+tesóméktól...
Andkata, jó kis hétvégétek volt!
Néha én is vágyom arra, hogy kettesben legyünk, de pl. múlt héten is beültünk egy mandulatortára az IKEA-ba, és annyira hiányzott Oti... Valahogy nem érezzük kereknek a miniszabikat nélküle... biztosan chiphibásak vagyunk
Viki, csúcs a szülinapi üdvözlőlapod, el is mentettem
Szilvi, hátha ma megrettennek a mamik az égi áldástól, és mindenki otthon marad, UH helyett...
Wera, nagyon csinos vagy!
Annyira hihetetlen, hogy egyre többen vagytok 35 hét fölött!
Maverick, örülök, hogy maradhatsz még! Mindenesetre fura, hogy mindenképp be akarnak fektetni, de ha nincs ágy, igazából otthon is lehetsz... És olyan jó, hogy a babák még jól érzik magukat odabenn! Azt a szöveget én sem értem, de biztosan minden ok, ha a doki nem vonta fel a szemöldökét.
MIcsoda babaméreteket olvasok... A lánykám 30 hetesen (uh szerint 29) volt 1350 g, formás kicsi baba.
Marcsi, rémisztő lehetett megtudni a szülőknek, hogy 700 g-mal született a babájuk.... de olyan jó, hogy már ekkorka csöppségeken is tudnak segíteni!
Gyümi: én piacokon szoktam vásárolni, a kispestin, vagy az Örsön a Cédrusban. Szeretem, ahogy ki van pakolva az áru, már a látványától is megjön az étvágyam
Tegnap pörögtem: ügyintézés, ebéd a barátnőmmel, aztán rohantam Otiért, elmentünk a motorjáért Anyuékhoz, mert bringát még nem vihetnek az oviba. Utána elbicikliztünk a patikába - hát volt stresszhelyzet, mert Ottó még nem tud jól fékezni, és olykor kigurult az úttestre... szerencsére csak mellékutcákban. Aztán isteni vacsit főztem (töltött tököt), és sütöttünk pogácsát. Annyira élvezte a Kisfiú, és én is, mert így szórakoztató volt nekem is a pepecselés a pogikkal. Aztán szerencsére hazaért Apa, és átvette a fürdetést, így végre feldobhattam a talpaimat (iszonyúan fájtak, a vádlik is, még most is érzem). Este kaptam is megamasszázst Apától.
Indul a reggelünk, ha tudok, még jövök.
Vigyázzatok magatokra, és csak akkor közlekedjetek, ha feltétlenül szükséges!