A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

:twisted: :twisted: :twisted:
nah kész lett a vacsi. megvacsiztunk. erre leszakadt az ég.
hát igy nem megyek sehova. :( fagyi ugrott
elég volt a tegnapi történés. ma inkább itthon várom ki a vihar végét.

Kép

Kép
timi1982

Wera- ha jól emlékszem, te a névváltozás miatt kicseréltetted a tb-kártyádat is, megtudod mondani esetleg, h hol? És nagyon sokat vártál?
bencuri

Sziasztok!

Képzeljétek kaptam még pár nap haladékot. Ma bementünk a kórházba és közölték hogy nincs ágy ezért csak pénteken kell befeküdni. Olyan jó lesz még Apával aludni egy kicsit :oops: :D

Katák!
Szerintetek az 'xy/1 élő uterus' mit jelenthet a leletemben? Vagy más aki tudja esetleg? Főleg az eleje érdekelne.
Vendég

Maverick-reméljük azért még hazajöhetsz! nem kell végig bennt maradnod!
bencuri

Bencuri!

Sajna már tuti bent kell,mert ikrekkel így szokás itt. De én már annak is örülök, hogy 3hétre kiengedtek, mert akkor is bent akartak tartani végleg :(
Vendég

Maverick és Ronix: nagyon örülök neki hogy még picit maradhattok itthon!
Maverick: sajnos ezt nem tudom értelmezni, egyet értek belőle uterus: méhet jelent. Sajnálom :oops:
Vendég

Maverick: biztos nincs már nagyon sok hátra, főleg hogy ikrek! Kitartás, aztán jelentkezz a kislányokkal!!!

Ma megkaptam a barátnőmtől a mellszívóját, sőt rögtön kettőt (az egyik elektromos) Szóval már minden meg van. Még egy babaolajat és hintőport, meg popsikrémet kell a patikából beszereznem és tényleg minden a helyén lesz! :D :D :D

Ja és vettem eg utazóágyat 5000 ft-ért ezt is a barátnőm szerezte, az unokatesója mindent eladott ami már nem kell!
Majd rakok fel képet!
Vendég

Hú de jól elvagyok itt magamban! :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:41-kor.
Vendég

VKata, sztem ha mellső falon tapad a lepény - nekem most először - sokkal kevsébé érzed a mozgást. Valahogy tompít. És pl. én sem érzem menet közben, csak ha legalábbis leülök (vagy beülök a kocsiba, azt utálja, vagy imádja :lol: ), pedig azért van praxisom abban, hogy mit kéne érezni. Úgyhogy nyugi. Amúgy meg menj el inkább 3x feleslegesen, mint egyszer ne, nem? Neked nincs fonendoszkópod? Azzal tuti be tudnál hallagtni.

Nyomtatványokat le lehet tölteni a magyarorszag.hu- n és postán elküldnei.

potyka

Potyka: egyébként félig mellsőfali a lepényem (kicsit bal oldalra csúszva) zóvel lehet. Fonendoszkópom van de sajnos azzal nagyon nehéz megtaláni a szívhangot. Egyszer egy ilyen 3 napos para után sikerült de most nem (persze azt azért tudtuk, hogy valószínűleg csak ügyetlenek vagyunk)
Vendég

Még mindig rengeteget ütök mellé de már leszoktam róla, hogy folyton kijavítsam, bocsi!
Vendég

KIKE !!!!! Írtam püt, nézd meg légy szíves, SOS:

potyka

Sziasztok!

csak egy gyors bekukkra jöttem,mindjárt lefordulok innen!
Annyira fáradt vagyok, a lábaim lufik!
Kb. 12 óta úton vagyok,igaz csak a kocsiban ültem,de iszonyat fárasztó volt!

Uh-on minden rendben volt,kb. 2800 gramm Áron babám!!!
Annyit mozgott,hogy alig tudták mérni!! :lol:
Megvana a légzésfigyelő is,mostmár minden itthon van csak ő nincs,de még remélem két hét!

Csak nagyjából olvastam át,de úgy látom mindenkinél minden ok!
Ennek örülök és gratulálok!

Wera! Remélem hamar kész lesz a festő!
Nagyon csini vagy még mindig !
És ma voltam a MC-ben!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reggel leszek korán mert 8-ra már a ctg-n kell lennem,majd akkor olvasok visza és írok!

Szép álmokat!

Kép

Kép
ibm

Hali!

VKata! Örülök, a jó hireknek!

Viki!
Teliholdnál én se tudok aludni! Kb fél éjjel fent szoktam lenni!!!!

A kismamajóga nagyon szuper volt, csak konstatáltam, hogy már bálnaállapot van... :D És még hová fog ez fajulni!!!!
Én csak 7 kg-t híztam, de igy is több vagyok , mint 80 :? Na, ezt csináljátok utánam :) :) :)

Kép
andkata

Hát csajok! Ez a gyerek egyszer hasfalon keresztül fog kiugrani belőlem! :? Nagggggyon durva amit csinál! Úgy jár a hasam, mintha földúton buszoznék!!!! :o De tényleg! Miért nem érti már meg ez a gyerek, hogy dagi lett és nagy és nincs már annyi helye mint eddig?!?! Egyébként föl is vettem a telómmal amit csinált, csak sajna a gépre nem tudom föltenni. Pedig szívesen megmutatnám! :lol:

Ami - Tökjó, hogy ilyen nagy már Áron baba!! :D :D Azt mondták hogy melyik irányban fekszik??? Gratula nektek! :wink:

Most nekem is le kell feküdnöm, mert ezt a kínzást már nem bírom... :roll:

Jóéjt mindenkinek! :) Cuppppa! :wink:
Vendég

Babu - OEP XIII. kerület Teve utca 1.
Ha jól emléxem, akkor 8-14:30-ig van általában ügyfélfogadás, egy napon vannak csak tovább, de már nem tudom pontosan melyiken. Azonnal megcsinálják a TB kártyát, én kb 30-40 percet vártam (de szerencsére le lehet ülni úgyhogy nem gáz). Sok sikert! :wink:
Vendég

Köszi Wera! Én kértem nem Babu! 8)
Remélem hagy aludni Nóri!
bencuri

Sziasztok!

Végre le tudok egy kicsit ülni!
olyan rossz, hogy mindig kimaradok a dumapartiból!
De lassan vége a tanításnak, és én is itthon leszek végre!

Hene! Én Zsuzsit három héttel korábban szültem, TELIHOLDKOR!!!
Hajrá!

AKata, én is több vagyok (jóval) mint 80 kg. :oops:

Van még itt valaki, vagy már mindenki csicsikál?

Kép
Kép
patr

én is lépek!
JÓ éjt mindenkinek!
bencuri

Hát jó éjt mindenkinek.
Talán egyszer majd én is időben érkezem. :roll:

Kép
Kép
patr

Én még olvastalak Pati! :)
Jó éjt Neked!!!!

Kép
andkata

Jó reggelt Anyócák!

Mav!

Élvezz ki minden percet otthon!!!

VKata!
Nagyon tetszik az utazóágy!!! :wink:

Ami!
Áron már ekkora nagy? Azta!

AKata!
Akkor ma éjjel együtt szolidarítunk majd!
Én is több vagyok, mint 80.

Wera!

Hadd bugizzon az a kölök! Meg hogy dagi lett.... :D :D :D :D

Patti!
MEddig tart a suli még?
Csajod jól van?
20150601134430

Megyek de. védőnőcihez. Kivi vagyok mennyit fog mázsálni. Bár sztem jól tartom magam. Tegnap is lenyomtam kb. 3 km lágy andalgást..., inkább sétáltam, mint tömegközlekedjek.
20150601134430

Sziasztok!

Igen Viki! Áron baba már ilyen nagy! :lol:
Legalábbis a becsült súlya, a valódi meg majd kiderül!

Esik nálunk az eső!
Több napja nagyon fáj a derekam,most konkrétan úgy érzem mintha valamivel így keresztbehasítottak volna! :cry:
És iszonyatosan fáj a gyomrom!
Most fürödtem,hajatmostam és lassan indulok a ctg-re+dr-hez,kíváncsi vagyok mit mond!
Utánna jelentkezem!

Jó mázsálást neked!
3 km????????
Nem semmi!!!
Nekem a harmada is sok! :wink:

Wera! Fjvégű fekvésű Áron baba,de úgy forgott,hogy alig tudta a dr. lemérni!
Fájt is rendesen,úgy látszik mikor úgy érzem mintha tűvel szúrkálnának belülről akkor ezt csinálja!
Tegnap amíg átértünk kocsival Budaörsre,hát ne tudjátok meg!
Folyt a könnyem,mondtam is Apának,hogy asszem ez az utolsó hosszabb utam volt!
Pedig csk 30-40 perc,de azthittem sose érünk oda!
Visszafele meg egész jó volt,aztán este megint fájt!
Mit csinál ez a kis kópé ott bent???
Ja! És a hasam! Szerintem most lesz igazán csíkos,olyan szinten viszket,hogy éjjel 3X kellett bekennem mert azthittem megvadulok!!!! :x

Na lépek!

Dr. után jelentkezem!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Áron randalírozik!
20150601134430

jó reggelt
örülök a jó eredményeknek és hogy mindenki maradhat még itthon egy kicsikét :)
mi ma megyünk
uh-ra e semmi kedvem, időpont van de nekem nem adtak igy ülhetek ott órákat, ami persze a lábamnak egyáltalán nem tetszik :(

Kép
Kép
h. szilvi

a kiskönyvemet pedig nem is viszem, nincs kedvem senki sértegetéseit hallgatni :(

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt mindenkinek!

Ami
!A csipőm, derekam, forgóim nekem is iszonyatosan fájnak, de mondjuk főleg éjszaka....Nappal legalább jó, de tegnap a jógán se tudtam már egy pár gyakorlatot megcsinálni. És ez a következő 6 hétben csak rosszabb lesz....Hajrá a dokihoz!

Viki
! Te hogy aludtál? Most se ment? Estére kiváncsi leszek... Hajrá a védőnőhöz!

Én ma is pörögni fogok szokás szerint, nem tudom meddig bírom még- most Pesterzsébet a nagyszüleim (Óbudáról), majd a Nyugatinál apával ebédelek, majd régi munkahely ( Nagyvárad tér), majd kismamatorna... Este 6 után már haza is érek...

Na, mindenkinek csók!

Kép
andkata

Szilvi!
Vidd a könyvecskédet! A dokinak meg szólj vissza nyugodtan, hisz nem azért fizeted, hogy b...tasson.
20150601134430

AKata!
2kor megéberedtem, aztán kb. 1 órán át kuvikkoltam. 5 után meg a férjem is megébredt, és beszélgettünk.

Bizom benne, hogy jól lefáradok ma, és jobban megy majd az alvás este.

Induloka védőnőcihez! Szép napot Mindenkinek!
20150601134430

viki: nem viszem :(
ma morcos vagyok, és érzékeny, rosszat szól és csúnyán visszaszólnék, inkább elviszem az előző uh-s leletet
van elég bajom annélkül is hogy bárki beégessen ott, meg kioktasson egy olyan ember, aki bár biztos nagyon jó doki, de soha életében nem volt még kismama és nem is lesz.... :roll:

Kép
Kép
h. szilvi

van egy olyan sanda megérzésem, hogy ezt a pénz sem érdekli :? :shock:

Kép
Kép
h. szilvi

sziasztok

szilvi nyugodtan vidd a könyvedet,mért nem váltasz dokit????????
tök bunko amit müvel én már lecseréltem volna vagy elmondtam volna neki hogy van elég bajom a basz.......... nélkül is

AMI KITARTÁSmára már nincs annyi mint amennyi eltelt.
ma itthon leszek én holnap megyek a védönöhöz de tegnap már volt nálam ö minden héten jön egyszer

MIT FÖZZEK???????????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

bár bízom benne hogy megfordult vagy legalábbis feljebb jött, mert tegnap óta a köldök felett is érzem áldásos tevékenységét :lol: ( neki biztos nem fáj :? )

Kép
Kép
h. szilvi

31 HÉT EZT IS MEGÉRTÜK [color=red][/color]

Képimg][/url]
Kép
ronix

nem viszem, meghallgatom mit mond és lesz két hetem hogy keressek orvost, ma nincs jó kedvem, biztos az idő is betett, esik és rohadt hideg van
hozzánk nem jön a védőnő, de ne is jöjjön :?

Kép
Kép
h. szilvi

az én védönöm igazi tyukanyo tipus nem izélgat inkább aggodik

Képimg][/url]
Kép
ronix

gratulálok ronix :)

Kép
Kép
h. szilvi

engem se izélget, de hagyjanak békén :)

Kép
Kép
h. szilvi

szilvi itt is esik és szar az idö
de nyugi minden rendben lesz......

én azér jol beolvasnék neki utoljára :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

dobd fel magad naaaaaaaa lécccccccccci

Képimg][/url]
Kép
ronix

majd két hét múlva :) vagyis megvárom most mit mond, mert ha valami van nem lenne túl célszerű most beszólni :?

Kép
Kép
h. szilvi

a lábfejem bedagadása végett minden lképés egy kínszenvedés, lépek és feszít fáj :(

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt! A reggeli gyors következik...

Először is, köszi a hordozós tippeket! Még Apával egyeztetni kell, mi is legyen, mi vegyük, vagy kérjük a szüleimtől+tesóméktól...

Andkata, jó kis hétvégétek volt!
Néha én is vágyom arra, hogy kettesben legyünk, de pl. múlt héten is beültünk egy mandulatortára az IKEA-ba, és annyira hiányzott Oti... Valahogy nem érezzük kereknek a miniszabikat nélküle... biztosan chiphibásak vagyunk :)

Viki, csúcs a szülinapi üdvözlőlapod, el is mentettem :D

Szilvi, hátha ma megrettennek a mamik az égi áldástól, és mindenki otthon marad, UH helyett...

Wera, nagyon csinos vagy!

Annyira hihetetlen, hogy egyre többen vagytok 35 hét fölött!

Maverick, örülök, hogy maradhatsz még! Mindenesetre fura, hogy mindenképp be akarnak fektetni, de ha nincs ágy, igazából otthon is lehetsz... És olyan jó, hogy a babák még jól érzik magukat odabenn! Azt a szöveget én sem értem, de biztosan minden ok, ha a doki nem vonta fel a szemöldökét.

MIcsoda babaméreteket olvasok... A lánykám 30 hetesen (uh szerint 29) volt 1350 g, formás kicsi baba.

Marcsi, rémisztő lehetett megtudni a szülőknek, hogy 700 g-mal született a babájuk.... de olyan jó, hogy már ekkorka csöppségeken is tudnak segíteni!

Gyümi: én piacokon szoktam vásárolni, a kispestin, vagy az Örsön a Cédrusban. Szeretem, ahogy ki van pakolva az áru, már a látványától is megjön az étvágyam :)

Tegnap pörögtem: ügyintézés, ebéd a barátnőmmel, aztán rohantam Otiért, elmentünk a motorjáért Anyuékhoz, mert bringát még nem vihetnek az oviba. Utána elbicikliztünk a patikába - hát volt stresszhelyzet, mert Ottó még nem tud jól fékezni, és olykor kigurult az úttestre... szerencsére csak mellékutcákban. Aztán isteni vacsit főztem (töltött tököt), és sütöttünk pogácsát. Annyira élvezte a Kisfiú, és én is, mert így szórakoztató volt nekem is a pepecselés a pogikkal. Aztán szerencsére hazaért Apa, és átvette a fürdetést, így végre feldobhattam a talpaimat (iszonyúan fájtak, a vádlik is, még most is érzem). Este kaptam is megamasszázst Apától.

Indul a reggelünk, ha tudok, még jövök.
Vigyázzatok magatokra, és csak akkor közlekedjetek, ha feltétlenül szükséges!

Kép
Kép
bondi

csak azért megyek be., mert érdekel hogy mennyit nőtt meg lett e változás a helyzetében amúgy nem :(

Kép
Kép
h. szilvi

Szilvi, lehet, hogy az időjárás is dob a remek hangulatodon, ne hagyd magad! Ha pedig ennyire nem vagy megbékélve a dokiddal, hagyd ott!

Ronix, gratulálok a hétfordulóhoz!

LÁnyok, pont 2 hónap múlvára vagyok kiírva. ez azt jelenti, hogy beleléptem a 8. hónapba?? :shock:

Kép
Kép
bondi

az se lenne baj ha nem maradnak otthon, mert időpont van, direkt kérrdeztem a dokit mert a múltkor is sokat vártam, hogy nem ír fel, azt mondta nem, jöjjek 10 fele, remek gondoltam, a z időpontosok bemennek rögtön én meg ülhetek kinn 1,5 órát megint, mikor megis úszhattam volna 15 perccel :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt :D
Itt szakad az eső... Apa pedig most ment el motorral eredetiség vizsgálatra :x Szegény tuti agyonázik, de muszáj volt mennie...

Ami :D
Örülök, hogy minden rendben! Áron baba szép nagy, ha már most majdnem 3 kiló :D CTG-hez drukk!!!

Maverick :D
Ha hétfőn kell befeküdnöd, akkor talán már nem sokat kell bent lennetek 3in1, hiszen nagyon szépen kifejlődtek már most! Azétrt 2 hét még jó lenne egyben, igaz?

Védőnénihez, orvoshoz készülőknek szorítok!
Hene :D
Rád most már minden nap fokozottan figyelünk :wink:

Lányok!
Mindenki tudja, hogy kit fog hívni, ha megszületett a babája? Mert szerintem nem ártana lekonkretizálni,hogy ki kit értesít majd. Nehogy hír nélkül maradjunk egy-egy baba születésekor :D
Nekem 2 jelöltem is van...

Véda
Vendég

szinte egy napra vagyunk kiírva :D

Kép
Kép
h. szilvi

én szivem szerint azt hívnám aki elvállalja ezt a tisztséget, már ha érdekel benneteket ha megszülök :(

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?