Ma volt egy vizsgám, hát remélem meglesz:-) nem volt túl egyszerű, de azért túl nehéz sem. Hétfőn lesz eredmény, majd meglátjuk... szerdán szigorlatozom, aztán még egy vizsga és vége, remélem...
Fárasztó volt most ez a félév így baba mellett. Néha úgy éreztem, hogy kifog rajtam, de csak megbírkózom valahogy a feladattal, nem adom fel
Vikci!
4 l-t sosem tudnék meginni, pedig extra szomjas szoktam lenni, max. 2-2,5 l naponta szerintem untig elég. Lehet, hogy egy kicsit túl sokat is iszol.
Lehet, hogy kéne a homeós bogyót szedned egy kis ideig, aztán utána pihi, majd megint újra. Próbáltad?
Ja és a legfontosabb, hogy ne stresszelj azon, hogy kevesebb a tejci, mert akkor tényleg kevesebb lesz. EGy kicsit "programozd" az agyad, csak arra gondolj, hogy van elég tej és akkor így is lesz.
Amúgy szerintem a kisfiad nagyon jól néz ki, jó kis husos és nagyon hosszú is, úgyhogy ne aggódj.
Valószínűleg az van, amit Viki is írt, hogy most emeli az adagját, hagyd annyiszor cicizni, ahányszor csak akar.
Tudom, hogy nem könnyű, de lehet, hogy csak néhány napot kell így kibírni, aztán utána minden oké lesz újra.
Lilike is csinál ilyet kb. havonta, hogy sokkal többször kéri, éjjel is többször felkel, de pár nap és újra visszaáll a rendszer.
Bchris!
TÜndéri a babátok, olyan kis dundi!
Carpediem!
Örülök, hogy te is megvagy. Azt hiszem te írtad, hogy nem fogadja el a teát meg a vizet a babád - Lilike sem. Én is megpróbáltam a vizet, hogyha mondjuk vizsgázom és esetleg megszomjazik, apa meg tudja itatni, de nem kell neki. Köpköd, ikelődik, és olyan pofákat vág, hogy rossz nézni
Maradunk a cicinél. Viki sem fogadta el soha, se a teát, se a vizet, pedig nyáron született, 35 fokban, csak a cici volt mindenre a gyógyír...
(nem hülyék ezek a babák, tudják mi a jó nekik...

)
Pandi!
Remélem jobban vagy már, azért elég rossz lehet ilyenkor ez a petefészek gyulladás.
Nekem a leletemen enyhe gyulladás volt feltüntetve, de azóta még arra sem volt időm meg energiám, hogy elérjem a dokit és megkérdezzem, hogy csináljunk-e valamit. Úgyhogy én elkezdtem magam kezelni alternatívan, bár nekem semmi tünetem nincsen.
De ha végzek a vizsgáimmal elmegyek egy újabb kontrollra, hogy esetleg nem a szoptatás miatt volt-e fals a lelet, vagy tényleg van-e ott valami. Nem szeretnék én is jobban belekeveredni valamibe. Nem hiányozna..
Szép napot mindenkinek, most egy kicsit pihenek, Lilike elaludt, Viki a mamánál van, muszáj ezt a mai napot kipihennem
Kata