A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Tényleg! lehet nem is három, hanem négy pecsét kell! Nekem az orvos pecsétel!

Kép
szly27

tudnod kell a másik 3 nak nem ö az apja neki ez lesz az elsö

és az utolso is mert én nvállalok be még egyet

Képimg][/url]
Kép
ronix

tényleg, bizti hogy a lány nemmel van baja? Inkább beszélgessetek róla, de ne vitatkozzatok
magdolnam

múltkor valamelyikőtök írta hogy pszichológus, megkérdezhetem, hogy ki?
magdolnam

jaj értem :roll: de akkor is, nincs különbség -az én szememben- fiú é slány között
magdolnam

anyjuk nem mondja hogy az én lányom

csak annyit hogy jobb lenne ha fiu lenne mert nem lesz aki tovább viszi a nevét
meg ilyenek
meg minek még egy lány mert azok hisztissek

Képimg][/url]
Kép
ronix

magdi szerintem bizti mert amig nem tudta hogy mi mindig mindehová jött velem és végi mondta hogy ez a baby csak fiu lehet

Képimg][/url]
Kép
ronix

[quote="ronix"]h írta:ronixa nem változik jobb ha eltünikk az életünkböl....................

:shock: :shock: :shock: Ronix! Ilyet ne is mondj! biztos csak a frontot érzi Apa is! Majd akkor mondj véleményt, amikor megszületik, meglátod, rajongani fog érte!

Enyém pár is néha lapít, máskor meg elönti a gügügügü érzés...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

miért ne vihetné tovább a nevét??? Ma már mindenfélét be lehet vállalni az anyakönyvvezetőnél
magdolnam

jaj nem tudom...
mit tegyek vele..szerintem megfojtom :roll: :roll:

Képimg][/url]
Kép
ronix

ez csak visszavágásnak szántam -a párod részére. Hát.... én leharapnám apa fejét ezért. Bár inkább jobb a békesség. És egyikőtök sem tehet a gyerek neméről!
magdolnam

jaj azt ne, mert börtönnel büntetik. Inkább nézd a CSI-t és abból meríts valami jó kis ötletet :lol:
magdolnam

akkor meg , ha elso kicsi kincse lesz, meg inkabb szarnia kene bele, hogy fiu vagy lany! Vagy ilyen elveket vall, hogy csak a fui az ember?
Hat eleg duhito!
Felfogni sem tudom!
Azert ma mar nem olyan idoket elunk, ahol a no annyival alsobb rendu lenne mint a ferfi!

HAt oszinten az ilyen ferfiaktol en rosszul vagyok! MAr bocs, nem akarlak megbantani!

En halas vagyok, hogy az en parom kimondottan orul hogy kislany lesz- ha az lesz tenyelgesen- es azt sem banna, ha mindketto , vagy ahany megadatik is lany lesz( a mi csaladunkban a 3. lany utan jott a fiu, aztan a nagy oromben probalkoztak megint, de ismet lany, es apa megsem volt sosem banatos, pedig az meg eggyel masabb ido is volt, de o buszke tud lenni a lanyaira is).

NA jo, nem hegelem magam ,mert ez kb ugy erint, mint az eskuvon volt egy barom, aki vagy 1 oran at anyaggatott minket hogy vagyunk kepessek hazassagban elni, mert hogy minden hazassag ugyis leromlik, es nem oszinte boldogsag az amit egy ferfi egy hazassagban megel, es nem hiszi el, hogy parom nem akar minden not medugni, es hogy ugyis valamelyikunk felre fog lepni....AAAAAAAAAAAA( az ilyen faszikat en tokukne fogva logatnam fel,mar bocs, iszonyat hogy lehe igy gondolkodni) de jot vitaztam vele!:) Es ami a legnagyobb gaz, a csaj 8 eve vele van, es hitegeti ot a pali, hogy majd valmikor elveszi. NA szoval a csaj sem komplett.

Na de nem duhngok itt, mert meg megbotrankoztatok mindenkit a nagy szociologusi es humanus gondolkodasommal.
Nem vagyok en valmi feminista nagyvezer, de szamomra az a minimum, hogy egy ferfi tisztelej es becsulje n ot! Es nem mint szexualis targyat...
Vendég

hu Ronix: amiket azota irtal meggazabb! Inkabb ne fojtsd meg, mert az Neked art csak, de vannak bizonyos fogasok amivel thetsz arrol ne is legyen fia:)
Bocs :lol:
Vendég

teljessen igazad van anyjuk....

azt mondja nem is BÁNNÁ hogy lány ha tudná hogy lesz még egy...
de könyörgöm én nem szülök többet 34 elmultam és ott a másikk 3 és ezt is nagyon nyögve nyelösen hordom ki...
eddig azért rágta a fejem hogy szüljek csak egyet .én modtam jo oké ha neveli az enyémeket neki is jár egy .......
hát itt van és most a baja mert lány lesz????

Képimg][/url]
Kép
ronix

A hapsikat nem érdemes megfojtani, ugyanannyi évet kapunk mint egy rendes emberért! :wink: :lol:

Bocs, de a gonoszkodás ragadós! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Ronix!
Sajnálom!
Nem egyszerű, de szerintem is inkább beszélgessetek, mint veszekedjetek...

Hidd el, ez csak múló agyrém...Ha megszületik apa kicsi lánya, ő lesz a világ legboldogabb, és a lányára a leg féltékenyebb embere..
Tudom, nekünk a harmadik jön... :wink:
Vendég

Az én férjemnek sem lesz mégegy...
Legalábbis én már nem szülök...
Vendég

nem tudom éjfélig balhéztunk ezen....

nem fog e változni ha meg lesz.....

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Szerintem tuti úgy lesz! Majd meglátod!

Amúgy az összes pasas ha nem is mondja, a szíve mélyén kisfiúra vágyik!
Enyém pár is, mióta azt mondták, hogy fiú, sokkal többet pocakozik. Bár lehet azért is, mert ez volt az első uh-ja, és végre a saját szemével láthatta.
Aztán beleültettem a bogarat a fülébe, hogy mi lesz ha megszületik és mégis lány? (hallottam már nem egy ilyet)
Erre gyorsan visszakérdezett, hogy lánynál milyen névben is maradtunk? :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

RONIX: vard meg mint kinn lesz a kiscsaj, aztan ha akkor sem kepes ember lenni a talpan...hat akkor mar jogosan fogsz balhezni!
Csak kemenyen!
Vendég

Szilvi!
Neked ma olyan "még a sz@r is ízetlen" napod van?

Bondi!
Feldobod a töltött tök receptjét a másik topikba? Nagyon nyami nyami!!!
Otiról is szívesen látnék már friss képeket!!!

Szülés utáni értesítő
Nekem írhatjátok nyugodtan, mert júli végére vagyok kiírva.

Dodó!
Nagyon szép a pocid!!!

Krisztikém!
Gratula a cukker erdményhez! Ezután sem hagynak békén?

A védőnő hátulra a kiskönyvedbe sem írt be labornapló számot? Nekem oda ír és pecsétel + a kiskönyvbe amiket mér.

Patti!
Még 1 hónap suli! Hős van Aranyanyám!

Roni!
Nekünk még van bolognai, nem főzök semmit, este pizzázunk.

A párodra most hirtelen egy csúnyát tudnék mondani! Először is az ő kiskatonája csinálta a PiciLányt! Miért nem fiút vezetett a csatába???????
Beszélj a fejével most!!!!

Muffin!
A védőnőt küld el a picsába! Nem hiányzik, hogy még ő is beletaposson az érzékeny lelkedbe!

AMi!
Örülök, hogy renben volt a CTG-n. A mi kölkünket a kóla se hatotta meg.

Sziszka!
Gratula a jó NST-hez!
védőnő meg beka...ja!

Védőnő
A védőnőci után totál felvillanyozódtam.
Nem híztam a múltkori mázsálás óta semmit, vizelet és vérnyomi rendben, kicsi fiúnk szíve tündérien zakatol.

Vásárlás

Vettem hálóinget, pizsit, sötét törölközőket. Cumisüveget, cumit, mellbimbóvédőt, Tena betétet, tenás rögzítónacit, melltartóhoz betétet, kozmetikumokat a kórházba, digi lázmérőt, stb.

Werám!
Külön csókoltatlak a Tena rögzítőnadrág miatt!

Mi poén volt a gyógyszertárban.....
Naná, hogy pasi szolgált ki. Kértem sorban a tena cuccokat, mellbimbi védőt. Ő pirlut, és meg csak vigyorogtam.
20150601134430

Sziasztok!

Patr, még itt vagyok, ma este lesz telihold! De lehet, hogy kicsifiamat ez nem fogja érdekelni. Nem érzek semmi arra utaló jelet, hogy éjszaka mennénk szülni!

Dodó, nagyon cép a pocid!!!!!

Pecsétek, ahogy én tudom. A dokié kell, 4 db. De mivel az utolsó hónapban úgyis hetente kell járni, mindenkinek össze fog jönni. Csak ez alapján kapjuk meg a kórházban az igazolást, és ez az egyszeri anyasági támogatáshoz kell!

KépKép
hene

jo azt nem mondom hogy nem pocakozik mert fogja simogatja ha mozog meg puszilgatja a hasamat de ezek a beszolások szarul esnek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Desviki, milyen bimbóvédőt vettél??

KépKép
hene

szerintetek muszálj bimbovédöt venni???
nekem egyiknél se volt
ja még mindig nincs haza hozos ruhánk

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Akkor nem is pocizna, ha komolyan gondolja!
Enyém is el szokta hinteni a névtovábbvivős poént, de nem nagyon izgat! azt mondta, hogy ugyanilyen boldog lenne ha kislány lenne, hiszen jön és az Övé!

Viki! Hátul tök üres!
Cukrosnéni annyit mondott, hogy ha gondolom egy pöttynyivel ehetek több cukrot és hogy találkozunk jövő héten! :shock: :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

20150601134430

Azért kérdeztem, mert nekem is van. De csak azért, mert kaptam. A védőnőm viszont nem ajánlja. Nagyon nem. Lehet hogy a mamának nem jáj úgy a szoptatás, viszont a babának nagyon meg kell küzdenie a tejért, és nem biztos, hogy menni fog vele a szoptatás. A barátnőmnek is ezt adták a kezébe a kórházban a csecsemős nővérek, és úgy elbaszarintották a dlgokat, hogy 2 hónap után se teje nem volt, se a baba nem akart ciciből szopizni!

KépKép
hene

Nekem a barátnőm folyamatosan ezzel szoptatja a kisfiát, aki 5 hónapos és csak anyatejen él.

Szóval van akinek bejön, van akinek nem.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Én már megőrülök, zene ugyan csak ritkán van, de egyfolytában lefagy a babanetem, most örülök, hogy beengedett meg, hogy vissza tudtam olvasni. Akartam már a szerkesztőnek írni, de nincs kedvem 10szer lefagyasztani a gépet, mire esetleg beenged.

Muffin, a magyarország.hu-n is 4 pecsétet írnak, de arról semmit, hogy kitől kell a pecsét, csak, hogy 4 pecsét kell a terhesgondozásról. De dokid biztos tudja, védőnőt meg szerintem is nyugodtan kihagyhatod.

Magdolnam, én úgy emlékszem, Szkági a pszichológus. Mi a helyzet a 2 lepénnyel, megtudtál valamit?

Wera, baromi csinos vagy, nem csoda, ha Nóri produkciói ilyen látványosak, biztos tök vékony a hasfalad.

Ronix, én is úgy gondolom, ha megszületik, imádni fogja, de azért addig is gáz, ha így érez, főleg, hogy van elég bajod a fehérje stb. miatt, és pont ez még nem hiányozna.
Gratula a 31. héthez!

Írtam múlt héten, hogy elestem, aznap este pont előszedtem az Az a 9 hónap c. könyvemet, és a 7. hónapnál azt találtam a tüneteknél a visszér meg aranyér stb. mellett, hogy gyakoriak ilyenkor az esések, úgyh tessék mindenki nagyon figyelmesen közlekedni!!

Hüje idő, egy barátnőmmel találkozom délután, előtte még akartam intézni 1-2 dolgot, ha már becammogok a városba, de jégeső meg ilyen olyan színű riasztást mondanak, most mondjuk süt a nap. De üdülési csekket akarok hosszabítani és el kéne kezdeni intézni. Van még bőven, nemsoká lejár, és idén még kapok is, úgyh vagy elmegyünk majd 3asban valahova, ami a jobb lenne, jaj de fura lesz egy bébivel mondjuk 3 napra elmenni valahova, vagy valami fenék és mell állagjavító kezelésre elhasználom majd, sok helyen elfogadják.

Én eddig 8 kilónál tartok, de hogy csak itt, azt a diétának köszöntem, mert lehet már duplája lenne, de szerncsére nem szoktak b@szogatni emiatt, sőt tegnap a védőnő még azt is mondta, hogy nagyon szép súly, na én viszont ettől éreztem magam hülyén, merthogy 80 felett vagyok én is, és rendes kis túlsúlyom volt már eleve. Na de inkább dícsérjenek, mint fenyegessenek.

Drukk azoknak, akik dokinál, UH-n vannak!

Kép
teó

Hene, én a 2-dik héttől azzal szoptattam Bencét és a végén már nem kellett neki anélkül a cici, ja és majdnem 9hónapig szoptattam! Mondjuk nekem aventos volt! :roll:
bencuri

Teó!
Én is folyton neki megy vminek! Vagy a tárgyak jönnek nekem? :roll:

Gratula a 8 kg-hoz! Én is megdícsérlek!!!!!!
20150601134430

Nekem Roli csak bimbóvédővel szopizott. 3 hónapos koráig csak igy tudott, aztán valahogy elhagytuk. 7 hónapos koráig szopizott. De most ha Lara tud nélküle szopizni, akkor tuti nem fogok használni. Macerás mosni, áztatni, vinni, ha megyünk valahova. Mindig fertőtlenítős oldatban kellett tartani. Szóval sokkal macerásabb, mint nélküle.

Kép
szly27

Viki!

Elmentettem a számod,én amúgy is rád gondoltam értesítés ügyben mert van köztünk 1 hónap!
Remélhetőleg otthon leszel amikor én nem!!!!! :D
Apa is kivan már okítva,hogy hova kell majd feltenni a fotókat!!! :lol:

Annyira viszket a hasam MEGŐRÜLÖK!!!!!!
És fáj a gyomrom!!!!!
És esik az eső!!!!!!!!!!!! :cry:
És különben is semmi se jó!!!!!!!!!!!!!

Na jó elkussoltam,megyek elmosogatok!

Kép

Kép
ibm

Szly- egyetértek elég macerác, de legalább szopiztak! 8)
Én is megpróbálom anélkül először, jó lenne ha menne anélkül is a dolog!
bencuri

Nekem is aventos amit kaptam. És igazából azért is örültem ennek a témának, mert nem igazán volt ezzel kapcsolatban semmi infóm. De azért jó pozitív dolgokat is hallani róla. :)

KépKép
hene

Hahó lányok!

Hadd osszak meg veletek csupa jó híreket, amik épp a legjobbkor jöttek:
Az adóbevallásokat utazással együtt 15 perc alatt feladtam :D
Egy cég, amelyiknek 2006-2007-ben dolgoztam, az összes eddigi tartozását kifizette :D (mondjuk, a felét rögtön adjuk is Anyuéknak, mert tartoztunk nekik, de lesz egy picike tartalékunk, amiből vagy Apa elkezdhet egy sulit, vagy én a doktori eljárást)

Ronix, Magdi, olyan szörnyűségeket bírnak mondani a pasik olykor... Vikivel értek egyet: a pasik okolják csak a saját sejtecskéiket, ne a drága párjukat, aki testét-lelkét odaadja a szerelem gyümölcséért... :x
Biztos csak klimaxolnak ebben a frontban... amúgy észrevettem, hogy ők sokkal inkább hangulatemberek, mint a nők, csak a tökéletes férfi imidzsébe nem fér bele, hogy beismerjék.
Remélem, megjön majd az eszük, ne legyetek szomorúak! Aztán majd ha megszületik a lányuk, meglátjátok, rögtön beszereznek egy vadászpuskát, hogy a szörnyű udvarlókat távoltartsák az ő kincsüktől! :wink:

Bimbóvédőt mi is végig használtunk, mert az elején Oti nem tudott jól szopni, és életmentő volt. Aztán emg annyira megszokta, hogy az lett neki A ciciforma, úgyhogy azért nem is vettem el tőle. Most is fogok bevinni a biztonság kedvéért, mert a kórházban és környékén nem volt épkézláb patika, ahol azt a fajtát és méretet be lehetett szerezni, ami kellett. Nekünk az Avent vált be - ebben is -, mert bababarát pillangóformája van, és a baba arca így nem a szilikonnal, hanem a cicivel találkozik.

Viki, recept mindjárt megy, rém egyszerű és imádnivaló.
Képeket is mindjárt teszek fel.

Ja, és nagyon diszkréten, mert nem akarom kikiabálni, megsúgom nektek, hogy egy kicsi Nati van a pocakomban :) Szly, majd ha frissíted a táblázatot, kérlek, írd be a Natáliát. Köszi!
Kikiabálni meg azért nem akarom, mert amikor a Teodórán dilemmáztunk, néhány jó fej ismerőstől kaptunk egy-két beszólást, ha lehet, most már csak a kicsi születése után szörnyülködjenek.

Kép
Kép
bondi

bimbovedo: en egyenlore nem veszek, mert azt mondta a csecsemos, akinek ugy latjak kene, annak majd ajanlanak, amugy meg eloszor meg kell probalni a nelkul.
Anyos ma a telefonban: " es edzed mar a meleld a szoptatasra?" Mondom miben all az edzes: aszongya valtott hideg meleg zuhany. Mondtam en nem bohockodom semmi ilyesmivel, es meg cak nem is olvastam hogy kene, sot mindenhol azt irjak , nem kell semmi fele traininget vegeni szules elott, se dorzsolni a tocsivel, se kenegetni, semmi...erre elkezdte lokni a sodert a szoptatasrol, milyen fontos, ugye szoptatni fogok, meg igy meg ugy kell a mellett fertotleniteni- azt en jol lekussoltam, hogy ma mar mas nezetek uralkodnak, hogy hogy s mint "kell" szoptatni, remelem ezt beveste a csopp kis agyba, es nem rukkol ezzel elo a kesobbiekben!
Vendég

bondi: ez edes indok a nevvel kapcsolatban! LEhet nekunk is ez lesz a szerencsenk, ha megis fiu, hogy mindenkinek csak a lanynevet mondjuk, abban meg nem talalnak kivetnivalot:)
Vendég

Kép ebéd az autóban

Többet is akartam csatolni, de a babanet vmiért nem akarja, pedig a méretük rendben van. Majd még próbálkozom.

Kép
Kép
bondi

Nálunk Apa kislányra számítotott és láttam is rajta hogy picit csalódott mikor kiderült kukaca van,de azóta is imádja és biztos vagyok benne,hogy ez mindig így lesz!
Ronix! Majd meglátod ő lesz Apa új szerelme és imádni fogja!
Én mindig azt mondtam Apának,hogy az lesz amit csináltál!!!!
De tényleg annyira mind1,hogy fiú vagy lány!!!

Na mostmár tényleg lépek!

Mindjárt elalszom!
Kicsinál ez az idő!!

Kép

Kép
ibm

Nálunk mindketten kislányt szerettünk volna. Amikor az első UH-os felvételt látta apa, amin még csak 8 hetesek voltunk, megkérdeztem tőle, mi legyen a neve. Kapásból lány nevet mondott. Igaz égnek állt tőle a hajam, de ebből is, és a későbbi beszélgetéseinkből is kiderült, hogy kislányt szeretne. De hát megkukacosodott a lelkem! :wink: :) :)

Pom-bar maci hű de finom. Kis nasi! :oops: :wink: :wink:

KépKép
hene

bondi: micsoda huncut kispasi!:) tunderi!
Vendég

Oti édespofa! :D

Én az elején mindenképpen kiscsajt akartam, aztán jött az érzés hogy tuti fiúcska lesz, most meg már lehet sokkolna ha lánynak mondanák.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na megjöttem....jövő héten kell visszamenni, azt mondta nagy valószínűséggel bekell feküdni, de azért bízok benne hogyí nem. attól fél hogy ahogy nö a baba a méhlepény nem tudja ellátni majd a magzatot oxigénnel, azt mondja valamivel jobb, de.... háton ne feküdjek mert nem tolerálja a baba, csak oldalt fekhetem mostmár :? leletre ezt írta:BPD 81mm
FL62mm
THQ 85mm
placenta a mellső falon, 1 fokban érett :shock: , magzatvíz átlagosnál kevesebb.... :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

Na..vagyok ujra én is!
Vadas fől. Ide is ideért a szar idő. Már esik az eső.

ronix!
Hát én sem értem a párodat.... érdekes felfogás, hogy lány lesz és ezért nem örül.

Nálunk ugy volt, hogy párom mondta az elején tuti fiu lesz. mondom neki, és mi van ha lány?? Azt mondja az sem baj. Mert ha fiu, akkor azért fog rosszcsontot nevelni belőle, ha lány, akkor azért. Na, mondom ezt jól megmondta! :) Ő neki az a véleménye, hogy mindegy, csak egészséges legyen. Jó, én tudom, hogy azért titkon fiut szeretne, de szerintem nem fogja bánni ha lány lesz!

d.dodó

Bondi! Oti nagyon kis aranyos! Majd javítom a táblába. Szerintem a Nati nagyon ari név.

Kép
szly27

van valakinek ilyesmije?? mert az most megnyugtatna... :cry:

Kép
Kép
h. szilvi

bocs "farosok", de mi megfordultunk, bár a jelen helyzetben nem tudom van e jelentősége :lol:

Kép
Kép
h. szilvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?