Hahó lányok!
Hadd osszak meg veletek csupa jó híreket, amik épp a legjobbkor jöttek:
Az adóbevallásokat utazással együtt 15 perc alatt feladtam
Egy cég, amelyiknek 2006-2007-ben dolgoztam, az összes eddigi tartozását kifizette

(mondjuk, a felét rögtön adjuk is Anyuéknak, mert tartoztunk nekik, de lesz egy picike tartalékunk, amiből vagy Apa elkezdhet egy sulit, vagy én a doktori eljárást)
Ronix, Magdi, olyan szörnyűségeket bírnak mondani a pasik olykor... Vikivel értek egyet: a pasik okolják csak a saját sejtecskéiket, ne a drága párjukat, aki testét-lelkét odaadja a szerelem gyümölcséért...
Biztos csak klimaxolnak ebben a frontban... amúgy észrevettem, hogy ők sokkal inkább hangulatemberek, mint a nők, csak a tökéletes férfi imidzsébe nem fér bele, hogy beismerjék.
Remélem, megjön majd az eszük, ne legyetek szomorúak! Aztán majd ha megszületik a lányuk, meglátjátok, rögtön beszereznek egy vadászpuskát, hogy a szörnyű udvarlókat távoltartsák az ő kincsüktől!
Bimbóvédőt mi is végig használtunk, mert az elején Oti nem tudott jól szopni, és életmentő volt. Aztán emg annyira megszokta, hogy az lett neki A ciciforma, úgyhogy azért nem is vettem el tőle. Most is fogok bevinni a biztonság kedvéért, mert a kórházban és környékén nem volt épkézláb patika, ahol azt a fajtát és méretet be lehetett szerezni, ami kellett. Nekünk az Avent vált be - ebben is -, mert bababarát pillangóformája van, és a baba arca így nem a szilikonnal, hanem a cicivel találkozik.
Viki, recept mindjárt megy, rém egyszerű és imádnivaló.
Képeket is mindjárt teszek fel.
Ja, és nagyon diszkréten, mert nem akarom kikiabálni, megsúgom nektek, hogy egy kicsi Nati van a pocakomban

Szly, majd ha frissíted a táblázatot, kérlek, írd be a Natáliát. Köszi!
Kikiabálni meg azért nem akarom, mert amikor a Teodórán dilemmáztunk, néhány jó fej ismerőstől kaptunk egy-két beszólást, ha lehet, most már csak a kicsi születése után szörnyülködjenek.