Jó reggelt

!
Köszönjük a köszöntéseket, Panka esernyőkocsit kapott a 8. hófordulójára

. Tudom, hogy megfogadtam: nem veszek, jó lesz nekem a színes, de ezt nem szalaszthattam el, és nem bántam meg

. Pankának is nagyon kényelmes volt, délután órákat sétáltunk benne, és nekem is nagyon jó volt tolni- már ahol a járda nem volt katasztrófa

. Majd lefényképezem Pankát is benne, de egyenlőre itt van:
http://www.teszvesz.hu/item365003456_sp ... kocsi.html
Szerintem ennyiért ajándék volt

. És milyen kényelmes lesz ezzel a talira mennem!!!
Tényleg nagy a pangás

. Legalább életjelet kérünk, vagy néhány képet

.
Silka,

mivel van szigetelve a házatok

?! Nyáron szerintem egy szál pelust adsz Lizi babyre, semmi mást

.
Egyébként mindig megcsodálom a vonalzós képet. Nem nevezted valami szépségversenyre

, hihetetlenül jó a kép, gyönyörű a kiscsaj

!!
Panka még alszik 2-3x, össz. 1-3 óra a napi alvása, sok mindentől függ...
Regi, még nem nyitottam ki Panka szobájában az ablakot, de ha tartósan meleg marad, biztosan ki fogom. Én a hálóban is kinyitom tavasszal, ősszel becsukom az ablakot

. Panka most egy ujjatlan bodyban és egy denevérujjú láb nélküli pizsiben alszik, + vékony takaró, de már este lerúgta magáról a takarót, és hiába takartam be, most reggel sem volt rajta

. Asszem áttérek a lazább pizsire

.
Irina, tudom, hogy örültök

, én pedig szurkolok Nektek, hiszen Bencével én is átéltem az éjszakázós hónapokat (éveket

)...
Vele még a mamával otthon alvás sem ment: egyszer, kb. ilyen idős lehetett, mint most Panka, elmentem buliba, kb. 300 m-re a házunktól, anyu vigyázott Bencére. 11 körül sikerült elaltatnom, felóltóztem, elmentem, 1/2 1-kor már otthon voltam

. Felébredt, és anyu nem tudott mit kezdeni vele. Akkor anyu azt mondta, akkor hívjam őt legközelebb, ha Bence már átalussza az éjszakát....azóta sem vigyázott rá, azért maradt meg bennem ez az eset

.
Ja, és hétköznap örülök, ha végig tudom nézni a BK-t, mielőtt bealszom

. Ne tudd meg, mennyi kávét kellett nekem innom, hogy ébren tudjak maradni

.
Meryke, remélem, már apátok is jobban van

. Nem semmi vírus lehet, ha így tarolt az egész oviban

.
A járókában Panka sem bírja sokáig

, és lehet, hogy ha elkezd mászni (lesz ilyen

??), ő sem marad meg a pléden

.
A 6 kg is gyönyörű eredmény

, nagyon ügyes vagy!!!
K.Timi, jobbulást Neked!! Ádi gyönyörű kis pasi, és mindegyik képen nagggyon huncut

!!
Heni, örülök, hogy jól vagytok, reméljük, a laborral is minden rendben lesz

!!
Dotildi, biztosan minden rendben lesz, csak Te ki tudj kapcsolódni, és nem aggódni minden pillanatban

! Mi szombaton alig találkoztunk Pankával, és addig, míg meg nem látott, remekül elvolt anyóssal

!
Egyébként a legtöbb gyerkőcnek van ilyen tulajdonsága: nincs itt anya, jól viselkedem! Megjön anya, hisztizek

!! Maaaaajd meglátjátok

!
Nektarin , nagyon ügyes Robesz

!!
Mesi, remélem, már minden rendben

! Tutti, hogy Zsozsó hamarosan elindul, úgyhogy kösd fel a gatyádat

!!
Heni, én előreláthatóan a barátnőmmel, az ő két (11 és 5 éves), és az én két (7,5 éves és 11 hónapos) gyerekemmel augusztusban a Balcsira tervezünk menni min. 1 hétre

. Kicsit para vagyok tőle, de szerintem jó lesz...a legjobban attól tartok, hogy nekem kell levezetnem, mögöttem a két gyerekkel, senki mással az autóban

, de próbálok ügyi lenni

.