A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ezt meg lehagytam: Timi26, Vikdaninak jobbulást, apátokat utólag is isten éltesse!

Kép
Kép
irina

Csajok, azért meg kell védjem a menyasszonyt: gyönyörű volt :D ! Borzasztó csinos csajszi, és annyira egyszerű, de elegáns volt a ruhája :D , volt velünk olyan srác, aki azt mondta, nem látott még ilyen szép menyasszonyt 8) !

Mmoni, nagyon tuti ez a babakocsi :D !
Zéti zabálnivaló kis pasi :D , olllyan huncutul vigyorog :lol: !

Timi26, nagyon ügyi vagy, fincsi gyümitortát sütöttél apának? Minden jót kívánunk neki utólag is :D !

Varga Tünde, nagyon hiányoltunk ám, csak tudtuk, mennyi dolgod van :D ! Irtó helyes pasijaid vannak :D !! Az avatart nem tudod nagyban feltenni? Nem látszol :twisted: !!

Irina, szuper az új avatar a kis hamvas őszibarackkal :D !!
Szerintem az elektromos szúnogriasztó nem árt a babáknak, de befújósat én nem használnék a szobájában :roll: . Én csak tegnap kentem le Pankát, mert egy szál sortban és trikóban kocsizott, bár a kupola nagyjából védte :roll: ...

Regi, én másnap odaadom a maradékot, de ha nagyon sokra sikeredik (mint pl. pénteken a céklás krumpli), akkor lefagyasztom :roll: .

Kaqk, ha nálunk is bevezetnék ezt a rendszert, szerintem sokkal kevesebben szenvednének szülés utáni depresszióban, és apukák is jobban értékelnék a "munkánkat". Nekem nagyon tetszik :D !

Viranka, Míra szuper a képeken (és Ti is csinik vagytok Bálinttal :D ), és a beszólása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

L.Móni, jelzek :D !! Mennék talira, előreláthatóan a júni. 7 nem nyerő nekünk, a többi okésnak tűnik :D .

Motiot, nagyon szépek vagytok!! Az a torta a tiéd :shock: ?! Én 18-nak sem néztelek a fénykép alapján :shock: :D !

Nekünk van szúnyoghálónk a teraszon, a járóka felett, de nem hiszem, hogy az tuti megoldás lenne a lakásban is...bár ki tudja :roll: .
dettyk

Sziasztok

Minden ünneplőnek sok sok boldogságot!

Lmóni: Köszi a hiányolást.Drukkolok a ház miatt nektek nagyon.A tali nekünk csak a 15-i hétvégén jó csak :roll:

Heni: Péterke nagyon erős baba és örülök hogy teljesen jól van.

Anitja: Ügyi Nolka nagyon forogni még nem de már állni áll.Gratulálok!

Dotildi: Biztos minden renben lesz Dorka körül érezd jól magad.Nagyon cuki a képeken.

Kaqk: Érezd jól magad a hátralévő időbe.

Juba: Gratula a fogyáshoz és a kitartásodhoz.

Miléna: Nagyon édes Zéti a képeken.

Timi26: Nálunk is apának tegnap volt a szülinapja csak egy évvel több mint nálatok :lol: Nagyon jó a kép!!!

Viranka: Míra egy igazi angyal anyó a beszólásaival együtt.Tényleg hogy vitted haza a párnákat?Bálint aludt?

Silka: Lizkó nagyon ügyi hogy azért nyúl amit kérsz tőle nagyon okos.

Mi még mindig nagyon betegen Petrus nagyon köhög igy hörög előtte és mindig mondom neki köhögjön és akkor felszakad neki :oops: Most az oldalán alszik :shock: :shock: Amúgy láza nincs a kedve is jó.Ja és az orrából nem jön semmi de hallom hogy szipog egyedül nem is tudom kiszívni neki annyira erősen elnyomja a kezem.Holnap kell visszamennünk kontrollra.
Mi még nem állunk se fel se négykézlábra.Utál feküdni egésznap ülne de egyenes háttal ül ha felültetem szerintetek szabad ültetnem?Mondjuk nem tudok mit csinálni mert nem marad meg máshogy.Az ölembe kinyomja magát és ott néha álldogál egy kicsit.Ja és még mindig nincs fogunk.Rajtunk kivül van ezzel még igy valaki??
Kép A kedvenc képem egyike

Ági

[/b]

Kép

Kép
agica1126

Kép És ez a másik

Kép

Kép
agica1126

Béna vagyok
Nem ez!!!

Kép

Kép
agica1126

Kép Ez az.

Kép

Kép
agica1126

Jajj, köszi lányok, aranyosak vagytok!
Büszke is vagyok ám az én kis családomra.
Egyébként tényleg mindig fiatalabbnak néznek a koromnál, mielött Áronnal terhes lettem még kaptam a télapótól ajit egy bevásárlóközpontban! :lol: :lol: :lol:
De tényleg 30 vagyok. :cry:

Petra baba egy kis tündér!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Drága Lányok!

Nagyon nehezen tudlak követni Benneteket, nem beszélve a reagálásról.
Teljesen szét vagyok csúszva, alig élek....
De ennek megvan az oka!
Apával tanakodtunk, hogy megosszam-e már veletek, és úgy döntöttem igen.
Nem tudom, hogy fogok írni Nektek, és a tali is bizonytalan, de ezt nézzétek el nekem! :wink:

Kép 2008. május 13.
Kép 2008. május 16.
Kép 2008. május 19. 6+4

Még nagyon picike, és nem akarok semmit elkiabálni, de már dobog a szíve...

Kérek szépen tőletek sok sok vudut, és erőt, hogy nagyon erősen kapaszkodjon ZSÓFI KISTESÓJA!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Aztamindenit Emese! Mire jövök vissza????
Természetesen megy a vudu ezerrel!!!!!!!
Semmi de semmi gond nem lesz az égadta egy világon, meglátod!!!
Jajj de örülök!!!
Sok - sok kistesótapasztó-energia megy!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
motiot

Ádibaba!
Szia újra itt :)
A 9 ch-s is jó szerintem,bár ez közepes potenciál, a 15 ch-s erősebb a kisokosom szerint :) Az nincs leírva h. a 9ch-sat hányszor adhatod/nap,de talán ezt is lehet akár 1/4 óránként adni.
De lehet adni még a Pulsatilla 15 ch-t ha nyafogó,sírós anyukájához bújó a baba,vagy a Podophyllum 9-15 ch-t ha fogzás idején hasmenése van ami bő vizes állagú,és hasonfekvés jól esik,de hasmenést válthat ki.(Homeopátinapjainkban c. könyvből írtam ki :)

Irina!
Cumi::ha kell akkor kell és kész :) HA ez kell ahhoz h. csend legyen és mindenkinek nyugta legyen :) Míránál eltökéltem nem lesz 2 hónapos kora után adtam,állandóan cicin lógott volna(így utólag visszagondolva,lehet h. kevés volt eleinte a tejem..) :) viszont cumis kép alig pár darab készült,mert nem szeretem azokat a képeket ahol a baba szájába lóg a cumi :oops: Viszont éjjel arra Bálint nem kel fel ha nincs cumi a szájába,bezzeg Míra,volt vagy 3 éjjeli cumink,és Ő szólt is h. anya má(cumi),pe(pelus) kérem :)
Viszont az már undorító(bocsi :oops: )ha egy "nagygyerek"(3-4-5 éves szájában ott lóg...tavaly nyáron a strandon láttunk egy kiscsajt,szó szerint a hányinger jött rám :oops: (különben szeretem a témafelvetéseidet)
MA a dokinéni is megkérdezte,nem akar színésznő lenni(dumált ott is ezerrel) 8) Míra ezt válaszolta:Én Művésznő leszek :lol: dokinéni már meglátja és mondja h. megjött a kofa :)

Dettyk!
nekünk/szerintünk akkor is Te vagy a csinibb és szebb :wink: ne szabadkozz :) inkább hízzon a májad 8)

Motiot!
Jók a képek,ha ritkán is de gyere :)

Szúnyogháló kiságyra,utazóágyra:nem lehet egy sűrű szövésű,de használaton kívüli fehér függöny? mert szerény véleményem szerint uolyan jó hasznát lehet venni,mintha boltban vásárolna az emberlánya :roll: 8)

pusz

KépKép
viranka

Mesi :)
++++++++++++++++++++++++++++++
húúúúúúúúúúú de jó :) a hideg végigfutott a hátamon :)

KépKép
viranka

Motiot! De drága vagy! Köszönjük szépen! Jól beosztjuk, kell is az energia!

Gyönyörűek vagytok, Áron nagyon hasonlít Rád!!!!

És mindenki babája csodaszép!
Zsófival az ágyat nyomtam 7 hétig, annyira rosszul voltam. Most is rosszul vagyok, hányinger, fejfájás,, fáradt vagyok állandóan, meg miegyéb... Éjjel Zsófi kel, nappal 1-2x én is megyek vele aludni, f9-9kor meg már az ágyat nyomom.
Na de a 12. héttől megint kinyílik a világ! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Gratula Őszintén engem is kirázott a hideg!!! Megy ezerrel a vudu!!!!

Kép

Kép
agica1126

Mesi drága nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!! Kicsit irígy vagyok de nagyon örülök nektek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben lesz megy a sok+++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Éljen a topic első kistesója!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Heni
KépKép
heni81

Még nem tudtam visszaolvasni :shock: Látszik, hogy milyen trutyi idő volt! :wink:
Viszont fenn akadt a szemem Mesi képein. Jajj, de jóóóóóóóóóóó!!!!!!! :D Drága Mesi, szívből gratulálok Nektek, biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz, de azért küldöm én is +++++++++++++++++++! Vigyázz magatokra és pihenj, amennyit csak tudsz! :D

KépKépKépKép
meryke

Mesi!Gratulálok és megy a sok +++++++++++++++++innen is,engem is kirázott a hideg de jó értelemben :D :D :D :D :D :D :D :D

Babó képek mind szuperek.

VikDani és Petraapukának Boldog Szülinapot!

LMóni!
Köszi kedves vagy de muszály volt főzni.
iszom a mézes teát.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

hörcsög: Köszi aranyos vagy!!

Kép

Kép
agica1126

LMóni!
Jajj elfelejtettem nekem a 14.-e nem jó csak a 15.-e

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nagy nagy gratula Mesi !!!! Tökre kirázott a hideg.

Ez csak természetes, hogy mindenki drukkol nektek.
Tutti minden rendben lesz.

Párom első reakciója : Na látod ők dolgoznak. És mi ????

Nagy nagy puszi nektek részemről elnézve, hogy ritkán vagy de naponta egyszer kérünk valami helyzet jelentést és persze a pocak fotót.
Mikorra vagy kiírva ?

Nagyon örülök nektek.
20200310173350

Gremesém!!!
Hát el kellett párszor olvasnom, hogy felfogjam, amit írtál! :lol: :lol: :lol:
Anyacsajszi már DUPLAANYA vagy, szívből gratulálok!!!!!!!!!!!
ÉS SZORÍTOK A BABÁNAK, MAMÁNAK, ZSÓFINAK, APÁNAK!!! :D

Gyanús voltál nekem amúgy, a sok fáradtság a Te energiáiddal, de így nem állt össze a fejemben a kép!
Végtelenül örülök Nektek!!!

:D

Kép
Kép
irina

Majd igyekszem bővebben is, de most ugye nem baj, ha csak Gremesinek írok!

Drága Gremesi!!!
Borzasztóan örülök, nagy szeretettel gratulálok a kis ajándékhoz!!!! Nagyon szurkolok, hogy a kistesó Veletek maradjon, de miért is ne maradna?! Pihenj, amennyit csak a miniterroristád enged, hiszen az icipiciterroristának is szüksége van Rád! :lol:

De jó, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy pici simit küldök a legifjabbnak.

u.i: De azért tudósíts a gyermekeidről! :P
dmaggie

[b]Még én sem olvastam vissza mindent, de GRATULÁLOK MESI!!!!!!!!!!!! Lúdbőröztem én is, ahogy olvastam a soraidat!
Drukkolunk!!![/
b]

Kép
dotildi

Petrus és Áron babának jobbulást!!!

Ágica: gyönyörű ez a lányzó!!!
Én mindenhol azt olvasom, hogy ne ültessük a babát, ha magától nem tud felülni, de ez ugye érdekes kérdés, mert félfekvő/félülő helyzetből a legtöbb már simán felül, úgyhogy vannak itt definíciógondok is ;-) Pár percig nyugodtan ülhet támaszték nélkül, támasztva meg tovább is. Amúgy ha már felálldogál rajtad mászva, akkor nem sok kell neki, hogy rajtad kívül is felálljon! Ügyes kislány! ;-)

Kép
Kép
irina

Emese[/color]! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! [color=blue]Megy a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++soksok enerdzsi!
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/b]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amint tdsz írj, és pihenj sokat, soksoksok puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Emese!
Úgy látszik, mindenkire a lúdbőrözést hoztad. :lol: Még a könnyem is kicsordult.
Szívből gratulálok!!!! Minden jót kívánok nektek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Drága Barátnőim!

Köszönöm a jókívánságokat, végtelenül jól esnek! Már érzem is, hogy hat a kistesótapasztó-energia, és nagyon szorít engem! :D

Zsófival borzasztó rosszul voltam, most "csak" nagyon rosszul vagyok. De ez azt jelenti, hogy minden rendben. :wink:

Ő egy előre nem tervezett baba, de ha jönni akar, akkor várjuk sok sok szeretettel, és nagyon vigyázunk rá, drukkolunk neki!

Zsófi nagyon jó baba, a hihetetlen anyásságát játékkal kompenzálni lehet. Sokszor - ha éppen halálomon vagyok (ma már majdnem hánytam), szépen eljátszik a földön.

Ja, és Anyák napján már a pocakban volt. :oops: :D

Napközben együtt alszunk. Amit "sérelmezek", az az, hogy Ő előbb kel fel, mint én, és az első szemkinyitás után már áll, nekem meg rögtön képben kell lennem, hogy ne essen le. :lol:

Ülés: Én anno próbálgattam Zsófit ültetni, kíváncsiságból. Az egész pár másodpercig tartott, de mikor láttam, hogy egyenes(!) háttal megül magától, már hagytam ülni. Később meg már ment magától is.
Ha görbült a háta, vagy elhajolva támaszkodott, azt nem engedtem, hiszen az még nem ülés.

Orrszívó: Megkérdeztem Anyut, és valahol ilyen választ sejtettem tőle:
Sajnos ez egy eléggé veszélyes dolog tud lenni.
Anyuka ugyebár nem tükörrel nézve használja, csak bedugja az orrba.
Eléggé sérülhet a nyálkahártya, elszakadhatnak a szaglóidegek, és akkor ki tudja, milyen lesz a baba szaglása felnőtt korában. NEm részletezte Anyu, mert nem akart riogatni, de azért egy eléggé szörnyű esetet elmesélt.
Az orr tetején van az agyalap. Anyuka olyan vákumot csinált az orrszívóval, hogy - nem kiszívta az egészet, hanem inkább - megszívta a baba agyát!!!
Szóval csak óvatosan!!!!
Ha totál tele van trutyival az orr, az általában lecsúszik hátra a garatnál, és a baba lenyeli, illetve elöl kifolyik. Ha nagyon makacs, akkor aromás (pl. mentolos) orrkenőcsöt kell felkenni, ami feloldja a trutyit, majd tud távozni.
Én ennek ellenére örülök, hogy van, nem náthával kapcsolatban használtuk, hanem a bökéket szívtuk ki az orrából, de ezek után, ha használni "kell", extra óvatos leszek, vagy más módszert választok.

KTimi: Számításaim szerint január elején fog megszületni. :D

Tali: Ha nem leszek nagyon rosszul, megyünk, de - előre is bocsánat -, ezt aznap reggel tudom megmondani.
Akkor 10 hetes lesz, remélem már múlni fog a rosszullét.
16-án doki! :D

Most befejezem mára a 46. étkezésemet :oops: , és megyek aludni.

Jó éjt Mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jöttem egy picit olvasgatni és megérte! Ezt nem hagyhatom szó nélkül!
Drága Mesikém, sok boldogságot kívánok az új jövevényhez/vel!

Kép

KépKépKép
bongyi

Fütyi téma:
Folyt köv. Elvittem ma Botondot a gyerekorvoshoz mázsálásra (8100 g és 70 cm), és ha már ott voltam meg is kérdeztem, hogy mi a teendő a fütyivel. Pelenka le, monta megnézni. És akkor hirtelen felindulásból felhúzta Botond fütyijén a bőrt. AZt mondta, hogy elvileg kétszerre szokták, de annyira szépen feljött, hogy egyből megcsinálja. Szegény Picim ordított mint a sakál. Nekem folytak a könnyeim. De nagyon gyorsan kész volt, és Botond egy percre rá már mosolygott.
Most az van, hogy ha pisil, akkor csípi neki, és ordít. Kamillába áztatott gézlapba kellett a fütyijét csomagolni. Remélhetőleg holnapra jobb lesz.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok !

Egy gyors kérdés.

Ádi ma egésznap nyügi volt szerintem a foga miatt.
Szerintetek a fogzástól felszökhet egészen 38,3-ig a hője ?
Most este fürcsi elött ennyi volt neki.
Ma folyt is a nózija de szerintem ez a hó nem attól van.

Jó éjt mindenkinek remélem a miénk is nyugis lesz.
20200310173350

Emesém ez annyira szuper dolog:-) nagyon drukkolok neked, hogy ez a kezdeti rosszullét gyorsan elmúljon. Biztosan nagyon boldog vagy, persze ez igy természetes. Tök jó, hogy már van 1 Zsófikád és egy pocaklakó öcsike:-) Én is szeretnék terhes lenni megint, de én nem merem bevállalni. :oops: Szerintem most sokan ráhajtanak a babaprojectre. Hajrá csajok!!!!!
Nem hogy elhúzol nekem a 2009 januári topicba!!!!! Mi szeretnénk veled átélni a terhességet, mert emlékszem annó is nagyon szerettem olvasni a hsz. Na jó itt ott irhatsz a januáriba is, de csak miután nekünk irtál :wink: :wink: :wink:

Regi nálunk nem eszi meg Péterke a másnapos kaját :shock: válogatós a lelkem, szóval fagyra megy a maradék.

Motiot annyira jó hogy irtál nekünk, szuperek a fotók!!!!! Aranyosak vagytok, egy szép nagy család!

Timi26 boldog szülinapot a férjecskédnek!!!!! Megenném azt a tortát! Gyümis a kedvencem!

Sense, Jesszusom szegény Boti, biztosan gyorsan rendbejön a fütyije. Én is vettem észre berepedést, de nem sirt pisiléskor. A huzogatáskor sem sir, ma nevetett is :shock: tecett neki a dolog. :shock:

K.Timi nálunk is volt már 38 fokos láz fogzáskor, áttöréskor éjszaka, reggelre meg elmúlt.

Viranka Mira:-) eszméletlen a csaj! Bálink a kis elegáns:-)

Heni
KépKép
heni81

Émelygésmentes jó reggelt mindenkinek! :roll: :(

Betyár Bercinek boldog 8. hónapfordulót!!!!!!

Heni! Nem fogok írni a 2009 januári topicba! Itt foglak boldogítani Benneteket, és majd együtt nosztalgiázunk! :D

Zsófiból kiindulva még kb. 5-6 hetem van a rosszullétből... :shock:

Anyukám azt mondta az orrszívós esetre, hogy Péterke egyszerűen elfelejtett levegőt venni, úgyhogy nincs semmi baj! És ezt ugyebár a leletek is alátámasztják! :wink:

Fütyi: Jesszus, mikre kell odafigyelni. Ehhez képest a mi összenövögető puncink "semmi".
Az jó, hogy Botond egy perc múlva már mosolygott!

Tudjátok még mi a rossz? Ha Zsófi kakilt, és pelenkát cserélek, attól is hányingerem van...

És ez az oka annak, hogy kevesebb a tejci.
A dokim mondta, hogy a szoptatás és a terhesség nem zárják ki egymást, de ő azt javasolta, szépen (hetek alatt) válasszam le Zsófit, hagyjam abba a szoptatást, mert a kettő már nagyon sok.
Érzem is, ki vagyok merülve, pláne, hogy éjszakázunk is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Bakker! Csak úgy tudtam az új vonalzót berakni, hogy a nőivonalasról leszedtem a képet, mert túl hosszú.....

Dettyk! Neked az egyik fényképes! Hogy csináltad, hogy elfér?

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, először is nagyon-nagyon örülök, én is a könnykicsordulósok táborát erősítem :wink: :D !
A vonalzót úgy tudod lerövidíteni, hogy a kód elejéről és végéről kitörlöd a [url=http://www.noivonal.hu/]-t és []-ben lévő /url-t, és a []-ben lévő img-vel kezdődjön és végződjön a kód. Nőivonalasnál a fénykép és a vonalzók elől is ki kell töröld, így el fog férni egy kép és két vonalzó :D . Remélem, érthető voltam :oops: .
dettyk

Zsófi babának boldog hófordúlót.

Sziasztok szép jó reggelt !

Ádi esti hőjéhez képest a ma reggeli 37,3 volt. Sajna kevesebbet is evett most reggel.
Az a nagy gyanúm, hogy elkapta tőlem a náthát.

Most tök ideg vagyok remélem nem lesz semmi komolyabb.
Megvárom a következő pelus cserét akkor mérek neki hőt és ha megint 37 felett van akkor hívom a doki nénit.

Mesi : ez csak tarmészetes, hogy nagyon szívesen fogunk veled nosztalgiázni bár lehet, hogy most sokan rágyúrnak a kistesóra.
Tök jó lesz veled lesz az egész topik.
Abban meg biztos lehetsz, hogyha nem jelentkezel be egy nap akkor rögtön mindenki téged fog hiányolni.

Na megyek reggelizem aztán őrt állok kicsi fiam mellett.
Kérem a sok vudut, hogy jobban legyen Ádi. Előre is köszike.
20200310173350

Zsozsónak, Betyár Bercinek, és Lillának boldog hófordulót!
Mátéknak boldog névnapot!

Kép

Kép
regcsiken14

Közkívánatra :D:
Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Képek egytől egyig szuperek! :D

Tali: a júni 14. nekem se jó, mert akkor van a szülinapom. (Bár rám ne adjatok, mert nem biztos, hogy bevállalom vonattal.)

Kaqk! Hát le a kalappal azok előtt az apukák előtt!

Irina! Cumival kapcs teljesen egyetértek! Nem akkor kell használni, ha üvölt a gyerek, mert valami baja van, hogy „befogjuk a száját”! Viszont elalváshoz Szelinek is tökéletes! Én is áldom, az tuti! Anélkül Szeli nem is tudna aludni, csak ha ringatja a babakocsi, de ott se mindig. Nappal (nem alvásnál) soha nem kapja meg, nincs is rá szüksége.

Köszönöm a lefagyasztós válaszokat! :) Akkor én is így fogok tenni, ha túl sokra sikeredik.

Ágica! Szelinek se bújt ki még egy foga sem. De már elég szépen látszódik az alsó kettő.
Én sose ültettem Szelit. Kizárólag magától ült már csak! De ő elvolt hason vagy hanyatt fekve, úgy játszott.

Mesiiiii!!!! Libabőrözök!!!!!!!!!!! :D Minden rendben lesz, nyugi!!!
Rosszullét gyötör, mint Zsozsónál? (Jaj, már olvasom is... Te szegény! :cry:)

Kép

Kép
regcsiken14

Ádinak jobbulást!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Bakker, bakker, bakker, bakker Gremese!!!! :lol: :lol: :lol: Hatalmas nagy gratula ici pici kicsi öcsihugihoz! Ideültem a kávémmal félkómásan, hát rögtön felébredtem a képeid láttán! :lol: Nagyon szurkolok Nekted, de hidd el, nem lesz semmi gond (csak az első pár hetet vészeld át). Este nem ájulsz el? Én 7-kor már aludtam... Bár ugye a második terhesség már nem olyan tingli-tangli, hiszen ott a nagytesó is :lol: :lol: :lol: Apropó, nem is tudtam, h Ti is rajta vagytok a projekten!!! Olyan jó lesz végigizgulni Veletek mindent. Mindenkinek visszajönnek a nem is olyan régi emlékei és sokan belehúznak. :lol:

Ágica, mennek a gyógypusszancsok Petrának! Szegény kicsi drága gyógyuljon már meg! Ültetés: elvileg addig tilos, míg magától fel nem tud ülni. De gyakorlatban nem ilyen egyszerű a dolog. Próbálja csak meg a doki/védőnő visszanyomni az egész nap üléssel próbálkozó kismanókat. :lol: Mi még mindig nem ülünk le magunktól (most semmi nem érdekli, csak az állás) ennek ellenére nagyon szépen ül már régóta, sőt hetek óta támaszték nélkül, közben játszik 2 kezével. Én ültetem jó pár hete. Mikor már nem görbült a háta, akkor 5 perceket, aztán egyre többet. Teljesen megértelek. :wink: Nagyon szép Petrusod és a közös kép is szuper! Nem rakod fel avatarnak?

K.Timi, simán lehet a fogtól. A hirtelen jövő, de hamar elmúló láz tipikus fogláz. Ha nem megy le, beszélj a dokival :wink:

silka
silka

Zsófit és Betyárbercit isten éltesse hófordulójukon!

Kép

silka
silka

Lányok, vérzett vmelyik babának az ínye fogzáskor? Tegnap esti séta után vettem észre, h tiszta véres volt szegénykém kabátjának a gallérja. Kb másfél hete tört át a fog és most vérzik. :shock: Ez normális?
Vajon aloe gelly-vel bekenhetem? Elvileg ugye ehető... :roll:

silka
silka

Halihó!

Édes zsíroskenyér! Esélyem nincs arra, hogy mindenre reagáljak! Betyár Berci alszik, nemtom meddig. :lol:

Teljesen elolvadtam a babaképektől, a favorit azért a 6+ napos. :lol: Én meg a tejbetök-ök táborát erősítem, ha van ilyen, bár én is küszködtem a könnyeimmel rendesen.

Isten éltessen minden tündérmanót, akik mostanában ünnepelnek. Nagy-nagy pusszancs Zsozsónak, Lillának és Máténak!!!!

Csak a témákból gyorsan.

Alvás: éjszakára én mostanság már csak egy r.ujjú v. ujjatlan bodyt, illetve vékony p.nadrágot, vékony zoknit adok a kisbetyáromra, uis nálunk már most több, mint 25 fok van! (Már megrendeltük a klímát! :lol: ) Tavaly a nagy hőségben bent 32-34 fok között volt a hő, azt hittem meghalok.

fütyi: Én születése óta próbálkozom a húzogatással. MInden fürdéskor hozzátartozik a tisztálkodáshoz. A dokibá is tud róla, rá is bólintott, ennek köszönhetően talán nem olyan rossz a helyzet. Mindkét fiúnál szükséges volt az orvosi segítség. Már elég nagyok voltak akkor, a szívem szakadt meg értük.
Nagyon meg tudlak érteni Sense! Szerencsére az idő gyorsan gyógyít. Csak vigyázni kell vele, hogy vissza ne tapadjon, szóval jöhet a rendszeres torna. Egyéként Berci felfedezte a fütyijét, na azóta nincs biztonságban. Azt a rángatást, húzogatást még én is soknak tartom. :wink:

szúnyogriasztó: én is sokat gondolkodom rajta, főleg azért, mert a terhes kismamiknak viszont nem ajánlják. Majd megpróbálok utánanézni a neten v. a jövő héten a tanácsadáson megbeszélem a dottoréval.

nyaralás: Mi már le is foglaltuk a szállást. Gyenesdiáson találtam egy nagyon ígéretes kis panziót elfogadható árakkal. Barátokkal együtt megyünk, nagyon jó lesz szerintem.
http://www.loreleipension.hu/ Ide megyünk.

Emesém! Tegnap este én is pont ezen gondolkodtam, hogy a tejcsi v.színűleg a minimanó miatt lett kevesebb. Apája csak addig ügyeskedett, hogy sikerrel járt. :wink: De jó is most Nektek!!!! Mindig elcsodálkozom a gyerekek radarjain. Most is bebizonyosodott, hogy mennyire jól működnek. Zsozsó segít Nektek. Jaj, szavazhatunk majd nevekre??? :lol: Tudom, tiszta hülye vagyok, de annyira örömködök, úgy izgulok, mintha én lennék ismét áldott állapotban.
No, befejezem.
Pusszancs.
dmaggie

:oops: :oops: :oops: lépcsőházi intelligencia v. memória :oops: :oops: :oops:

Minden betegeskedő mamának, papának, gyerkőcnek mielőbbi jobbulást kívánok.

Emese, nagyon jó, hogy velünk maradsz. Csak megsúgom, hogy tegnap este én leellenőriztem a 2009. januári topicot. :wink: :oops: :oops: :oops:
dmaggie

Sziasztok!

Sense! Szerintem felesleges még huzogatni, ugyanúgy letapadhat, a dokid jól megkínozta szegény Botit. A mi időnkben 12-13 éves korukba ellenőrizték a fiúk fitymáját, akinek nem működött megoperálták, addig csak akkor van gond, ha nem tud pisilni annyira össze van nőve.
Arról nem is beszélve, hogy ha túl gyakran huzogatod elzáródhat a szmegma mirigyek útja (fehér váladékot termel, ami a fütyi tisztulását biztosítja) és az viszont komoly gyulladáshoz vezethet.
Utánaolvastam... 8)

Emese! Jaj egész este bazsajogtam, és Rólatok gondolkoztam, annyira örülök :lol:
Zsófikának meg nagynagy cuppancs a homlokára 9.hónapjára :lol:
Ez a cuppancs persze vonatkozik Lillusra (Hajni mizujs?)és a cuki Albertinóra :lol:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 23.443.gif[/img]

Mi tegnap voltunk egészséges rendelésen
Nolka 10kiló72deka :shock: gondolhatjátok, hogy meg vagyok vállasodva :lol:
Éééééééééééééééés a dokinéni azt mondta, hogy Nolka nagyon-nagyon intelligens, semmi gond az idegrendszerével, sőt... csak egyszerűen nagy a popó és kész - anyai ösztönök megerősítve :lol: azt mondta, hogy Ő nem küldené gyógytornára, mert felesleges :lol:
Védőnéni lemosva :twisted:
Na ennyit erről a témáról...

Tali! Mi is mennénk, főleg ha vasárnap lesz, márpedig 15. az :lol:
Imádja Nolka a gyerekeket, tegnap a rendelésen is annyira figyelte Őket :lol: dumált Nekik meg minden...

no mennem kell....
puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

gif újra :wink:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok

Boldog hófordulót Zsózsónak,Bercinek,Lillának!

Boldog névnapot Mátéknak!

Silka: Köszi a gyógypusszikat.Petra egyedül ül egynes háttal és mindkét kezével játszik és ha picit előbbre is dől egyből vissza egyenesedik nagyon kis ügyes és abszolút nem dől el.Ezekért merem egyedül ültetni amúgy ha nem lenne egyensúlya biztos nem csinálnám.De megnyugodtam hogy ezzel nem vagyok egyedül :wink:

Regi: Nálunk is dettó ez van nagyon fehérlik az inye de sehol semmi most többet nyálzik mint azelőtt de semmi több.

Mesi: Nagyon sokat gondoltam én is rád(tok).És tiszta szívből örülök veletek.Annyira jó!!

Mi még mindig nem javulnuk pedig annyi mindennel tömöm szegénykémet :oops: :oops: (c-vit,calcium,rihnathiol,fenistil csepp).

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!!!

Nem tudok nagyon reagálni mert még mindig tart az őrület Bertusnál!

EMESE!!!!!!!!!! Hatalmas nagy gratula a kis jövevényhez!!!!!!Vudu megy ezerrel!!!!!!Annyira örülök,hogy le se tudom írni!!!!Teljesen beleéltem én is magam a helyzetedbe,még a könnyem is kicsordult!!!Annyira jóóóóóóóó!!!Nagyon vigyázz magatokra!!!!!És ha tudsz gyere és kérlek ossz meg velünk mindent,az ultahangos felvételeket és mindent!!!!!!!!

Zsófikának és Albertnek boldog hófordulót!!!!
Kép

Sajnos most mennem kell mert Bertus itt üvölt a kezembe :cry: :cry:

KépKép
juba

Ágica! Olyan érdekes, Petra nagyon hasonlóan mozgásfejlődik mint Nolka, Ő is gyönyörűen ül, még ha meglököm sem döl el, én ültetem Őt, persze nem órákat, de kaja után mindenképp, addig is emésztget :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja még annyit Ágica, hogy így is erősödik ám a hátuk, és a hasizmuk combjuk is, sőt az egyensúlyozó érzéküket is fejleszti az ülés, ahogy előre hátra dölöngélnek.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?