Jó reggelt!
Üdv Szilvi köztünk!
Ági!
Baromira felháborodtam én is azon, amit a párod művelt

Azt hiszem én felháborodásomban elküldeném a francba, menjen a macájához. Aztán pár hónap múlva úgyis rájön, hogy ott se fenékig tejfel minden, és sírná vissza magát a két csodás nőhöz (a nagyhoz, akit egyébként ismer és szeret, és a kis Lilihez), akiket elhagyott egy másik miatt.
Ha még kicsit is szeret téged(titeket), akkor van esély arra, hogy rendezzétek a dolgokat, de ehhez az kell, hogy ő is veletek akarjon maradni, és nagyon de nagyon átbeszéljétek az érzéseiteket, és a jövőbeni elképzeléseiteket is.
Ha ez nem megy, lehet, hogy érdemes elengedni, így saját magadat is felszabadítod, és esélyt adsz magadnak is arra, hogy olyan társat találj, aki tényleg szeret téged, és Lilinek is szerető apukája lehet.De ez tényleg csak az én álláspontom, kettőtök kapcsolatát te ismered, és a párodat is....
Egyébként nem vagyok ennyire hirtelen indulatú ember, de ilyen témában nem tudok másképp érezni, bocsi.
Persze, babát várva mi megváltozunk: kicsit átrendeződnek a fontossági sorrendek. Egy csomó olyan dolog van, amit nem tudunk együtt csinálni a párunkkal (pedig eddig közös program volt), mert fizikailag nem lehet, vigyázni kell a babára. Ez vamilyen szinten pedig rosszul hat a kapcsolatra, kicsit eltávolodunk egymástól (tisztelet a kivételnek, akiknek olyan a párjuk, hogy tényleg óvja, babusgatja a terhes asszonykáját) Nekünk minden gondolatunkban ott van a baba (hiszen rudos bentről nap mint nap, és a hormojaink is ez irányba terelnek), a férfi meg csak annyi érez, hogy vmi megváltozott, nem olyan mint régen, nyűgös az "asszony", ezt se lehet, azt se lehet. Szóval elhiszem, hogy nekik sem egyszerű.
Ilyenkor persze hogy könnyebb neki egy másik nő karjaiba menekülni, ahelyett, hogy szembe nézne a dolgokkal. Mert az új egyébként is mindig vonzóbb egy kicsit, mint a megszokott. De az mitől lesz jobb néhány hónap múlva?! Lecseng a kezdeti varázs, felszáll a rózsaszín köd, rájön, hogy annak a nőnek is vannak hibái esetleg olyanok, amikkel nem is tud együttélni.... És akkor jön a koppanás, és az hogy próbál visszaevickélni a csaló a régi párjához...
Minden esetre Ági, nagyon szorítok neked, hogy jó irányba rendeződjenek a pároddal a dolgok. De ha mégsem, akkor légy nagyon erős, márcsak Lili miatt is! Ha bármiben segíthetek, szólj, írj nyugodtan (akár priviben is)!
Sikerült kiderítenem, hogy a babakocsi, amit kaptunk, egy régebbi Graco Quattro Tour. Szétszedtük, összeraktuk, szerintem teljesen jó lesz.
Tegnap a bababoltban láttam is egy tök jó babaágyat, lehet, hogy megrendeljük.
Rám néha pánikszerűen rámtör, hogy "jaj, meg kellene venni mindent", mert mi van ha 1-2 hónappal korábban szülök, be kell menni a kórházba, mert vmi gáz van, stb stb.
Néha meg baromira nyugodtan vagyok, és úgy érzem ráérünk még mindenre. Azt hiszem rajtam is kitört a fészekrakás
Pedig még ezt a hetet ki kell bírnom, mert csak jövő 7től szakad rám a sok szabadidő.
Barbi! Nem tudom, te jössz-e vagy én, de ha panaszkodnivalód van, nyugodtan zúdítsd rám! A hétvégi dolgok miatt -bár rendeztük sorainkat- még kicsit mindig bennem van az "ütés", úgyhogy majd biztos kitör még belőlem a sztori részletezési vágya... de lehet, hogy csak 7végén tudok rá sort keríteni.
Legyen szép napotok!
Itt Pécsen most kezd kisütni a napocska