A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kata, Dórika, Dóra lesz vagy Dorottya? Csak kíváncsiságból! :oops:

KépKép
hene

Kata, nem tudom, hogy csinálják! Anno én is akórházba kaptam!
Én szeretnék neki, már nézegettem is! :wink:
bencuri

Hene!
Szerencsére hihetetlenül jól megértik egymást az apjukkal is...

Inkább én vagyok a mumus, nekem muszály néha szigorúnak lennem.. néha nagyon vacak érzés..
de apa erre nem kapható. mindent elviccelnek...

Ma olyan gatya napom van, szerintem én érzem a frontot. nem nagyon megy a házimunka... fáj a hasam..
Úgyhogy marad a pihi..
pedig már úgy örültem, napok óta semmi bajom sem volt.

Nálunk a kórházban nem tudok róla, hogy szúrnának vagy lőnének fület...
mi anno amikor már nagyobbacskák voltak, kilövettük.
Pedig jó lenne már a kórházban túlleni rajta. De ahhoz még fülbevaló is kellene...
Valaki már mutatta, milyet vett... Az nagyon tetszett, olyat szeretnék én is.
Amúgy én is a kórházban kaptam fülbevalót...
Vendég

Sziasztok!

Megjártam a boltot, zöldségest, stb.

Viki, én 3x2-t szedtem a bogyóból! Gyógyulj meg hamar!

Akata, Szőlőszem hivatalos neve Zsolt :) , csak nincs kedvem javítgatni a vonalzót. Meg ha kijavítanám, úgyis görögdinnyére javítanám a méretei miatt :lol: :wink:

Pelenka: Én a Kenguru Goldban vettem elég jó fajtát, nem vékony. De vigyázni kell, mert ott is többféle van.

Hene, tök jó, amit írtál! Megyek avokádót venni! Még sosem ettem!

Kép
Kép
patr

Szerintem az avokádó egy borzalom! Ez az egy gyümölcs van, amit képtelen vagyok megenni! :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Pattikám!
Köszi! :wink:
20150601134430

Én szeretném már a kórházban kifúratni a fülét. Nálunk tuti csinálják, de hogy ki és milyen módszerrel azt nem tudom. Nálunk a keresztanya veszii a fülbevalót, aki tesóm lesz. Már nézegettük. De ami tetszik, annak a hátulja szúr. Én nem is értem, hogy lehet kisbabáknak rádugós fülbevalót csinálni. Én olyat szeretnék, ami magába kapcsolódik. Az egyik részét be lehet tolni a másikba, mint egy csőbe. csak nagyon nehéz ilyet találni, ami még szép is. Még egy harmadik fajta van, ami olyan , mint a mi korunkbeli kis fülbevalók. Szépek, de én modernebbre gondoltam. Na majd lesz valahogy. Szerencsére tesómnak is hasonló elképzelései vannak, úgyhogy ha egyedül veszii is tuti szép lesz.

Volt a védőnő! :shock: Persze nem szólt hogy jön. Nincs nagy kupi, csak a játékok vannak szerteszéjjel. Mindegy, nagyon sok mindent nem mondott. Legalább szóltam neki, hogy kit akarok gyerekorvosnak.
Persze Roli leköpte a védőnőt, mert a papával ezt játszották és nem tudom róla leszoktatni. Brümmög mint az autó, de közben beteríti az embert.

Kép
szly27

Péntektől újra aktív leszek! Addig a dokim szabija miatt stand by... De a páromat nem hiszem hogy rá tudnám venni a szexre... :roll: Már eléggé fusztrálva érzi magát... :oops:
Fülbevaló: Szerintem a kórházban a legjobb berakatni. Bár mi nem tetetünk Lucának. Majd ha nagyobb lesz és szeretne. Meg mi van ha már ciki lesz a fülbevaló és rögtön a bimbójába akar? :roll: :wink:

Kép
sziszka82

Sziszka, nálunk pont fordítva van nekem kell rávenni magam rá! :oops:
bencuri

[quote]P írta:ersze Roli leköpte a védőnőt

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sziszka82

Na, én sajna távozom.
Ma későn jövök, mert kihívás napja van, és négykor kezdődnek a tanár-szülő meccsek.
Még ezt a mai napot éljem túl! :D

Jók legyetek! :D

Kép
Kép
patr

Az avokádót nagyon szeretem, és most lesz rá indok hogy vegyünk és együnk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi úgy szoktuk enni, hogyha jó puha (de nem barna) akkor kicsit megkapargáljuk a belsejét és ami kijön azt összekeverjük darált lazaccal és majonézzel (olyan olajos lazac amit lehet kapni a boltban) Nagyon nagyon fini!
De van egy ismerősöm aki volt egy évet Equadorban és ott ez mindennapi kaja és ő mondta hogy ott minden félével töltik, rákkal, halakkal de csirke husival is lehet (persze ezt el kell előtte készíteni)
Az apósom meg csak úgy natur pirítósra keni és megsózza. Hmmmm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.07 21:58-kor.
Vendég

Patr kitartás! Vigyázz magadra, csak lightosan!
bencuri

Bencuri, mondjuk nálunk alapjáraton is én igényeltem többször... :roll: :oops:

Kép
sziszka82

Kép
A fülbevalónk :) én a kórházban szeretném, úgy tudom ott tűvel csinálják, meg a védőnők is tűvel csinálják. Ez pont olyan, mint amit Szly szeretne, olyan egybecsúsztahatós és nagyon szép. Potom 17.000volt. Anyósék azt mondták a felét állják, de mikor megmondtuk az árát, elfeljtődött a dolog :lol:
magdolnam

Az nem baj Sziszka 8)

Na megyünk ebédelni, utána indul az ügyintézés 2-től lehet menni az anyakönyvi kivonatért, utána irány a teve utca! ( 22ker. és 13. nehogy közelebb legyenek egymáshoz még véletlen se! :evil: )
bencuri

Magdi ez nagyon szép!Én is köveset szeretnék! Jó ára volt! Ti hol vettétek?
bencuri

Szia Magdi!

Na, ez az a fülbevaló!
ilyet szeretnék én is.
hol vettétek?
Vendég

Magdi! Nagyon szép a fülbevaló! Én is valami ilyesmire gondoltam. De azt nem gondoltam, hogy ilyen drága! :shock:

Kép
szly27

köszi csajok, a Westendbe vettem, mindig egy helyen veszem az ékszereimet. Aluljárói bejárat balra tarts és azon belül jobb oldolt van (zöld betükkel vagy valami zöld vana kirakatban)
magdolnam

tudjátok mi a vicces? Hogy az a nagyon régi hagyományos extra kis aranytartalommal kerül 12.000be, akkor inkább ráfizetek 4ezer párszázat és veszek egy szépet. Egyébként az enyém pont ugyanilyen csak egy hatalmas karika és nem mini :) Én 16.hétben jártam -ekkor tudtam meg hogy kislány lesz- és rohantam megvenni. Sztem most lehet még olcsóbb is mert még a ballagás diplomaizére is vesznek ilyet és kedvezményt szoktak adni
magdolnam

ja és a többi aranyboltba is benéztünk és nem lehetett ilyet kapni! Ez az egy hely volt, ahol álmaim fülbevalója volt, remélem Lizusnak is fog tetszeni :lol:
magdolnam

Hurrá! Itt a napocska győzedelmeskedett a felhők felett! :D
Most tök jó kedvem lett!

Magdi! Nagyon szép fülbevaló! De mi került rajta annyiba? :shock:

Amúgy ha lány lenne, nem hiszem, hogy kifúratnám a fülét ilyen picinek. Tartanék tőle, hogy beakasztja az ujját vagy valamit, és megsérti magát. Majd csak néhány éves korában. De ez az én véleményem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, ebbe nem tudja beakasztani az újját, direkt olyanra tervezték. Egyébként az aranytartalma miatt került ennyibe, meg azért a kő is rásegített. Sajnos nagyon drágák..... Ha tudnád, hogy lassan 10 éve amit vettem fülbevalót, mennyibe került akkor.... :oops: (ugyanilyen csak nagyba és arany.)
magdolnam

Sziasztok!
Megjöttem a suliból... már vissza is olvastam. Azt nem mondom, hogy meg is jegyeztem bármit is..... :lol: na de majd most megpróbálok bekapcsolódni a beszélgetésekbe... ma ugyis hosszu napom lesz egyedül, mert amint irtam már apácska a tanfolyam után gokartozni megy a céggel. És tul sok dolgom nincs ma.... csak a krumplipürét meg a lazacot kell megcsinálni estére. Meg szerintem brokkolikrémlevest fogok!

Itt ma süt a nap....de még csak most kezd a tegnapi nap után felmelegedni a levegő!

d.dodó

magdolnám: csak annyit tudtam kicsikarni az orvostól hogyí azért nem jó ha nagyon lenn van mert egy idő után nyomni fogja a méhszájat :?

Kép
Kép
h. szilvi

Magdi, tényleg nagyon szép a fülbevaló!

Na megyek ebédelek, aztán nézem a műsoromat. Születések... :lol:

Kép
sziszka82

Sziszka! Az jó műsor! CSak én már láttam az összes részt! Sajna sokat ismételnek.

Kép
szly27

sziszka milyen müsör hol megy?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Magdolnam! Nagyon Szép a Fülbevaló! :D
Vendég

Magdi!
Klassz fülbevalók!!
20150601134430

Én is kérdezem milyen műsor, melyik adón?????
Vendég

Én már túl az ebéden. Nagyanyó oldalast sütött nekem a kertből való friss foghagymával. Most az eperrel küzdök.
Meg közben vendégeim voltak!

Magdolnam, nagyon cíp ez a fülbevaló!!!!

Avokádó, én méd sosem ette! :( Mihez lehet hasonlítani az ízét??

Szly, jó fej a kisfiad. Édes lehetett. Amit te nem tehetsz meg azt megteszi helyetted! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Megjöttem a fodrásztól,hát mit ne mondjak,jó,hogy túl vagyok rajta!
Elég volt ez a 2 óra!
Hazafele vásároltam,odatettem az ebédet és most ittvagyok,de alig bírom nyitvatartartani a szemem!
Hihetetlen fáradt vagyok,legszívesebben aludnék!
Most még kiszedem a szemöldököm és találtam egy egész jó helyzetet,hogy megcsináljam a lábam!
de ehhez Apa segítsége is kell,hogy hozzon vizet stn.
na majd meglátom!

További szép napot nektek!

Tényleg Wera! Mivan a festővel?????????

Kép

Kép
ibm

Ami! Kérünk fotót a fodrász művéről! :D
Vendég

Amikám!
Ha megfőztél dőlj le!!! :wink:

A lábamat én már nem tudom megcsinálni... Vagyis csak béna pózban.
20150601134430

hali lányok!

megjöttem én is. kicsit elfáradtam de jó volt.

gyönyörű a fülbevaló. egyébként ha jót akartok magatoknak akkor kilövetitek a kórházban. vagyis szuratjátok. ott nem kell néznetek. elviszik és megcsinálják. ha meg majd később a védőnő csinálja ott fogni kell a gyereket!!!!!

én mégse főzök ma 8) anyukám hivott hogy jön be és hoz lekváros (szilvásat és barackosat is) derelyét. :D
jah és van szilvalekváros-prézlis, szilvalekváros-diós, baracklekváros-prézlis, baracklekváros-diós. ugyhogy totál el vaguynk látva :D

a tescoban bevásároltam. ott hagytam 17000 ft-ot :oops: de legalább már nem kell menni szülésig nagybevásárlásra, és utána se nyusziapunak egyedül. majd ha már én is ugy érztem magam. addig el leszünk ezzel az utánpótlással remélem.

és az utalványon meg cumisüveget akartam venni, de gondoltam megvárom mig megveszek mindent és számolom hogy mennyit költök. naná hogy a végére elfelejtettem visszamenni a cumisüvegért. ugyhogy lehet ujra felöltözök és elmegyek anyával.

nyuszipau jött értem és elmentünk megvettük a tapétát, ragasztót meg a festéket. csodaszép kék színű. ha kész lesz teszek képet. bordűrt nem találtunk megfelelőt ugyhogy azt még meg kell nézni máshol. vagyis volt egy ami nagyon tetszett. 2500 ft volt 5 méter. nekünk kell 15 m. szóval a festék meg a tapéta oclsóbbra jött ki mint ez a bordűr. ugyhogy ott hagytuk és nézünk máshol.

jah és persze hogy ma küldték a személyimet. ugyhogy mászhatok be majd valmaikor a városba még a héten és hozhatom ki a postáról :twisted: :twisted: :twisted: tudtam hogy igy lesz. akkor küldik mikor nem agyok itthon. :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Én most megyek bubukálni egy kicsit. El vagyok fáradva! Du jövök!
És ezt vehetitek fenyegetésnek! :wink:

KépKép
hene

Ibm! Kérünk képet az új frizkóról! :)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="timi1982"]
írta:
timi1982én mégse főzök ma 8) anyukám hivott hogy jön be és hoz lekváros (szilvásat és barackosat is) derelyét. :D
jah és van szilvalekváros-prézlis, szilvalekváros-diós, baracklekváros-prézlis, baracklekváros-diós. ugyhogy totál el vaguynk látva :D

Ez nem volt szép Tőled! :D
20150601134430

viki, tudom :D azért irtam

ez nem az anyukámé :D az övé még nincs lefotózva
Kép

tudom ez se volt szép tőlem 8)

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Te vagy az egér!
Kép
20150601134430

MI lehet Csillával?? Valaki tud valamit? Ki si szokott vele sms-ezni? kérdezzünk rá? Szegény csak ő van most közülünk kórházban és ráadásul már milyen régen! Mondjuk a baba biztos nincs kint mert azt bizti megírta volna!
Vendég

Viki: ez jó!!!!!!!!!!!! Megérdemli!!!!!!!!!
Vendég

Viki! asszem az lesz,mert kifingottam!
hihetetlen hogy ennyire ne legyen erőm!

Kriszti,Babu! Nincs új frizkó,csak a melír lett frissítve!
2 havonta szoktam menni,de a fodrász aztmondta olyan mintha féléves lenövésem lenne és iszonyú sok a hajam! :roll:
Úgyhogy csak melírt kapott és egy kis vágást.legközelebb júliusba megyek ha tudok!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

[quote="vidokata"]V írta:vidokataiki: ez jó!!!!!!!!!!!! Megérdemli!!!!!!!!!

Sztem is! :D :D :D :D :D :D :D :D

Azt hiszem Babu szokott vele sms-ni.
20150601134430

Ami!
Szégyenszemre én is csak a konyhaszekrényt bírtam ma lemosni. A többi beépített holnap kerül sorra.

Bár! Te a 36. héten csak ne nagyon ugrálj! Vigyázz magadra!
20150601134430

Timi! Gonosz vagy!
Viki! Ezaz! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jaj bocsánat, nem láttam már a kérdéseket a műsorral kapcsolatban... :oops:
Hétköznap a Zone Realityn szokott lenni 13.35-től és 14.00-tól a Születések c. műsor. De ma pont lemaradtam a lényegről, mert akkor jött a párom nagypapája meglátogatni... :roll: Nagyon aranyos, hozott Lucának egy babát. :)

Kép
sziszka82

Jaj nézzétek meg a júniusi tpocban Gigaboszi babóját! Irtó édes!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?