hali lányok!
megjöttem én is. kicsit elfáradtam de jó volt.
gyönyörű a fülbevaló. egyébként ha jót akartok magatoknak akkor kilövetitek a kórházban. vagyis szuratjátok. ott nem kell néznetek. elviszik és megcsinálják. ha meg majd később a védőnő csinálja ott fogni kell a gyereket!!!!!
én mégse főzök ma

anyukám hivott hogy jön be és hoz lekváros (szilvásat és barackosat is) derelyét.
jah és van szilvalekváros-prézlis, szilvalekváros-diós, baracklekváros-prézlis, baracklekváros-diós. ugyhogy totál el vaguynk látva
a tescoban bevásároltam. ott hagytam 17000 ft-ot

de legalább már nem kell menni szülésig nagybevásárlásra, és utána se nyusziapunak egyedül. majd ha már én is ugy érztem magam. addig el leszünk ezzel az utánpótlással remélem.
és az utalványon meg cumisüveget akartam venni, de gondoltam megvárom mig megveszek mindent és számolom hogy mennyit költök. naná hogy a végére elfelejtettem visszamenni a cumisüvegért. ugyhogy lehet ujra felöltözök és elmegyek anyával.
nyuszipau jött értem és elmentünk megvettük a tapétát, ragasztót meg a festéket. csodaszép kék színű. ha kész lesz teszek képet. bordűrt nem találtunk megfelelőt ugyhogy azt még meg kell nézni máshol. vagyis volt egy ami nagyon tetszett. 2500 ft volt 5 méter. nekünk kell 15 m. szóval a festék meg a tapéta oclsóbbra jött ki mint ez a bordűr. ugyhogy ott hagytuk és nézünk máshol.
jah és persze hogy ma küldték a személyimet. ugyhogy mászhatok be majd valmaikor a városba még a héten és hozhatom ki a postáról

tudtam hogy igy lesz. akkor küldik mikor nem agyok itthon.