Sziasztok!
Cirmike!
Örülök, hógy túlvagytok a műtéten és Réka jól van!!!
Lola!
Ne akadj ki!!!! Én is felhúztam magam!! Nem ér annyit ez...
Mivel nekem határ alatt volt, ezért nem kezelnek terhességi cukorbetegként, neked 2 egységgel magasabb volt, ennyit számít.
Ezért én 170 g-on vagyok és annyit mondott szülés után ez a probléma megoldódik. Nem utalt be profilra, szombatonként mérek profilt (papám kölcsönadja övét). Abból látom mizu, ha magas, akkor visszaveszek abból aminél sok volt. Lehet, hogy nekem reggel sok amit eszek és azt átcsoportosítom tízórira, mert akkor keveset egy almát eszem. Utánaolvastam, most már "profi" vagyok kis túlzással.
Két hét alatt 60dkg-ot híztam, eddig majdnem egy hét alatt híztam ennyit, szóval úgy néz ki használ a diéta.
6,3-as cukrot felírta a nő azt kész...
Még egyszer nyugodj meg én tegnap voltam kiakadva, de hogy megoldott lett a cukormérő papámtól így megnyugodtam.
Neked nem lesz cukorterhelés ismétlés? Azt olvastam h. 7,8 és nem tudom mi között ismétlés, asszem 7,5 franc tudja....
Ha gondolod írj privit és öntsd ki szíved...
(megj.:szülés után tudod ki megy terhelésre....megy a ....

)
Szilvi!
Majd te is számolj be!
nekem a dokker 7,72-re mondta ez nem betegség, határ...ezért nem vett egy kalap alá a magasabb értékekkel, neked 7,8 lett nem? na ekkor nem tudom mit fog mondani...Elvileg 7,8 a határ, ha közelében vagy (alatta), akkor az van, mint nekem. De ugye nekem más doki volt, mint Lola-nak, na asszem akkor keddenként megyek az én dokimhoz...
Itthon ettem hamit 6,30kor és 7,30 után vettek vért ott. Én ettem: 3/4 korpás kifli, tehát simán belefért a szénhidrát adagba.
Neten utánaolvastam dolgoknak, szereztem mintaétrendet, ha érdekel vhogyan eljuttatom neked, Lolának is.
De amúgy ott adnak anyagot a keddi oktatáson.
Lola! jössz jővő kedden délre?
Más:
sikerült venni Asso cipit Katának az új Mazsola cipőboltban. Biztos tudjátok nyitás napján mindenből lejött 15%. Én ezt a szandit vettem, nagyon örültünk neki

3990Ft volt.
Edit