Sziasztok!
Sziszka, szerintem szépet főztél
Kriszti, ámulok a tehetséged láttán! Gyönyörű a kép, nagyon ügyes vagy!
Szülés: mi kb. 60-at szánunk a dokinak, függetlenül attól, mi lesz a kimenetele. Szülésznőnk nem lesz, tekintettel a császár nagy valószínűségére. Ha kell, Apa lesz ott, bár Ottónál is nagyon nehezen állt kötélnek, iszonyúan be volt parázva. Akkor mindenáron akartam, hogy ott legyen, sőt cserbenhagyásnak éltem meg, hogy nem akar bejönni, de végül nem kellett asszisztálnia, a rohamcsászárhoz nem engedték be. Ha most esetleg természetes szülésünk lesz, nem ragaszkodom majd, hogy ott legyen, végül is szerintem neki lesz rosszabb, ha a folyosón vagy esetleg otthon bizonytalankodik, mi lehet velünk.
Még vmit akartam, de elfelejtettem.
Ja, ma volt Otiék évzárója meg anyák napja ünnepe. Az óvónénik nagyon kitettek magukért, a gyerekek édesek voltak, és nagyon ügyesek. Minden gyerek mondott verset, Oti is egy kislánnyal, ráadásul ők kezdték a műsort, úgyhogy onnantól könnyfátyolon néztem a gyerekeket. Aztán amikor készülődtek, hogy odaadják az ajándékot, az óvónők övön aluli ütést mértek ránk, berakták Cserhátitól az Édes kisfiam-ot. Na, onnantól használhatatlan voltam, hüppögtem, mint egy albán szamár...

Anyu is mellettem... a gyakorló anyukák ezt már biztosan ismerik, leendő mamik, ti is megtapasztaljátok majd
Megyek, mert máris itt a tanítványom. Szép álmokat!