Sziasztok!
Először is:
Nagyon boldog első szülinapot Mica, bár kicsit elkéstem...
Aztán: köszönöm mindenkinek az ágyas-babakocsis válaszokat, úgy látom, nem csak én töröm a fejem ezeken a kérdéseken a leendő kétgyerekesek között.
Igazából abban biztos voltam, hogy Léna marad rácsoságyban. Azt nem tudom, hogy a Babóca most kapjon egy sima 60x120-as kiságyat, és amikor Lénának már nem kell rács, akkor ő kap új ágyat, Babóca meg megy Léna 70x140-esébe, vagy vegyünk most is egy ilyen átalakíthatót...
Testvérkocsit én sem akarok, a testvérfellépőn még gondolkodom, de előre biztos nem fogok venni. Léna már nagyon ügyesen motorozik, meg a picit az elején úgyis én is magamra fogom kötni, már alig várom...

Az olyan jóóóó volt!
Az összes kép fantasztikus, fel sem merem sorolni!
Lilluska, örülök, hogy minden rendben, én is szerdán voltam dokinál, akkor láttalak a listán, amin az előjegyzési névsor volt! Csak én kicsit utánad voltam... Na, majd talán legközelebb!
Bori! Bogi valami tündéri!!! Már sokan írtak a mellszívóról, de azért én is leírom: mi sem vettünk előre, de nekem lett egy mellgyulladásom eléggé az elején, és akkor a párom rohant el venni egyet, Avent-et, kézit. Nekem bevállt, de csak akkor fejtem, ha mellgyuszim volt (ami elég gyakran előfordult...), meg néhány barátnőm babájának néha, amikor nekik nem volt elég...
Valentina! Jó az új frizura! Steffi, kérünk a tiedről is képet! Ma én is voltam kopasztáson, de csak a szokásos rövidségig...
Veronikusz! Gyönyörűek a lánykák! Örülök, hogy jó tapasztalataid voltak az I. ker-i tanácsadóban!!!
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a ma délelőtti programunkat, akinek 3 év alatti gyereke(i) van(nak): színházban voltunk, kifejezetten a 0-3 éves korosztály számára készült "darabon". A Kolibri fészekben (Kodály Köröndnél), 25 perces előadás, ismert magyar gyerekdalokkal és nagy bábokkal. Mindenki iszonyatosan élvezte, tátott szájjal figyelt, és látszott, hogy tényleg ennek a korosztálynak készült! A bábszínházas darabokat asszem csak 3 éves kortól ajánlják, szóval az még odébb van. A darab címe: Toda (Csoda gyereknyelven...), és szerintem most nyári szünet lesz, de utána megint lesznek előadások! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Hétvégén gyereknap, ki mit tervez? Mi vasárnap délután ki akarunk menni a Szigetre, 5től Szalóki Ági gyerekkoncert lesz, csak ajánlani tudom azt is! Nem jön valaki?
Jövő héten megyek cukorterhelésre a rendelőintézetbe, oda nem jön valaki? 1 órát ott fogok ücsörögni. Nekem a péntek lenne a legjobb... Kriszta, te hányra mész UH-ra?
Na, most jó hosszú lettem, bocsi, remélem semmi fontosat nem felejtettem el!
Jó hétvégét mindenkinek!!!