A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

GAbi!
Tök jók a képek! Nem semmi a villamos! Jó ötlet volt! Mi is lassan indulunk a 2. sétánkra :lol:

Veronikusz!
Minden okés?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

és akkor pótlom a lemaradást :D

Kép Szofi állva alszik :lol: :lol: :lol:

Kép Hármaska 2in1

Kép egy gatyóban Hármaskával :D

Kép lányok TV-nek :D

Kép lányok ma DE :D

Kép csak semmi vigyor!!! teljes komolyság! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Tök jóóóóó képek!!!! MIlyen édik a csajok! És milyen jól nézel ki, gyönyörű a pocakod is!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:34-kor.
Vendég

Steffi :D:D:D

Ritának nagyon boldog névnapot!!!!

Képek szuperek! Gabiék a villamoson Lillukáék a nagy mezőn... :D

Valentina csini a hajad örülj neki hogy ilyen kis fiatalos mami vagy :D
Steffi!
A te hajadat is muti muti!!!!

Veronikusz!
Milyen szép kismami :D És a lányok haja is nő olyan szépek irigy a fürtökre.... :D

Emese!
Értem értem te kis biomami társ :D

Képzeljétek ma vettünk egy új fényképezőgépet nagyon tutii gyönyörű képeket csinál ma kattintngattam ezerrel persze rámférne egy kis Ancsa-Barbi fotóóra :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Bocsi de muszi feltennem pár képet amit az új géppel csináltunk....

Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

borsa: nagyon tetszik az első kép!
és a második
és a harmadik :)
linocs

MICUNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Danival!

RITÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Veronikusz, nagyon jók a képek!! Te, ezek a lányok egyre jobban hasonlítanak egymásra!! :lol:

Borsa, nálad is jó képek, tényleg szuper gép lehet, ha magadat is le tudtad vele fotózni! :lol: :wink: Amúgy milyen márkájú? Tükörreflexes?

Lilluska, szuper, hogy jól vagytok és micsoda kirándulós képek, irigy-irigy!

Gabi, Ti is tök jó progikat találtok ki!!!

Steffi, nagyon jó, hogy minden oké veletek, örülök ám neki nagyon!

Képzeljétek, én is voltam fodrásznál és állig érő a hajam, plusz frufrum is van!! :D Majd rakok fel képet, ha lesz!

Kispasi alszik, nagypasi horgászik, én meg már itt pörgök negyed 7 óta :? pedig milyen jót lehetne még aludni, megpróbálok még visszabújni, hátha... :wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!

KépKép
barimami

Sziasztok!!!

Gabi!
Jók a képek nagyon !!!!helyes kiscsaj Enci...huncut mosoly nála sem hiányzik:)
Borsa!
Megérte az új fotómasina, mert Emmus nagyon cuki minden képen...csatlakozom Linocshoz :lol:
Steffi!
Örülök, hogy rendben az AFP-d...a Cyber család tudta , hogy nem lehet semmi probléma :lol:
Veronikusz!!!!
HA nekem azt mondjátok, hogy csinos vagyok akkor Neked mit fognak mondani????TE sokkal csinibb vagy mint én...nagyon takaros kismama vagy!!!!!A lányok nagyon tündériek...csak semmi vidámság...Nem láttam még őket egyszerre egy fotón...most tapasztaltam először, hogy mennyire hasonlítanak!!!!!Szinte hihetetlen :lol:
Lilluska!
Jók az erdelyi túrafotók...biztos jó kis túra volt....:)

Tegnap Berke annyira hisztis nyűgös volt , mint még soha...egész nap azt mondogatta, hogy "vegyek fel ...mama vegyeeek fel...."
Ti nem tapasztaltatok valami ilyesmit....ráfogtam, hogy biztos a foga...az olyan Jolly Joker ha van valami a szokásostól eltéri viselkedés.....

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!

Gabi, de jó, hogy hétközben el tudtok menni csavarogni, nem jár még ilyen troli most is? :shock: Jól néztek ki!

Veronikusz, ezek a csajok... és a pocakod... Irigy-irigy ezerrel!!! Annyira szépek a lányok, és tényleg olyan, mint ha ikrek lennének. Azért egy ilyen fürtöskére én is beneveznék! :D

Borsa, érdemes volt új gépet beszerezni, bár Emma baba eddig is gyönyörű volt! :D Ahogy fogja a fejét... jaj, ezek a paparazzik! :lol: :lol:
Képzeld, álmomban együtt érettségiztünk! :D De valami nagyon sok feladatos, matek, magyar, főzés, kirakózás stb. érettségi volt. Még Ákos is ott volt nekem a kirakónál segíteni. Májból, hagymából meg egyéb érdekességekből kellett pástétomot csinálni. Az Áki osztályának napközistanárnénije volt a felügyelő... Hmmm, érdekes volt, de azt nem tudom, hogy átmentünk-e!? :lol: :lol:

Lilluska, nagyon jók a képek!!! A Kékestetőre is van egy futóverseny, a végén lehet megszorongatni azt a követ annak aki túléli a felfele utat. :D No, ezt még nem próbáltam... :oops:
Jó az új autó, ebbe majd biztos elfértek!!! :D A gyerekek is vagányak a túrázós szerkóban, látszik, hogy jól érezték magukat.

Barbi, kíváncsian várjuk a fotót!!! :D

Dorka, sajnos segíteni nem tudok, mindenesetre boldog hófordulót a kis zsarnokodnak!!! :lol:

Zsu, várjuk a szülinapi beszámolót és képeket!!!! Ne csigázz!!

Szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
v30

jó reggelt

Borsa,Lilluska, nagyon szupik a képek!!!! :D :D :D
Borsa jó az új masina, Lilluska jó az új verda :D :D

Barbi! kérjük a fotót!!!

Veronikusz! csini poci :D cuki csajok :D

8 óra, Apa ma itthon- megyünk ma is horgászni...
csak még alszik Enci is :shock: tudja hogy indulnánk, ilyenkor ráér aludni, bezzeg amikor itthon vagyunk akkor felkel 7 kor :lol:

Kép
gablaty

Gabi, Enci, hogy bírja a horgászást? Áki tuti azonnal a tóban landolna, ill. landolt volna ennyi idős korában... :shock: :D

Kép
Kép
Kép
v30

Köszönöm a dícséreteket jól bezsbeltem :D

Linocs!
Fruzsiképet rég láttam és szívesen venném ám ;)

Vali!
Én is kiváncs lennék hogy átmentünk e :D bár van egy érzésem a matek tutira nem sikerült :D

Barbi!
Panasonic DMC-FZ8 és tuti jó :D Laci is nagy rajongója volt tegnap így néha ő is megszerezte :D

Dorka!
Lemaradtam most végül Borka vagy Mínea lesz a kismanó?

Zsu!
Kérünk képet az ünnepeltrőőől!

Orsi

borsa

Gabi!
Ha fogtok ma sok halat akkor megyünk halászlét enni! ;)

Orsi

borsa

Halihó!
Tennap csak olvastam...

Mica!, nagy -nagy utópuszi az egyévesnek!

Rita, szintúgy - kivéve az egyévest persze.

Hol is kezdjem...

Tündér-képnél ragadtam le utoljára. Nagyon szép, és hát akkor hajrá Hópihe! :wink:

Paklincs, az biztos, h nem te vagy ott a retró-képen? :)

Anittik, üdv itt a topicon a Vidások részhalmazban! :) És gratulálok a szép kis családodhoz.

Bencuri, üdv - én Zachár Erikát ajánlgatom mindenkinek, de tényleg mindenki nagyon aranyos. Jó várandósságot!

Steffi, puszi a jó AFP-hez. :)

Vali, nagyon jól elkaptátok ezt a képet. És a párom is ilyen tejfölszőke volt kicsi korában.

Barbi, Gabi, rátok csak irigykedem. Koncert, közl. múzeum... Én is, én is.

Lilluska, jó hogy téged is látni ráadásul ilyen jó hangulatú képekkel.

Pocakosok, szép lassan vághatjátok a centit.

Ja, még egy szó Banana a gátvédelemhez:
Én Melindát is úgy szültem, azaz nálunk AZ ELSŐ SZÜLÉS IS GÁTVÉDELEMMEL ment. (35-ös fejkörfogat) A feje szépen kibújt, csak a válla akadt el ésmaiatt volt egy pici vágás.
Nyilván szülésznők doktorbácsik jobban tudják azt, hogy
mikor, hogyan, miért.
A msszázshoz én orbáncvirág -olajat használtam és nagyon sokat számított, hogy szülés előtt három-négy héttel kétnaponta masszírozgattuk (Ezt a szülésznő mondta).

A mi családunk folytatásos történetének újabb epizódja: kibújt végre Eszter alsó foga.
Melinda pedig - ha új cuccot veszek fel - azt mondja: "Tetszik".
És hát mit mondjak, rám fér a bíztatás... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Valentina, azt a képet kár is lett volna kihagyni! :)

Linocs, mi ez az "éhségsztrájk"?

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Tegnap voltam a Sándor dokinál, és nagyon szimpatikusnak tűnt, ugyhogy azt hiszem megmaradok nála :)
Amikor mondtam neki, hogy miért váltok dokit teljesen kiakadt, hogy ő még ilyet nem is hallott! :? Szóval nem csak én gondolom úgy, hogy etikátlan amit a másik doki akart....

Na de lényeg, hogy most sok sok infót szeretnék a kórházról! Remélem tudtok ebbe segíteni! Bár jövőhéten megyek AFP-re meg aztán a 16.ai héten megyek genetikai uh-ra is! Akkor úgyis körülnézek, de azért szertnék tapasztalatokat mindenkitől ha lehet :)
Minden érdekelne! A kórtermek, a látogatási rend, a csecsemősök, szóval minden! Ja és aki császárba otthon van annak a beszámolója főként nagyon érdekel!

Előre is köszönöm!

Ja, és remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok :)

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok!

Lilluska!
Állati jók a képek! És az autó! Wow!

Memme!
Én írok neked gyorsan egy privit van egy két kérdésem, ha időd engedi válaszolsz?

Akíra!
Neked ígértem én is véleményeket Sándor dokiról? Ha mondasz egy e-mail címet akkor a barátnőm Masni-adri ír neked. Ja mi időben tök közel vagyunk egymáshoz, de jó! Én jövő kedden megyek uh-ra, de délután. Hátha egyszer összefutunk!

Barbi!
Irtó kiváncsi vagyok a hajadra! Én is rakok már fel képet. A szomszéd csaj messziről meg sem ismert, de az hagyján még Martint sem ismerte meg :shock:

Orsi!
Hát ez az Emmus! Nagyon édi! Mellesleg te is tök jól nézel ki!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, várom... :)

Cukipofa, neked meg ígértem privit, de elmaradt.

De hát most is itt van Eszter a karomban...Általában jól elvan egyedül, de most épp nem.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!
Hú de jók a képek!

Gabi
Tényleg ilyen múzeum is van Szentendrén?
De jó, merre?
Szépek vagytok nagyon!

Vali
Nagy nagy gratula az első lépésekhez! És olyan jó hogy így meg van örökítve!!

Steffi,
De jó, szuper, hogy ilyen jók az eredmények! De hát ez ugye nem volt kétséges!! És a többi sem lesz az!! :wink:

Zsu,
Kérjük a képeket!!
De jó, úszni voltatok a szülinapon? Mi is, mármint a miénken! És bulizott a kis drága? Tudta hogy ez az Ő napja!
Ez aranyos, hogy nem volt őszinte a mosoly! :lol: jót nevettem.

Akíra,
Jó hogy itt vagy, és jó kezekben vagy az tuti! :wink:

Dóri
Mit szeretnél szülinapi torta receptet?

Barbi, Dóri
Voltatok úszni??dvd?
Milyen volt? :roll:

Valentina,
Tök jó, hogy ilyen kis fiatalos vagy!!!
Jobb mint ha fordítva lenne! :wink:

Veronikusz,
Hogy vagytok? Papád? Most már tökéletes? Érdeklődik is?
Olyan szép ez a pocak, és a gazdija is!
Hát a lányokról már nem is beszélek!! 8)

Lilluska,
Szuperek a képek!! És gratula az új autóhoz!
Örülök, hogy sikerült bepótolni a túrát, és hogy ilyen jól sikerült!!!

Borsa,
Nagyon jók a képek!
Milyen gép?
Nekem az első kép a csúcs!! :wink:
Nagyon szépek ezek a szemecskék!!

Barbi,
Nagypasi horgászik? Hol? És szoktatok Ti is menni vele?

Memme,
Gratula az első fogacskához!
De édes Melinda, hogy így megdicsér!!!
Igazi csaj!! :)

Képzeljétek, ezt el kell mesélnem, tegnap a Spar előtt evett Lara egy joghurtot, és amikor kibontottam nem szedtem le a fóliáról a joghurtot, és valahogy Lara feje odaért, és tiszta joghurt lett. Hát úgy nevetem, és hát Ő is. És utána jött Apa és elmeséltem neki, és megint nevettünk nagyon, és Ő meg mutatta a kis fejét, hogy hol lett joghurtos, és nevetett, hihetetlen. :lol:
Gondoltam megosztom veletek.

Na megyek, mert jól itt ragadtam, pedig még sehol sem tartok a pakolással, és lassan itt lesz Anyu és indulunk a Petneházy Club hotelbe!
Remélem jó lesz, és Lara is fog aludni! Ha nem közel leszünk, jövünk haza aludni!

Mindenkienk gyönyörű hétvégét!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

veronikusz: nem kérdezik tőled folyton, hogy ezek a lányok ikrek? tündériek így együtt.

képzeljétek, szemben lévő szomszédunk, egy idősebb házaspár, most eszmélt rá, hogy nem a második gyerek miatt nagy a hasam, hanem a 3. miatt. nem is tudták, hogy Mikolt is az én lányom, azt gondolták, hogy csak vigyázok rá. :shock: :shock:

Ricsi még mindig itthon. :( tegnap volt az első nap, hogy csak hőemelekedése volt. tegnapra egyébként besokalltam, így elvittem egy magán gyerekorvoshoz, hogy nézze meg ő is, mert a gyerekorvosunk csak találgat. annyira jó volt, hogy vizsgálat után elmondta, hogy szerinte mi van és nem csak kezembe nyomta a receptet, hogy váltsam ki, azt viszlát. teljesen mást kapott most Ricsi, kopp-kopp ma még nem volt se lázas se hőemelkedéses. és mondta, hogy ínygyulladása van valami szájfertőzéstől és azt kenegessük egy gyógyszertári löttyel. csak egy kérdés: ezt miért nem tudta mondani a gyerekorvosunk hétfőn, amikor direkt azzal mentem vissza, hogy a gyerek a száját fájlalja nagyon? csak csodálkozott, hogy miért nem a fülét fájlalja. szívesen kihagytam volna az elmúlt napokat, amikor egész nap csak sirdogált, hogy fáj a szája. :(

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme!
Írtam! Lehet 2x ment el :oops:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ment a válasz Steffi.

Veronikusz, neked is a privi.
De hogy mekkorát nőttek a lányaid! Jaj, sose felejtem el, amikor ott rohangásztunk a folyosón és morzsálgattáka kenyeret a neylonzacskóból. :) Kicsit felpezsdült egy pár percre ott az élet.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Steffi: Nem haragszom. A családban mindeni ilyen fiatalos :lol:
Néha örülök neki hogy ilyen kölyök vagyok,de amikor pl.: vezetek és azt hiszik anyuci aútóját kértem el na akkor :evil:

Lányok a képek nagyon bejönnek nekem :lol:

Ma csavarogtunk a Viktorral és nagyon elfáradtunk, most megyek és bebujok Viktor mellé csicsizni.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Memme: éhségsztrájk: kétféleképpen adja elő Fruzska. Vagy neki sem akar állni a kajálásnak: hisztizik, feszíti magát, persze egy csepp könny sem jön, és ha elvonom a figyelmét valamivel, akkor képes egyik másodpercről a másikra vigyorogni... Vagy pedig eszik 10 percen keresztül (eddig szokásával ellentétben, amikor is 1 órán keresztül evett), hátravágja magát, és vigyorog rám, és gagyarászik, és tekeri erre-arra fejét, mintha mindenféle információt magába akarna tömni... Ja, és van, hogy így napi 6 helyett, csak 3-4-szer eszik... Egyelőre nem aggódom, mert ha éhes, úgyis eszik. Nem beteg, szóval valami átmeneti "hisztéria" lehet nála...

Borsa: mindjárt keresek képeket :)

Itt a baloldai rockerlány Fruzska:
Kép
Fejemelgetés:
Kép

Kép

Kép
linocs

Sziasztok!

Steffi! Örülök az AFP-dnek!

Veronikusz! Csajok csuda édesek. És a poci is látszik már!

Borsa! Emma tiszta nagylány már.

És Linocs! Azok a hurkák!

Manóka! Végre kiderült a baj, és jobban is kezd lenni Ricsi. Az a legrosszabb, amikor panaszkodnak, és az ember nem tud segíteni nekik, csak szorítjuk egymást. Jaj!

Lányok! Nekem már csak egy hét a meló! Aztán kezdödik az itthoni. Pankaszoba még sehogy sem áll, Petiszoba meg tele van Panka cuccaival, úgyhogy babaruhamosás még semmi. Kezdek izgulni. De már alig várom, hogy ne kelljen menni melózni, mert nem nagyon bírom már magam.

Én jövő hét pénteken megyek UH-ra. Valaki?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Először is: Nagyon boldog első szülinapot Mica, bár kicsit elkéstem...

Aztán: köszönöm mindenkinek az ágyas-babakocsis válaszokat, úgy látom, nem csak én töröm a fejem ezeken a kérdéseken a leendő kétgyerekesek között.
Igazából abban biztos voltam, hogy Léna marad rácsoságyban. Azt nem tudom, hogy a Babóca most kapjon egy sima 60x120-as kiságyat, és amikor Lénának már nem kell rács, akkor ő kap új ágyat, Babóca meg megy Léna 70x140-esébe, vagy vegyünk most is egy ilyen átalakíthatót...
Testvérkocsit én sem akarok, a testvérfellépőn még gondolkodom, de előre biztos nem fogok venni. Léna már nagyon ügyesen motorozik, meg a picit az elején úgyis én is magamra fogom kötni, már alig várom... :lol: :lol: :lol: Az olyan jóóóó volt! :lol:

Az összes kép fantasztikus, fel sem merem sorolni!

Lilluska, örülök, hogy minden rendben, én is szerdán voltam dokinál, akkor láttalak a listán, amin az előjegyzési névsor volt! Csak én kicsit utánad voltam... Na, majd talán legközelebb!

Bori! Bogi valami tündéri!!! Már sokan írtak a mellszívóról, de azért én is leírom: mi sem vettünk előre, de nekem lett egy mellgyulladásom eléggé az elején, és akkor a párom rohant el venni egyet, Avent-et, kézit. Nekem bevállt, de csak akkor fejtem, ha mellgyuszim volt (ami elég gyakran előfordult...), meg néhány barátnőm babájának néha, amikor nekik nem volt elég...

Valentina! Jó az új frizura! Steffi, kérünk a tiedről is képet! Ma én is voltam kopasztáson, de csak a szokásos rövidségig... :wink:

Veronikusz! Gyönyörűek a lánykák! Örülök, hogy jó tapasztalataid voltak az I. ker-i tanácsadóban!!! :wink:

Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a ma délelőtti programunkat, akinek 3 év alatti gyereke(i) van(nak): színházban voltunk, kifejezetten a 0-3 éves korosztály számára készült "darabon". A Kolibri fészekben (Kodály Köröndnél), 25 perces előadás, ismert magyar gyerekdalokkal és nagy bábokkal. Mindenki iszonyatosan élvezte, tátott szájjal figyelt, és látszott, hogy tényleg ennek a korosztálynak készült! A bábszínházas darabokat asszem csak 3 éves kortól ajánlják, szóval az még odébb van. A darab címe: Toda (Csoda gyereknyelven...), és szerintem most nyári szünet lesz, de utána megint lesznek előadások! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Hétvégén gyereknap, ki mit tervez? Mi vasárnap délután ki akarunk menni a Szigetre, 5től Szalóki Ági gyerekkoncert lesz, csak ajánlani tudom azt is! Nem jön valaki?

Jövő héten megyek cukorterhelésre a rendelőintézetbe, oda nem jön valaki? 1 órát ott fogok ücsörögni. Nekem a péntek lenne a legjobb... Kriszta, te hányra mész UH-ra?

Na, most jó hosszú lettem, bocsi, remélem semmi fontosat nem felejtettem el!

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Akira, lehet hogy én még nem üdvözöltelek? Akkor ne haragudj :oops: , sokan vagyunk, itt és most: szia! :)

Linocs, hát nem úgy néz ki Fruzsi, mint aki össze volna szakadva a nemkajálástól. Persze oda kell figyelni mindenre. Egy ismerősöm babája csinált ilyet, egyszerűen érdekelte a világ. De magához vett mindig annyit, amennyi kellett neki.

Zsófi, kösz a tippeket. És ti hogy vagytok?

Lara :D

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Szeretnék Ritának nagyon boldog névnapot kívánni!!!

Micának, Ádámnak, Rékának nagyon boldog Szülinapot Kívánunk!!

A képek nagyon jók, mindig megnézem őket.

Steffi: Örülök a jó AFP-hez!!!

Mi jól vagyunk, bár Petyus egy kis bandita. Mindent megrág, megfog, alig van időm mellette bármire is. Viszont már tud pá-pá-t inteni és tapsolni :-)

Próbáltam én is képet feltenni, de valamiért nem engedi a babanet :-(((

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sikerült mégis képet feltölteni!! hurrááá!

Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

ESZTERKE!!!! ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK ÖRÖMÖT KÍVÁNUNK NEKED!!! és persze a családnak is :D Kép

Kép
gablaty

Zsófi! Negyed kilencre megyünk, de szerintem már előbb ottleszünk, mert apa mindig be van sózva.

Ma meg megyünk - ha nem jön közbe semmi - Ferenci Erzsikéhez.

Eszternek boldog névnapot kívánunk!

Brigi! Jó, hogy sikerült a kép, mert így le sem tagadhatja Petya, hogy nagy zsivány.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

ESZTERKÉNEK MILLIÓ PUSZI NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eszter!
Nagyon boldogságos névnapot!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Linocs
, Villő is ezt csinálja, 4-5 óránként éhezik meg, és akkor is kevesebbet szív magába, mint eddig. forgatja a fejét, kezével véltetlenül, de rendszeresen eltolja a cumisüveget. én még le tudom fogni a két kezét, és közben a fejét követni a cumisüveggel, de ez sem tuti megoldás. Mégis hízik. Bene is olyan volt, az oldotta meg, amikor jött a kanalas kaja. Az gyorsabb volt és érdekesebb. De ez még nektek messze van, addig is eszik annyit, amennyi kell. Ebben a korban amúg is gyorsul a kajatempójuk.

mtunde

gondoltam sokkollak titeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a kép most készült! :D
székrekedés, puffadás és kaja után :oops: lassan orra esek. Ekkora volt a hasam mikor Katát szültem. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veonikusz!
Cuki a pocakod....még mindig....az enyém is kb ekkora :lol: Hogy állsz a kilókkal??nekem elég sok jött fel most..már sajna 6,5kg-nál járok.....
Nem mondtad meg végül, hogy mikorra vagy pontosan kiírva???

ESZTER!!!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!

Linocs!
Nem semmi mekkora már Fruzska :lol: Nagyon cuki bébi....nem tűnik úgy mint aki nem eszik eleget:)Aggodalomra semmi ok!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Linocs!
Nagyon édes a lányod! Szerintem sem látszik túl sok éhezés rajta :lol:

Veronikusz!
Woooow! Nem semmi! A múltkori kis pötty pocak után ez tényleg sokkoló, de nagyon szépséges!!!

Cukorfalat!
Hú mekkora a kis kópéd! Látom huncutságért nektek sem kell máshova menni :lol: :lol:

Judy!
Hát majd kérek beutaló Martinnak és akkor meglátjuk mit mond a szakember, legalább tudnánk valamit nem ez a bizonytalanság... Az én párom is allergiás sajnos, volt honnan örökölni! :(

Szép napot! Én lecsót csinálok, nyammi-nyammi! Ja a kívánoságról jut eszembe: mióta bejött a magyar eper mindennap lecsúszik 20-30 dkg, de inkább több :oops: :oops: Szerencsére most már van szabadföldi és az ára is megy lefele...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka
bocsi, bocsi elfelejtettem :oops:
Én szeptember 18.-ra vagyok kiírva
kilók??? :oops: :oops: :oops: :oops: jaj ne is kérdezd! már vagy 3 hete nem mertem ráállni a mérlegre, mert félek hogy kiveri a plafont :lol: :lol: :lol: de szerintem én már inkább a 8-hoz vagyok közel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
ahogy Kriszta is írta, neki is a 20. hét körül volt egy nagy ugrás a hasméretben. :D Viszont kezd kicsit zavarni, hogy míg Katánál mindenki "úr isten de kicsi" most meg "úr isten de nagy a hasad" :evil: NYASGEM! Bocsi, bocsi. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
az első kép az kb 3-4 hete készült. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Pár szösszenet a teljesség igénye nélkül :oops:

Lilluska!
Irigy-irigy a kiruccanásra. Lurkók :D:D:D:D:D A verda nagyon pöpec. :lol:

Borsa!
2. kép :lol: jaj, jaj paparazzik! :lol: :lol: de a többi is szuper
Szuper az új masina. :D

Gabi!
Horgászás, múzeum, képek COOL!!! :D:D:D:D

Ancsa!
Joghurtos story nagyon KIRÁLY!!!! :lol:
Papám: inkább NO COMMENT! Mindig szurkál a megjegyzéseivel. Még ha tudom is hogy féltésből, de akkor is … :evil: :cry:

Manóka!
Örülök, hogy Richi jobban van. További gyógyulást!
De folyton ikreknek nézik őket.
3 napja egy kutyás pasi jött oda, hogy „nagyon ügyes az apuka” :lol:
Tegnap meg egy nő, hogy „ja de szépek a lányok”
Én meg jól kihúztam magam. :D:D:D:D:D:D

Memme!
Tőled azóta se jött privi. Biztos nekem írtad???? :D

Linocs!
A képeket látva én sem aggódnék, ha nem eszik. :lol: Nagyon édes!!!! Igazi formás baba. :D

Kriszta!
Hajrá otthonlét!!! :D:D:D pihenj kicsit!!!!

Zsófi!
Cukor???? Én talán majd 2-3 hét múlva. :cry:

Cukorfalat!
Naggggyon pasííííííííííí!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Hát igen az emberek ilyen oltári tapintatlanok akarva-akaratlan képesek mondani,hogy milyen kicsi, milyen nagy... Nekem is mondják egyenlőre, hogy még épp csak látszik már azt is megkaptam, hogy jól meghíztam hasra :roll: Mindegy azért maradjunk annyiban, hogy 1x már kijött belőlem egy 3600gr-os 57cm-es 35ös fejű baba nyilván most sem lesz másképp, de szerintem te se foglalkozz az ostoba megjegyzésekkel! Többet közt az enyémmel sem, ha megbántottalak esküszöm nem direkt volt! Dehát olyan szép a hasad legyél rá büszke! :wink: A lányaid meg tényleg tündérkék!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
:D :D :D :D egyáltalán nem voltál tapintatlan. De tényleg. Én az olyanról beszélek mint pl. a bölcsiben pakolom el a ruhákat a szekrénybe mielőtt eljönnék, erre egy anyuka a hátam mögött elkezd atyaúristenezni :shock: :shock: :shock: teljesen megrémültem. Kérdem mi a baj. Modja: Te terhes vagy??? Mondom: igen. Hányadik hónap: 6. eleje. Ja Istenem! mekkora hasad van. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Én meg szívinfarktust kaptam tőle, mert azt hittem hogy minimum kettényílt a bölcsi öltözőjében a föld. :shock: :D Mellesleg semmi köze. Jó ha eddig két szót váltottunk. Ja! meg azt is kérdezte, hogy "és akartátok???" :shock: :shock: :shock: :twisted:
A szembe nagynéném, meg azt mondta mikor a Katával terhes voltam (ez a végén volt szülés előtt), hogy: "milyen gyereket fogsz te szülni???? macskakölyköt??" :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na! én az ilyen surmókról beszélek. :oops: :oops: :oops:

Különben meg tudom, hogy most jó kis hordó lett és vicces. Azért raktam fel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz, ne is foglalkozz az ilyenekkel... Nekem is hol azt mondják, hogy mekkora nagy a pocakom, hol azt hogy pici... Ki honnan nézi...
Párom nagymamája is közölte, hogy milyen óriásbébi lesz, mikor mondtam, hogy a doki szerint már most megvan 3 kiló... Pedig nem lepődnék meg, ha 4 kiló körül lenne, mivel én is 3750g-al születtem, párom is 3800-al... Szóval nem lepődnék meg, ha az én lányom is ilyen súly körül jönne elő...
Szóval az ilyeneknél egyik füleden be, másikon ki :twisted:
Tündéri a két fürtöske!!! Én is simán ikreknek nézném őket :D

Steffi, remélem minden rendben lesz!!! Azért ha majd mindketten ráérünk össze lehet hozni azt a talit a cukrászdában :D

Memme, centivágás már folyamatban :D Időnként megrémít, hogy milyen közel a vége... De már nagyon várom, már mindenhol kezd "útban lenni" a pocak :D

A fotók mind tündériek!!! (nem sorolom fel, mert amilyen lyukas a memóriám, valakit kihagyok :oops: )

Ma áthozták szemből az ikreket (másfél évesek, egy fiú, egy lány), hogy barátkozzanak a kutyánkkal - mondván a mi kutyánk szelíd, barátságos, tiszta és tuti oltva is van, inkább itt ismerjék meg a kutyákat, mint játszótéren, stb. Tündériek voltak!! A kisfiú már meg is meri simogatni, a kislány még nagyon fél... Amúgy nagyon tündéri eleven kölykök, szomszédasszonnyal nem győztünk sorfalat állni, mert a két apuka közben a kerti faházat építette, a gyerekek meg persze oda akartak menni, elvégre az az érdekes...

Asszem elég hosszú voltam mára...

Nagyon kellemes hétvégét!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eszternek sok boldog névnapot!!!

Kép
tikó

Sziasztok Lányok!

Látom termeltetek rendesen... :D :D :D

Elösször is!!!!!!
Mica-pajti nagyonnagyonnagyon boldog ELSŐ szülinapot kívánunk!!!!!! Kicsit mgkésve, de sajna nem tudtam jönni :?

Ritának utólag nagyon boldog névnapot ésnem utolsó sorban Eszter babának is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!

Veronikusz!
Hát nem is tudom mit is írjak... :D :D :D
Annyira édesek a lányok...nagyon jól fog mutatni még egy ilyen gyönyörűség a képeken :D :D :D :D

Borsa!
Nagyon tuti gépet vettetek...hát az első kép :D :D :D meg aztán a második...meg a harmadik :D :D :D :D
Átküldjem amit a Barbi írt a fotózásról????? Persze aha Barbi engedi :D :D :D

Cukorfalat!
Petya nagyon nagyot nőtt...olyan szép... :D :D :D
Képeket sűrűbben kellene ám... :wink:

Zsófi!
Szóval miért akartok olyan 70*140es ágyat??????
A barátnőmék olyan ágyat vettek a gyerkőcnek amit át lehet majd alakítani rendes ággyá...csak azzal nem számoltak, hogy a gyerkőc nem fog tudni kényelmesen aludni egy 70 centi keskeny ágyon...miután átalakították rendes ággyá azután minden éjszaka leesett és felébredt.
Így venniük kellett egy rendes 100 centi széles ágyat...Orsinak is olyan van két éves korától...másmit rendes felnőtt ágy. Még soha nem gurúlt le...persze az is fontos szempont, hogy mennyire pörög-forog éjszaka...

Kép

Kép
cukipofa

Ja és Zsófi!!!!
Nem jöttök holnap a Szt István parkba gyereknapozni????? Nagy fisher price banzáj lesz...
www.jatszvelem.hu

Ja és amit elfelejtettem!!!!

Linocs!
Az a második kép...azok a hurkák!!!!! Nagyon irigy vagyok...megtennéd, hogy este fürcsinél megharapdálod a nevemben????? Köszi...és mond el lécci milyen volt :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Eszter drága nagyon boldog névnapot neked!!!!!!

Fruzsi és Petya kép szupi :D Fruzsi milyen kis husi baba :D

Veronikusz!
Kit érdekel mekkora a pocak miért kell ezért beszólni? Nekem meg mindig azt mondták milyen kicsi.... ezek szerint sosem pont jó????

Ancsa!
Szívesen láttam volna egy képet Laráról és a jogiról :D Cuki lehetett :D

Kriszta!
Nekem is fura hogy Emmus milyen nagy már :D És vége a melónak nemsokára szupi :D Legális "lógás" hmmm én imádtam :D

Steffi!
Hol a hajad muti már légyszike!!!!! oLyan kivi vagyok és Barbiéra is!!!

Orsi

borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?