Ami - Igen, igen, most már lent van a fejecske

, jól éreztem én! Hát, ha már ilyen nagyra nőtt, legalább találja is meg a kivezető utat!!

Amúgy mondtam az uh-os csajnak (tökidegen volt) hogy múlt héten még csücsült a babám, erre ő "az nem létezik". Nem akartam vitakozni, de hát én meg tudom és kész.

Ráadásul éreztem ahogy megfordult! Nem hiába na, nem semmi gyerek ez!
Méhszájat most nem néztek hála az égnek, csak nst volt meg uh, tudod, a dokim már nem is abban a koriban van, csak a vizsgálat miatt küldött oda, az asszisztensnőjéhez. Jövőhéten is oda kell mennem kedden, ha még egyben leszek - remélem nem!
Apa elkísért, mert most már nagyon félt hogy vmi bajom esik útközben.
Sajna felém nem volt monitor az uh-on, úgyhogy én semmit sem láttam, de Norbi azt mondta hogy ő se látott sokat. Megint folyton a kis fenekét nyomta oda ahol járt az uh-fej!
A combhosszát le se tudták mérni, mert egyszerűen annyira ficánkolt. Mily meglepő... és én hülye még kólát ittam előtte, hogy jól felspanoljam az nst-re. Erre abban a pillanatban ahogy rám tették elkezdett csuklani. Negyed óra után sikerült végre abbahagynia, majd iszonyat erővel elkezdte rúgdosni azt a tappancsot! Olyan kilengése volt a görbémnek, hogy csodájára jártak!
Tényleg durva hogy a júniusiban már ilyen sok bébike van, itt meg még semmi. De jól van ez így, én azt mondom, semmit nem kell elsietni!

Már csak pár hét is lesz itt is olyan babaeső hogy csak győzzük követni az eseményeket!! Jó lesz, már várom!
[quote]M írta:ikor megszülsz, könnyebb leszel mint elötte voltál!
Kata -

igen, pont így tervezem én is!
Babuli - én a Blahán vettem a Skálában a szopis melltartómat kemény 790 Ft-ért! És tiszta pamut, szerintem érdemes megnézni!
Potyka - egy időben én minden éjjel "elfeküdtem" a fülemet. És az valami olyan szinten fájt, hogy ordítani bírtam volna. Fogalmam sincs hogy csináltam, mert meg nem gyűrtem, de nap-mint-nap ezzel ébredtem. Aztán valahogy elmúlt, csak most jutott eszembe, ahogy írtad!
Szly - annyira édes a kis hörcsi-pofi Roli!!!!

El tudom képzelni hogy kapkodja a pindurka lábait hogy meneküljön az öltözködés elől!!
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy a rengeteg 56-os ruhát lehet hogy rá se fogom tudni adni Nórira!

Hát, végülis azok között is vannak kisebbek + nagyobbak, majd meglátjuk!