A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Bondi! Otinak gyógysimi és puszi, hogy ne legyen nagyon rossz a vizsgálat!
Vendég

Hene! Egy hét! :shock: :D
Megy a drukk! Már a vonalzód is szülni küldene! :D

Bondi! Szegény Oti! Remélem annyira nem lesz rossz! Puszi neki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról. Ahogy sejtettem is, jó nagy babácskát növesztgetek én itt a pocakomban! Képzeljétek, a súlya már TÖBB MINT 3.500 :shock: GRAMM. Fej átmérő: 102 :shock: mm, Mellkas 105 :shock: mm. Na, most már tudjuk végre hová lett az a sok túrós süti :twisted: :lol: :lol: :lol:
Csajok! Meggondoltam magam! Vállalom hogy kezdem a sort!!!! Segíííítséééééég!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Bondi, Otinak kitartást a vizsgálathoz!!!!
Hene én is hasonlóan érzem magam. Jó lenne ha nem csak ránk lenne hatással a front, hanem a bébikre is. :wink:

Kép
sziszka82

Wera, ezek nagyon komoly méretek!!! :shock: :shock: :shock: Szerintem is kezd Te!

Kép
sziszka82

Wera! Nem semmi méretekkel rendelkezik a kisasszony! :shock: Tényleg megette a túróssütiket előled! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

wera: ez nem semmi!
Igen talan nem is lenne nagy baj ha mar nem novesztgetned:)
Igy mar ertheto, Te miert vagy ilyen csinos vekony:)
de az a lenyeg, hogy jo vagytok mindketten!
HAjra!
En mar ugy izgulok mikor jon az elso baba! Az olyan valosagossa fog tenni mindent....
Vendég

:shock: szép "picurka" babó :shock: Szerintem beszélj a kisasszonnyal, hogy lassan jöhetne...
magdolnam

wera: :shock: :shock:
Otinak egy kalappal :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

Wera! Hűha! Szép méretek! Befordult már?

Kép
szly27

[quote="wera"] írta:weraNa, most már tudjuk végre hová lett az a sok túrós süti :twisted: :lol: :lol: :lol:

A túrós süti átalakult Nórussá? :D :D :D :D

Szép méretek! ;)
20150601134430

hány cm???
magdolnam

Wera, én megengedem! Mehetsz szülni!
:lol:

Kép
Kép
patr

WERA! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aszta!!!!!!!!!!!!!
És milyen fekvésű?
Megvolt a bukfenc?
Méhszáj?
Egyedül voltál?
Vasárnap már mehetsz!!!!!! :D
Én is olyan kíváncsi lennék,de holnap uh már nem leszs szerintem! :cry:
1 hete volt 2800,de azt mondták teljesen megfelel a korának!
Remélem nem lesz óriás!!!

HENE!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
ibm

A júniusiban is megvan már az 5. baba!
Mindegyik korábban jött 2-3,sőt van aki 4 héttel és mindenki 3 kiló feletti!!!!!!!!!
Jól megnövesszük őket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Wera! Lehet, hogy az 56-os cuccokat átpasszolhatod nekem :lol:

Ibm! Én is láttam, hogy megszületett az 5. baba. Jó hamar elkezdték! De tényleg mindegyik szép súllyal született!

Kép
szly27

szerintetek ez gaz, hogy 2 napja kb 3-4 szer jarok nagywc-zni?
Higabb allagu is- mar bocs a nem tul guszti temaert- de nem faj a hasam, meg ilyenek, csak aggodom semmi tartalmas nem marad benn, mert eves utan max fel ora es szaguldok :oops:
Vendég

Wera: úúha! Hát szerintem se növeszd tovább! Látszik rajtad, hogy Nórus megette az összes bevit kaját! Mikor megszülsz, könnyebb leszel mint elötte voltál! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ami: ha a múlt héten 2800 akkor most valószínű van már 3 kg. szóval kicsi már bizti nem lesz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.30 21:15-kor.
Vendég

Anyjuk!
Nekem kb. 1,5-2 hete volt ilyen! Túlzásba vittem a magne b6 szedését, és eléggé átvágott. Nem lehet, hogy nálad is ez a gond?
20150601134430

Ibm! Megvan a 6. baba!

Kép
szly27

viki: epp az elmult ket napban alig vettem be belole, mert elfogyoban van, es nem volt nalam a recept.
Eddig is amiatt nem volt gondom a szorulas tema, de azert nem volt ilyen hasmenes szeru sem....
nem tudom. Es barmit eszem ez van.
Egyedul tegnap este a dinnye utan nem mentem.
Azt em tudomigy neki merjek e vagni a vasarlasnak. Azert nincs minden sarkon egy klotyo...
BAr most mar jo ideje nem ettem, csak nincs mi kijojjon:)
Vendég

Tök fura, hogy ott már 6 baba van és hát nálunk is a társaság fele júniusi és itt meg sincs! Főleg, hogy van aki ide is meg oda is írogat! Lehet ez a topik olyan kivárós hatással van mindenkire! :lol: :lol:
Vendég

Anyjuk! Egyszer-egyszer cserélhetnénk, mert nekem meg totál az ellenkezője! :oops: :( :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szly!!!

Most néztem én is!
Hihetetlen!

MI lesz ha tényleg megjön a kánikula!

Jaj de izgi!!!

Hene,Szandi,Sziszka!!!!
Rajtatok a világ szeme! :lol:

Aztán jövőhéttúl már jöhetünk mi is!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

igen a juniusiban nagyon begyorsultak a dolgok. Amikor az elso baboca megszuletett ott, igen bepanikoltam, hogy ilyen hamar is tortenhetnek a dolgok.
Azota mar teljesen helyrebillentem, mert itt nalunk meg mindenki tiszta rendszereto es lelekes anyuka, ugyan ilyen babakkal, es szepen kivarja mindenki a maga idejet:)
En a koztes megoldassal is kibekulok:)
Meg fix 3 het, aztan mar nem leszek ilyen szigoru magunkkal:)

Bar ilyenkor mikor tapos odalenn, es kozben az oldalamat is boki, elgondolkodom milyen lesz ez meg heteken at, ugy hogyez meg tetzodhet akar mivel is:)
Vendég

Tényleg hihetetlen! De jó, már tényleg nemsokára mi is beindulunk! Mondjuk én még szeretném, ha maradna vagy két három hetet. Június első hétvégéjén még meg akarjuk tartani Roli szülinapját, igaz csak júni 26-án lenne, de akkor már tuti nem vendéglátok!

Kép
szly27

na a kanikulat ne is emlegessuk.
Szombaton kb 10 percet ultem a napon, nem delben kb 5 ora is lehetett, es olyan rosszul letttem, azt hittem szivinfarktust kapok!
Szurt fajt a szivem, kapkodtam a levegot.
NAgyon megijedtem.
es mar nem eloszor ereztem ezt az elmult hetekben, meleg hatasara:(
Vernyomim tok rendben, mi lehet ez?
Szivemmel sem voltak eddig bajok...bar az orvos szerint neha picit szalad. De hogy fajjon is?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, hát az én kislányom nagyon lusta! Végigaludta a ctg-t alig birtuk felkelteni, a végén megtette a csokis keksz a hatást! De előtte már azt mondták a szülésznők,h nem fog örülni a dokim neki! De aztán leért a csoki és ugy ahogy felébredt! Igy nem kellett megvárnom a dokim, aláirta az ügyeletes! Jövöhéten már előtte beeszem a csokit! 8)

Titi neked milyen lett az eredmény?

Wera jó nagy kiscsaj!

Anyjuk, tök furi ez amit az allergiádról irtál! Sajnálom!

Szly, Roli édes!

Bondi, remélem hamar túllesztek a vizsálaton! Puszi Otinak!
bencuri

Én még szeretnék legalább 2 hetet- ha nem hármat várni! Hogy minden el legyen rendezve! Mostmár összekéne rakni a kórházi cuccot is! :oops:
bencuri

Bencuri! Még nekem sincs összerakva! Mára tervezem, vagy holnapra.

Kép
szly27

Bencuri! Múlt héten nekem is ezt csinálta,de holnap csokival és colaval indulok,mert tényleg nem örülnek a dokik ha végig alszanak!

Én is nehezen viselem a meleget,pedig amúgy imádom!

Szly! Hát a juni 26 már tényleg nem lenne aktuális,akkor még 2 hétig tarts ki aztán hajrá!

Bezabáltam egy csomó dinnyét meg epret,megyek kiteregetek meg egy kicsit összedobom a lakást aztán jövök!
Lehet,hogy addigra lesz még baba????????????

jók legyetek! :wink:

Kép

Kép
ibm

Erdekes, hogyen meg itt a 33 hetemmel ingbe gloriaban varok:)
Jo igaz enminden teren nagyon ilyen vagyok hogyjo elore becsomagolok:)
Igaz meg vagy 10szer fogom ujrapakolni atnezni tenyleg minden megvan e...
Engemmegnyugtat, ha odapillantva latom kesz.
Igaz sajna alig volt het mikor ne vart volna egy csomag arra, hogy vesz eseten csak fl kelljen kapnom. A gorcsok miatt sokszor rezgett a lec, be kell e mennem, igyott allt a keszz csomag. Lehet pont ez volt a risztas es emiatt nem kellett mennem:)
Vendég

AMi- bezzeg mikor én aludnék este, akkor ő biztos ugrál! Én megfigyeltem inkább este mocorog sokat!
Kiváncsi vagyok a holnapi eredményedre! Én is bizti kipróbálom! :wink:

Akkor pakoljunk össze Szly! Hátha soha nem lehet tudni?!
bencuri

en is epp dinnyezek:)
igazi kajat nem kivanok...
Vendég

Sziasztok csajok!

Végre most tudok olvasni, nem dob ki a babanet, én esküdni mertem volna, hogy már babahírt is olvasok, de úgy látom még semmi, eddig fogadtam volna, hogy lesz májusi, de így 26-án már nem venném olyan biztosra.

Muffin, boldog névnapot!

Babuli, a Westendtől nem messze van egy bababolt, én ma délután készülök odamenni, ha jól leszek, ott olyan 1900 körül volt és elég sokféle, legalábbis úgy emlékszem, mert én meg már 95Enél járok. Brutál. Asszem, a 2. gyerek és szoptatás után én megműttetem, most olvastam, ilyen esetekben már a TB is támogatja állítólag.
Szóval megnézem, ha érdekel, vayg meg is vehetem.

Sly, Roli hihetetlen édes kis mosolygós pofa! Bármikor bármennyi fotót szívesen látunk szerintem!

Hú Wera, ezek ám a méretek!

Én úgy belejöttem a terhességbe, kb pár hete kezdtem élvezni, hogy sjanálom, hogy a korom és anyagiak miatt egy harmadikat már nemigen vállalunk be, pedig volt, mikor a rosszullétek miatt a 2.on is gondolkoztam. Mondjuk hasam sokat fájdogál, dehát ezt már megszokhattam. Meg éjszaka nekem is mintha egy betonkefni lenne a hasamban.

Apa nálunk is az építőiparban dolgozik, ő is mindig azon aggódik, hogy tud minket eltartani, ha télen nem lesz munkája, meg egy ideje egyéni vállalkozó és baromi sokat kell dolgoznia, hogy ki tudja termelni az adót. Idén 3an építettek fel egy baromi nagy ikerházat, meg még egyet fognak idén csinálni, ízületei ki is vannak rendesen. Persze a nagy lóvét az építtető viszi, aki néha kinéz és egyébként szarik mindenbe, mindent ők intéznek. De legalább van munkájuk. Ő meg pont a másik fajta, hogy már úgy kell lenyomnom a kanapéra, hogy most már pihenjen, mert mindig talál valami melót magának, nem bír semmit se csinálni.

Képzeljétek, előbb megviccelt a kiscsaj, hátradőlve a fotelban éreztem, hogy rúgott egy tök nagyot és abban a pillanatban a fotel is berezgett. Egy pillanatra azt hittem, hogy úristen, ekkorát rúgott, ahhoz képest nem is fájt olyan nagyon, de aztán rájöttem, hogy a Jóbarátokban becsaptak egy ajtót és hát kicsit hangosan szól, attól rezonált be a fotel.

Bondi, Ronix drukk az orvoshoz a kismanóknak!

Kép
teó

Wera, azt hiszem ilyen méreteknél jobb lenne ha te/ti kezdenétek a sort. Az én kicsi fiam úgyis lusti! Mi kisebbek vagyunk fiú létünkre. Az a sok fránya túrórudi!
Hajrá Wera, Hajrá Wera!!!!!!! :lol:

KépKép
hene

Mi még táskát is most szombaton vettünk. Bőrönddel meg csak nem akartam bevonulni.
Én egyébként sem vagyok az a precíz, mindent jó előre eltervező fajta. Rolinak viszont mindig mindent viszek, majd megtudjátok, ha elindultok egy babával valahova.

Kép
szly27

en mar elore tartok a ctg-tol, mert az en babacskam sem igen jellemzo hogy 10 orakkol delelott mocorogjon. es multkor mikor voltam dokinal, volt egy lanyka, akinek elso nap 45 perc alatt alig volt mozgas, ezert vissza hivta masnap is, de ismet nem produkalt tul sokat, igy korhazba utalta.
En ezt nem akarom!!!!!!!!!!
Pedig tudom jol, ha az en dragamnak olyan a kedve hiaa minden csoki kave, .......

Bezzeg most vagy 2 oraja nem allt meg le!
Vendég

Ami - Igen, igen, most már lent van a fejecske :D , jól éreztem én! Hát, ha már ilyen nagyra nőtt, legalább találja is meg a kivezető utat!! :lol: :lol: Amúgy mondtam az uh-os csajnak (tökidegen volt) hogy múlt héten még csücsült a babám, erre ő "az nem létezik". Nem akartam vitakozni, de hát én meg tudom és kész. :twisted: Ráadásul éreztem ahogy megfordult! Nem hiába na, nem semmi gyerek ez! :wink:

Méhszájat most nem néztek hála az égnek, csak nst volt meg uh, tudod, a dokim már nem is abban a koriban van, csak a vizsgálat miatt küldött oda, az asszisztensnőjéhez. Jövőhéten is oda kell mennem kedden, ha még egyben leszek - remélem nem! :twisted:

Apa elkísért, mert most már nagyon félt hogy vmi bajom esik útközben.

Sajna felém nem volt monitor az uh-on, úgyhogy én semmit sem láttam, de Norbi azt mondta hogy ő se látott sokat. Megint folyton a kis fenekét nyomta oda ahol járt az uh-fej! :lol: :lol:

A combhosszát le se tudták mérni, mert egyszerűen annyira ficánkolt. Mily meglepő... és én hülye még kólát ittam előtte, hogy jól felspanoljam az nst-re. Erre abban a pillanatban ahogy rám tették elkezdett csuklani. Negyed óra után sikerült végre abbahagynia, majd iszonyat erővel elkezdte rúgdosni azt a tappancsot! Olyan kilengése volt a görbémnek, hogy csodájára jártak! :twisted: :lol: :lol:

Tényleg durva hogy a júniusiban már ilyen sok bébike van, itt meg még semmi. De jól van ez így, én azt mondom, semmit nem kell elsietni! :wink: Már csak pár hét is lesz itt is olyan babaeső hogy csak győzzük követni az eseményeket!! Jó lesz, már várom! :D

[quote]M írta:ikor megszülsz, könnyebb leszel mint elötte voltál!

Kata - :lol: :lol: igen, pont így tervezem én is! :lol: :lol:

Babuli - én a Blahán vettem a Skálában a szopis melltartómat kemény 790 Ft-ért! És tiszta pamut, szerintem érdemes megnézni! :wink:

Potyka - egy időben én minden éjjel "elfeküdtem" a fülemet. És az valami olyan szinten fájt, hogy ordítani bírtam volna. Fogalmam sincs hogy csináltam, mert meg nem gyűrtem, de nap-mint-nap ezzel ébredtem. Aztán valahogy elmúlt, csak most jutott eszembe, ahogy írtad! :roll:

Szly - annyira édes a kis hörcsi-pofi Roli!!!! :D El tudom képzelni hogy kapkodja a pindurka lábait hogy meneküljön az öltözködés elől!! :lol: :lol:
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy a rengeteg 56-os ruhát lehet hogy rá se fogom tudni adni Nórira! :shock: Hát, végülis azok között is vannak kisebbek + nagyobbak, majd meglátjuk! :)
Vendég

Szly, még nem vagy összepakolva?????? Tudom, te rutinos vagy, de akkor is!!!!! Ne borzold a kedélyeket!!!!!!!!! :wink:

KépKép
hene

Sziasztok!!
Hát végig olvastam mindent, de bizti nem fogok emlékezni szinte semmire! :oops:

Először is hadd dicsekedjek, hogy sikerült az irásbeli D vizsgám (az osztályban 22 emberből kettőnknek lett meg)! :lol:
Jövő héten lesz szóbeli!

A héten már nem megyek be a suliba, mert rájöttem, hogy ma nem lesz olyan sok időm takarítgatni, mert le kell mennem a hivatalba a papírral amit a védőnő adott..... a családi potlékot intézni! Szóval holnap itthon maradok takarítgani, meg valamikor késő délután már apáék is ideérnek. Szerdán meg csütörtökön itt lesznek. Pénteken meg azért nem megyek suliba, mert a védőnőhöz kell mennem. szóval be van táblázva ez a hetem.

Hát apácska nem jár el itthonról.... viszont képes órák hosszat valami hülye lövöldözős játékkal játszani a gépen. De nem csak egyedül, hanem neten keresztül ismerősökkel. De most már "korlátoztuk" és "csak" szombatonként este játszanak.... viszont akkor van hogy hajnalban fekszik le!

Hát mugy én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy ki lesz közülünk az első, aki szülni megy!! :)

d.dodó

Szly :D
Még nem nyilatkoztam: Roni édes kis husis fiúcska!!! Te meg csini kismami :D

Babuli, Kata, ami és Wera :D
Remélem, senkit nem hagytam ki! Csini pocik!!! És szép nagyok :D

AKata :D
Lilu születése után nem volt gond Apával, mert a depressziója Lilu 2,5 éves korában jött ki először. Így akkor az újszülöttel nem éreztem belőle még semmit. Most meg abban bízom, hogy valahogy majd elvarázsolja a fia, és annyi teendő szakad majd a nyakunkba a születése után, hogy atlán a befelé gondolkodásra, töprengésre, rágódásra kevesebb ideje jut :wink:

Bondi :D
Otinak szorítok a vizsgálathoz!

Wera :D
Az már szép!!!
Bár, ne vedd túl komolyan az UH-os méreteket! Tévednek nagyon sokszor 30-40 dekákat is. (Igaz, fölfelé is tévedhetnek :roll: ) De általánosságban úgy látom, hogy többnyire nagy méreteket mondanak, sőt sokszor már császárt is előre felvetnek, aztán kibűjik egy átlgos súlyú baba... Szóval, nem szentírás, amit mondanak. Persze, az már bizti, hogy nem lesz aprócska. De az Anyukája adott is neki bőven fini kajcikat. Ráadásul a szénhidrát hízlalja legjobban a magzatocskákat, te pedig azzal nem spóroltál mostanában :lol: :lol: :lol: Megy a drukk, hogy épp kiférjen, de azért várja meg a hétvégét, igaz?

Véda
Vendég

Ígérem ma vagy legkésőbb holnap összerakom amit már megvettem. Valahogy nem érzem olyan sürgősnek, pedig igazán nem lehet tudni.

Kép
szly27

Bocsi hogy az előbb valakiket kiemeltem, másokat meg nem, nem volt szándékos, csak bénázok! :oops:

Anyjuk - ne izgulj a ctg miatt, legfeljebb iszol előtte egy kis kólát, meg eszel csokit és be fog indulni a ficánkád! :wink: Nóri pl az első alkalommal sokkal jobban produkálta magát mint másodszor, akkor szinte végig aludt. De nem mondtak rá semmit! Szóval kár ezen stresszelni! :)
Szerintem ez a sok wc-re járás annak lehet köszönhető hogy megsokszorozódott a gyümifogyasztásod, nem? Ha rostosabbakat eszel, akkor gyorsabban átmegy rajtad. Főleg ha mást nem is nagyon kívánsz - ezzel én is így vagyok egyébként! :wink:
Vendég

szly; hidd el jobb lenne nem ilyennek lenni, ezzel a hulye eloretervezessel sokszor megkeseritem az eletem.
Viszont mindig mindenki jot rohog rajtam, mikor kiderult tavaly, hogy megyunk kulfoldre hosszabb idore, en mar a pakkom csomagoltam pedig meg repjegyunk sem volt:)
En mar tapasztaltam milyen gyerekkel utnak indulni- babysytterkedtem 2 evig- es sokszor gondolkodok is ezen hogy hogy fogom indezt innen a masodikrol kivitelezni...
Vendég

Anyjuk! Annak is megvan a maga előnye, hogy precíz vagy és mindent megtervezel. Csak valahogy én lusta is vagyok. És nem szeretek feleslegesen foglalkozni semmivel. Most ezt nem a pakolásra értem.
Ezért utáltam gimibe járni. Fölöslegesen nem szerettem tanulni. Mert ugye vagy feleltettek, vagy nem. Nem is voltam meg csak épp 4-es. Fősulin viszont tudtam, hogy mikor és mit fognak kérdezni, így ott mindnet mindig metanultam.

Kép
szly27

[quote]d írta:e azért várja meg a hétvégét, igaz?
Véda - én már nem bánom ha előbb jön... Legfeljebb átrakják a keresztelőt sógornőmék vmikor a nyár végére. És akkor akár már Nórit is lehet keresztelni... :roll:
Tudom, hogy tévedhetnek ami a súlyát illeti, de valahogy érzem hogy ez nem tévedés! :lol: Ráadásul nem mondta mennyi a súlya, csak azt, hogy 3 és fél kg-nál már biztos több... Nah, azért csak kifér valahogy :? .... mindenesetre azt már tudom hogy nem fogok hadakozni a gátmetszés ellen... ilyen méreteknél már erős rá az esély hogy reped ha nem vágják...
Vendég

Amúgy én örülök, hogy nem emeletesben lakunk. Tényleg elég nehéz lesz babakocsit + cuccot+ babát levinni. Meg ugye fel + cuccokkal, amit mondjuk vesztek. De majd belejöttök, kitapasztaljátok a legjobb módszert.

Kép
szly27

Dodó - hatalmas gratula a vizsgádhoz! Nagyon ügyi voltál! :wink:
Vendég

Wera! Én eleve úgy állok a gátmetszéshez, hogy ha a doki úgy látja, csinálja! Nekem már volt és higgyétek el nem gáz. Amikor vágta nem is éreztem. Utána sem volt vele semmi gondom, inkább az aranyeremmel. És ha a végén csak fél órával rövidíti meg az egészet és persze nem repedsz szét, az nagy megváltás.

Persze aláírom, hogy utána mennyivel jobb lenne vágás nélkül, de ez a legkevesebb.

Ugynezt gondolom a beöntésről is. Csinálják inkább meg. Nekem pl az sem fájt egyáltalán, maga a tudat kellemetlen csak, egyébként semmit sem éreztem.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?