Sziasztok újra!
A reggeli sokk után már megbarátkoztam a bazinagy-gyerek gondolattal

és küldtem egy kis túrós sütit Nórinak, hogy érezze, nem haragszom!

Most már úgyis mindegy, a lényeg hogy egészséges babácska legyen, én meg majdcsak túlélem valahogy.
Beöntés: szerintem mindenképp érdemes kérni, pont azért amit néhányan írtak is már, hogy ne az szülőágyra csináljunk, mert a kitolásnál bizony ürülni fognak a belek is. Még azt is hallottam hogy egy hosszabb vajúdás után így is történnek balesetek, mert ugye a gyomorból közben is dolgozik, de ezt már a szülő nő sokszor észre sem veszi, a dolgozók meg totál hozzá vannak szokva, gyorsan letörlik és kész...
EDA - ezek után nem volt nehéz eldönteni, hogy tuti kérni fogok, de szerintem jövő héten a dokim is mondani fogja (ha még eljutunk addig a vizsgálatig).
Bondi - nagyon szépeket gyártottál, ügyi vagy! Egyszer majd engem is megajándékozhatsz egy ilyen szép dobozkával, imádnám!
Hene, Andi - érdekes hogy én egyáltalán nem keményedek. Ha valaki megtapizza a hasam mindig azt mondják betonkemény, de leginkább mert dagikám olyan szinten odafeszíti magát a hasfalamhoz, hogy majd kiszakad. Ma a szülésznőt is majdnem átverte a kiscsaj, rá is kérdezett, hogy ennyire keményedik

??? De aztán mutattam neki hogy felül, a méhem teteje teljesen puha, innen tudom hogy semmi keményedés. Ezek a gyerkőcök már szórakoznak veülnk, mi lesz később??
Ma én is ettem cserkót, de már tudom hogy nem kellett volna. Rohadtul fáj tőle a gyomrom. Asszem erre a szezonra elég is volt belőle

.
[quote]W írta:era, ikres barátnőmmel találkoztam, és neki is volt ez a fülelalvás. Mi lehet?
Hene - tényleg el sem tudom képzelni! Hónapokig szenvedtem tőle, aztán meg egyszercsak elmúlt, észre sem vettem! (De kb annyira szar volt mint most ez a csípőfájdalom!

) Néha már arra gondoltam hogy túl kemény a párnám, vagy ilyesmi, de hát azóta is azon alszom, szóval ez az elmélet megdőlt. Lehet hogy egyszerűen nehéz a fejünk
Annyira izgi, hogy már ilyen időzített bombák vagyunk!
Nekem lehet sms-ezni, ha valaki elmegy szülni, éjszaka is és bármikor (úgyse bírok aludni
)!!!!! A számomat megtaláljátok a listán, vagy akinek még nincs meg, szívesen elküldöm!