A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hene: én még nem, vagyok abban a stádiumban de én se félek, tudom, hogy ami ott történik az szükséges és kész. Én a császártól sem félek, ha az kell hát legyen, bízom az orvosban, majd ő eldönti! De én is lennék már a helyedben!
Vendég

itt az itteni korházban ugy van, hogy sem a beöntés, sem a borotválás nem "rutin" eljárás. nem csinálnak..... és a gátmetszés is csak akkor, hogy ha szükségét látják!!!

Tényleg egy intim kérdés...... it hogy borotválkoztok ott alul?? Hisz látni sem látom.... simán tükörrel?? (Páromat nem akarom megkérni....)

d.dodó

Dodó! Mikor, hogy! Van amikor csak érzésre és utána tükörrel utána igazítok egy kicsit!
Vendég

Dodó, pedig ráhibáztál! Nekem a párom csinálja, mert nem hogy nem látom, el sem érek odáig rendesen!

Kata, eza baj nálam is, hogy kicsit netfüggő lettem. Eleinte sokat morgott velem a párom ezért! :? :oops:

KépKép
hene

Megyünk egy kicsit csavarogni, meg cseresznyézni. :wink:

Nem tudom, hogy jövök-e még ma. Vigyázzatok magatokra!!!

Kép
sziszka82

Sziszka, jó csavargást, csomagodat viszed magaddal? :lol: :lol:

KépKép
hene

Köszia válaszokat!!!

Asszem mára elbúcsúzom..... megjött párocskám...zuhanyzik. Utána eszünk. Aztán biztos ő ül a géphez.... ma meg szerintem hamar kidőlök és alszok... :)
Na de holnap majd jövök!!!

Szép estét mindenkinek!!

d.dodó

Most volt a tv-ben, hogy lesz az Aktívban egy olyan szépségverseny, ahol 80 és 140kg közötti holgyek versenyeznek.
Erre az én párom, na drádám azon már te is indulhatsz! :wink:

KépKép
hene

Én nem tudom, de nekem folyamatosan fáj a hasam. Ha lefekszem, ha járkálok ha ülök. De tuti nem kell menni, pedig én is abban a stádiumban vagyok, hogy végre túl legyünk rajta és a kezemben legyen a csöppségem. De ez odébb van és nagyon nehéz kivárni.
Volt vagy egy hét, mikor nem fájt semmim, tele voltam energiával. Ez tegnapi éjszaka óta el is múlt. A hangulatom sem a legjobb. Na mindegy.

sz.andi

Andi, az én hasam is egész nap keményedik. Valaki mondta, hogy este, éjszaka több szülés indul be. Bízzunk benne! Én drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

KépKép
hene

Na akkor jó. Reméljük megyünk. Én meg neked! :lol:

sz.andi

Ja, meg próbáljuk rávenni Krisztát, hogy tovább szugeráljon egy kicsit. Mert ugye negyed 3-kor már képes volt aludni! :lol: :lol:

sz.andi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Mégis vagyok egy kicsit!! :) Vacsi megvolt.... párocskám meg makettezni szeretne egy kicsit. :) Így most hagyom, hadd hobby-zzon!!

Majd én szugerállak titeket, hogy beinduljon a szülés! :lol:

d.dodó

De jó erőssen Dodó, mert nagyon ragaszkodóak ezek a kölykök! :wink:

KépKép
hene

hene!
Majd ugy szugerálom, hogy most már kint legyenek ragaszkodóak! :D

d.dodó

Köszi. Azt szokták mondani, hogy a fiúk anyásak, na de már most és ennyire?? :wink:

KépKép
hene

Hene :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na az enyém meg kislány. Akkor meg az apjához kéne ragaszkodni. Tehát ki lehet jönni onnan!

sz.andi

LÁnyok én is szugerálok! Remélem lesz hatása! Én is éjszaka vajudtam és reggel született Bence!
Hajrá lányok! :D
bencuri

Akárhogy is gondolkodunk, akárhogy is magyarázzuk nekünk van igazunk. Kifelé gyerekek a friss levegőre!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Andi, megy a drukk az éjszakához!
Én mára megyek, elfekszem!

KépKép
hene

Hene! Neked is megy a drukk, én is megyek pihenni. Azért jót röhögnék, ha reggel mind a ketten a kórházban lennénk, persze a babánkkal együtt, de már külön... :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Na jóccakát mindenkinek!

sz.andi

Sziasztok!

Még nem tudtam rendesen visszaolvasni, de azt látom, hogy még mindenki egyben van.

Én ma voltam reggel ctg-n. Minden rendben volt. Amikor ott voltam akkor jött egy 42 hetes kismama szülésindításra, de a gyerkőc nem nagyon akart hajlandóságot mutatni a kijövetelre. Éppen aludt a babója.

Bencuri: neked milyen volt a ctg-d? Mikor mész legközelebb? Én 06.04-én megyek 9-re a Tóthoz, laborra és 9.30-ra vagyok beírva CTG-re.

Ma is nagyon nehezen mozgok. Ennek ellenére CTG után elmentem a piacra gyümit és parit venni. Vettem cserkót, meggyet és természetesen epret. Nagyon kitikkadtam mire hazaértem és csak egy szűk órám volt és mennem kellett Olivérért. Alig bírtam elvonszolni magam, pedig alig 500 m-re van tőlünk.

Na megyek, mert csak panaszkodom és lassan meg kell fürdetnem Olivért és ki is kell még teregetnem.

Majd még szerintem jövök.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hene, nem vittem a csomagot, mert nem mentem messzire. :wink:
Andi, Hene én drukkolok nektek!!! Hajrá csajok!!!! :lol: :lol:

Én holnap megyek NST-re. Remélem a mainál aktívabb lesz! :roll:

Szly, majd rakj fel kérlek egy táblit, nézni kéne valakit, hogy kinek szóljak ha esemény van! Vagy ha valaki elvállalja.... :oops: 8)

Asszem mára elköszönök!

Szép álmokat!!!

Kép
sziszka82

Ja elfelejtettem! :oops:
Titi gratula a jó ctg-hez!!!

Kép
sziszka82

Halihó!

Na mégis benézek kicsit. Jelentem túléltem életem első fogfúrását!
Kaptam ideiglenes tömést(olyan mintha a rágót odanyomtam volna) és hétfőn mehetek vissza, mert annyira vérzett, hogy nem kaphattam igazi tömést. És ráadásul van több lyukas is. :shock: :? :evil:
Most lóg a fél a fél pofám, mert marhára zsibbad még mindig. Negyed szám szélét nem érzem.

Andi! :lol: Jól van, bocsi! Ma megpróbálom még egyszer! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta!
Nem irigyellek.... úúúúútálom a fogorvosokat! Majd ha megyünk decemberben haza, akkor viszont muszáj lesz mennem (ha itt nem muszáj, akkor nem megyek, mert nagyon drága). És 2 lukas fogamat is kezelni kell......

d.dodó

Sziasztok újra!

A reggeli sokk után már megbarátkoztam a bazinagy-gyerek gondolattal :lol: és küldtem egy kis túrós sütit Nórinak, hogy érezze, nem haragszom! :lol: Most már úgyis mindegy, a lényeg hogy egészséges babácska legyen, én meg majdcsak túlélem valahogy.

Beöntés: szerintem mindenképp érdemes kérni, pont azért amit néhányan írtak is már, hogy ne az szülőágyra csináljunk, mert a kitolásnál bizony ürülni fognak a belek is. Még azt is hallottam hogy egy hosszabb vajúdás után így is történnek balesetek, mert ugye a gyomorból közben is dolgozik, de ezt már a szülő nő sokszor észre sem veszi, a dolgozók meg totál hozzá vannak szokva, gyorsan letörlik és kész...

EDA - ezek után nem volt nehéz eldönteni, hogy tuti kérni fogok, de szerintem jövő héten a dokim is mondani fogja (ha még eljutunk addig a vizsgálatig).

Bondi - nagyon szépeket gyártottál, ügyi vagy! Egyszer majd engem is megajándékozhatsz egy ilyen szép dobozkával, imádnám! :D :wink:

Hene, Andi - érdekes hogy én egyáltalán nem keményedek. Ha valaki megtapizza a hasam mindig azt mondják betonkemény, de leginkább mert dagikám olyan szinten odafeszíti magát a hasfalamhoz, hogy majd kiszakad. Ma a szülésznőt is majdnem átverte a kiscsaj, rá is kérdezett, hogy ennyire keményedik :shock: ??? De aztán mutattam neki hogy felül, a méhem teteje teljesen puha, innen tudom hogy semmi keményedés. Ezek a gyerkőcök már szórakoznak veülnk, mi lesz később?? :twisted:

Ma én is ettem cserkót, de már tudom hogy nem kellett volna. Rohadtul fáj tőle a gyomrom. Asszem erre a szezonra elég is volt belőle :( .

[quote]W írta:era, ikres barátnőmmel találkoztam, és neki is volt ez a fülelalvás. Mi lehet?
Hene - tényleg el sem tudom képzelni! Hónapokig szenvedtem tőle, aztán meg egyszercsak elmúlt, észre sem vettem! (De kb annyira szar volt mint most ez a csípőfájdalom! :roll: ) Néha már arra gondoltam hogy túl kemény a párnám, vagy ilyesmi, de hát azóta is azon alszom, szóval ez az elmélet megdőlt. Lehet hogy egyszerűen nehéz a fejünk :twisted: :lol:

Annyira izgi, hogy már ilyen időzített bombák vagyunk! :lol: :lol:

Nekem lehet sms-ezni, ha valaki elmegy szülni, éjszaka is és bármikor (úgyse bírok aludni :twisted: )!!!!! A számomat megtaláljátok a listán, vagy akinek még nincs meg, szívesen elküldöm! :wink:
Vendég

Kriszta - hős vagy hogy túlélted! :wink: Vigyázz arra a tömésre a hétvégén, mert nekem eddig még mindig kiestek az ilyenek :? ! Sajnálom a zsibbadást, de tudod, szükséges rossz! Reggelre elmúlik! :wink: Jó pihit!
Vendég

[quote] írta:lesz az Aktívban egy olyan szépségverseny, ahol 80 és 140kg közötti holgyek versenyeznek. Erre az én párom, na drádám azon már te is indulhatsz!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hene - ott a helyünk!!! Tuti nyernénk, nincs is annál szebb mint egy utolsó hetes kismama, pólóján elkent csokifolt, egyik kezében kórházi csomag, szájából félig kilógó csirkecomb.... :lol: :lol: :lol: én valahogy így képzeltem el...
Vendég

Hú csajok.... most nagyon megijedtem.... :shock:
Nekem ugye bizonyos időközönként meg kell "vizsgálnom" magamnak hogy nincs e fertőzésem (ott). Mert nem veszem észre....szóval se nem viszked, semmi tünet, de van hogy előjön..... és most zuhi közben éreztem hogy itt vann tök lenn a baba feje.. (kemény).... :shock: :shock: :shock: !! Na, ez hogy lehet?? Nyitva ezek szerint a méhszáj?? Bocs az intim témáért..... de valahogy sokkot kaptam. De az is biztos, hogy meég egyszer nem fogom igy "ellenőrizgetni" magam!

d.dodó

Dodó: Olivérnél mosakodás közben én is éreztem ilyet, de nekem nem a feje volt ott, hanem a feneke. Tök bizar volt és én is hasonlóan éreztem magam.

Wera: én is időnként így elfekszem a fülem és iszonyatosan fáj. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan csinálom. Szinte hozzá sem tudok érni annyira fáj.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tökre kivagyok! NEm csak a minilégkondink ment tökre, most az új tv-nk is megadta magát!!! NEm tudtam bariköztöt és CsI-t nézni :evil: Mi jöhet még????????????, Nem akarom tudni
magdolnam

[quote]N írta:ekem lehet sms-ezni, ha valaki elmegy szülni, éjszaka is és bármikor (úgyse bírok aludni Twisted Evil )!!!!! A számomat megtaláljátok a listán, vagy akinek még nincs meg, szívesen elküldöm!

És azokkal mi lesz, akik később szülnek? :wink: UGye ha megszülünk, akkor is fórumozunk majd???
magdolnam

Magdolnam:na náááá, hogy forumozunk. Akkor fogunk igazán forumozni.Majd viharoznak a kérdések és jó lesz amikor megnyugtatjuk egymást!!! :lol: 8) :D :lol: 8) :D
Sajnálom a tv-t és a légkondit!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát remélem, hogy menni fog a fórum, mert papírforma szerint én szülök itt utoljára! :?

Na, mostmár megyek, de csak ledőlök mert álmos nem vagyok, csaj feszül a hasam.

Jó éjszakát mindenkinek! Távszugerálás indul! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi, nekem szinte alig tudták felébreszteni a ctg alatt. Csak miután hatott a csokiskeksz akkor kezdett mocorogni! Az ügyeletes doki irta alá a papirt, nem találkoztam ma Tóthtal! Majd csak 3-án megyek hozzá este!De még laboros papirom nincs! Te ma kaptad meg! Uh-ot is csinált neked?
bencuri

jó éjszakát mindenkinek!
Andi , Hene a hajrá!!!!!!!!
bencuri

Jobb reggelt mindenkinek!

Nekem ma korán kelés van,8-ra megyek ctg+dr-hez,meg fotókat szeretnék előhívatni,nyomtatópatront feltöltetni,biztosítóhoz is mennem kell!
De a legnagyobb baj az,hogy tegnap este óta fáj a fejem!
Általában kiszoktam aludni,de ez most nem jött össze!
Algopyrint akartam beveni,de elolvastam és tényleg belevan írva,hogy 1 és 3 trimeszterben nem lehet szedni!
Hát most nemtudom!
Nekem a 10. héten volt migrénes fejfájásom és azt mondta a dr. nyugodtan vegyem be,egy szem nem árt, a fejfájás annál többet!
Szerintem elmegyek fürdeni,hajatmosni és ha kb. 7-ig nem szűnik beveszem!

Szerintetek???

Amúgy pocsék éjszakám volt megint!
2 óránként pisi,és egyszerűen a hasamat nemtudom hova tenni,hogy jó legyen! :cry:

Kép

Kép
ibm

Jó Reggelt Kismamik!

Titi! Gratula a jó CTG-hez! :D

Kriszti! Örülök, hogy túl vagy a fogdokin! A töméssel vigyázz már Nekem is volt, hogy kiesett ha tudsz akkor ott ne rágj keményet!

Magdolnam! Sajnálom, hogy bedöglött a TV!

Hene, Andi! DRUKK továbbra is megy, hogy a gyerkőcök előbújjanak!

Dodó! Hát amit leírtál az elég durván hangzik! Még szerencse, hogy engem megvizsgál a doki!

Ibm!Drukk a CTG-hez és a Dokihoz!
Szerintem egy algopyrint bevehetsz! Nekem amikor a múlthéten lázas voltam azt mondta a doki, hogy azt vehetek be csak! Csak Én allergiás vagyok rá!
Vendég

Jó reggelt sziasztok :D !

Babuli
mikor mész a ctg-re a dokibácsihoz betudod adni az eredményt, vagy más időben kell vinni?Ezt hogy csinálja az aranyoskánk?
tappancs28

Sajnálom a baleseteket: tv mobilklíma, foghúzás....stb

Remélem mindenkinek jobb napja lesz ma, utolsó idősök mindenki egyben van?Éjszaka nem szült senki? J9ön a melegfront ill. itt van remélem aki akar már szülni fog :wink:
tappancs28

Tappancs! Én a héten vasárnap megyek 11-re mert akkor Ő is bennt lesz és csinál elvileg UH-t( súlybecslés) és vizsgálatot is!
Vendég

Ha véletlenül nincs bennt akkor az ügyeletes doki nézi meg! Pénteken Nekem is a Szentágotai nézte meg mert a Toldi konferencián volt!
Vendég

Ok köszike, nemtudtam hogy megy mert még nem beszéltünk róla és ez érdekelt, hogy vissza kell-e menni emiatt, mert a két gyerkőcöt vinnem kell s mivel nemengedi be őket így előr egyeztetek valkivel aki felügyeli őket ha apa éppen dolgozik. 5-én megyek hozzá én is már várom nagyon mit mond majd, mert olyan furi minden .... :roll: ebből látszik tényleg minden terhesség más :) .Amúgy jól vagy, hogy bírod a meleget?
tappancs28

Jó reggelt!

Titi!

Gratula a jó ctg-hez!

Kriszti!
Kitartást a fogdokihoz!

Magdi!
sztem nem maradsz le semmiről, ha nem látod a BK-t. Annyira nem száguldozhat a sztori.

Mi jól aludtunk, nyitott ablaknál. Hajnalban ugyan megébredtem, mert annyira csiripeltek a madarak, de meggyőztem magunkat a visszaalvásról.
20150601134430

Szia Viki akkor jó ébredezést :) !

Babu
Amúgy hogy álltok a költözéssel?
tappancs28

Jaj mennem kell kelteni a nagyfiqam mert kirándulni indulunk az óvodával viiszketegségi betegségem van az egésztől, nem akarommmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!
Na mijndegy a hiszti nem segít legyetek jók szép napot mindenkinek sziasztok!
tappancs28

Tappancs! Szívesen! Köszönöm szépen jól vagyok még egyenlőre bírom!
Azért próbálja úgy intézni, hogy Ő nézhesse meg csak hát a konferencia az kötelező!
Veletek minden rendben?

Szia Viki!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?