A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

ajaj, meg is találtam az oldalt, még az üziket is el tudom olvasni :lol: :lol: :lol:

ezt figyeld szilvánusz:

Wow !!!

You're really amazing Hedi !!! You're so beautiful

Really nice pictures ? It will be a fuss if you don't put some more.

See you pretty woman

Kéne neki küldeni mostani képeket, nem???????

:lol: :lol: :lol: na el is zúzok
Vendég

Mzx! Köszi a táblázatot. Megkaptam.

Zsu! Szupik a képek. Köszi a munkádat!

Jim! Tali? Ráértek valamikor? Vagy menjünk mi is Nikiékhez? Én személyesen úgyis csak néhányotokat ismerem. Ha nem túl nagy a babakocsitok, akkor befér a kocsinkba és el tudlak titeket is vinni.

Kép
Kép
Kép
petramama

És néhány újabb kép Borókáról:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
petramama

Szilvánusz!
Egy kis hörgés időnként nálunk is van. Olyankor leszivatom az orrát, de van, hogy semmi sem jön ki. Ma voltunk oltáson, a dokinő azt mondta nincs semmi baja.

Koszmó? Az nálunk is van még mindig. Most éppen a homlokán már múlóban, de a fején most jött ki a homloka fölött. A szemöldökén látszik is az alsó képen.

Kép
Kép
Kép
petramama

Kmanna! Nagyon ari Panka. Neki is mennyi haja van!!!

Linocs! Fruzsi is nagyon aranyos. Megtalálta már a kezét? Szokta nézegetni?

Zsu! A te gyerkőceid is édesek. Alexa... :D :D :D

Na, én is eldugulok egy időre, mert a három vonalzó miatt velem lesz tele az oldal. :D

Kép
Kép
Kép
petramama

Boróka is milyen szép!!!

Holnap rendőrségre megyek, csüt-ön Pattival talizok (beeeeeeeee), a péntek jó lenne, Milán megy úgyis az apjához. Feltéve ha a férjem nem tervezett semmit péntekre!
Vendég

Petramama, Jim, gyertek ti is pénteken, és akkor legalább megmonjátok, hogy koszmó van a Marci fején, vagy a sampon száradt rá :shock: :shock: :shock:
Az a baj, hogy hörgés nálunk nem időnként van, hanem amikor koncentrál akkor gyakorlatilag mindig, de az orrában nincs semmi és nem is szívtam még sosem, de lehet, hogy kéne...?
Jim: lököttke, seggszépségverseny? és nyertél valamit?

Kicsit rólunk:Képzeljétek csütörtökön lesz egy hete, hogy napközben csak a babakocsiban alszik mindig a teraszon, vagy kertben, vagy útközben és úgy tűnik nagyon bejön neki, mert általában tök hamar elalszik és nagyon jókat. Sokkal hamarabb, mint ölben, amit nem is bánok, mert már 6700 gramm a lelkem ruha nélkül, és az már kicsit nehéz az izmos karjaimnak. (láttátok a múltkor a képen :lol: )Sztem az kell neki, hogy mikor vízszintesen van,akkor kicsit még ringjon, rázkódjon. Most épp Vivaldit hallgatunk, de lassan alvás lesz- remélem.

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

szilvánusz: nem nyertem, túl sok volt a nevező :lol: annyira gáz, most online vagyok az oldalon és az előbb írt egy kegyetlen ronda 50 éves nő (!) , hogy legyünk barátok. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ, nem tudom magam letörölni!
Olyan cuki feje van Marcinak, legalább majd jól meggyömöszölöm élőben 8)
próbáld meg kiszívni az orrát. Nálunk szörcsögés van, de a tejtől, amikor felmegy neki a cucc.
Vendég

Zsu:nekem is okozott vérzést a Cerazett...a fene se tudja hogy most megjött vagy csak a gyogyitól volt???? :shock:

Rohanok de visszaolvastam nagyjából...
Szinte egész nap kinnt vagyunk a kertben :wink:
Azért ezt muszály felraknom :wink:
Kép

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

szilvánusz,
én a szemöldökén lévő koszmóval szenvedtem sokat, de az már rendbejött. Most a kutacsa mögött fedeztem fel vmit, ami lehet hogy koszmó de az is lehet, hogy csak mosdatókenőcs. Ha kapargatom lejön.

A ti babátoknak nem hullik a haja? Ma reggelre a Hanna alatt lévő textilpelus csupa haj volt és a halántékánál egy foltban (amin fekszik ha hasra teszem) totál kihullott és a füléről is kopik nagyon.

Kép
marla singer

Marla singer:
Dettó nálunk is ez van, az egyik oldalon már totál kihullott, de én mégcsak azt sem mondanám, hogy folyton azon alszik, tépkedni viszont tuti a másikat tépkedi. Szóval most nagyon vicces, mert olyan mint egy punk, oldalt nuku, középen még mindig viszonylag sok, ami felfelé áll. Hát nekünk is az van, hogy csak a fejtetőn van ilyen sárgás rászáradt valami, amit ha kapargatom feljön, csak eddig nem akartam kapargatni, hogy ne hulljon ki az maradék haja is :cry: :cry:
Jim: reméljük, hogy a többieknek is jó a péntek. Honnan tudtad, hogy a Marci imádja, ha gyömöszölik? :D :D De tényleg, úgy órákig is elvan. Mér akar egy 50éves nő, egy 30-assalse barátkozni? Milyen magányos és kattant emberek vannak ebben a világban. Szegények...

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Csajok, rászabadultam a wiwre, bejelöltem egy csomó mindenkit, ha gondoljátok, jelöljetek vissza :D

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

sziasztok!
Ez jó, valami hiba folytán vakon gépelek :lol:

tegnap voltam 6hetes kontrllon, ami ugye már 7hetes volt de sebaj....egyszer valaki kérdezte, hogy normális-e ha fáj az ungabunga.... namost nekem is fájt, pedig nekem ugye nem jött ki alul senki.... azt mondta a doki, ez a szoptatás miatt van, olyan a hüvelyünk ilyenkor, mint a változó korú nőknél.... kiszáradt....:? kicsit megijedtem... de aztmondta "zsél...." :lol:

Mni, naggyon szépek vagytok a képeken, olyan jóóóó Balcsi.... honvágyam van!!!!!!
játéktelefon :lol:

Hááát nekem sem tetszik annyira a királynő.... a harmadik sokkal aranyosabb. vagy a második? nem tudom a helyezési sorrendet. csak átfutottam a képeket ;)

Cicuka én tuti nem adnék még gyümilevet neki, de Te tudod... ;)
székrekedésre teát is szoktak ajánlani az mégis jobb...

Mzx, anyukád jobban van?
én is kérem a táblázatot, megy pirivben mindjárt a cimem!

Pété, találtál babakocsit?? elég gáz hogy nem nyílik ki... :roll:

Márti, szerintem örülj, hogy jól gyarapodik a kissrác :) és legalább a karra edzés megvan oldva ;)

Tündérmanó, hogy van Ádám szeme??? elég szomorúan hangzik amit írtál....

Judit, Levinek jobbulást!!!
én is heti egyszer mérek csak, és kicsit el is bizonytalanodtam egy pillanatra, mert az elmúlt héten "csak" 130gmot hízott. Merthogy eddig 300-350gmhoz voltunk szokva..... :lol: aztán rájöttem, hogy ha így haladnánk óvodásan hány kiló lenne.... szval :) nem aggódunk ;) ugye?

Jim, mi történt? nemá, házasságiévforduló után összeveszni, milyenmá....
(mondjuk mi hetek óta kicst surlódunk, az ungabunga miatt, ő nagyon kívánja én meg estére hulla vagyok és most hogy megpróbáltuk leállítottam, mondtam hogy naneeeeeeeeem... :?
tudtuk, hogy nemvagy teljesen komplett, de hogy seggszépségverseny..... naneeeeemmááááááá....
ez a legyünk barátok milyenmáááá????

FANETTA már most hiányzol!!!! és irigyek vagyunk, biztos gyönyörú a táj! és követeljük hogy ott is vezessék be az internetet!!!! :)

Pumperka, remélem csak átmeneti, olyan kitartó vagy!
ja, vasárnap Máté csak 4szer evett :roll: de azóta már gyakrabban ;)

asszemm lassan megyek cuppogást hallok a kiságyból.....
az volt, és nemvolt időm elküldeni ezt a bejegyzést... de most meg én vagyok éhes,majd megyek varrni át egy itteni magyar kismamához. (nekem nincs varrógépemm :lol: )
majd még jövök! folyt köv.
ja, Szilvánusz, tök jó, hogy MArci képe van fenn igy megismertelek a wiwen! :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Szilvánusz!
Még mindig szépek vagytok! :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, h csak így betörök, de olvasgattalak benneteket, mert írt ide egy barátnőm (Lexa), most pedig tanácsra lenne szükségem, és mivel titeket az írásaitok alapján tapasztalt és okos anyáknak tartalak, itt kérdeznék, ha nem gond .. :oops: remélem, tudtok nekem segíteni!

A párommal épp babát tervezünk - vagyis a tervezünk nem megfelelő szó, mert már rajtavagyunk az ügyön. Én nagyon szeretek mozogni, ezért a barátnőmmel kitaláltuk, h elmennénk heti 2-szer konditerembe. Ez befolyásolhatja rossz irányba a baba megfoganását? :roll: :roll:

Előre is köszönöm a válaszokat!
Boldog babázást, nagyon szépek a picik :)

Kép
szöszke.

Pumperka: :D :D :D :D :D :D , de én magamat nem annak látom mostanság, de tényleg igaza volr a Kölyöknek, kilókról kuss.

Kölyök:
akkor megnyugodtam szárazság terén, hogy csak addig tart, míg szoptatunk, nálunk is az itt valaki által már ajánlott KY vált be :wink: :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Jim, :lol: , biztos"barátkozni" akar... inkább a "régi" hátsódba akar beleharapni egyet :wink: ! Nekem is lóg a popóm, meg megereszkedett mégjobban a bőr a combomon, randa, na. A saját nagyanyámnak nem volt ilyen ragyás combja 70 évesen :roll: . Pedig én csak 55 kiló vagyok a 168 centimhez, magyarul még így is gebe, de a fenekemen és a csípőmön van mégis egy csomó háj. Röhejes, hogy egy gebe csaj hogy lehet ilyen narancsbőrös... :cry:

Kép

Kép
mzx

mzx: de jóóóó, nem vagyok egyedül! de még mindig jobb vékonyan naribőrösnek lenni, mint 72 kg-val??? És én is 169 cm vagyok, szóval :lol: 8)

kölyök: nálunk is ilyenek vannak, a párom örökké sexelne, én meg nem. Estére hulla vagyok! De már merem mondani, hogy most már olyan, mint régen. Azt leszámítva, hogy nem vagyok oly aktív, de ezt a kilóimnak tudhatom. Vagy nem?

szilvánusz, én pont tegnap töröltem magam wiw-ről. Immár harmadszor :lol: (amúgy köze volt a férjemmel való összeveszéshez)

marla: Martin is eléggé kopi már, de jön az új haja.

panny: milyen édes golyófejű a fiad, de édi!!!!!

na megyünk szandált venni Milánnak. csók
Vendég

Elkészült Lilla baba megújult weboldala, sok-sok új képpel! :)

www.lillababafoto.extra.hu

KépKép
KépKép
mni

Mni: nekünk is jó a péntek, annyi megszorítással, hogy délelőtt jön a védőnő. Pontos időpontot nem tudok. Ha ő elment, akkor tudunk indulni.
linocs

petramama: Köszi! igen, megtalálta a kezét Fruzsó. Ma elbeszélgetett vele... Tartotta az arca elé, és dumált neki... Hogy mit beszéltek meg??? :)
linocs

Linocs, csak nehogy úgy járj, mint én. Múlt hét kedden telefonált a védőnő, hogy szerdán vagy csütörtökön jön. Még azóta nem ért ide. :( Lehet majd most pénteken fog jönni és majd csapatban ad tanácsot nekünk. :)

KépKép
KépKép
mni

Megvarrtam :) a kiságy végében van a szoptatós fotelem és a kiságy végére varrtam a függönyanyagból (ami ikeás virágos aranyos) kis zsebes tárolót. Még nempróbáltam oda de remélem jó lett.

Pumperka: ahogy írtad Zsombi kacarászott szopi közben, Máté ugyanezt szokta csinálni, annyira aranyos :)

Mni, szavazat ismét ment ;) tök jó lett az új honlap!!!

Mzx, köszi!!!!

Ma reggel fürödtem 7heteés3napja óta először!!! (jó végre tisztának lenni :lol: :lol: )
olyan jó volt,és igen,én is kifogom próbálni Mátéval való fürdést!!!! az olyan aranyos lehet!!!

Melinda, de eléggé ki volt dülledve a köldöke meg is ilyedtünk hogy hogyisvanez, de erre mondta, hogy majd elmúlik. már sokkal szebb amúgy.

MarlaSinger anyukád komolyan gondolja 2hósan az almátbanánt??? :shock: :shock:
biztos hogy a foga az? csak azért kérdem, mert Máté úgy született, hogy alul tök fehér kis pont van az ínyén, teljesen olyan mintha a foga jönne. elsőnek nem is hittem a szememnek aztán az orvos mondta, hogy ez valami más, ami teljesen normális, és ne aggódjak ez nem a foga.... most egyre erősebben fehér, ha nagyon sír meg is nézem, hogy biztos nem-e az??? de nem....
szval szerintem nem biztos hogy a foga az... ;)

Kmanna, tünemény a kiscsaj!!!!

Szilvánusz nekem is szokott hörögni de csak szopi közben után. ha állandó akkor probáld meg szívni szerintem az orrát.

Zsu köszi a fotórendezést ;) aranyosak a gyerkőceink :)
jó sok meló lehet vele...

jut eszembe, már rég ígértem és már 2 hete készen is vagyok vele, de mindig elfelejtem felrakni...
Zsu,olyan édes a kis Viko.... szegény szeme... remélem rendbejön hamar!!!

Linocs, oltári a kis Fruzsi, annyira kis angyal.... :lol:

Judit télleg nagy segítség lehet a takarító... de ha beleszól az életetekbe akkor keress másikat ;)

Jim, akkor irigykedj én hosszú hónapok óta a babaruhákat pelenkákat vasaltam először.... a férjem polóit azt mondja nem kell vasalni, az ingei egy része is olyan hogy kiugorja magát ;)

annyira dühös tudok lenni ha meghallom, hogy valaki megvállik a gyermekétől, vagy nem eteti (most olvastam az újságban hogy halálra éhezett egy kislány angliába... )
nemírtam Nektek, de nagyon szomorúság ért, unokatesóm aki nagyon közel áll hozzám, a férjének természetes úton nem lehet gyermeke, így lombikoztak, most volt a negyedik... sikertelen... ;( és még ráadásul a magyar egészségügy poklát is megjárta a legutóbbi kapcsán (esetleges méhen kivüli terhesség miatti műtét majd valamit palástolni akarnak senki nem mond semmit... ) és mindezt egy olyan nővel akinek épp a 4dik lombikja nem sikerült, az állam többet nem támogat.... és egy annyira kedves és szerető házaspár és annyi mindenen mentek már keresztül.... szval igazságtalan az élet!!! najó, bocsi lányok, hogy leírtam, csak a szívem szakad meg.
akkor kezdődött a lombik kb mikor Máté született és minden szoptatáskor arra gondoltam, hogy ez egy olyan csoda nem hiszem el, hogy az unokatesóm ezt nem élheti meg, éshogy tuti sikerülnie kell.... :cry: :cry: :cry:

1211914676.6054.doc

képzeljétek végre eldöntöttem a bababakocsi kérdést CAM cortina x3 tris, de itt sehol nem kapni.... és csak júliusban megyünk majd haza... az még olyan messze van.... :(
télleg júliusban lehetne egy találkozó ;)

Petramama Neked is aranyos csajszid van ;)

lányok, nekemazt mondta a doki, hogy ne zavarjon a koszmó elmúlik, szval nekünk is van a fején és a szemöldökénél utóbbi kicsit múlik, este fürdéskor kicsit mindig megdörzsölöm de semmi más.

Jim, Patit üdvözlöm!!!!

Panny, annyira passi a kis Oli!!!!

hajhullás: nálunk is volt a peluson egy időben haj, szval ritkult de szerencsére nem kopaszodott meg teljesen :lol:

Szilvánusz melyik pasi nem imádja ha gyömöszölik? :lol: :lol: :lol:

na megjött az uram, megyek. :)

vidám estét :)

Kép

Kép
kolyok28

Niki, nekem is jó a péntek, akkor ok?

Szöszke, sajnos nem értek hozzá, de saját tapasztalatom szerint teherbe lehet esni tornázás mellett, anno én is 2szer jártam egy héten, nem hiszem, hogy gond lenne!!

Linocs, nálunk állandó favorit a kéz egy hete. már el sem tud aludni mert azt nézegeti. beakasztja a cumiba és azt kukkerolja :)

KépKép
judit18

Sziasztok!

Ádám telefonon történő értekezés alapján javul. Már annyira hiányzik, régen volt mamánál!

Szilvánusz
Réka is hörgött ma, kicsit megijedtem. A múltkor nekünk is azt mondta doktornéni, hogy nincs vele semmi baj, remélem most se lesz.

Kölyök
Mi is megijedtünk, amikor kiderült, hogy kötőhártya. Doktornéni mondta, jó, hogy elvittük Réka mellől, mert neki súlyos lenne, ha elkapná.

Hajhullás
Nálunk a feje tetején már kihullott, de már szépen ki is nőtt, viszont hátul, ahol forog kis kopasz. :)

Ádám matekozik :)
Kép
Mostmár szeretünk fürdeni!
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mielőtt el nem felejtem!

MZX
Utólag is boldog szülinapot!

LINOCS
Neked pedig holnapra kívánok nagyon boldog szülinapot, mert nem biztos tudok jönni!

Kép
Kép
tündérmanó27

Hali Csajszik!

Azért felbukkanok én is néha.

Most pl. csencselni.
Van egy Litaf Pickup ülőkés testvérfellépőm, használtan vettem, mi nem használtuk és szerintem nem is fogjuk, úgyhogy eladnám.
Gondoltam, Nektek szólok először, mielőtt meghirdetem,

Amikor megvettem, azt hittem, többet fogok gyalogosan közlekedni a két törpivel, de igazából mindenhova kocsival megyünk és a rövid távokon Gordonnak tök felesleges.

Új ára 25-27000 Ft, én 15000 Ft-ot kérek érte, ennyiért is vettem.

http://bababolt.echt.hu/testverfellepo/litaf

Érdeklődőket priviben.

Jól vagyunk, olvasgatok is, de valahogy mostanában nincs kedvem írni. A franc tudja miért. Csütörtökön megyek Jimm-hez (BIBIBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ).
Tsók.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

tündérmanó27: nagyon szépen köszönöm!
linocs

Nagyon köszi mindenkinek a Panyó-bókokat :D :D

Jim, nem rejtegettem eddig se, sőőőőtt! Egyszer már tettem fel fürdőkádas szexi képet is!

Most kellene mennünk tanácsadásra, de annyira nincs kedvem, pontosabban nincs kedvem felkelteni manókát...olyan édesen visszaaludt a kis baris pelusával, jóllakottan, vidáman...most keltsem fel azért, hogy lemázsálják, meg elmondják, hogy jééé, de szép babóka! (ami persze jól esik az embernek, na de ezért felébreszteni :? ) oltást úgyse kap, majdcsak 2 hét múlva...

szép napot mindenkinek!!!!!!!

KépKép
kmanna

most vettem észre hogy nemírtam le, hogy amit csatoltam az a szüléstörténetem.
végre ;)

nagyon nyöszörög megyek....
(ma már a hitvesi ágyat is lekakilta. ilyet is kell :P )

Kép

Kép
kolyok28

Linocs!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

LINOCS! Isten éltessen nagyon sokáig! Legyen nagyon vidám, mosolygós születésnapod!!!!

Kép

Kép
kolyok28

jaj, most látom tegnap milyen butaságokat írtam, természetesen "nem élheti meg" helyett "nem élheti át!" :?

asszem kicsit fáradt lehettem tegnap össze vissza voltam....

Pati, nemér, gyere többször! hiányzol!!!!

Tündérmanó, nagyon édes Ádám ahogy számol ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!

Tényleg, még tőled akartam kérdezni, nálatok rövidült már a szopiidő?
Én már elfogadtam, csak érdekel.
Csak a lányom után volt furcsa. Hátránya is van, ha nem az első gyereke van az embernek az előzőhöz hasonlítja. :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Linocs, nagyon boldog szülinapot Neked!
Vendég

Pumperka!
Hát továbbra is a minimum idő 25-30perc de a minap megint volt egy óráig tartó szopi. De engem valahogy ez nem zavar. Közben persze bealszik és úgy szopizik, és úgy ugye lassabb :) Valahogy eszembe sem jutott sokáig, hogy ez hosszú-e. Csak múltkor egy itteni kismama, akinek a fia 3 héttel fiatalabb csak Máténál, szval amikor ő 2szer 5-10 percet szoptatott a két ciciből, azon meglepődtem ;) De mindannyian mások vagyunk :)
És most már inkább 4óránként eszik az a meglepő ha 3 óra után kér enni. Szval így teljesen jól elvagyunk :)

Most alszik, várom hogy felébredjen, egyen, majd mossunk :)

Kép

Kép
kolyok28

Köszi Kölyök!

Én is elfogadtam így, ha menni kell valahová, időben felébresztem, ha alszik.
:wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pontosan :) meg az is jó, jól eszik, így nem gond, ha mondjuk kirándulás közben vagy vendégségben kell etetni. ;) Sőt a hétvégén a zürichi tóparton egy padon, igaz megpróbáltam félreeső részen, hogy másokat ne zavarjak ;)
De az igaz, hogy pl amikor hétfőn mentünk dokihoz akkor előtte egy órával ébreszteni kell, mert kitudja épp mennyit fog enni :)
Mondjuk nekem tényleg könnyebb, mert nem vár itt még másik 1-2 gyerkőc :) nekem "csak" Mátéval kell foglalkoznom... még ;)

Kép

Kép
kolyok28

teljesen el vagyok alélva a fiamtól, kicsit prüszkölt odamentem megnézni, hát nem fenn van? hason szokott aludni, de hason ébren eddig nem szeretett lenni. most meg nézelődik hason :) nem sír nem nyüszög.... komolyan, olyan egy aranyos kisember!!!!! ;)

Kép

Kép
kolyok28

Linocs:Boldog Szülinapot, könnyű megjegyezni, merthogy uram után két nappal :lol:
MZX: Neked is nagyon boldogat így utólag is.
Kölyök: ismerős az érzés, régen mindig azt gondoltam, hogy túlzás, ha valaki szerelmes a gyerekébe, és most úgy érzem nem az. Rajongásig szeretem én is, amiről sokszor már azt képzelem, szerelem. Akkora adrenalinbomba mindenesetre.
Kmanna, Panny: nagyon édesek a csöppségek, a Panka még mindig gyönyörű, (én emlékeztem rá korábbról) a kis Oli meg éppen olyan nagykisfiús sztem, mint a Marci. Csinálhatnánk márciusi topik szépségverenyt, csak lehet, hogy az érzékenyebbeknek rosszul esne, ha nem az ő csemetéjük nyer.... :cry:
Mpatr: jó lenne, ha nemcsak bizniszelni tolnád ide a képedet, hanem írni is és különben is, úgyvolt hogy májusban mi is megyünk Jimhez, mi ez a különcködés???HMMMMMM??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

jajajajaj, el ne felejtsem, Petramama és Tündérmanó, természetesen a ti lánykáitokat is meg kell zabálni... :D :D :D

Jut eszembe, BOSEK, merre jársz bogárkám????

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Először is: nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Nagyon rendesek vagytok lányok!!!!

Szilvánusz: Üdv az Uradnak a szülinapján, így utólag! Már itthon van, ugye?

Kölyök, Pumperka: mint a "hosszanevőgyermekekszülei" klub állandó tagja, jelentem, hogy a csajszi már csak néha eszik egy órán keresztül. Most már inkább jellemző a fél óra, 20 perc, illetve a 3*10 perc félórás szünetekkel. Úgyhogy egyelőre elég hektikus, és valszeg még nem nagyon akar szakítani a szokásával, de mégis akar szakítani - vagyis belső harc dúl benne mi legyen: hisz anya cicijén lenni az mégis csak jó, de hát meg itt van ez a sok érdekes valami körülöttem, amit meg kell nézni, meg itt van anya is, akire annyit kell mosolyogni, meg olyan érdekes, hogy megint itt van anya, nahát és megint itt van anya....
Szóval, egyelőre nem tudom a rendszert, mindenesetre marad a fohász, hogyha időben oda akarunk érni valahová, mert én nem ébresztettem még fel soha...
Kölyök: azért én végigolvastam a születéstörténetet ;) Hú, azért voltak izgalmak - és nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra, amiben azt ígérted, milyen volt a kórházban
Nagyon irigylem azt a szép természetet, amiben lehetőségetek van sétálni, kirándulni Svájcban...
linocs

Kölyök, köszi, már jobban van anyu, de még alig tud enni, immár 3 napja alig csúszik le neki valami. Fogyott is pár kilót, mondjuk voltak tartalékai :).

Dany is eltűnt.. :(

Kép

Kép
mzx

Szilvánusz: egy baj van a szépségversennyel: ebben a topicban mindenki babája gyönyörű ;) hogy választanánk ki a sok-sok legszebb gyermek közül a legeslegszebbet??? ááááááááááá, ez lehetetlen!!!
linocs

Sziasztok, a pestiektől kérdezném, hogy ők tömegközlekedtek már a babával? Én féltem egy kicsit.....

Kép
marla singer

Marla: aha, már egész régóta tömegközlekedünk: metro, villamos, troli, busz - de egyedül csak arra szállok fel, amelyik alacson építésű, ha a Kedves is velem van, akkor bármire felszállunk. Metrora azért a mozgólépcső érdekes jelenség... De azt is megoldjuk ;)
linocs

na, megint 1órás szopizás :D jó, közben 10perces peluscsere, mert trottyolt a drága :D nálunk a szopi utolsó fél órája általában csukott szemmel átszellemülten... amint felveszem kipattan a szeme :D most is játszik ;)

Linocs: a kórházi élményeknek még nem kezdtem neki :? szval az még lehet hogy odébb lesz, de szeretném leírni, mert tényleg nagyon szupi volt! (már amennyire császár után 1 hét kórház az lehet! ;)
a csodaszép hegyeknek, friss levegőnek, nyugodt életnek az ára a honvágy, messzi barátok... :roll: persze itt is van rengeteg kedves magyar anyuka, és itt van a párom és majd megyünk haza és majd jönnek ki, de akkoris.... és a minap gondoltunk bele, hogy Máté ha azt mondja, szülővárosom... nem Budapest, vagy Debrecen mint a szüleinek, hanem Kilchberg. :roll: szülőhazája remélem nem a hazája lesz... nem énekelheti, asszem Máté Péterrel, hogy "mert itt születtem, ez a hazám..." :roll: :roll:

najó, megyek... (ilyen az, amikor hajnalban elmegy a férjem és Máté nem alszik vissza :) de játszik éselvan: anya tud netezni :lol: :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

[quote="linocs"][ írta:linocsb]Metrora azért a mozgólépcső érdekes jelenség

No, ez egy értelmes magyar mondat :) szóval a lényeg, hogyha metróval utazunk, akkor a nehézséget a mozgólépcsőn történő utazás jelenti.
linocs

Marla: bár nem PEsten de már mi is kezdünk tömegközlekedni, a vonat az itt is necces kocsival, de pl kendővel simán :D
mondjuk pesten nagyobb a tömeg....

és igen, a szépségversenynek 56 első helyezettje lenne :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Halihó!

Akkor pénteken lesz a kerti parti tali! :) Majd kiparkoltatom az autókat a szaletli alól és lemosom a kerti bútort. :) Ott kénylemesen elférünk és jó árnyékos. A lakásban szerintem úgy is melegebb van, mint ott. :D Jim és Petramama, jöttök Ti is?
Kölyök, nem volt egyszerű a szülésed... ennyit szenvedni! Te is úgy jártál, mint Linocs, nagyon egyforma a két szüléstörténet.

KépKép
KépKép
mni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?