A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:21-kor.
hékás

pénzt a dokinak én is hazajövetelkor tervezem adni

amugy meg a gyümölcsleves a hűtőben, a rakott cukkini a sütőben.

és keményedgetek, kb 20percenként, elég komolyan, de nem fáj. ez most akkor icsoda? :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:21-kor.
hékás

Kép Csak annak,aki már ebédelt!

Kép
melike

xxx
hékás

hékás tejszín? nem kell az. csináld pudinggal. ;)
én ugy szoktam hogy gyümi (akár befött, vagy mirelit, mind1) + viz, fahéj, szegfüszeg, cukor... elkezd forrni, és összekeverek 1 vaniliás pudingport 2 deci tejjel, azt bele, és felfözöm. kész is. tejszin.... túl drága az ahhoz, amennyi gyümilevest mi eszünk. :D

mia_snow

Én is úgy csinálom,ahogy Mia.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:22-kor.
hékás

Nálunk már "csak" 450 forint az eper.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:22-kor.
hékás

Na,az nagyon jó!

Kép
melike

Bari hova lett?És a többiek is hol vannak?

Kép
melike

én itt vagyok, csak aludtam egy órát. Már nem fáj a fejem szerencsére.

Én úgy vágyok valahová, semmi kedvem egyedül itthon lenni. De kocsival egyedül már nem indulok el, gyalog meg hová induljak. Úgy unatkozom, várom haza apát nagyon...

A gyümilevest és a tortát nagyon megkívántam. Nekem is van itthon meggy, lehet én is odateszek egy jó levest pudinggal ahogy írjátok. :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Buci: Szép súly :shock: És még van 2 hetetek... Hogy fogsz szülni? Sima vagy csaszi lesz?

Csípő, hüvelyfájdalom: Sajnos tudom, miről beszéltek :( Nekem most már kiegészült egy olyan belső comb fájdalommal, ami teljesen lebénít. Sztem valamelyik ideget nyomja időnként. Tegnap majdnem elnyaltam a fürdőben egy ilyen után... Szerencsére csak pár másodpercig tartott az egész.

Nem semmi bokák :roll: Nem fotózok, az enyém csak kicsit van bedagadva tegnap óta, nagyon kilógna a sorból ;)

A mai CTG után említettem a dokinak, megnézte és azt mondta, hogy a nagy meleg miatt van valszeg... Volt pici fehérje a vizeletemben, amit a múlthéten vettek le, de a mostani tök nega. Viszont híztam az egy hét alatt másfél kilót (szerintem ennek nagy része a lábamon és kezemen lévő víz...). Vérnyomim tök jó volt, úgy hogy nem kell aggódnom...

Én azt hittem babaeső lesz itt a nagy melegben, erre senki sem indult el? Tényleg minden maradék baba júniusi lesz :D

A torta nagyon jól néz ki... Nyami... Gyümileves is jól hangzik, kár hogy csak barack konzerv van itthon. Most inkább friss gyümiből ennék egy jó hideg kompótot vagy tejszínes gyümilevest :D

Kinél mi lesz az ebéd/vacsora? Kifogytam az ötletekből... Talán valami csirkecicis cuccot kellene összedobnom :roll:

Kép

Kép
bettica

Na jó Melike miatt ebéd után megyek a cukiba :lol:

Eddig barinőztem,de csak lightosan...egy utcával arrébb lakik és oda is kocsival megyek ott meg ülök.
Vendég

Én minden ctg után adok pénzt 5 ezer...ezen a héten15-nél járunk
Vendég

na lányok most már melegem van.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

kimostam egy adagot, meg kitakarítottam a wc-t. de többre nincs energiám. Föl kéne porszívózni, meg felmosni, de nem tudom megcsinálni, illetve nem akarom megerőltetni magam... lehet, hogy önzően hangzik.
viszont szenvedek, mert unatkozom.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

fáradt vagyok, de úgy vagyok mint Bari, hogy nem tudok pihenni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari nem kell rám fogni a nagy adag sütit vagy fagyit!

Andóca ne csináld meg,ha nem bírod!

Én is aludtam egy kicsit ebéd után és most fogok elmosogatni. :lol:

Kép
melike

Meggondoltam nem megyek a cukiba..túróstésztát ebédeltem és ez kielégítette az édesség utáni vágyamat :lol:
Vendég

Cukorral eszed a túrós tésztát Bari?

Kép
melike

Sziasztok!

Még 10 óra óta most értem haza az első nstről... pedig protekcióm volt :lol: :lol: :lol: és aprótalpú persze hogy bealudt mire sorra kerültem...

Buci: kitartás!!! :) :)

Az a gyümölcstorta fotó nem ér. Majd kiesik a szemem annyira éhes vagyok és még most fogok neki állni főzni... :shock:

szép duci lábfotók :D az enyém még normál méretű...
csipisz

Nálunk az ebéd sajtos husi volt hagymás rizzsel, gyors és finom. A karajt kiklopfolom, sózom-borsozom, bekenem mustárral (ez mondjuk egy napot állt a hűtőben, mert még volt kaja), hirtelen kisütöm kevés olajban, majd sütőtálba teszem, reszelek rá sajtot és irány a sütő, amíg rá nem olvad a sajt. nagggggggyon finom! A hagymás rizst pedig imádjuk!

Most kedvet kaptam a gyümileveshez is, mármint csinálok apának, mert én nem szeretem, de estére kihűl így lesz meglepi és még pudingpor is van itthon. :lol:

A munka nálam is csak apránként megy, eddig főztem, utána aludtam egy órát, most irány mosogatni és közben lement két adag mosás és nekiállok a leveskének. Én már másképp nem bírom. A házból már egyedül nem tudom kitenni a lábam, max. a boltig jutnék........ :cry: A görcsök elmúltak, pedig apa nagyon reménykedett.

Hol van Kriszta?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Melike - én csak cukorral tudom megenni, ezért mindenki kinevet, mert ugye az igazi túrós csusza szerintük csak tejföllel és szalonnával az igazi, de én azt nem bírom megenni.

Bezzeg az én tortámat észre sem vettétek!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka pedig cukorral az igazi... ráadásul én cukros tejföllel szeretem és kiszedem a szalonnát :lol: :lol: :lol:
ha én főzök, apának külön sütök hozzá szalcsit mert én nem szeretem.
Bizti a te tortád is jól nézett ki, bár én tényleg nem láttam. :)
csipisz

úúú lányok én már a kajára gondolni sem tudok, mostanában nem kívánok semmit!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

De én láttam a tortádat!Lehet akkor nem voltak éhesek a csajok. :lol:

Mártiéknak szerintem holnap már haza kéne menniük,nem?

Párocskám is cukorral eszi.Neki meg az a fura,hogy megsózom. :wink:

Kép
melike

Andóca - én egyfolytában tudnék enni, csak nem fér! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

túróstészta:egy kiló porcukorral szalonna nélkül :lol:
Vendég

Tehát cukros tészta túróval. :lol:

Kép
melike

hu csajok ugy elaludtam... csak ledöltem 1 orára és most keltem fel. közben anyu hivott, fel se tünt. :D
de jol esett nagyon. :D

mia_snow

Mia:már mindenki alukál egy kicsit csak úgy. :lol: Nekem is jól esett.

Kép
melike

Háááát megcsináltam a gyümilevest, de nem is tudom, nehéz úgy beízesíteni, hogy sosem ettem és nem szeretem. Milyen ízűnek kell lennie? Édesnek, savanykásnak? Én eperből csináltam és hát nem nem igazán érződik sz eper, ti összeturmixoljátok?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka:eperből még nem csináltam,inkább barackból,almából meggyből szoktam.Én már az elején beleteszem a cukrot,hogy a gyümölcsök ne legyenek savanyúak.Igazából jól írtad,édesnek és savanykásnak kell lennie. :lol: Nekem sem mindig egyforma.

Kép
melike

xxx
hékás

Elmenteünk Apával vásárolni.
Irjatok sokat!

Kép
melike

sziasztok!

na ma aztán belehúzott az én lábam is pedig tegnap még azt hittem nem olyan durva Kép

Persze hozzá kell tennem hogy most végeztem jónéhány ablak pucolásával.
Reggel mentem védőnőhöz vérnyomim 120/80 MINDIGF!!szerintem arra van nekik beállítva..mert itthon mindig magasabbat mérek, sőt három másik fajtával is.na mindegy. ha azt mondják jó akkor jó.Csak a múltkori meleg óta kicsit félek, hogy nagyon felmegy.
vizelet negatív.

Tudjátok mi a parám? hogy mindig érzem az egész testét lábait, kezeit, de a fejét már sosem érzem.azt nem dugja ki sosem. Lehet hogy már nem tudja? és ha még nem illeszkedett be ki tudná dugni? mert nem tudom hogy áll a beilleszkedéssel, két hete nem látott a doki, múlt héten éppen nem volt mikor nstn voltam holnap pedig megint nem lesz ott, mert NYARAL!!PONT ILYENKOR!! BIztos azért parázok. csak legalább látnám egy ultrahangon, hogy minden oké. Mozog rendesen meg minden, de mért nem érzem a fejét? Ti érzitek?

ez pedig a pocakom a felsőm alatt ami eredetileg a szoknyám volt

Kép

Kép
Kép
eyi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:23-kor.
hékás

Babafej kerestetik :lol:
De most komolyra fordítva a szót: Ha nincs is beilleszkedve, akkor is már lent van, sztem onnan körülményes szegénykének kidugnia a fejét ;) Szóval biztosan nincs gond, minden rendben van vele, csak már nincs helye ;)
Egyébként jövő héten UH, nem? Akkor kiderül, hogy mi hol van. Néha én sem tudom eldönteni, hogy most a popóját érzem vagy a fejecskéjét... Pont ezért várom a hétfői UH-t, hogy kiderüljön faros-e még...

Kép

Kép
bettica

Én sosem érzem a fejét csak a seggét és a végtagokat...de n éha abból is úgy érzem,hogy kevés van.

Viszont megint elöntött az a barna valami rendesen,úgyhogy most várom,hogy mikor menjünk vagy ne menjünk...
Volt egy kósza reményem,hogy az utolsó napjaimat élvezni fogom...
Hán nem fogom!
Csak drukkolni,hogy ne legyen baj...én az elsővel is fűhöz fához rohantam a barna folyásommal,de akkor is süket fülekre találtam
Vendég

hu csajok én ma egész nap keményedek
nem rendszeresen csak igy bekeményedek 20 mp-re aztán semmi. nem is fáj.

az elöbb viszont voltam wc-n és a wc-ben észrevettem pisilés után egy nagyon apró sötétbordó pöttyöt... de a wcpapíron meg nincs semmise. szerintetek????

mia_snow

Mia szerintem így 39 hetesen simán lehet a nyákdugó, figyeld lesz e még... hú izgi.. lehet nemsokára mész Te is?

Kép

Kép

buci79

én jövö hétvégére beszéltem meg vele :D
de azért most gyorsan kiföztem a cumisüveget, biztos ami biztos. jajj, izgi... holnap megyünk ctg-re

most szurkál is, bal oldalt, egész lent....

mia_snow

Bettica: nem tudom sima vagy csaszi lesz e, nincs előre megbeszélve. Majd akkor kiderül, bár ekkora fejjel... nem tudom :shock:

Mia: nagyon szorítok Neked, mindenképp jelezd ha menned kell!!

Én most lesétálok a boltba, vágyok ki a szabadba egy kicsit, eléggé bezártság érzésem van itt fennt a lakásban. Szépen eltotyogok... :D

Kép

Kép

buci79

na felhivtam a dokim is mert most meg ilyen barnás szinü váladék volt. azt mondta hogy valoszinü csak tágulási vérezgetés, nyugi, ne menjünk be emiatt. csak 5 perces fájás, magzatviz elfolyás, vagy ERŐS vérzés miatt. ez meg nem az. holnap ctg-n találkozunk. aah még jó hogy elértem, mert azért megijedtem.

azért átnézem én ezt a kórházi csomagot mégeccer....

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:23-kor.
hékás

Mia - lehet, hogy Milán másképpen gondolja! :wink: Egyébként teljesen időben vagy és nekem ezek nagyon szülési tüneteknek tűnnek, lehet az éjszaka megjönnek a görcsök is......... :wink: Szorítok!

Bari
- te se izgulj, ez ilyenkor már normális!

Bezzeg nálunk se görcs, semmi, szegény apa pedig már úgy várja! Akkor csak el megyünk az esküvőre.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Egyszerűen nem tudom mit csináljak....nekem nincs itt az idő legfeljebb befektetnek..
De most menjek be 3x ugyan azzal a panasszal...és kapjak egy számomra nem kielégítő választ.
Mert ez a belső méhszáj nyílás duma olyan találgatásnak hangzik..főleg hogy a külső tök zárt
Vendég

Nohát, mindenki lázban ég? :lol:

Bari: Mély levegő! Paramami ;) Már csak ezt a hetet és a jövő hetet kell kivárnod és találkozhatsz az egészséges picúrodal ;)

Mia: itt az időtök, szóval nem biztos, hogy Milán maradna még addig, amíg szeretnéd ;) Nagyon drukkolok nektek!

Manka: Még nálunk sincs semmi :( Apa ugyan még nem említette, de szerintem már ő is nagyon várja. Elég éberen alszik a drágám :D
Neked most 12 vagy 15 napod van hátra? kicsit megzavart a 2 különböző dátum ;)

Buci: Pont a fej mérete miatt kérdeztem... most nem emlékszem, hogy 10cm felett alapból nem engednek vagy néznek vmilyen méretet még és az alapján döntenek... :roll:

Kép

Kép
bettica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?