Sziasztok!
Buci: Szép súly

És még van 2 hetetek... Hogy fogsz szülni? Sima vagy csaszi lesz?
Csípő, hüvelyfájdalom: Sajnos tudom, miről beszéltek

Nekem most már kiegészült egy olyan belső comb fájdalommal, ami teljesen lebénít. Sztem valamelyik ideget nyomja időnként. Tegnap majdnem elnyaltam a fürdőben egy ilyen után... Szerencsére csak pár másodpercig tartott az egész.
Nem semmi bokák

Nem fotózok, az enyém csak kicsit van bedagadva tegnap óta, nagyon kilógna a sorból
A mai CTG után említettem a dokinak, megnézte és azt mondta, hogy a nagy meleg miatt van valszeg... Volt pici fehérje a vizeletemben, amit a múlthéten vettek le, de a mostani tök nega. Viszont híztam az egy hét alatt másfél kilót (szerintem ennek nagy része a lábamon és kezemen lévő víz...). Vérnyomim tök jó volt, úgy hogy nem kell aggódnom...
Én azt hittem babaeső lesz itt a nagy melegben, erre senki sem indult el? Tényleg minden maradék baba júniusi lesz
A torta nagyon jól néz ki... Nyami... Gyümileves is jól hangzik, kár hogy csak barack konzerv van itthon. Most inkább friss gyümiből ennék egy jó hideg kompótot vagy tejszínes gyümilevest
Kinél mi lesz az ebéd/vacsora? Kifogytam az ötletekből... Talán valami csirkecicis cuccot kellene összedobnom