Helló lányok!
Bocs, h nem fogok visszaolvasni, de időm, és most energiám sincs....
Ahogy látom, Henének küldöm a ++++++++++-t, és remélem holnap gólyahírre ébredünk
Trixy, üdv köszöttünk! Téged is visszanézlek majd!
Otinak megvolt a vizsgálata, remekül viselt minden megpróbáltatást, egyedül egy szurinál sírt, de azt megbocsátjuk neki

. Minden orvos ügyes volt, ennek is nagyon örültünk.
Vidokata, az I-es csecsemőosztály az a PIC? Mert ha igen, akkor egyszer beugrottunk oda, míg te a klinikán voltál. Akkor Cserbák Anna kezelgette Otit, őt ismered?
És még egy kérdésem van: a VUR-ja II-III. közötti, ez az 1 évvel ezelőtti III-hoz képest javulás, de kell tartani attól, hogy meg akarják műteni a gyereket - endoszkóposan? (a kezelőorvosával csak egy hét múlva tudok beszélni.) Köszönöm!
Ma voltam dokinál, képzeljétek, a - hál'Istenneke gészséges
- kiscsajom fejjel fölfelé virgonckodik a pocakomban. Az az érdekes, hogy nem is emlékszem, mikor fordulhatott meg, de kb. két napja volt egy rossz éjszakám, amikor arra ébredtem többször, hogy húz a hasam, vsz akkor forgolódott.
A drnővel megígértettem, hogy ha minden úgy alakul, megpróbálhatjuk a spontán, természetes szülést, de csak ha a 37. hét végéig megfordul a babám, és minden egyéb: a szívhang, a heg is okés lesz. Úgyhogy elvárásaim megint nincsenek, csak reménykedem a számunkra legjobb megoldásban...
Emlékszem, régebben több babafordítási technikát is leírtatok, elmondanátok újra? Kipróbálnám őket. Köszi!
Marcsi, úgy emlékszem, te voltál is négykézláb vmikor két hozzászólás között
Megyek gyereket altatni, aki most épp a Hull a pelyhest énekli
Jó éjt, és nagyon izgulok azokért, akikért kell