A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:23-kor.
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok,csak hulla fáradt!
A Seduxentől elájultam 3 órára aztán sétálgattam fel-alá,hogy menjünk vagy ne menjünk??
Mivel "csak" a derekam fájt nem akartam menni,ha úgysem szülünk minek feküdjek ott!!!
De nagyon sz@r!
Ma egy fokkal jobb már,de lassan szerintem megyek aludni!!
Áron baba szépen mozog,hasam most nem keményedik,derekam meg..........................
Egy hangyafaxnyival jobb!!!!

Bari! Drukk a ctg-re!
Amúgy ha mentem volna NEM TARTANÁK MÁR VISSZA!!!!!!
Tegnap megmondta a dr.!
És a 37. betöltött héttől már hivatalosan is érett szülésnek hívják!!!
Nyugi!
Az Augmentintől nekem is hasmenésem van!

Kriszta! Te hogy vagy???
Rég voltál!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Ibm: szegénykém, jól megszenvedsz! :roll: Sajnálom! Feküdj vissza és pihenj!

Kriszta: köszi a dícséretet :oops: jól is érzem magam! :lol:

Bari: írj, hogy mi volt a ctg-n!

Orsi: megy a drukk!!!! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Nekem az utolsó UH-k alapján mindig június 1-et mondtak! Az holnap van! :lol:
Viszont hétfőn névnapom van, az lenne az igazi ajándék! 8)
Ja, és a családból többen a júni 10-re tippelnek. :lol:

almaani
Kép
almaani

sziasztok!

almaani csini vagy! terhesség alatt is tornáztál?
én is júni 10 re tippelek, igaz júni 1-et álmodtam meg..De jövő szombaton még megyünk lagziba, aztán a 39.en már jöhet, és júni 10 az már 1 nap híján 39. na jó 15-ig adok neki haladékot :D

képzeljétek tegnap voltam nst-n és nem nagyon akart mozogni a drága-persze mert előtte kirugdalta magát- s mondta az asszisztens, hogy forduljak hátra, s végig bökködtem a hasam, meg forgolódtam, erre a doki- aki nem az én dokim-mert az enyém nyaral-pont most, visszarendelt hétfőre mert szűk lett a görbe, persze mondtam, hogy ott ahol szűk ott mocorogtam, meg hát az előző is tökéletes lett, mindegy, menjek hétfőn 30 fokban.meg megkérdezi, hogy mozog e a gyerek rendesen-persze szétrúgja az oldalamat, dehát valamikor aludnia is kell.nem?ki tudnak ezzel akasztani.
Elmentem tegnap tesómék szomszédjához, aki mint kiderült dúla, s van nst jük, s megnyugtatott, hogy teljesen normális minden, és olyan jót beszélgettünk, valszeg megkérem, hogy legyen ottbenn szülésnél, teljesen ingyen vállalja egyébként is. olyan jó kedvem volt utána, s ezt a babám is érezhette mert éjjel negyed 2-ig komolyan mondom meg sem állt. ilyet még nagyon pici korában csinált.de úgy örültem, szinte éreztem, hogy ő is nagyon jól érzi magát és boldog.aztán 3 kor tudtam elaludni, 7kor keltem.ennyi mostanában az alvásigényem.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot!

Kriszta - köszi a hiányolást, minden oké, csak délelőtt mászkáltunk apával (piac, tesco, autómosás........stb.) most pedig lassan készülődök az esküvőre így nem leszek, de ha van valami, szólunk! Remélem ti is jól vagytok!

Bari
- remélem a ctg-vel minden oké!

Orsi - gondolok rátok!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

IBM
Drukk...

Barika
Augmentintől lehet hasmenés... Normaflore kell mellé... vagy élőflórás kefír...
Általában a 35-36. héttől beindult szülést nem állítanak le... :wink:
Nekem több ismerősöm szült így...
-ismerős doktornő 34+6-nál ikrek 2300-2400-zal... császár volt, 1 hét után otthon voltak (szopi gondok miatt maradtak benn addig)
-osztrák barátnőm, sokadik lombik, 38-40 évesen szült, kislánya 35+0, kisfia 35+3... szülés után 24! órával otthon voltak :lol:
-szintén lombikos mami, toxaemia miatt sürgősségi császár 35+4-nél, egy hét után ők is otthon, baba talán 24 óráig volt koraosztályon... megfigyelésen...
Tudok én példákat :wink:
Vendég

Manka
Óvatosan duhajkodj a lagziban :wink:
Érezzétek jól magatokat!
Vendég

Sziasztok!

Hű, ma megint jó meleg van.

Igen Buci, azt én is észrevettem már, hogy mi egyidősek vagyunk (mármint terhességileg:))
Kiváncsi vagyok, ki előz be ;)

Most, hogy közeledik a terhesség vége, egyre jobban élvezem, biztos, mert tudom, hogy már nem tart soká.

Jó hétvégét mindenkinek, megyek ebédelni. Maradék zöldségleves + túrós csusza a menü ( szigorúan szalonnával), esetleg utána egy kis fagyi. :roll:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!
Most jöttem haza!
Nem mvolt jó a ctg!Az első 30-40 perces volt és kb 200 mozgást végzett,a doki nem tudta eldönteni,hogy hperaktív vagy magas a szívfrekvenciája!
Utánna beküldtek a szülőszobára egy másfél órásra...na ott már nyugisabb volt,le is ment neki de viszont kb 30 perc után elaludt akkor jött egy nővér,hogy ez így nem lesz jó túl bezűkült...keltsük föl..na akkor fölkeltettem egy kis simivel,megint ugrándozni kezdett de nem annyira szerencsére pont jó volt :?
Akkor azt mondta a doki(ügyeletes),hogy ez pont tökéletes.
Kérdeztem,hogy az elsővel mi volt a baj...azt válaszolta TÚL SOKSZOR VOLT JÓ :shock:
NA én ezalatt 25 évet öregedtem..
Amúgy fájásmérő is volt,10-20 percenként 120-as de azt mondták az egyenlő a nullával.De mondjuk nem is fájt..csak éreztem
Vendég

Eddig is féltem a ctg től de most....
Hazafelé sírva kérdezgettem szegény férjemet...ugye nem lesz baj??? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kriszta teljesen eltűntek a kis ronda pötyik, így valószínűleg valami kaja okozhatta.

Bari fel a fejjel, biztos nem lesz semmi gond.

Ma találkoztam a leendő szülésznőmmel, nagyon aranyos csajszi, remélem mindenben szót értek majd vele. :)
csipisz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:30-kor.
hékás

[quote="bárány"]E írta:bárányddig is féltem a ctg től de most....
Hazafelé sírva kérdezgettem szegény férjemet...ugye nem lesz baj??? :cry: :cry: :cry:

Barika
:cry:
Ezzel a Dávid gyerekkel komolyan el kell beszélgetni... most már igazán bújjon ki, hogy szegény mamija ne egy idegroncs legyen...
majd jönnek más para-helyzetek... :wink:
Vendég

Nagy a pangás....
Vendég

Én itt vagyok csak aludtam eggyet a nagy riadalomra :(
Gigi már nem leszek idegroncs....már vagyok :(
Amikor kimondták az első fél óra után,hogy át kell menni a szülőszobára egy nagyon hoszú ctg-re szerintem egy kisebb idegösszeomlásom volt
Vendég

Barika
Nem kellene egy pszichológus, pszichiáter segítségét igénybevenned?
Vendég

Gigi nem tudom,lehet,hogy kéne ...minden esetre nem gondoltam,hogy ilyen nehéz menet lesz ez a 9 hónap a számomra!
Valahogy a másik kettővel jobb volt!
Még a lányommal is pedig akkor frissek voltak a rossz élményeim..

De ez a mai nap még külön rossz élmény volt számomra azért is mert egy olyan nővel tettek egy szobába akinek folyt a magzatvize és csak 36 hetes volt és nagyon sírt..és tudni kell ,hogy én más bajától is nagyon el tudok keseredni
Vendég

Megyek kaja és tv műsor után nézek,itt ma már nem lesz traccsparti

Azon gondolkodtam,hogy Mártiról jó volna már tudni
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, de csak most lett pár percem, hogy írni is tudjak, ugyanis eddig olvastam vissza, bár Apa jóvoltából, csak keddtől kellett visszaolvasni.
Hát, nem irígylem a Kismamikat, minden elismerésem a Tiétek, hogy még így bírjátok. Épp Apának mondtam, hogy én tuti nem bírtam volna ilyen melegben egy napot sem eltölteni nagy pocakkal.

Gigi: Félelmetes, hogy mennyi energiád van :shock: :shock: Ahogy írtad, hogy 1,5 óránként szoptatsz????? És ahogy látom, intenzíven beírogatsz a Lányoknak is :shock: Gratula :) :)
Az én pici Kristóf babám, hála egy igazi "zabagép" :P :P De mondtam Neki, hogy annyit eszik, amennyit csak bír, és akkor, amikor csak akarja, mert ez a Gyerek amit dolgozott azon, hogy Neki tejcsije legyen, hát az nem volt semmi. 3 napon keresztűl csak gyűrte a cicimet, de meglett az eredménye :P :P Mondtam, hogy Ő rendelkezik felette, hisz Ő dolgozott meg érte :P :P No ezt megértette, úgyhogy én is 1,5 óránként etetek :P . Sebaj, legyen szép nagy egészséges Kristóf Babánk :P . Ma már főztem is szoptatások között, és a boltban is voltam :P Igazán jól esett 2 hét korház után kicsit kiszabadulni emberek közé :P
Szüléstörténet, majd ha mindenki már túl lesz rajta :P

Bari: Kérlek, tényleg ne aggódj. Bár én átérzem a problémádat, mert sajna én is találkoztam ezekkel a problémákkal, csak én bent voltam a korházba. Pontosan ezért maradtam bent és vállaltam inkább a korházat hogy ne járjak úgy mint Te. :cry: Hidd el én is nagyon beparáztam, de mivel ott volt kéznél a korházban a segítség, ki is használtam. Én is csak így tudtam megnyugodni. Utólag visszagondolva, semmit sem csinálnék másképp.Ugyanígy befeküdnék a korházba, és kivárnám az időnket. De látod, megérte :P Gyönyörű szép egészséges Kristófot hoztam a világra és én Rá nagyon büszke vagyok. És Te is nagyon büszke leszel, csak ne idegeskedj mert sokat ártasz a Babádnak vele, hidd el. Tudom, ettől nem fogsz megnyugodni de próbáld minél kevesebb stressznek kitenni szegénykét, hisz tudod jól, Ő már nagyon is érzi ezeket a stresszhelyzeteket. Ha meg tudnál nyugodni egy picit, Ő is teljesen máshogy "működne" odabent :wink:

Stella, Mia hatalmas gratula Nektek!!!!!!!!!
bluebox

Bari: Óhajod, parancs :P
Mire befejeztem az irományomat,pont kerestél :P
bluebox

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:24-kor.
Vendég

Bocs csajok,már 12.30kor írt Orsi csak nem voltam itthon,de írtam Barinak,hogy írjon nektek!Nem tudom miért nem írt.
Szóval:Orsi megszült!10.24-kor megszületett Papp Holda Irisz,3610gr., 50cm és gyönyörű!Mindenkit puszilunk.Orsi

Kép
melike

ÍNa végre!!!
Köszönjük Melike!

Orsi!!!
Hatalmas gratula nektek és sok boldogságot nektek!!!!

Kriszta! Örülök,hogy jól vagy!
Hajrá neked is!!!!

Kép

Kép
ibm

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 23:24-kor.
Vendég

Én elteszem magam holnapra.
Olyan jó ilyen gyakran jó híreket kapni!Beindultunk rendesen! :lol:

2 napja még semmi nem volt a lábammal ma meg a bal lábam olyan duci,hogy hihetetlen. :shock:

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:31-kor.
hékás

Lányok égen földön nem találjuk a telefonomat!!!
Ha nem lesz meg hétfőig akkor számcsere és természetesen elküldöm nektek!!!

Na akkor most visszaolvasok!
Vendég

Márti örülök hogy jelentkeztél,sajnos itt nem lehet saját kérésre befeküdni csak ha orvosulag van rá indok...nem szivesen feküdnék be de ha ezzel jobb lenne hát megtenném!!
És ha valamiért sor kerül rá meg is fogom tenni

[size=24]Orsi nagy gratula és végre tudjuk a nevet is :lol: [/size]
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:31-kor.
hékás

Na ez jó szarul sikerült :twisted:

Na mégegyszer...

Nagy gratula Orsiéknak
Vendég

Nem kapcsolható...napközben még anyu hívta és csörgött de mostmár nem csörög
Vendég

xxx
hékás

Sziasztok!
Én is ORSI hírével jöttem volna, csak most kerültem gépközelbe (esküvők....)!
HATALMAS GRATULA A KIS ÍRISZNEK!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Nagy keresésben vagyunk!!
De eddig semmi...tegnap volt a lányomnak balett előadása ott még megvolt..azóta nem láttam :twisted: :twisted: :twisted:

Lábam hiper szuper dagadt :twisted:
Vendég

Vajon Irisz vagy Holda lesz?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:32-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:32-kor.
hékás

Nekem valahogy az Írisz jobban a számra állna, de a Holda sokkal különlegesebb. Megmondom őszintén, még nem is hallottam ezt a nevet. :oops: De megnéztem az utónévkönyvben, és azt jelenti: kedves. :lol:

almaani
Kép
almaani

xxx
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:33-kor.
hékás

telefon nincs meg :twisted: :twisted: :twisted:
Ez nem az én napom...(ez sem) :twisted:
Vendég

Csajok! Elfolyt a magzatvizem, görcsölgetek is. Beszéltem a szülésznővel, most indulunk a kórházba. Szorítsatok!! Majd jelentkezem!
Pussz mindenkinek!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Buci!

Szorítunk!!! :lol:
Gyors szülést kívánunk!

Kép

Edina
edied78

Orsiéknak Hatalmas Gratula a kis Holdához!
Sok Boldogságot és Rengeteg Tejcsit Nekik!

Kép
Vendég

Buci! DRUKK! :D
Vendég

Én is drukkolok Bucinak!!
Ha még nem szült meg ő lesz az első juniusi baba :lol:
Vagy lehet,hogy éjfél elött érkezett :lol:
Vendég

HAJRÁ BUCI!!!!

Drukkolunk!!!!!!!!!!!!!
Hú csajok!
Tényleg ma elseje van,mától hivatalosan is a mi hónapunk!!!!
Jaj de izgi,lassan annyian elindulunk,hogy nem is fodjuk tudni követni!
Majd később benézek,hogy mi újság!!!

Kép

Kép
ibm

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:33-kor.
hékás

xxx
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?