Sziasztok!
Bocsi, de csak most lett pár percem, hogy írni is tudjak, ugyanis eddig olvastam vissza, bár Apa jóvoltából, csak keddtől kellett visszaolvasni.
Hát, nem irígylem a Kismamikat, minden elismerésem a Tiétek, hogy még így bírjátok. Épp Apának mondtam, hogy én tuti nem bírtam volna ilyen melegben egy napot sem eltölteni nagy pocakkal.
Gigi: Félelmetes, hogy mennyi energiád van

Ahogy írtad, hogy 1,5 óránként szoptatsz????? És ahogy látom, intenzíven beírogatsz a Lányoknak is

Gratula
Az én pici Kristóf babám, hála egy igazi "zabagép"

De mondtam Neki, hogy annyit eszik, amennyit csak bír, és akkor, amikor csak akarja, mert ez a Gyerek amit dolgozott azon, hogy Neki tejcsije legyen, hát az nem volt semmi. 3 napon keresztűl csak gyűrte a cicimet, de meglett az eredménye

Mondtam, hogy Ő rendelkezik felette, hisz Ő dolgozott meg érte

No ezt megértette, úgyhogy én is 1,5 óránként etetek

. Sebaj, legyen szép nagy egészséges Kristóf Babánk

. Ma már főztem is szoptatások között, és a boltban is voltam

Igazán jól esett 2 hét korház után kicsit kiszabadulni emberek közé
Szüléstörténet, majd ha mindenki már túl lesz rajta
Bari: Kérlek, tényleg ne aggódj. Bár én átérzem a problémádat, mert sajna én is találkoztam ezekkel a problémákkal, csak én bent voltam a korházba. Pontosan ezért maradtam bent és vállaltam inkább a korházat hogy ne járjak úgy mint Te.

Hidd el én is nagyon beparáztam, de mivel ott volt kéznél a korházban a segítség, ki is használtam. Én is csak így tudtam megnyugodni. Utólag visszagondolva, semmit sem csinálnék másképp.Ugyanígy befeküdnék a korházba, és kivárnám az időnket. De látod, megérte

Gyönyörű szép egészséges Kristófot hoztam a világra és én Rá nagyon büszke vagyok. És Te is nagyon büszke leszel, csak ne idegeskedj mert sokat ártasz a Babádnak vele, hidd el. Tudom, ettől nem fogsz megnyugodni de próbáld minél kevesebb stressznek kitenni szegénykét, hisz tudod jól, Ő már nagyon is érzi ezeket a stresszhelyzeteket. Ha meg tudnál nyugodni egy picit, Ő is teljesen máshogy "működne" odabent
Stella, Mia hatalmas gratula Nektek!!!!!!!!!