A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a kedves szavakat, Marcsi átadta őket!
Most egy gyors kép, mert itt a kajcsi ideje. Amint tudok jövök még!

Puszil mindenkit Gergő és Heni

Kép

Kép

KépKép
hene

Titi!
A pedikűrös ne a kezeddel, hanem a lábaddal foglalkozzon! Én nem nagyon hiszek az ilyen hókuszpókuszban.

Lacim lemozogta a mai adagját még hajnalban, azóta kicsit punnyad. Nyugi! Levi is rendben lesz!
20150601134430

Hene!
Még egyszer nagy gratula!! Gyönyörű kisfiu!!!

d.dodó

Hene!
Nagyon CUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

ilyen rugink nekünk is van!! :wink:
20150601134430

Viki: köszi a biztatást!!!!

Hene:Örülök, hogy itthon vagytok és minden rendben!!! Nagyon édes Gergő babuci!!!!
Hogy bírod???
Milyen érzés???
Kicsit még sárga Gergő, gondolom a kórházban napoztatták a kék fény alatt. A barátnőim kislányai mind a ketten napoztak bent és nagyon édesek voltak abban a szeművegben. Nagyon jól bírták.
Ha lesz időd várjuk a szüléstörténetet!!! :wink: :lol:
Pihizzetek sokat!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok Kismamik!

Ma reggel megjártam a Péterfyt a pajzsmirigy leletemért és a Tarcsai kórházat NST időpontért mert a telefon b....ák felvenni! :evil:

Tappancs! Én csütörtökön 12:30-ra megyek NST-re. Te mikor jössz a Toldihoz?

Wera! Csini a Nóri lak és az új bikinid! Te tényleg csak a pocidra híztál! Gondolom, hogy Apának tetszett a beszólás! :D

Ami! A Te pocid is nagyon csini és óriási! Anyós mérlege szerintem rossz! Gratula a CTG-hez! Kezd alakulni a dolog Nálad is!

Sziszka! Gratula a jó NST-hez! :D

Anyjuk! Te is nagyon csini vagy! Gratula a hétfordulóhoz! :D

Magdi! Látom izgalmakban bő estéd volt! Tilos előzni!

Viki! Én 82 kg-nál tartok de nem érdekel majd lemegy az a plusz 15kg. A lényeg, hogy Apának így is tetszem!

Andkata! Nagyon remélem, hogy Jó híreket kaptok az Istenhegyin! Adél ügyes baba és mindennel meg fog küzdeni! DRUKK!!!!!!!!!!+++++++++++++++++

Dodó! Csini a pocakod! Remélem a vizsgád sikeres lett!

Kriszti! Sajnálom, hogy így megkínóztak a fogorvosnál!

Bondi! Remélem Apa mára helyre rázódik!

Nicike! Üdv köztünk! Nagyon rendi vagy, hogy ilyen sok időre el engeded a párodat!

Timi! Sajnálom, hogy mára minden összejött!

Vidokata! Gátmetszés témában egyet értek Veled! Inkább vágjanak minthogy repedjek!

Muffin! Abból a 21 kg-ból 10-et simán sikerült elrejtened! :D

Ma délután még elmegyek tornázni!
Csütörtökön NST!
Vendég

Hene! Gergő tündér cuki kispasi! :D
Vendég

Babu Drágám!
Jól vagy? Hiányoznak a reggeli csevejek! Drukk a holnapi NST-hez!

Ügyi vagy, hogy még van erőd tornázni!
20150601134430

Viki! Köszi jól vagyok! Kezdjük Apával megszokni az új helyet! Holnap reggel jövök! :D Nekem is hiányoznak a dumcsizások! Nst= csütörtök! Megmondom őszintén, hogy nehezen megy a torna de szupi a társaság! :D
Vendég

Annyira cuki Gergő baba!
Gratulálok Hene!!!!

Kép
andkata

Hene! De jó, hogy újra "itthon"! :D
Gergő baba jajj, de kis tünemény! :D
Úgy meghatott, kipotyogtak a könnyeim!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene :P
Gyönyörű a kis Gergő!!! Még egyszer gratulálok hozzá, és az anyasághoz!!!

Anyjuk :P
Próbáld közvetlenül egy kis lazító fürdő után. Az amúgy is jót tesz a gátnak :wink:

Ami :P
Izgi+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vágás-repedés téma látom nagyon sláger :D Én úgy gondolom, hogy a legjobb, ha egyik sincs, és valószínű ebben egyetértünk :wink: Viszont a pici felszíni repedés, amire én gondoltam, az tényleg nem ér fel egy metszéssel. Na jó, persze a brutális repedés rosszabb, mint a metszés! Ezzel is egyetértek, de úgy hallottam, ilyen csak akkor fordul elő, ha nincs szakszerű gátvédelem. (Tehát úgymond elmulsztják a metszést, de nem védik a gátat!) Ha védik, abba az is beletartozik, hogy csak ici-pici vágásra van szükség, vagy keletkezik egy apróbb repedés. Ezek nem szoktak olyan mélyek sem lenni, mint egy vágás. Na, én ezekre a repedésekre gondoltam :wink:

Véda
Vendég

t.maria: Napi 6-8 magne B6-ot szedek.Állítolag nem lehet túl adagolni. De tényleg annyira kemény h telefonáltam apának hozzon pezsgőtabletát is.Meg 1-szer 2-szer bele szurkált az alhasmba. Már kezdek aggódni h ez mennyire normális.

Csajok, apa nélkülem megy nyaralni,igaz felajánlotta h menjek vele,de Spanyolországba meg Romániába mennek ahol a duna a Feket tengerbe ömlik egy ijen lápos vad kalandos horgász túrára.Talán az már nem nekem való.Spanyolba a Poo folyóhoz mennek.Romániába Chilia Deltához.Nem tudom ismeri e valaki?

Titanilla ki a volt exed?

nicike

Ismét itt-aluszkáltam egyet,Kristi még szundizik.
Viki:köszi hogy leírtad a véleményed,így segítettél a döntésben-aug-ban mennek oviba-csak ne lenne olyan lelkiismeret furdalásom-de buggyant vagyok :oops:

Hene:üd újra itthon,mostmár mint Anyuka-mégegyszer nagy gratula-pihizzél amennyit tudsz,nagyon édes Gergő :D

Kriszti:fogorvoshoz részvétem.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Szerintem is jobb lesz ha augusztusban mennek már a gyerkőcök az oviba! A picivel éppen elég dolgod lesz abban a pár órában amíg távol vannak! :wink:
Vendég

Hene: méggggggggggg! Ha lesz még kép kérünk! Nagyon nagyon édi a kis Gergő baba é s azt hiszem itt sokan sóvárgunk már utána, mármint hogy mi is babázhassunk!
Meg mesélj is milyen volt! (mondjuk tudom most se erőd se időd :( )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.04 09:33-kor.
Vendég

Köszi Babu :)

Türelem csajok,lessz ám majd ideje Henének írni,meg mesélni,csak még egy kicsit zűrös gondolom minden-amint kialakul a napi ritmus,már jobb lessz.

Én pl.kétségbe voltam esve,mikor Kristivel hazajöttünk a kórházból,és a Vercsi szinte letámadtaHirtelen azt se tudtam hova kapjak,mit csináljak :D
Azt hiszem most is így lessz,csak most kettő fogja letámadni a kicsit :lol: És onnantól vége a nyugalomnak :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Vercsivel is voltak vicces helyzetek:mikor otthon először fürdettem meg-ugye levetkőztettem,csakhogy amíg elértünk a fürdőkádig,szegény gyerek becsurgott,azt se tudtam hirtelen hova rakjam le,mit csináljak :lol: :lol:
Az ötödik nap mertem csak a korházban én bepelenkázni,olyan kis törékenynek tűnt :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi:elfogott a mesélhetnék :oops: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Én is pont attól tartok, hogy össze ne törjem! Olyan kis picikék lesznek még 3-4 kilóval is! Szívesen olvassuk a sztorikat így feltudunk készülni egy kicsit! :D
Vendég

És bizony Anyi ösztöneim rendesen előjöttek-bármikor mentem el zuhanyozni-persze mindig volt valaki aki felvegye a kicsit ha sír-de én mindig azt hallottam hogy sír a gyerek,amint megnyitottam a vizet,és csak füleltem,persze ő meg nyugottan aludt :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu:akkor,jó,örülök hogy nem untetlek titeket :D

Most így eszembe jutott mégegy:Még a Vercsit mikor először vittük tanácsadásra,ugyebár levetköztettem,csakhogy elövettem azt a hibát,hogy a pelust is levettem róle:ennek következtében,épp hogy kijöttünk a dokitól,végigkakilt mindent,amíg a pelenkázóig eljutottunk-tanulság:ne vedd le előre a pelenkát,csak mikor bennt vagytok a dokinál,és amint megnézte amit kell,azonnal csomagold vissza :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Akkor gyorsan zuhanyoztál! :D
Vendég

Köszi a jó tanácsot! Pelenkát levenni az orvosnál tilos! :wink:
Vendég

Összetörni nem fogjuk őket,akármilyen kis aprók,csak hozzá kell szokni.meg ahhoz is hogy nem szeretik ha megzavarják őket,és csak sírnak pelenkázás közben,de amintmeglessz a kellő rutin,sitty-sutty megleszünk vele,és lehet megvigasztalni a csöppséget :D

Azért így három év után kiváncsi vagyok mennyire lessz megint furcsa a helyzet :D

Kép
Kép
Kép
kike

De nagyon jó így felidézni a dolgokat.
Mégegy tanács,ha elfogadjátok:mielőtt peluscserére kerül a sor,érdemes előbb kicsatolva várni egy kicsit,mert amint hidegebbet éreznek,elindul a pisike,vagy épp a nagydolog,ami méterre is képes elspriccelni,aztán lehet takarítani :lol:

Ó,és Kis Csajszik szeretik Apájukat is lepisilni :lol: Ha egyszer odamerészkednek,hogy ők cseréljenek pelust :lol:

További szép napot,én még ábrándozok egy kicsit a régi szép időkön,és megyek megnézem van-e eper. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi a tájékoztatást Kike! Unokaöcsém célba lőtte az apját pelenka cserénél! :D
Vendég

Babu:szivesen.Akkor a krapekok is csinálják :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: nekem is állandóan úgy csengett a fülem mintha Olivér sírt volna. Utólag nagyon vicces, de akkor állandóan frászban voltam.

Hát ez a gyerek ma nem akar mozogni. :cry: :evil: Már ara is gondoltam felhívom a védőnőt egy szívhang nézésre. Néha megfeszül a hasam, de ennyi. :?

V.Kata: milyen volt tegnap? Tudtatok pihizni?

Babu: le a kalappal a torna miatt!!! Én akartam még jógázni, de nem tudom elvonszolni magam. Örülök, hogy Olivért tudom hozni vinni a bölcsibe. Néha azon is csodálkozom, hogy odáig eljutok. :? :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hene!!!

hogy milyen tüncike!!! még képet!!!! mééééégggggggg!!! persze ha lesz egy szusszanatnyi időd!!!!

puszi nektek!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok

Épp csak bekukkantottam, hogy van-e babóca.
Egész de pihiztem.Kivagyok! :cry:

HENE! Gyönyörű a fiad!!! Mégegyszer gratulálok! :lol:

Mentem is a gyerkőcökért.

Kép
dittke

Kike! Igen a fiúcskák is csinálják!

Titi! Köszi, de azért úgy érzem, hogy egy örökmozgó két éves pasival jobban ellehet fáradni mint a tornában! Ezért azt hiszem minden tisztelem a Tiéd!
Vendég

Nici: Szegezdi Zoltánnak hívják, pár éve költöztek oda a feleségével. Apu barátnőjének a lányait szerintem ismerheted, mert korodbeliek és nagyonrégóta ott laknak. Tóth Tímea és Zsófia.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nici: Szegezdi Zoltánnak hívják, pár éve költöztek oda a feleségével. Apu barátnőjének a lányait szerintem ismerheted, mert korodbeliek és nagyonrégóta ott laknak. Tóth Tímea és Zsófia.

Nekem csak annyi észrevételem van (egyenlőre), hogy mióta megvan Olivér azóta nagyon kiélezett lett a hallásom. Olyan hangokat is meghallok amikről eddig azt sem tudtam, hogy léteznek. :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla:ne aggódj,majd este bepótolja a mocorgást :wink:
Meg hát már kicsike a helye mocorogni.De ha gondolod,persze hívd csak fel a védőnőt hogy megnyugodjál. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu: aranyos vagy köszi!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla a babád nem érzi a frontot?Mert holnap jön a hideg front és állítolag már ma is van itt belőle.Lilit akkor az se mozgatja meg ha bombát robbantanak a poci melett :)

nicike

Most lépek mert nem sokára indulok tornázni!

Vigyázzatok Magatokra és a Babucikra!
Holnap jövök!
Vendég

sziasztok

hát megjöttünk a dokitol-totál kiakadtam..........
megvizsgált ugy utálom 2hetente mindig vizsgál de teljessen oké minden nem vagyok nyitva semmmit sem
csinált uh-87bpd
suly2210dkg
lepény 1-es
flow-jo
koponya végü szoval minden oks

és képzeljlétek már csinált a szülöszibán NST-T
na-
és hetente 2-öt akar csinálni de nekem ezért 80km-t kell autoznom oda vissza

a f..... ki van
pénteken megint mehetek aztán hétfön utána nem tudom.....
azt mondta még egy -két hét és befekszünk ezt is unom már hogy állandoan riogat.....................

elegem van..........

Képimg][/url]
Kép
ronix

hene nagyon aranyos a kis babád kérünk fotot még és mesélj mesélj

wera irigy a strand miatt

akikre nem reagáltam azok ne hari joooooo

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix!
Sajnálom, hogy ilyen a dokid...... kitartás!!!

d.dodó

Titi, egy szőke meg egy barna csaj ugye? És a szőke asszem a Zsófi,Ő a fiatalabb.Ha igen akkor látásból ismerem Őket.

Ha letakarom vizes törcsivel a pocim,lehet napozni?

nicike

AKata megy a drukk délutánra!!!!
Titi, nyugi! Biztos neki is melege van! :wink:
Hene nagyon szép Gergő!!! :lol: Várjuk a történetet!
Ronix graula a jó eredményekhez! Sajnálom hogy ilyen a doki!
Babu drukk csütörtökre!

Kép
sziszka82

AKata, drukk innen is.

Ronix, és ha minden ok, mivel indokolja? Nst-t nem lehet közelebb csináltatni?

Nem tudom ki kérdezte, de a drnénim Koos Hutás Piroska, és most igazolt át a Kútvölgyibe, ami végre közel van hozzánk. :lol:

potyka

Hene, nagyon édi Gergő!

Titi, ma 6-ra megyek. Ma fogok csak beutalót kapni laborra! Ctg attól függ h jövöhéten akar e látni a Doki!
Ja és a jóslat miatt ne idegeskedj!

Potyka, én kérdeztem. Mivel én is ott szülök, meg Titi is! :)

Babu, torna, hát nem vagy semmi! 8)
bencuri

A.kata, gyere az eredményel. Nagyon szoritunk!
bencuri

Hú, nekem ma megint nagyon fáj a szemérem csontom!.... :?

d.dodó

hello nicike, látom megérkeztél. :)

Én meg végre megjöttem. :) A Ctg-n minden rendben volt, a doki bácsi még meg is dícsérte a kislegényt mert nagyon szép csíkot produkált. :) (volt mellettem egy anyuka aki meg szegény végig masszírozta meg mozgatta a hasát hogy ébredjen fel a gyerek, de az egyenest közelítette a vonal a fél óra alatt úgyhogy visszahívták. (Aztán mondta a férjem, hogy kijött, benyomott egy sport szeletet, egy kólát meg egy kávét aztán elment sétálni is egyet. :)
Az én fiam meg mintha tudta volna hogy mi a dolga, fél percre nem állt meg. Nagyon cuki volt. :)
Most először volt nekem vizsgálat, és a méhszájam full zárt. Ja, és végre eldöntötték az újszülött orvos javaslatára, hogy mégis várjuk ki a kiírt időpontot. Én már meghülyülök. MIndig mást mondtak eddig. És amikor már úgy vagy vele, hogy oké, már csak ennyit kell várni, akkor mindig van valami amire még várni kell... Úgyhogy most hogy már rá voltam készülve hogy csak két hét van, közölték, hogy még négy... Majdnem elsírtam magam hogy miért szívatnak. mert ha valaki azt mondja, hogy ettől tuti minden rendben lesz, akkor várok a 42. hétig is, de így, hogy azt sem tudom mire várok... szóval kész vagyok. Na de ennyit a panaszkodásból.
Jövő héten kedden kell megint mennem. Akkor lesz vérvétel is, aztán megint ctg...
De legalább hetek óta ez volt az első eset, hogy úgy jöttünk el a dokitól, hogy semmi rossz hírt nem kaptunk... :)
hene, gergő gyönyörű. Tényleg mindenki úgy van vele szerintem, hogy bár már ott tartanánk... :)
andkata, remélem délután minden rendben lesz! Szerintem mindenki nagyon szorít nektek!
Most azt hiszem ennyi. Este megyünk a fürdetőállványért (egyik tanítványoméktól kapjuk) kíváncsi vagyok hogy milyen. Majd teszek fel róla képet. :)
Ja, és ma kivasaltam a kisruhákat is. :) Ilyenkor mindig megbeszélem a bébivel hogy ezeket fel kell tudnom rá adni úgyhogy szedje össze magát de nagyon gyorsan. :)

KépKép
muffin

ja és még annyi, hogy kérdeztem a dokitól is a vizesedést, és azt mondta, hogy igyak csalánlevél teát, mert az jó vízhajtó. Meg fogjam vissza a szénhidrát bevitelt, legyen inkább sok fehérje, zöldség, gyümölcs, meg tartsak gyümi napot. Hát a mai eddigi termés egy negyed dinnye, két sárgabarack meg két nektarin. :)

KépKép
muffin

Muffin gratula a jó ctg-hez!!! Nagyon helyes hozzáállás! :lol: De azért tényleg jó lenne, ha nem szívatnának! :twisted:

Kép
sziszka82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?