hello nicike, látom megérkeztél.
Én meg végre megjöttem.

A Ctg-n minden rendben volt, a doki bácsi még meg is dícsérte a kislegényt mert nagyon szép csíkot produkált.

(volt mellettem egy anyuka aki meg szegény végig masszírozta meg mozgatta a hasát hogy ébredjen fel a gyerek, de az egyenest közelítette a vonal a fél óra alatt úgyhogy visszahívták. (Aztán mondta a férjem, hogy kijött, benyomott egy sport szeletet, egy kólát meg egy kávét aztán elment sétálni is egyet.
Az én fiam meg mintha tudta volna hogy mi a dolga, fél percre nem állt meg. Nagyon cuki volt.
Most először volt nekem vizsgálat, és a méhszájam full zárt. Ja, és végre eldöntötték az újszülött orvos javaslatára, hogy mégis várjuk ki a kiírt időpontot. Én már meghülyülök. MIndig mást mondtak eddig. És amikor már úgy vagy vele, hogy oké, már csak ennyit kell várni, akkor mindig van valami amire még várni kell... Úgyhogy most hogy már rá voltam készülve hogy csak két hét van, közölték, hogy még négy... Majdnem elsírtam magam hogy miért szívatnak. mert ha valaki azt mondja, hogy ettől tuti minden rendben lesz, akkor várok a 42. hétig is, de így, hogy azt sem tudom mire várok... szóval kész vagyok. Na de ennyit a panaszkodásból.
Jövő héten kedden kell megint mennem. Akkor lesz vérvétel is, aztán megint ctg...
De legalább hetek óta ez volt az első eset, hogy úgy jöttünk el a dokitól, hogy semmi rossz hírt nem kaptunk...
hene, gergő gyönyörű. Tényleg mindenki úgy van vele szerintem, hogy bár már ott tartanánk...
andkata, remélem délután minden rendben lesz! Szerintem mindenki nagyon szorít nektek!
Most azt hiszem ennyi. Este megyünk a fürdetőállványért (egyik tanítványoméktól kapjuk) kíváncsi vagyok hogy milyen. Majd teszek fel róla képet.
Ja, és ma kivasaltam a kisruhákat is.

Ilyenkor mindig megbeszélem a bébivel hogy ezeket fel kell tudnom rá adni úgyhogy szedje össze magát de nagyon gyorsan.