Nici! Szerintem vizes törölközővel ne takard le a hasadat!!!! Nem tudom pontosan miért, de nem szabad. Takard le vékony száraz ruhával!
Hene! Gergő nagggggggyon édes! És ő az első!!!! Azért is nagyon különleges nekünk!
Andkata! Ez nagyon jó hír!
Wera! Ez durva! Szerintem lehet elindítja Nórit!
Muffin! Szerintem nem baj, hogy megvárják a végét. Sokkal jobbak lesznek így a baba esélyei. Születhet 37 hétre is baba éretlen tüdővel, ami plusz izgalom lenne nektek is. Had maradjon addig amíg kell. Ezért is kérdeztem, hogy miért indítják. Egyébként pedig megértem a csalódottságodat, mert én is számolom már a napokat és ha valaki most azt mondaná, hogy két héttel fiatalabb vagyok, hát elég rosszul esne. Szóval kitartás, mert szerintem így lesz a legjobb Eliotnak!
Rólunk: jó kis napom volt. Voltunk szülőszoba bemutatón. Jó volt, csak hosszú. Pont jöttek szülni. Egy nő, aki az ötödiket szülte. Se beöntés, se borotválás, gyorsan szülőágy. Jött az orvos, a gyerekorvos, mindenki, minket meg kiküldtek. Bejött a nő, lefeküdt és kb 1 óra múlva már baba volt.
Voltam NST-n. Minden ok. Sokat mozgott. Uh alapján Bpd 94mm, végre már nem kicsillem. Kérdeztem is a dokit, hogy nem lesz e kicsi. Mondta hogy nem. Lepény szemcsés, de az még jó. Feje beilleszkedve, így ha elfolyna a víz, nyugodtan mehetünk be autóval, nem kell mentő. 1 hét múlva NST, Uh megint, ha még bent lesz. A doki azt mondta, mostmár jöhet.