A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

hát ez vicces, most hogy van egy kis időm itt ülni, most meg nincs itt senki... sziszka, te nem akarsz még menni? Már neked is itt lenne az ideje. :)

KépKép
muffin

Muffin: nagyon örülök, hogy jó lett a ctg!!! Bízz eliotban ő tudja mikor kell kijönni és minnél tovább marad bent annál érettebb lesz!!! Ez szerintem fontos a rá váró műtétek miatt!!!Minden rendben lesz, csak rossz már ez a várakozás. Én is utálom, ha már nagyon készülök valamire és még pluszban kell várni.

Nici: igen ők azok!!!
Én is ebben bizom, hogy csak a front.

Bencuri: még csak most csinál labort neked? Mondjuk én a vizesedés miatt elöbbre kérettem, mert naggyon szarul voltam. Nagyon bizom benne, hogy minden oké lesz. Bár a pisim elég sötét és furi színű volt, pedig sokat ittam elötte.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziszka:te hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike Drágám!
Szülés után 1 hónappal neked elsősorban magadra és a Bébire kell gondolni. A gyerkőcök hadd vezessék le a felesleges energiájukat az oviban.

Muffin!
Örülök, hogy jó lett a CTG!
20150601134430

Wera: strandoltok vagy festetek? Most azért drukkolok, hogy inkább fessetek, mert sosem lesz kész a szobája Nóri babucinak. Ezért nem akar méhg kijönni! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: egyet értek Vikivel. te csak a babucira koncentrálj. Én is ezt fogom tenni, bár a bölcsiben Aug. 2-től 25-ig lesz szünet. Addig meg Tamás gfogja hordani Olivért mi meg elhozzuk délben, addig is ismerkedhetünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, vagyok újra csak volt itt anyukám. Végre elhatározták a válást! Azaz mostmár tovább is lépnek. Jó tudom ez nem szép dolog, de az ő esetükben szinte örömhír!

Ja, és nekiadtam egyik felsőmet, amit én kinőttem mellben, és rá jó volt! :shock: :oops:

Most már állhatok neki rendbe vágni a lakást. Apával a bolt előtt talizunk egy óra múlva, veszünk dinnyét, karton vizet meg zölit holnapra.

Kike! Holnap megpróbálkozom a kalácsodat leutánozni!

Muffin! Gratu a jó Ctg-hez!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

na elokerultem:)
kimereszkedtunk ebben a melegben de ha cel nem a meglepi lett volna hat okorrel sem lehetett volna vonszolni, iszonyat!

Es van eprem!Ocsemmegerezte eperre vagyom es hozott a piacrol csomot. Kis nyunyo, de igazi kerti, nem pedig mindenfele vegyszeres!
Meg sarga dinnyet is hozott:)

Sot a baldachint is felrakta!:)

Szoval eredmenyes napunk volt!

Meg az ikean gondolkodom elmenjek e, mert lassan kezd ugyan hulni, de nem erzek magamban tul nagy energiakat...
Vendég

Muffin én mennék, de a főnök még nem akar! :wink:
Titi én megvagyok, köszönöm. Nincsenek fájásaim, csak a hangulatom kicsit gatya. Fáradt vagyok és melegem van. :?

Kép
sziszka82

kisagy baldahinnal immar- nehez eset volt, de remelem tartos!- meg polccal kislampaval vagyis kesssssssssssssssz Kép
Vendég

Anyjuk, nagyon cuki kis sarok!

Kép
sziszka82

Hene!!!
Ez a kisfickó még sokkal gyönyörűbb, mint a múltkor!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még- még- még- képet!

Pihenjetek sokat, és ha lesz egy kis időd, gyere hozzánk, mesélj!

Anyjuk!
Jó lett a sarok! :wink:

Elkészült a ruha...
Reneszánsz hét lesz a következő a suliban, és arra varrtam (ÉN!) ruhát, a kiscsajnak!
Egész jó lett!
Majd ráadom, és dobok róla képet...
Vendég

Anyjuk! Szupi lett a babasarok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

maria: Te nagyon ugyi vagy, ilyeneket csinalsz!
Vendég

sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást!

Én már nem is tudom mit írjak, kicsit hülyén érzem magam, természetesen orvosként jár így az ember, de a mai vizsgálaton Hála Istennek semmi gondot nem találtak, mindkét oldalon ép veseállomány!!!
Valószínűleg a vastagbélkacsok bevetülése okozta a téves diagnózist....
Holnap még klinikai szonográfus és ha ő is ezt mondja, megnyugszunk végleg!
Szóval mégiscsak szép az évfordulónk! Már vacsiztunk, megyünk sétálni...:)

Kép
andkata

Muffin sajnálom, hogy még húzzák az időt. Tényleg olyan érthetetlen!
Nagyon drukkolok!

A többieknek sajna most nincs erőm reagálni....

Kép
andkata

Potyka :P
Koós Hutás Piroska? :lol:
Ez sok mindent megmagyaráz veled kapcsolatban :lol: :lol: :lol:

Muffin :P
Örülök, hogy jó lett a CTG!!! És bízz benne, hogy a babák többsége azért nem tölti bent azt a 40 hetet. Valószínű, hogy ő is kibújik előbb. Lehet, hogy már 2-3 hét múlva :wink: Addig is érik, és fejlődik :D

Véda
Vendég

Kata! De jó, úgy örülök, hogy mégis minden rendben!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Akata; ez szuper hir! Igy onfeldten tudtok egymasnak orulni, es szerelmetek gyumolcsenek!
szep estet!
Vendég

AKata örülök a jó híreknek!!! További jó évfordulót!!! :lol:

Kép
sziszka82

Viki,Titanilla:Ok,nó lelkiismeret furdalás,már szóltam is ovónőnek hogy mennek oviba,augusztusban :wink: Köszönöm a segítséget,így már nem érzem magam olyan rosszul :D

Kriszti:sok sikert a kalácshoz,biztos sikerülni fog :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Akata! Nagyon örülök, hogy nincs semmi gond! Boldog évfordulót, de gondolom most már nyugodtabb lesz!
Hene!!! Annyira örülök Nektek! Hogy vagytok? Alig várom, hogy legyen egy kis időd és írj nekünk!!

Tudod, éhezünk a sztorikra!

Nekem a kedvem semmivel sem jobb. Az Nst-n minden rendben. Amikor találkoztam a dokimmal, megint felhívta a figyelmemet a súlyomra. Na abban a lelkiállapotban ez külön jól esett. Mikor kijöttünk, el is bőgtem magam. Most mondjátok meg! Mi a f.szt törődik 3 nappal a kiírt időpont előtt azzal, hogy hány kiló vagyok?! Miért ez a leglényegesebb dolog?! Gondolja majd 3 nap alatt zabálok, mint az állat és az a célom, hogy minél nagyobb súllyal menjek szülni? :evil: :evil:

Na jó, elég belőlem.

sz.andi

Andi! Nyugi! Tudom, mondani könnyű, de pont Te írtad, hogy 3 nappal előtte ne ezen agyalj Te sem.
A dokiknál amúgy úgy vettem észre, hogy nagyon divatba jött a súlymustra. Enyém szerencse nem tartozik közéjük.
Elfelejtik, hogy kismamák vagyunk, és nem modellek! :evil:

Lányok, én a melegben mindig kipattogok, főleg a vállam meg a dekoltázs, de most szegény pocim is csupa patti! :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Tudom Kriszta, de akkor is szarul esik. Főleg, mikor egy másik kismamival beszélgettem és pontosan annyit hízott, mint én, de neki soha nem mondta egy szóval sem. Nekem meg miért? Na mindegy.

sz.andi

Sziasztok!

Strand szuper volt. A vizsgálat viszont annyira fájt, hogy... áh, inkább nem is részletezem! Csak abban reménykedem hogy tényleg elindít valamit, mert járni is alig bírok :cry: . Fejecske beilleszkedve a szülőcsatornába, méhszáj 2111, legközelebb pénteken ctg + még1 uh. Gondolom azért mert nagyon nagy volt múltkor is... megnézzük mennyit nőtt még... :?

Sorry, de nem bírok most visszaolvasni, le kell feküdnöm. Kicsit vérzek is... :( (Mondta a doki hogy fogok, szóval nem gáz...)

Cuppa!
Vendég

Andi: szarj az egeszbe bele! Az ilyen ize doki meg kussoljon be!
Vendég

wera: fuh, ilyen vizsgaltra mindenkepp szukseg van amitol bekakilsz ugy faj, es meg verzel is?
Te jo eg?
en ezt nem akarom megvarni! Nekem eddig is majdnem minden vizsgalat olyan volt hogy felszisszentem, az is epp eleg fajdalom, es utana mindig gorcsoltem. Mi johet meg?
Pedig 2 het mulva doki :(
Vendég

sziasztok !

Andi!
Tényleg ne törődj vele!!!!
Te most így vagy csinos!
annyira akartam már neked írni, hogy a törpék nagyon tetszenek! Ügyes vagy!

Wera!
Tágított is? Húha...!
Az tényleg kellemetlen lehetett...
Mit mondott még?
Vendég

[quote="véda d."]P írta:véda d.otyka :P
Koós Hutás Piroska? :lol:
Ez sok mindent megmagyaráz veled kapcsolatban :lol: :lol: :lol:

????? Kifejtenéd?

potyka

Marcsi - igazából semmit nem mondott. Kérdeztem h szerinte mennyi van még hátra, azt mondta múltkor is hasonló volt a helyzet, úgyhogy most nem igazán bocsátkozna jóslatokba... Jövőhéttől viszont 2 naponta lenne nst, amit már nem szeretnék megvárni, mert rohadt messze van a kórház, Apa meg dolgozik... utazgathatnék naphosszat... naneeeee!

Most már tényleg megyek csucsuzni. Remélem menni fog. Jóéjt mindenkinek!
Vendég

Kriszti!
Jól értem, hogy a szüleid válnak?

Anyjuk!
Jó egy ilyen tesó a tarsolyban! ;) Cuki a baba sarok!

AKata!
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááá! Miattatok néztem be! Megérte!

Werus!

Pihenj egy nagyot! Gyógypuszi!

Andi!
A dokid hülye! Mond meg, hgoy én üzenem neki!

Nekem nagoyn melegem van, pedig elég kellemes az idő a lakásban. Kivasaltam Lacinak egy inget, és csurom víz lettem. Klimaxolok :oops:
20150601134430

Kata:Nagyon örülök a jó hírnek,jó évfordulózást! :D

Anyjuk:nagyon jó lett a kiságy,baldahinnal :wink:

Ma már másodszor néz ki úgy hogy zuhé lessz,az első elment,ez meg szerintem marad,már órák óta dörög,és közeledik a felhő-naná hogy akkor mikor a gyerekek mindjárt mennek szundizni :? csak hát dörgésben nehéz elaludni.ami azt jelenti hogy én se kerülök korán ágyba.

Ovónő adott egíy papírt,majd ha mennek a gyerekek oviba aug-ban,arra már meglessz a kicsi is-azt ki kell tölteni,és mivel nagycsaládosok leszünk,fele áron étkeznek majd a gyerekek az oviban. :) Bizony nem kevés két gyereknek az ovoda:majdnem 12ezer ha megy mind a kettő,most így már csak fele lessz.

Kép
Kép
Kép
kike

Vera:pihenj és ne aggódj,megy a drukk,mostmár a célegyenesben vagy :D
Ilyen tágítgatósat be szoktak vetni a dokik,bizony elég posék-tudom :?

Kép
Kép
Kép
kike

Na,megyek,tényleg kikapcs,mindjárt itt a vihar,remélem jégeső nélkül.
Szép estét,aludjatok jól. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Húúúúú, Wera! Emlékszel? Hene is így járt...Megnézte a méhszájat...JÓL megvizsgálta. Csak neeeem??? Na csak úgy legyen!

Kezdem elfelejteni a doki beszólását. Viki! Megmondom neki! :lol:

De tényleg fura, hogy még mindig semmi változás. Ezt a gyereket jól beraktuk! Ki nem tudjuk csalogatni! :lol:
Én meg attól féltem, meg mindenki, még a doki is, hogy koraszülés lesz. Na nem, még a végén túl is hordom. Jaj, csak nem!

sz.andi

Nici! Szerintem vizes törölközővel ne takard le a hasadat!!!! Nem tudom pontosan miért, de nem szabad. Takard le vékony száraz ruhával!

Hene! Gergő nagggggggyon édes! És ő az első!!!! Azért is nagyon különleges nekünk! :lol:

Andkata! Ez nagyon jó hír!

Wera! Ez durva! Szerintem lehet elindítja Nórit!

Muffin! Szerintem nem baj, hogy megvárják a végét. Sokkal jobbak lesznek így a baba esélyei. Születhet 37 hétre is baba éretlen tüdővel, ami plusz izgalom lenne nektek is. Had maradjon addig amíg kell. Ezért is kérdeztem, hogy miért indítják. Egyébként pedig megértem a csalódottságodat, mert én is számolom már a napokat és ha valaki most azt mondaná, hogy két héttel fiatalabb vagyok, hát elég rosszul esne. Szóval kitartás, mert szerintem így lesz a legjobb Eliotnak!

Rólunk: jó kis napom volt. Voltunk szülőszoba bemutatón. Jó volt, csak hosszú. Pont jöttek szülni. Egy nő, aki az ötödiket szülte. Se beöntés, se borotválás, gyorsan szülőágy. Jött az orvos, a gyerekorvos, mindenki, minket meg kiküldtek. Bejött a nő, lefeküdt és kb 1 óra múlva már baba volt.
Voltam NST-n. Minden ok. Sokat mozgott. Uh alapján Bpd 94mm, végre már nem kicsillem. Kérdeztem is a dokit, hogy nem lesz e kicsi. Mondta hogy nem. Lepény szemcsés, de az még jó. Feje beilleszkedve, így ha elfolyna a víz, nyugodtan mehetünk be autóval, nem kell mentő. 1 hét múlva NST, Uh megint, ha még bent lesz. A doki azt mondta, mostmár jöhet.

Kép
szly27

Apa meg biciklivel ment dolgozni-délutános :?
Na tényleg megyek,sziasztok.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Andkata, akkor most már tényleg lehet a boldog évfordulót kívánni nektek! Örülök, drukkoltam nagyon!

Hene, nagyon édes a fiatalúr, várjuk a képeket és a helyzetjelentést, ahogy lesz időd!

Andi, jók a törpök!

Tita, azt tudom, h Újpest 120as busz, 3 megálló, valami Sparnál, múltkor vhova ki is jegyzeteltem.

Wera, Henénél is valami hasonló vizsgálat indította be a dolgokat, ha jól emlékszem!

Mi ma voltunk UH-on a kórházban, minden oké, kiscsaj felszedett több, mint egy kilót 1 hónap alatt, most 2,2, pár nappal idősebbnek mutatkozott méretileg, BPD 82,18, AC 295,78 FL 64,48.
Vesetágulat ma nem látszott, erről valamit magyarázott a doki, amit persze nem értettünk, magzatvíz normális, és a méhlepányem is eltávolodott a méhszájtól. És persze fenékkel lefelé csücsül, ahogy gondoltam, de azt mondta a doki, van még ideje és helye is forgolódni.

Megvettem a gátmasszázs olajat, majd én is tervezek valami lightosat, úgyhogy várom a tapasztalatokat!

Kép
teó

vÉDA, EZ KIMARADT :lol: :) :roll: Szóval mit magyaráz a doktornő? Mert nekem új ám, az előző négy után, új a kórház is. És biza mikor megtudtam, hogy babás vagyok, összecsináltam magam, és ezerfelé kerestem dokit, aki tuti megcsászároz... Az utolsó szülésem elég horroros volt. De ezt a nőt imádom, lassanm visszadja az önmagamba vetett hitemet, és bár sokan drágállják, olyan ritkán KELL menni (bármikor lehet, felírta akiskönyvembe a telszámát, hogy bármikor elérjem, de mondta, hogy csak tudom, rendben vagyok-e :lol: ), hogy anyagilag perpill nem jövök ki rosszabbul, mint a régebbi dokiknál.

potyka

Szly! Örülök, hogy minden rendben ment!

Viki! Hát ha minden igaz, akkor mostmár tényleg válnak.

Wera! Nekem is az jutott eszembe, hogy Hene is így volt...
Na hátha! Még a végén beelőzöd Andit!
Azért mindkettőtöknek megy a szugera meg akinek még szüksége van rá! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Potyka: Te is a Várfok utcába jársz?OPS?

Muffin, úgy örülök h rendben ment a ctg :) ++++++++

Titi: Hétfőn megyek pedikűröshöz,de még Én se voltam életemben.Mire számítsak?
Én baromi csikis vagyok és kapálózok térdtől lefelé ha a lábfejemhez érnek.Apa attól fél kirugom a pedikűrös fogát reflexből :oops:

Hetek óta gyrost eszek,már ugy unom,kb az egyetlen jó laktató kaja amitől nem megy fel a cukrom :?

nicike

Sziasztok!
Először is Kata: nagyon örülök a jó hírnek!(mégis aflegma pasinak lett igaza???? Hogy bélkacs??? Lehet, hogy tud valamit?)
A telefonban el is felejtettem gratulálni az évfordulóhoz! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Szly: ezek nagyon jó hírek!

Wera: szegény!! Ezt muszáj, ezt a fájdalmas vizsgálatot??? Mondjuk ha legalább beindítja!? Hát megy a drukk!!

Teó: te sem fogsz kicsi babát szülni! Jó hogy minden rendben van.

Most hallom a TV-ben hogy egy 11 éves szült gyereket, jó mi!
Vendég

Nici, Várfok, igen. Csak nem szintén? :lol:

potyka

De! Csak Én a Fekete Tiborhoz :)

nicike

Lányok! Szinte csak jó hírek vannak ma! :) De jó!
Wera! Ebből lehet, hogy hamarosan baba lessz?
Kike! Én is vinném a lányomat oviba, de eléggé messze van, úgyhogy nem lenneék semmivel előbbre. Meg a két nagyobb úgyis itthon lessz. Majd eljátszanak. (remélem)

Kép
dittke

Ja és azt hallottátok, hogy Ausztráliában egy nő végigcsinált egy 9 hónapos terhességet és a végén szépen kiderült, hogy méhen kívül nőtt a baba, a jobb petefészekben. De én nem értem, hogy akkor mi van a méhlepénnyel, a magzat ellátásával? De úgy írták mindenhol, hogy csodababa, hát az tuti.

Kép
teó

sziasztok!

Csináltam képeket!!!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hú, bocsi! :oops: :oops:
Velem lett tele az oldal... :roll:
Vendég

Wera, akkor "jól" megvizsgált a dokid... :? De Henének is így kezdődött!!! :wink:
Szly gratula a jó nst-hez!!!
Teó gratula a jó uh-hoz!!!
Andi, nekem a védőnőm ilyen súly függő! :twisted: Sz@rd le!!! Már csak azzal törődj, hogy hamarosan itt a vége!!!
Kriszti nekem is jöhet a szugera!!!

Mára asszem elköszönök. Holnap megyek dokihoz. Drukkoljatok!!!

Szép álmokat!

Kép
sziszka82

Szevaszka lányok!

Hát sokat írtatok kissé kiégett az agyam mire végig olvastam de megvan 2 fontos amit kleakarok írni:

HENE
tündéri az apróság mégegyszer gratula s persze mielőbb olvasnám gondolom a többiekkel együtt a szülésed történetét :wink:

BABUKÁM
Ment privi össze hozhatunk talit ha sikerül persze ezt inkább nem kiabálom el kitudja mi lesz...

Többiek

Örülök, hogyhellyel közzel jól vagytok...

Üdv az új kismaminak

Sok erőt Kata fel a fejet reméljük semmi komoly nem lesz a kicsi veséjével

Most megyek mert hulla vagyok bocsi és nézzétek betöltöttem a 34. hetet ez csúcs, komolyan

Csajszik akik soron vannak sipirc szép babókat szülni szeretnénk gyönyörködni bennük.

Jó pihit mindenkinek

jaj Muffin örülök, hogy jól vagytok :wink:
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?