Sziasztok!
En mar nagyon regota olvaslak TiteketEgy masik topicba irogattam (2002. május 1 - 2003. április 30. közötti gyermekek), ha sikerül - eleg nehez haladni, mert nagyon sokat irtok!
En 37 eves vagyok es a harmadik baot varom - junius 17.-re vagyunk kiirva. Szoval mar jöhetne, ha akarna. Nem tudjuk a nemet, az elözö kettönel sem tudtuk.
En Ausztriaban elek mar 19 eve lassan - (a tervezett egy ev helyett), es persze itt is fogok szülni.
Nem akarok elkezdeni rendszeresen irni, mert tudom, hogy ugysem lesz ra idöm, de azert szoktam figyelni, kivel mi törtenik es hogy vagytok.
MAr regota hallom, hogy Mo.-on "divat" az orvosoknal"jol megvizsgalni" a szüleshez közel allokat.
HAT EN NEM TUDOM; NEKEM ILYENBEN NEM VOLT RESZEM; DE SZERINTEM FELHABORITO!!!!!!!!
Ahogy tegnap Wera is panaszkodott, hogy mennyire fajt es verzett is - hogy jön illyesmihez egy orvos????
Az en orvosom engem ugy vizsgal, hogy szinte nem erzek semmit sem!
A masik meg a burokrepesztes. Azt Mo.-nugy latom, hogy szinten igen nagy "divat". s igazabol nem ertem, hogy miert van. Azert, hogy felgyorsuljon a szüles? VAgy minek. Itt en ilyenröl nem halottam. Ha megreped, akkor megreped.
Aaronnal nem tudom pontosan mikor volt, mert kadban ültem megotthon es szerintem vizben ülve nem lehet annyira eszrevenni,ha folyik valami. aztan mert a fajasok nem multak gyalog mentem a korhazba(tölünk normal tempoval 5-7 perc, fajasokkal kicsit több.
REbeknel meg biztos, hogy magatol repedt meg a burok, negyed oraval azelött, hogy kibujt.
Nem tudom, minek rasegiteni.
Az en velemenyem mindket esetben, hogy hagyjak, hogy magatol menjenek a dolgok, a sajat ritmusukban. Persze, ha valami galiba van, be kell avatkozni - az vilagos. egyebkent en apolonö vagyok, de neurologian, tehat a szüleszetben azert nem vagyok igazan jaratos.
Egy kicsit itt most a "Katak"velemenyere is kivancsi vagyok, mersze masokera is....
Szoval tovabbi jo babavarast, remelem, mar nem varatnak olyan sokat magukra azok a pocakbabalanyok!!!ES mar en is igen varom a babokankat, bar ki kell elveznem ezt az allapotot, mert kitudja, lesz-e meg valaha ilyenben reszem!!!!
Azert lehet, hogy idönkent par szora bekukkantok - ha nem zavar Titeket!!!

ez lennek en, egy hettel ezelött...