A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Magdolnam, ez nagyon szép :lol:

potyka

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk. Egyetlen egyszer ébresztett fel Roli. Ő aludt, csak ahogy mozgott, rugdosta az autóját, ami zörgött. Wc, aztán szunya reggelig.

Marcsi! Szép nagy kerek pocakod van!

Wera, Ami! Drukk az NSTkhez és hogy kijöjjenek a lurkók.

Kike! Nekem is szoktak vegyes érzéseim lenni a szüléssel kapcsolatban. Egyrészt nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam az egészséges kislányomat. Másrészt viszont kicsit sajnálom, hogy vége lesz a terhességnek, hiszen valószínű én már nem leszek többet kismama. Hacsak nem megnyerem a lottó 5-öst, de arra semmi esélyem.

Kép
szly27

Magdi! Nagyon ari a párod! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Kép
szly27

:wink: köszönöm szépen!
Ezt a levelet most kaptam, csak a képeket nem tudtamide feltenni:
1 tojás és 2 Mobil telefonkészülék:
(65 perces kapcsolat eredménye 2 mobil telefon között)

Betettünk egy tojást 2 mobil telefon közé és

felhívtuk az egyik készülékről a másikat átlag 65 percig ...
Az első 15 perc alatt semmit nem észleltünk;
25 perc elteltével a tojás kezdett felmelegedni;
45 perc múlva a tojás már igencsak meleg volt;
65 perc elteltével a tojás már meg is főtt.

A közvetlen sugárzás a két mobil telefon között képes
módosítani a tojásban lévő fehérjék szerkezetét.
Képzeld el, mire képes az agyadban lévő fehérjékkel,
ha túl sokat beszélsz mobilon.

www.eventa.hu
magdolnam

magdolnam

Oti még alszik (ma nincs ovi), így be tudok kukkantani egy percre.

Wera, boldog névnapot Apának! Milyen szép névnapi ajándék lenne neki egy Nóri :)

Magdi, Isten éltessen szülinapod alkalmából!
A párod nagyon édes!

Ami, Sziszka, Wera, drukk, várjuk a bejelentkezéseteket vmilyen formában!

Nekem is lehet üzenni, ha bárkivel van vmi!

Sajnálom a rosszul alvókat! Én kivételesen jót szunyókáltam (bár volt is mitől kifáradni, tegnap egész nap jöttem-mentem). Végül is elaludtam, így a gyümölcsleves egész éjjel a konyhaasztalon volt. Ízre semmi baja, szerencsére.

Magdi, bizarr ez a telefonos sztori... lehet, hogy ettől van annyira lelassulva az agyam? :D :D bár mostanában rákaptam a fülhallgatóra, nagyon kényelmes, nem kell a kezemmel tartanom a telefont, így tényleg mobil.
S talán ezzel a hírrel lehetne ellenreklámot is csinálni a Pannon "5 perc után ingyen" szolgáltatásának is... :wink:

Kike, gratulálok a 36-hoz! én is megértelek a szüléssel kapcsolatban, az ember vágyik már a találkozásra, de még olyan nehéz elképzelni, hogy nemsokára a pocakjában csukló kis akrobata már a karjában lesz :D
Szly, a további családtervezéssel mi is kb. így állunk. Apa azt mondta, hogy lehet nyugodtan 3. gyerekem, ő szívesen neveli, de csak úgy, ha másik apától lesz, aki havonta jó sok pénzt ad a gyereke ellátására :) lehet, hogy a bérapaságé a jövő? :wink: :D

Nici, fel a fejjel! Valahogy úgyis minden a helyére fog kerülni! Dolgozni sajnos muszáj, de azt is a családjáért teszi Apa. Az Apák nehezebben állnak át családos üzemmódba (tisztelet a kivételeknek), az enyém sem tudja elképzelni, milyen is lesz kétgyerekes szülőnek lenni, szervezi magának a programokat rendesen... amikor Oti volt a pocakomban, ezt nagyon nehezményeztem, de most már ráhagyom, mert nemsokára úgyis itthon kell szolgálatba állnia. És nekem is vannak saját kis programjaim, amikor meg ő alkalmazkodik. Te is kényeztesd valamivel, amit "agglányos" napjaidon szívesen csinálsz.

Dittke, ezt elfelejtettem: édes a szerelmes lányod :) Nálunk egy Lili rohamozza Ottót, az apukája már csak Ottónénak hívja :D

Bocs, hogy mostanában hosszú vagyok, a sok kicsi helyett egy nagyot írok...
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Jó reggelt mindenkinek!

Magdi! Nagyon boldog születésnapot!

Bondi! Sajnálom a kutyit!

Apa tegnap megszól, hogy mostmár jó lenne összeraknom a kórházi csomagomat! :shock:
Azért jó, hogymindenre gondol.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bocsi! Babulinak akartam írni a kutya-dolgot! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szép Jóreggelt!

Magdi: nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kike: grat a 36. héthez
Ami: neked meg a 38. hoz és sok szerencsét mára!

Én is betöltöttem a 36.-ot Juhééééééééééééé!
(ez volt az utolsó mérföldkő) persze még várhat a drágám nyugodtam akár 4 hetet is (annál többet azért neeeeeeeeeeeee) de mostantól no para!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

jó reggelt lányok!

magdi sok boldogságot neked ezen a szép napon! apjukod meg egyszerűen csodálatos!!

mindenkinek jobbulást aki az éjszaka küszködött!

tegnapi doki:
este 6-ra volt időpontom. háromnegyedre értünk oda... szerencsére... épp indult a szülőszobára :shock:
de azért engem még behivott :D rendi nagyon. és hogy milyen kedves volt :D ámultam és bámultam. igaz egyébként is az szokott lenni, de most...
megnézte az eredményeimet (ellenanyag, cukor, uh). megdicsért hogy atya ég mekkora baba :shock: :shock: nah mennyire lehet dicséretként felfogni ha majd meg kell szülni :shock: :shock:
de nagyon örült és mondta hogy le a kalappal a terhességem előtt. nagyon szépek vagyunk. és hogy semmi panaszom... nah gyorsan zuditottam is rá egy keveset :D
mondtam neki hogy a legalsó bordám már nem igazán ott van ahol annak lennie kéne :D mondta hogy semmi baj. tudja hogy kicsit fáj, de hát örüljek neki hogy ilyen fönt van a kislegény és még nem akar kibujni.
aztán meg is vizsgált. mondtam neki hogy tisztasági nélkül már nem igazán indulok el sehová a folyásom miatt.
megnézte és mondta hogy egy kicsit tényleg sok. irt fel canesten kombit.
aztán a véreredményem alapján meg mondta hogy mostmár ideje egy kis vitamint elkezdeni szedni. főleg a vasam miatt. az egy kicsit alacsony már most. de csak most !!! én mindig vashiányos voltam, és csoda hogy még csak most jött ki.
szóval mondtam hogy ok, irjon, de lehetőleg valami kisebb méretűt mert én az elevitet se tudom szedni.
ugyhogy adott vmi receptet és majd ma kiváltom azt is.
hétfőn kell visszahivnom hogy mi ujság a folycsimmal. de hála égnek valami gyenge gomba lehet, ami magától is kitisztulna, mert semmi elváltozást nem talált benne.

jah és közölte hogy a hónap végén talizunk a kórházban a 3. emeleten az ambulancián.... :shock: :shock: :shock: te jó ég!!!! ezt is megéltem... ez már az nst időpontja lesz :shock: :shock: :shock:

aztán szépen elbucsuztunk. ő sietett a szülőszobára én meg haza, mert a vizsgálat után ugy beindult Bence hogy az nem igaz. a jobb oldalam annyira szurt és valamije ki is állt belőle. nem tudtam beazonosítani hogy mi. de ő kedvesen kidugta és be se huzta kb. 45-50 percig. marha kényelmetlen volt. közben meg hullámzott a hasam. azt hittem ott helyben megszülök az oldalamon keresztül!!! :shock: :shock: brutális volt. pedig a vizsgálat egyáltalán nem fájt, nem viselt meg. lehet hogy őt igen... vagy még szerette volna folytatni Bence?!?! :D :D :D

bocsi hogy hosszu voltam :oops:

Kép

Kép
timi1982

jah és azt is mondta hogy nyugodjak meg több mint 80 % hogy együtt szülünk a kórházban. mivel nincs ujabb papirjuk igy július elejéig ott dolgozik, és utána még az a 3 hét ami rám vár, biztos nem lesz még döntés.
hát legyen igaza!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Babu: sajnálom a kutyit, nekem is van és ha ezt kéne tenni .....tudom mit érzel (de gondolom ti is úgy látjátok, hogy neki ez a legjobb nem?)
Ne szomorkodj sokat! Gondolj helyette a babókádra, mindjárt itt lesz köztetek!
Vendég

a hétfordulósokat isten éltesse sokáig!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

MAGDI
!
Nagy nagy gratula!!! De aranyos a férjed!

Babuli
! Sajnálom a a kutyut, de gondolom így jobb lesz neki...
Kitartás a végéhez!

Kike! Valahogy én is igy vagyok vele, kicsit nehéz még elképzelni, hogy Adél kint lesz! :) Persze vágyom rá nagyon, de várandósnak is olyan jó lenni... Mondjuk remélem egyszer azért még lesz ilyen...még egy babát biztos szeretnénk...

Ami, Sziszka, Wera! Nagyon drukkolok, hogy a hétvégén baba legyen! Ami lehet, hogy nem azért fáj a hátad???

Potyka! És a Te gyermekeiddel ki lesz mikor Te a kórházban? Van segítséged?

Én elég jól aludtam, bár hajnalban megint egy óra ébren. De reggel apával megreggeliztem( ő készítette) , majd még durmoltam egy órácskát....olyan jó volt... :D
Nemsoká megyek gyümölcsbeszerzésre, kár hogy már nehezen cipelek...

Kép
andkata

Na, nagy nehezen elindulok a boltba. Nincs hozzá semmi lelkierőm.
Főznöm is kéne, gyümi is jól jönne.
ÁÁÁÁÁÁ, melegem van, nyűgös vagyok! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Lányok!

Nem is tudom, hogy emlékeztek-e még rám, olyan rég voltam erre :(
A munkahelyemről nem bírtam elérni a babanetet - nemtom, miért, itthon meg már csak a vízszintesre vágytam... A héten hagytam abba munkát, kicsit még hiányzik is, de már nem nagyon esett jól az egész napos ülés. Betanítottam az utódomat, olyan szépen elbúcsúztattak, hogy majdnem elbőgtem magam. Kaptam gipszöntvényt, amibe majd bele lehet nyomni a baba kezét, lábát, babanaplót, cumit a babának és füldugót a páromnak :lol:

Itt csak bámulok, mennyi minden történt, sajnos mindent nem tudtam visszaolvasni, csak 1-2 oldalt.

Velem amúgy minden rendben, szépen megnövekedtünk, egyre jobban érzem, hogy milyen szűkös szegénykémnek odabent :D De azért örülnék, ha még pár hétig bent maradva, mert még egyáltalán nem vagyunk készen a bevásárlásokkal és készülődéssel....
Remélem Ti is jól vagytok és senkinek semmi problémája sem volt! :)
sipiné

Bondi!
Ottóné? Ez nagyon jó! Szép kislány Lili? Mert a fiad nagyon jóképű!

AKata!
Egészségedre a csucsut.

Én is leugrottam ( :D :D :D ez jó :D :D :D ) bevásárolni. Gyümit is kaptam, hétvégén már nem nagyon kell lemenni.
20150601134430

Sipiné! Üdv. újra kötünk! Nem felejtettünk ám el! Valaki még képet is rakott rólatok, már nem emlékszem ki volt. Jó sokáig húztad a melót! Mostmár akkor lehet pihenni és készülni!

Kép
szly27

Szia Szly!
Üdv mindazoknak is, akivel még nem találkoztam :)

Jó hallani, hogy még emlékeztek rám :D Hát igen, sikerült jól elhúzni a dolgozást, de csak azért, mert iszonyú jó munkahelyem volt és nehéz volt megvállni tőlük :)

Hétfőn megyek kórházba - majdnem egész napra :shock: Kora reggel vérvétel, valamilyen hüvelyvizsgálatra (nem-e fertőzött a szülőcsatorna), UH-ra és CTG-re (erre most megyek először). Hát nem volt semmi a bejelentkezés, legalább 1 hétig kergettem őket, mire valaki végre felvette a telefont :evil:
Aztán még este vissza dokimhoz a friss leletekkel... HUH, jó kis túra lesz, remélem nem lesz túl meleg :D
sipiné

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Sipiné!
Én emlékszem rád, jó, hogy jöttél!
Mesélj sokat! Mi minden történt?

Csajok!
Ma senki sem ment szülni?!

Én az imént értem haza, voltam bevásárolni. Vettem magamnak a kórházi csomagba papucsot, mert amit vinni szerettem volna, most azt hordom itthon, mert csak az megy fel a lábamra...
Hihetetlenül bedagadt tegnap is, de ma reggelre csöppet sem lett kisebb.. :?
Nagyon melegem van. Mi lesz így még velem pár hétig?!

Gratulálok a hétfordulósoknak!!

Mostmár sokunknál jöhetne a baba gond nélkül. Ez jó. Remélem, én is hamarosan csatlakozom hozzátok!!!

Muffin, vagy valaki, aki csalánlevél teát iszik. Ebből mennyit szokás egy nap fogyasztani?
Most vettem magamnak, hátha segít valamit, mert egyre elviselhetetlenebb...
Vendég

Sipiné! Gondolom Strepto szűrés a hüvelyvizsgálatod.

Nekem kedden volt ilyen napom. Reggel védőnő, 1től szülőszoba bemutató. Onnan a vége előtt el kellett jönnöm, mert 15:30-ra doki, UH, NSt. De így mindenen egy nap túllettem.

Kép
szly27

Marcsi! Csak nem azt mondod, hogy ott süt a nap? Mert itt most teljesen el van borulva és jó ha van 20 fok!

Kép
szly27

Sipiné! Üdv Neked, meg a kicsinek is! Velem még nem találkoztál szerintem!

Szly
, nekem jövő kedden lesz ilyen " egész napos programom" az I-es Női Klinikán! Nagyon izgi... :D

Kép
andkata

Magdi: boldog szulinapot! Igen nagyon romantikus es figyelmes a parod!
Vendég

A nap sut itt is, de szerencsere nincs meleg. Viszont azert azon drukkolok, hogy medardkor ne essen, emlekszem olyan nyarra, amikor bejott, es azert 40 nap eso............na az is orulet!
Vendég

Sipiné!
Üdv újra itt! Velem sem taliztál!

Létszámolvasás

Sziszka, Werus, Ami! oké, van akinek igazolt, orvoslátogatásos programja van, de akkor is.....................
20150601134430

Andkata! Mostanában én kifejetetten szeretem a sűrű programos napokat! Valahogy úgy jobban telik az idő. Ma uncsi napom lesz. Semmi nem fog történni és még az idő is rossz.

Kép
szly27

Anyjuk!
mit főzöl ma?
20150601134430

En egesz jol aludtam:) Elaludni nem volt mokas, mivel mostansag a csoppseg olyan akciokat rendez ha lefekszem, hogy majd bekakilok. A bordamban tapos, oldalamban ugral....ilyenkor parom kitalalja, szoljak neki es arreb megy, mondomjo proalja meg. Hat megprobalta erre a kolok azt hitte jatek ido van es meg erosebben mozgott- mondhatom oldog voltam:)
Vendég

Anyjuk! Inkább ez legyen, minthogy nem mozog.!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!

Sipiné, szia, pont tegnap vagy tegnapelőtt írtam, hogy lassan te is előkerülsz majd. Nem csodálom, hogy pihenésre vágytál már, jó sokáig dolgoztál.

Magdolnam, boldog szülinapot! Tényleg nagyon édes férjed van!

Ami, Wera, várjuk a híreket! Sziszka? Nem mész palalcsintázni?

Próbáltam elképzelni, milyen érzés lehet, mikor már csak pár n ap van hátra, nagyon különleges lérzés ehet, hogy mindjárt vége a 9 hónapnak, mindjárt meglátjátok a kis pocaklakótok, kézbe venni, simogatni, nézegetni ja és hát ott van még a szülés izgalma is.
Ahhoz képest, hogy az első 3 hónap kb 3 évnek tűnt, utána felgyorsult rendesen, de úgy a 3. harmad óta meg egyszerűen csak repülnek a napok.

Kike, Vidokata, gratula nektek ehhez a szép fordulóhoz!

Sly, talán te bírkóztál egyszer azzal, hogy dvd-ből fényképet kinyerni? Leírod, hogy kell, ha még emlékszel? Vagy valaki, aki tudja.

Tegnap néztem babanaplót, de igazából abból a 3ból, amit láttam tudnék 1 jót összegyúrni, úgyhogy bementem a kreatívba, vettem pár cuccot, majd megcsinálom én, és majd fotókat akarok nagyíttatni hozzá az UH-kból. Tök lelkesítő feladat. Bár ma már takarítani is kéne.

Nálunk is olyan aktív Tami, (mert Tamara lesz, eldöntöttük végre) és olyan iszonyat erősen mozog, ma is azt hittem, hogy tovább nem nyúlik a hasfalam, ahogy nyomta magát kifelé, hanem egyszercsak szétszakad. De nagyon jó érzés! Dehát tudjátok.

Tegnap én is voltam a diabetológián, meg lettem dícsérve eredményileg, persze arról mélyen hallgattam, hogy már igencsak lazítottam a diétát. De akikkel beszélgettem kint, mindenkinek van valami titkolnivalója, rájöttem, hogy a diabetológián igen sok füllentés hangzik el.

Kép
teó

De Szly!

Itt bizony süt a nap ezerrel, és van vagy 70 fok... :?
Mire hazaértem, azt hittem, megsülök!!!

Ma nekem is unalmas napom lesz, délután majd jön az anyukám, remélem nem dobja fel... :? (ugye értitek? 8) )

Fel kellene hívnom a kozmetikust, hátha van rám egy kis ideje... :roll:
Vendég

Anyjuk! Adél is ezt csinálja! Ha oldalamra fekszem, tuti hogy szétrúgja a gyomrom, bordáim. Annyira cuki, ahogy a kis popsiját dugdossa mindig a májam alatt és az egész hasam hullámzik. :)
Ha kibújik, megzabálom az tuti...:)

Kép
andkata

Teó!
Gratu a jó diab eredméynhez!

Igazad vana sumálkolással kapcsoaltban! Tesztebéd utáni vv-t követően saját szememmel láttam a kismamikat enni a csokikat, bon bont, gyümiket. :D
20150601134430

Teó! Nekem csak úgy sikerült, hogy letöltöttem egy Fraps294 nevű programot a netről. Ez egy nagoynkicsi program. A lényege az, hogy miközben nézed a DVD-t, van egy gyors billentyű, azt hiszem F10, és ha azt megnyomod, az éppen a monitoron lévő képet kimenti egy könyvtárba.

Kép
szly27

Marcsi! Szinte tudtam! Ha itt borult, ott tuti süt a nap! Remélem azért vasárnap jó idő lesz, mert szalonnát akarunk sütni. Most mondjuk nincs sok remény rá, egész hétvégére esőt mond.

Kép
szly27

Na megyek odarakom a pörköltet!

Kép
szly27

Nekem is lehet, hogy uncsi napom lesz. A férjem megint ügyel és egyedül leszek! :( :( :( (elvileg már csak 3 -at fog és utánna egy hétig nem aztán szabi 4 hét! Az jó lesz! Bár neki nem annyira mert nem tudom. hogy fogja szegény itthon kipihenni magát a babó mellett!
Egy-egy vicces kollégája szokott azzall viccelődni (ahol már van gyerek meg baba) hogy örül azügyeletnek mert itt piheni ki magát! :shock:
Ami persze lehetetlen, mert ha nem alszik az biztos kevésbé pihentető mint otthon,mégha néha fel is ébred.
Vendég

Sipiné: szia! Már vártunk vissza! Én úgy emlkészem már találkoztunk (még arra is emlékszem mikor írtad, hogy most jó darabig nem leszel, ugye?) :P :P :P
Vendég

Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam... me nem hiszem hogy tul sokat leszek, mert a párom itthon van, mert nemzeti ünnep van.

Én nagyon jól aludtam, mert még csak most keltünk fel! :)

Magdolnam!
Boldog születésnapot!! Tényleg nagyon figyelmes a párod!

Sipiné!
Üdv ujra itt!!

Itt ma is gyönyörű napos idő van. Főzni nem kell....maradt mindenből...azaz párom csinál hozzá még egy májjal töltött sült cukkinit..... Még nem tudom mit fogunk csinálni ma!
De azért majd néha bekukkantok, hogy lesz e ujabb babahír!! :)

d.dodó

Viki, hehe, ez jó, én ennyire nem durvultam be, április eleje óta össz 2 picike csokikát ettem, azt is a 2 UH miatt (vagy arra fogva), hogy majd mozogjon a baba. Inkább rudit, kinder pinguit nyomok, mintha gyerek lennék.

Köszi Sly, kicsit takarítok, aztán megpróbálkozom a dologgal.

Kép
teó

Teó!
A turórudi az egyik legjobb találmány a világon! Én is gyerek vagyok akkor! :oops: Imádom!
20150601134430

T.Maria! Hála az égnek,sok minden mesélnivalóm nincs - azaz minden rendben. Persze a szokásos bajok engem is megtaláltak - úgy mint lábdagadás, derékfájás, ilyesmi, de szerencsére más gond nincs. Hacsak azt nem vesszük, hogy úgy kezdődött az egész, hogy júl.14-et mondott a doki szülésre, aztán lett belőle júli 10, aztán júl. 6-7-e, most legutóbb már június végét mondott :shock: Ajajj :wink:
Bele kell húznunk, baba-ruhaügyileg még elég rosszul állunk, a többi nagyjából már megvan :)
Lassacskán nekem is össze kéne pakolnom, de még nem volt lelkierőm nekifogni :) A csalánlevél tea mire jó?

Szly, szerintem is arról a vizsgálatról van szó :) Nekem elvileg hétfőn ajánl a doki szülésznőt és utána megyek szülőszoba vizitre. Jó volna, ha valami szülésfelkészítő tanfolyam lenne mostanában a kórházban, majd hétfőn ezt is megérdeklődöm, nem-e indul vagy megy-e már valami ilyesmi, amihez lehetne csatlakozni.

Andkata, desviki, Anyjuk üdv Nektek, még valóban nem talákoztunk!
Nekem is nagyon aktív szokott lenni Ferus babám, de tegnapelőtt nagyon megijesztett, mert alig egy-két rúgást produkált. Tiszta rossz kedvem is volt egész nap - biztos a front miatt is volt. De hála isten, tegnap meg ma is, visszaálltunk a normál kerékvágásba és érzem rendesen a kis lurkót :)

Teo, egyetértek Veled, nagyon nagyon hamar elrepül a kilenc hónap... Kicsit nekem úgy tűnik, hogy mégcsak most csináltam tesztet és alig egy hónap múlva meg találkozom a picurral! Egyébként grat. a jó eredményhez!
Amúgy nekem is fraps progival sikerült képet lementeni dvd-ről, nagyon jó!

Vidokata, szerintem is taliztunk, bár én már nem emlékszem, hogy mikert írtam :lol:

Dodó, üdv újra, jó látni, hogy mindenki megvan abból a régi csapatból is, akit még ismertem és csak bővültetek... :D

Itt jó szeles az idő, de legalább kicsit átfújja a lakást, úgyis nagyon meleg van itt bent....

Na megyek picit takarítok, egybe már úgysem bírok sokat...
sipiné

Hene: már megint mefgbőgettél!!! :wink:
Nagyon gyönyörű Gergő és nagyon szép a szüléstörténeted!!!

Sipiné: már ideje volt, hogy visszagyere közénk!!! Hát hogy gondolhatod, hogy elfelejtettünk!!!
Örülök, hogy hol vagytok és most már pihizz amennyit csak tudsz és gyere minnél gyakrabban.

Kérdésem lenne! Úgy döntöttem, hogy akárhogy is lesz választok szülésznőt. Csak az a baj, hogy nem tudom mi alapján és hogy hogyan kell felkérni. Tudna nejkem valaki segíteni??? Nemsokára indulok a kórházba az anesztes orvoshoz konzultációra, ha esetleg mégis császár lenne!!!

Bencuri: neked van már tipped a szülésznőt illetően? Az a baj, hogy a neveket sem tudom. Nem tudod, hogy hol lehet utánnuk nézni?

Képzeljétek, tegnap este megint úgy görcsölt a hasam és fájt a derekam, majd elbőgtem magam. Ma reggel arra ébredtem, hogy lüktet a derekam, de úgy hogy nem tudtam megmozdulni és persze egyedül vagyok itthon. Olivér vasárnapig a párom keresztanyjáéknál van, Tamás meg elment dolgozni, de csak szombat éjszaka jön meg,mert este indul a balcsira biciklitúrára.
Így most lesz időm összepakolni a pakkomat és rendet is kéne raknom takarítással megtoldva!!!

na megyek készülődöm.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Én megjöttem!
CTG rendben volt,dr. most nem vizsgált,mert kedden volt,aztmondta most békénhagy!
Hát ő is aztmondta,hogy legalább 4 kiló tuti ez a gyerek,ezért is fáj a derekam,meg persze az én súlyom miatt is!
Sajna ki kell bírni,nem tudunk vele mit kezdeni a maszírozáson kívül!
Max. 1 Algopyrin,de az múltkor sem ért semit! :cry:
Szóval szenvedek tovább és várom a csodát!
Alig vártam,hogy hazaérjek,bementünk a zöldségeshez gyümiért,de annyira fáj és vert a víz,hogy megkérdezte az eladó,hogy ma szülök e??????????
Mondtam,hogy remélem igen!!!!!!!!

Sipiné! Örülök,hogy újra ittvagy!
Jó dolgokat kaptál a kollegáktól!

Magdolna! Nagyon rendi férjed van!
Nem is kell ennél szebb ajándék!
Boldog születésnapot kívánok én is!!!

Kép

Kép
ibm

Titi!
Sztem úgy válassz szülésznőt, hogy megkérdezed a dokidat kit ajánl + más mamiktól, fórumokról. Barátnőd nem szült ott mostanában? Hátha ajánlana vkit.

Én is ezt teszem majd.
20150601134430

Ami! Csak annyit tudok mondani, hogy kitartás! Már nincs sok hátra! Egyébként méhtevékenységet néztek a Ctg-n? Volt valami?

Kép
szly27

Titi! Valahogy ez nekem nem menne, hogy Roli ne legyen itthon több napig. Nem vagyok olyan, aki soha nem adja le a gyereket a mamához vagy valahova ha dolga van. De mostanában még rosszabb, ha belegondolok, hogy napokig nem fogom látni mit csinál. Kedden is úgy hiányzott, amikor egész nap a kórházat jártam. Jó, néha kicsit már fárasztó, ha nyavajog, vagy percenként kell neki valami. De ha én itthon vagyok, nem szívesen passzolom le.

Tök egyedül meg napokig, se férj, se gyerek, tuti nem szeretnék lenni.

De neked biztos jót fog tenni egy kis pihenés! Óvatosan a takarítással!

Kép
szly27

Ja és mostanában Roli olyan édes. Csak úgy odajön és megpuszilgat, megölel. Puszilja a pocakomat, hízeleg. LEhet érzi, hogy valami történni fog!

Kép
szly27

Hene :P
Nagyon szép a szüléstörténeted. 37 cm-es fejkörfogt? :shock: Lilla 33 cm-es volt :roll: 4 cm sokat számít!
A szülőszobán készült felvételek gyönyörűek! Annyira édes ez a baba, és olyan kis törékeny, és védtelen... Nem tudok elégszer gratulálni hozzá, és az anyasághoz!

Ami :P
Úgy sajnálom, hogy ilyen rossz neked a vége. És hát az a fránya genetika... Elképzelhető, hogy tényleg 4 kg felett lesz, és ezt érzi annyira a derekad -is :? De már 38. hét is betöltve!!! Hátha, hátha++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wera :P
Nagyon szorítok, hogy a kis ugri-bugri Nóri kibújjon mielőbb, és kedvet csináljon a kis Áronnak, no meg Lucának.

Sziszka :P
A héten előbújik ez a kislány, nagyon reméljük++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sipiné :P
Emlékszem rád, én is.

A mai vizsgálatosoknak sok drukk, és utána kérjük a beszámolót!!!
(Vajon a kis Viktóriáról küld majd képet Andi? Bár, császár után, gondolom, nehezen telt az első napja szegénynek.)

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?