Oti még alszik (ma nincs ovi), így be tudok kukkantani egy percre.
Wera, boldog névnapot Apának! Milyen szép névnapi ajándék lenne neki egy Nóri
Magdi, Isten éltessen szülinapod alkalmából!
A párod nagyon édes!
Ami, Sziszka, Wera, drukk, várjuk a bejelentkezéseteket vmilyen formában!
Nekem is lehet üzenni, ha bárkivel van vmi!
Sajnálom a rosszul alvókat! Én kivételesen jót szunyókáltam (bár volt is mitől kifáradni, tegnap egész nap jöttem-mentem). Végül is elaludtam, így a gyümölcsleves egész éjjel a konyhaasztalon volt. Ízre semmi baja, szerencsére.
Magdi, bizarr ez a telefonos sztori... lehet, hogy ettől van annyira lelassulva az agyam?

bár mostanában rákaptam a fülhallgatóra, nagyon kényelmes, nem kell a kezemmel tartanom a telefont, így tényleg mobil.
S talán ezzel a hírrel lehetne ellenreklámot is csinálni a Pannon "5 perc után ingyen" szolgáltatásának is...
Kike, gratulálok a 36-hoz! én is megértelek a szüléssel kapcsolatban, az ember vágyik már a találkozásra, de még olyan nehéz elképzelni, hogy nemsokára a pocakjában csukló kis akrobata már a karjában lesz
Szly, a további családtervezéssel mi is kb. így állunk. Apa azt mondta, hogy lehet nyugodtan 3. gyerekem, ő szívesen neveli, de csak úgy, ha másik apától lesz, aki havonta jó sok pénzt ad a gyereke ellátására

lehet, hogy a bérapaságé a jövő?
Nici, fel a fejjel! Valahogy úgyis minden a helyére fog kerülni! Dolgozni sajnos muszáj, de azt is a családjáért teszi Apa. Az Apák nehezebben állnak át családos üzemmódba (tisztelet a kivételeknek), az enyém sem tudja elképzelni, milyen is lesz kétgyerekes szülőnek lenni, szervezi magának a programokat rendesen... amikor Oti volt a pocakomban, ezt nagyon nehezményeztem, de most már ráhagyom, mert nemsokára úgyis itthon kell szolgálatba állnia. És nekem is vannak saját kis programjaim, amikor meg ő alkalmazkodik. Te is kényeztesd valamivel, amit "agglányos" napjaidon szívesen csinálsz.
Dittke, ezt elfelejtettem: édes a szerelmes lányod

Nálunk egy Lili rohamozza Ottót, az apukája már csak Ottónénak hívja
Bocs, hogy mostanában hosszú vagyok, a sok kicsi helyett egy nagyot írok...
Szép napot mindenkinek!