A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

sziasztok

mindenkinek köszi a hszt. asszem nem ártottam nagyot a babának, abban voltam buta, hogy nem krémeztem. nem dzgtam be olyan nagyonnagyon, max 1-másfél centire. a papirján 2-3cmt irnak :shock: :shock:
szval én is pici karcolásnak vélem, szegénynek nem volt semmi épp ott, épp késődélután kakilt nagyokat... :roll: lehet hogy a "huzatot" is elhagyom, az alkohol jó lesz :) úgyis kaptunk egy tök nagy üveggel és amúgy mire használjam? ;)

viszont azóta újabb bánatom van. tudtam, h egyszer ennek is eljön az ideje...hajnalban orrszjvóznunk kellett. nem nagyon taknyos de azért kellett. drukkoljatok ne legyen baj, azaz keddre meggyógyuljon, mert elvben oltást kap...
viszont továbbra is hihetetlen a kiskölyök... az első után mosolygott.. majd kapott még cicit, azon bealudt és a végén megint ugy hallottam kéne... nos másodjára nem is ébredt fel rá... ;) :lol: :lol: :lol:
szval tuti nem fáj nekik, vagy az én kispasimnak nagy a fájdalomküszöbe, amit nem hiszek... ;)

Potyka
örülök, hogy jól sikerült a találkozó. én már most lázban égek és félek, hogy fog sikerülni. ...

Többen kérdeztétek, hogy tudunk 11ig fennlenni.... a párom kb 9körül szokott hazaérni... utána vele vagyok kicsit... beszélgetünk stb stb...

Judit, milyen cuki volt Levi és mennyire hasonlít Nimire!!!!
sok erőt a tanuláshoz!

kicsit lassan ment ez a hsz.... szoptatok közben :) vidám napot

Kép

Kép
kolyok28

hogy ne csak bőgös képpel legyen tele a laptető!!!

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kölyök!Én is szívtam Nimi orrát pár napig. Hamar elmúlt és a világon semmi tünete nem volt, csak az hogy szopi közben nem kapott levegőt és szörtyögött.
Az anyatej nagyon jó gyógyszer ......

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

köszi Judit!! igyekszem gyakrabban szoptatni ;)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök!
Remélem nem lesz gond!

Judit!
Imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Márti!

Még lenne egy kérdésem a sapkával kapcsoloatban. A megkötője a baba füle mögül indul ki, vagy előle. Van egy sapink amire megkötőt akarok varrni. Olyan édes, csak megkötő híjján leesik róla. Remélem érthető a kérdés. Azt akarom, hogy tartson, de a fülébe se vágjon bele. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka!

A füle előtt közvetlenül!
Jó varrogatást! :D
Vendég

Köszi Márti!
:lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Márti!

:D :D :D :D :D
Megcsináltad valamelyiket? Jó lett?
Akkor én is kipróbálom.... :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Eszterxx, Norco remélem írtok is valamit, mert látlak Titeket bejelentkezve! :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mni

Judit(k)!

És ezt a laktáz tablettát miért nem hirdetik jobban a védőnők meg a dokik???Köszi hogy írtad,meg fogom érdeklődni mert ma nagyon katasztrófális volt amár a szitu :( Szegény 4 etetsét végig szenvedett :( ...estére meg nagyon éhes lett a drágám...nem csodálom mert a sírások miatt nem tudott enni sem...szal a lényeg hogy érdekes módon az esti szopi alatt sosem fáj neki és jól belakott...

Nimi eszméletlen mód hasonlít Nimire :wink: talán csak a hajszín más :wink:

Kölyök!

Ne izgulj,Olikának már másfél hetesen szívni kellet a nózit mert elkapta a taknyot a nagyoktól :( el kell hogy mondjam meg se nyikkant,szinte mosolgyott rajta...
Egyébként anno amikor először kellett a Márknak szívni a férjem kipróbálta magának(annyira féltette a kicsi fiát hogy előbb lemeózta :wink: )szal nem fájdalmas csak kicsit fura.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Akarom mondani Nimi nagyon hasonlít Levire,bocs :oops:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lilla segít az Apjának dolgozni! :) :lol:
Kép

KépKép
KépKép
mni

Niki!

Nagyon édes :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Juditk!
Sajna nem volt időm rá!
Egész körülményes volt a mai napunk!

Szóval: mint említettem párom, Marci, és az egyik barát kimentek horgászni hajnalba!
Úgy volt, hogy mi ketten Bencével visszünk utánuk kajcsit!
Reggel Bence felkelt, szopi, pisi, kaki, és tűz!!!!
Na előtte be a Corába hogy meglepjem őket hideg sörrel...... :D
Utánna kocsi indít, nem indul, ismét indít, nem indul!!! :evil:
Telefon az embernek, erre azt mondta, hogy dugulás van hátul valami pumpánál!
Kezdjem ütögetni, és indítgassam!
Ezt a műveletet kb 1 órahosszat folytattam, mire már el kezdtem sírni!
Bence nagyon szuperül elvolt!
Ja, és nem volt mivel üssem azt a pumpát, vagy mit.
Erre a párom azt mondta, hogy üssem a sörös üveggel!
A mellettem lévő kocsiból egy nyanya odajön (de ekkor már sík ideg voltam, ami egyébként nem jellemző rám)
Megszólal:
Magácska egeret ütöget???????
Na erre én készen lettem teljesen!
Hívtam egy Taxit, és hazamentünk!!!!!
Bencét megetettem, játszottuk, és megjött párom egyedül!
Azért hogy vigyen minket ki a tóra!
De közbe útba ejtettük a Corát, és megpóbálta Ő is ütögetni az autót!
Ja és betörtem valami műanyagot rajta, így be tudott nyúlni, és megpiszkálta, és beindult! :lol:
Úgyhogy kimentünk mi is!
2-kor hazajöttünk Bence egésznap nem akart aludni!
5-kor elaludt, és azóta is alszik. Nem tudom mit csináljak felkeltsem-e vagy nem??????
De szerintem hagyom aludni, majd regge megfürdetem! :D

Na és akkor egy pár kép:

Kép
Kép
Kép

Nyugodalmas Jó Éjszakát Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Niki!
Tündéri Lilla!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti, hasonló törtélnet során léptem be az autóklubba.... Csak én élő embert, aki odajött volna a tesco parkolójába nem tudtam elérni, egy éve volt, négy gyerek, álmosan, éhesen, és szétesett a kocis kulcsa, és nem tudtuk, miért nem indul. Hát kiesett az indításgátló pöc, kb. 2x4 mmes aprócska szürke izé. Ahogy az autólubos pasi mondta, lenézek a mocskos parkolóban (közel a síráshoz stb. és nem megláttaM???? Csak tudnám miért nem lehetett azt beleragasztani abba a nyomorult kulcsba. AMit amúgy szándékosan még sosem sikerült szétszedni. :lol: :cry:

potyka

Jó Reggelt!

Potyka!
Látom te is korán keltél! :D
Ja az az imobilázer vagy mi?? Azt én egyszer meg elhagytam, de szerencsére fél óra keresés után megtaláltam! :oops:

Végül is 23 órakkor felkelt, úgyhogy volt fürcsi!
Kölyök!
Mi is akkor fürödtünk! :lol:
Ja és ugye farkas éhes volt, két cici kellett neki 200-at bevert, és rá 2 percre kihányt 70-et! :?
Na szóval így!
Vendég

[quote="b.márti77"]J írta:b.márti77 és rá 2 percre kihányt 70-et! :?

Azt is lemérted? :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
A tegnapi este nálunk is érdekesen alakult...
4-kor megérkeztünk Sopronból. Borókát megetettem, majd elaludt. 1/2 7-re újra megéhezett, hát evett újból és 7-kor elaludt. Olyan mélyen aludt, hogy még 10-kor sem volt szívem felkelteni, így lefeküdtem én is. Fél 2-kor kelt fel enni. Aztán fél 4-kor úgy gondolta, hogy ő most már kialudta magát és kezdődhet a játék, pedig tök sötét volt. Elkezdett gagyorászni... 5-ig tartott a műsor. De a végén már olyan nyűgös lett, hogy semmit sem tudtunk vele kezdeni. Azóta alszik... :lol: Mellettünk a nagyágyban... :evil:

Mni! Aranyos a dolgozós kép. :lol: Boróka velem szokott dolgozni...

Márti! Hú, de szerencséd volt, hogy Bence ilyen jól bírta a parkolóban. Én biztosan előbb otthagytam volna a kocsit. Mostanában hamar elfogy a türelmem. Jók a csónakos képek!

Kölyök! Én sem teszek a lázmérő végére védőt. Csak egy kis popsikrémet.

JuditKmét! Tényleg mekkora a hasonlóság!!! Köszi a recepteket, majd én is kipróbálom.

Mindjárt olvasok előbbre is, csak nyekkenés van...

Kép
Kép
Kép
petramama

Pumperka!
:lol: :lol: :lol:
Visszamértem hányás után is!
Én ilyem megrögzött mérlegelős vagyok!
Nem tudom mikor fogom tudni elfelejteni a mérleget :?: :shock:
Tényleg megcsináltad a sapit???

Petramama!
Köszi!
Hát nekem birka türelmem volt mindig is!
De azért már az 1 óra nekem is sok volt! :?
Vendég

Helló anyuk!

Bocs,hogy nem jöttem pár napig, de jó alibim volt, mert hazamentünk a szülőkhöz péntek reggel és tegnap jöttünk vissza. Marci nagyon jól viselte az utazást, pedig a 3-3 órás útnak csak kevesebb mint a felét aludta át hazafelé is meg visszafelé is. A többi időben játszott egyedül meg nekem kellett szórakoztatnom. Otthon is jól viselkedett, de még az indulás előtti éjszaka minket is megviccelt éjszaka (Petramamához hasonlóan), hogy hajnal 1-től 3-ig nem aludt. Nem volt nyűgös, gagyorászott, kacarászott, majd elfáradt, cici és alvás. És végig nem kapcsoltunk hozzá villanyt. Na másnap elindultunk haza, de a nap folyamán fél/1 óránál többet nem aludt, és kicsit félve néztünk az éjszaka elé, hogy mi lesz így, ehhez képest letettük 9-kor és fél5-kor kelt. Ezt már lehet majdnemátaludta az éjszakátnak hívni, nemigaz?

Olyan jól esett egyhuzamban 7!!!!!!! órát aludni, szinte hihetetlen, hogy ilyen is létezik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze szombaton már szokásos 1-kor 4-kor evés, de ma megint aludt fél 5ig, szóval kicsit bizakodó kezdek lenni.

Egyébként egy tündér volt végig, tök jó kedve volt, folyton beszélt meg vigyorgott, nagyon meg is dícsérte mindenki. Ja és szombat este először este lefektetés után elmentünk otthonról az urammal meg a bátyámmal, Marci meg maradt a nagyszülőkkel. Tök fura érzés volt, de mégis jól esett.

Kölyök: deszar lehet, hogy nem tudod nézni az EB-t. Én már látom a vesztem, mert a 2. meccsek 11-ig tartanak. Még szerencse, hogy másnap ismétlik őket a sport1-en. Te kinek drukkolsz?

VIVA ESPANJAAAAAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amikor hazajöttök júliusban tényleg hozzunk mán össze egy találkozót. Akár kezdhetünk itt nálunk a kertben, aztán hekkezés ilyenek. Azért az a 10 órás út kemény lesz, kiindulva a mi 3 órásainkból....

Pumperka: te egy SZOPISTENNŐ vagy.
Juditkecskemét: nagyon cuki volt Levi is. Olyan kis jóképű volt már akkor is.
Niki: nagyon cuki a Lilla, az egy toll a kezében?
Judit18:már ezer éve akarom írni, hogy a Marci sem eszik semmivel sem többet, mint egy hónapos korában. Mert akkor is 120-akat evett átlag meg most is, de van úgy, hogy csak 80-at. Én csak nagyon ritkán mérem, mikor úgy érzem nincs elég lötyi, és akkor be is igazolódik a tippem. De 70-el is szépen elvan 3 órát, és a súlya is szépen nő, úgyhogy nem aggódok. Ja és a Marci 2 héttel ezelőtt a múlt héthez képest nem hízott csak 20!!!!dekát. Tehát nála is van hogy nem gyarapszik aztán meg egyszer csak megugrik.
Nagysúlyú babás anyuk: én azt vettem észre, hogy mióta egyre nehezebb cipelnem a kölök popóját, sokkal hamarabb teszem vissza cicire elalváshoz. Ti nem?

És egy kis paramamis kérdés: amikor az ölemben van Marci folyton ropog neki odabent valami a lábaiban. Nektek nincs ilyen? Ez attól lehet, hogy még gyengébbek az izületei, vagy a sok gyömösztől eltörtem a gyerek összes porcikáját?? :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja és nincs valakinek kedve a hét második felében sétálni egyet a Rómain?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Huhh, megjártam a dokit, és most kicist kétségben vagyok. Gyerek méretei alapján kis híján 38 hetes, feje nagy... És hiába mondtam, hogy nem ő az első ilyesféle, mehetek cukorterhelésre, meg egy napon át vizeletet kell gyűjteni, meg, meg, meg... Szóval életemben először jöttem el így dokitól. Pedig nem ijezstegetett, ott még nem is aggódtam. Volt Nálatok ilyne terhességi cukor? Mert vicces, de az előző terheléses eredménye is jó vérből, de vizeletben van kimutatható, és ott van 3 + is. Á, nem értem én ezt. :cry:

potyka

Kedves Paramami társam, Szilvánusz! ;) Fruzskának pont tegnap reccsent a lába akkorát, hogy jól megijedtem :roll: Néha szoktam hallani, hogy recsegnek az izületei. Nem tudom, mitől lehet... De tegnap azért elég hangos volt, utána figyeltem egy darabig, hogy mozgatja-e rendesen, de úgy tűnt igen, úgyhogy akkor megnyugodtam.

Nekünk viszont van két át nem aludt éjszakánk... Biztos átvándorolt hozzátok az álommmanónk ;)
Tegnap éjszaka 1-kor a lány keserves sírására ébredtem: hányt egyet, és felszívta az orrába :( Megnyugtattam, megetettem, aludt tovább.
Ma éjjel pedig a felmosófa ugrott neki a lány szobájának az ajtajának (mellé volt támasztva), és erre riadt fel. Megnyugtattam, megetettem, aludt tovább.
Éééééééés reggel, amikor felébredt a hátán fekve várt minket! Átfordult a hasáról a hátára! Lehet, hogy lőttek, az átaludt éjszakáknak?????
linocs

Hűha Potyka! Nekem nem volt ilyen, de hátha valaki tud segíteni a többiek közül.
Mindenesetre: ++++++++
linocs

Szilvánusz,
én nekifutnék úra a Rómainak a héten hátha összehozzuk
kicsit megnyugtattatok (Niki is) kaja ügyben....
hát ez van. de néha úgy meglep - ma reggel meg tegnap délben is lehúzott 170et....nem értem....

és komolyan nem dicsekszem de este 9től reggel 9ig alszik úgy, hogy csak egyszer 7kor ébred enni mostanában
rájöttem ekkor fogok tornázni járni reggel amíg Attila még itthon dolgozik

Potyka, hű... akkor már lehet, hogy nincs sok hátra??? csak nincs semmi a cukorral! különben is mennyire megbízhatóak ezek a mérések. biztos hallottál már egy csomó ilyen sztorit de Esztert is 3,5 kgmnak saccolták egy nappal a szülés előtt és 4,25 lett másnap....mondjuk a 33ik héten 38nak mérni, hát ki tudja...

KépKép
judit18

Potyka!
Nem lehet hogy elszámoltak valamit?????
És hamarabb fogsz szülni????
Ezt a 3+ -t nem értem!!!
Mintha valakinek lett volna terhességi cukor???!!!
Most így nem ugrik be kinek, hátha jön majd valami okosabb anyuka! :shock:

Lionocs!
Gratula!!!!!!!!!!!!! Ügyes Fruzska nagyon!
Ő szeretet a hasán feküdni????? Úgy szokott aludni este?
Bence nem nagyon csípi a hason fekvést.

Szilvánusz
[quote]P írta:umperka! Te egy SZOPISTENNŐ vagy!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Judit18!
Ezt nevezem! Jó kis alvókája van![/quote]
Vendég

Ja tegnap ráálltam a mérlegre!!!! +2kg
méghogy szopi alatt fogyni lehet! :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:

De legalább tejcsi van bőven, és ez mindennél többet jelent!!!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali Csajok!

Visszaérkeztünk Debrecenből. Olyan jól érezte magát Livike meg én is, hogy legszívesebben hazaköltöznék egy évre legalább. Anyukám hihetetlenül jól kezelte a kiscsajt, sőt 2 éjszakát vele aludt, úgyhogy hajnalban ő kelt fel hozzá. Nem tudom, mi történt - bár látom más is panaszkodott már- de megint elkezdett 3 körül is ébredni, és követeli a kajcsit. végül mire jutottatok, miért van ez?

Holnap megyek az Ikeába, ha esetleg valaki erre jár...

Jesszusom, mekkorákat durrogtat itt mellettem. Gyorstüzérség... :oops:

Valaki tud infokat a Fisher Price-os esőerdős pihenőszékről? Úgy néz ki, meg tudom szerezni egy kicsit olcsóbban újonnan, remélem, be fog válni...

Kép
pété

Pété, én is akarok holnap menni az Ikeába! mondjuk lehet, hogy Attilával, de még nem biztos, de azért összefuthatnánk...
ti mikor tervezitek? mi még nem tervezünk, mert mi tervezünk Eszter meg ugye végez....

Esőerdős? az milyen? nekünk Fisher Price pihenőszékünk van aminek zebracsíkos a széle és majom is van rajta, az lenne?

KépKép
judit18

Sziasztok!

elsőnek is, úgy néz ki, nem ártottam kicsikémnek... azóta is minden rendben alul :) kakil rendesen "normális" színűt... :)

a taknyossággal is jól állunk minimálisan taknyos, pl este nem kellett kelni emiatt... mondjuk kicsit nyugtalanabbul aludt - én is....
kezdünk belejönni a szívásba is, Apa csinálja, de legutóbb átvettem tőle, mert nem merte otttartani még kicsit, pedig én láttam, hallottam hogy van benne anyag... csak nem akart kijönni. De csak sikerült ;) amúgy a védőfóliát nem én találtam ki, a férjem ragaszkodott hozzá...

Mondjuk szerencsénk hogy ilyen jófej baba :) najó, most már azért sírt alatta, de utána hamar megbocsátott :D
Panny, nem is tudom, másfél hetesen én mégjobban féltem volna... szegény Ti....

Mni! nagyon aranyos a kép :) nekünk is van egy, majdnem felraktam, csak a férjem pont pizsiben van rajta.. azt mégsem rakom fel :lol: :lol: de ők meg a szgép előtt ülnek... nem meglepő módon... ;)

Márti, dühítő ez a kocsi.... :evil: :evil: köszönjük a képeket! tök szuper lehetett!!!!
kidőlök az animációidtól.... :lol: :lol:

Petramama! aranyos lehetett a félhomályban gagyarászó Boróka! Tényleg, Veletek, vagy a nagyobbakkal lakik egyszobában?

Szia Szilvánusz! Jó ötlet a találkozó júliusban!!! majd mindenképp mondom, mikor jó... kicsit sűrű programunk lesz.... :roll: de tuti lesz végre találkozni!!!
amúgy nem hagyom annyiban az EB nézést, csak kitalálok valamit... még nem tom mit... ;)
hát én sokmindenkinek, ugye Svájcban született a fiam... de ők esélytelenek... ;) az esélyesek közül a portugálok a favorit nálam :)

Potyka, én sem értek hozzá, ha jólemlékszem talán Eszterxx volt cukros? (tessék előjönni a félhomályból kedves Eszter.... ;) )
remélem nem lesz semmi baj! a nagy fej, meg nem akadály ;) (mondom én, akinek nem sikerült... ) de itt most több, mint félszázan drukkolunk majd Neked, egyedüli még kismamánk!... ;)

Linocs, remélem elmúlik a nehéz éjszaka...
WOW!!! háton??? deügyi!!!!

Judit18, 9-9ig? ezért irigykedem.... akkor Te akár 10 órát is aludhatnál??? örülj neki!!!

HELLOO PÉTÉ!!! dejó, hogy ilyen jó volt otthon! csak kár hogy onnan nem tudsz bejelentkezni. Tök jófej anyud van!!!
Nem válaszoltál, mi lett végül a babakocsival?
én sajnos semmit nem tudok arról a pihiszékről, csak a reklámját láttam az újságban.
én meg holnapután tervezek menni az ikeába ;)

na megyek, kihasználom hogy alszik mert utána evés és vásárlás a terv... ;)
vidám hetet! :)

Kép

Kép
kolyok28

Potyka!

Eszterxx volt cukros a terhesség alatt, de már rég jött!
Nem hiszem, hogy gond lenne. Nyugi. Mi is mennyi mindenen paráztunk. Tisztára nosztalgikus hangulatba kerültem.

Szilvánusz!
Köszönöm. :lol: :lol: :lol:

Linocs!
El kell tenni a felmosófát mindig a helyére. Irgum-burgum. :D
A forduláshoz gratulálok. Szóval a husibb babáknál is van remény. :lol:

Éjjeli ébredések:
Vagy növekedési ugrás. (3 hónál jellemző)
Alvási szokások megváltoznak (3 hónál jellemző)
Mindkettőről olvastam már itt ott.

Judit!
Milyen jó alvókája van Eszternek.
Zsombor 4evett, és akkor úgy döntött, márpedig már nappal van, és csak fél 7-kor aludt vissza fél 8-ig. Ő se bömbölt, játszani akart, unatkozott.... :wink:
Van egy hatalmas cseresznyefánk, délelött azalatt feküdt, nézte a pirosló gyümölcsöket, a lengedező leveleket,m és elaludt. Tiszata idill volt. Lehet, hogy már 5-kor ki kellett volna raknom oda.... :wink:

Pété!
Örülök, hogy szuper volt Debrecenben. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, legközelebb tedd ki, csak nehogy vki Rád küldje a gyivit. :lol: Nekem meg még sosem volt ilyen előzményem, az zaklatott fel kicsit, na meg amúgyis, íhgy a végefelé az emebr vhogy össze van kicsitz kavarodva... De majd utána, huhuhuhuuuuu :lol:

Az éjjeli ébredésekre van egy olyan magyaráézat, hogy a gyereket az idegrendszere nem engedi túl mélyen elaludni. Így megelőzve a túlmelegedés, stb. problémákat.

potyka

Kölyök! A babakocsink szerdán lesz kész, addig kaptam egyet kölcsön.Igaz, már péntekre igérték...

Judit! én is így vagyok vele, én tervezek, Livike végez, bár nekünk nincs olyan problémánk, hogy valahová azért ne menjünk, mert Livike elaludt. Ugyanis ő itthon napközben soha nem alszik, max. 10 perceket. Persze, ha elmegyünk valahová (lsd. Pumperka), akkor állati jól tud viselkedni, és alszik akár egy órát is...

A telcsiszámom azt hiszem, megvan Neked, majd csörrents rám, ha már tudod, hogy mikor akartok jönni.

Kép
pété

Pumperka, megesz az irigység a cseresznyefáért....
cseresznyéből végtelen mennyiséget megtudnék enni.... hmmmm

Kép

Kép
kolyok28

hű, rákerestem az esőerdős pihenőszékre, és nagyon komoly! azzal elvan egy napig a gyerek tuti. nekünk nem ilyen van csak egy eccerű. de már azt is csípi, mert most kezdte végre használni a lógós cuccokat. tegnap vagy 1 óráig elvolt benne...

de mintha ebben az esőerdősben mintha ülne a gyerek, nem biztos, hogy ebbe már bele lehet most rakni, nem?

Pumperka! látlak magam előtt amint hajnali 5kor kipakolod Zsombort a fa alá :) :)

Linocs, na tényleg szupi, hogy Fruzsi is átfordult! és előtte adta valami jelét, hogy oldalra érdeklődne? te írtad ugye, hogy már körbe forog hason? Eszter még mindig semmi ilyet nem csinál.
azt persze szereti ha a takaróban ide-oda gurigatom hasról hátra és vissza....

Márti, annyi tejért biztos megéri a 2 kg plusz

Kölyök, Esztert az első egy hónapban mindennap orrporszívóztuk, mert mindig felment neki a büfi. meg azóta is néha. közben nem valami vidám, de utána már rögtön vigyorogy....
egyszer hallottam egy műsorban (talán már írtam is? na mindegy) ahol egy gyerekorvos azt mondta, hogy azon szülők gyerekeinek sanszosabb a középfülgyulladás, akik tartanak az orrporszívótól mert félnek, hogy kiszippantják a gyerek agyát... na mármint képletesen. szóval jobb kiszívni mégha ijesztően is néz ki

KépKép
judit18

Pété, ugye még a 30-as, régi a számod. nekem az van meg.
majd reggel felhívlak ha már látom mikor megyünk.

nálunk meg azt játsza Eszter, hogy szétpanaszkodom magam, hogy nem eszik és vendégségben mint a kisangyal! tipikus....

KépKép
judit18

judit! nálunk is ez megy...
Már nem az a számom, hanem 0620 9915492
Múlt héten megfordult Livike is, csak alatta maradt a egyik keze, így nem volt tökéletes.

Kép
pété

és mindenáron fel akar ülni a hordozóban, meg amikor ölben van...

Kép
pété

Pété, nekünk Fischer Price dzsungeles (esőerdős) játszószőnyegünk van és azt nagyon szereti Lilla. :) Most is ott vigyorog! :)
Kölyök, a cseresznyével óvatosan szoptatás alatt. Én úgy tudom, azt nem lehet enni. :(

KépKép
KépKép
mni

Mni, ez komoly? én bevágtam már jó sokat belőle...
ezek szerint nem zavarta... :?

Judit, köszi, mi sem hezitáltunk az orrszívással, csak azért az elsőt nem felejti az ember ;)

Pété, ilyen komoly baja volt?? már tök régen írtad, hogy elromlott... :?

ez a gyerek még mindig alszik... vajon mikor ébred már???? pedig már mosogattam meg miegyébb...

Kép

Kép
kolyok28

Igen a cserivel vigyázni kell, de én is bepróbálkozom vele, hátha nem csikar meg bennünket. Jó lenne befőttet is eltenni, remélem lesz rá időm Zsombitól. Tavaly elött 35 üveggel tettem el. Szuperfinom télen. Akkor talán már nem is gond enni, akkor már mindenfélét eszik Zsombor is. Vagyis remélem. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Visszatérve a cseresznyefára. Zsombort annyira lenyűgözte a látvány, hogy egyetlen játék nem kötötte volna le így, bármit lógatok a feje felé. :wink:
Remélem ilyen kis kertszerető lesz később is. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Elvileg bármit lehet enni, csak ha utána nagyon rí a gyerek, akkor nem érdemes forszírozni. A karfiol sem borítja ki mindegyiket. (de a sárgabarcktól bitangul tudnak hasmenősek lenni.... azzal óvatosan bánjatok :lol: )

Pumperka, nekem mind imádták a leveleket, hasonlókat :lol: :lol: . most is szívesen kerteznek.

potyka

Én is simán eszem a cseresznyét. Eddig semmi baja nem volt tőle Borókának. Viszont szombaton ettem jó fokhagymás tzacikit, na attól fájt a hasa. Pedig nem is ettem sokat, csak annyira szeretem... :( :( :(
Cseresznye befőttet pedig állandóan eszünk. Még van pár üveg tavalyi is.

A súly és evésproblámákkal küszködőkhöz csatlakozunk ám mi is! A szopi mennyisége teljesen változó, ugyan nem mérem rendszeresen csak néha-néha kiváncsiságból, de 60 és 150 gr között mozog, persze inkább az alsó határ felé. Sokszor az első büfi után már nem hajlandó többet enni. Addig meg max 50-70 gr-ot szokott csak enni. A heti hízásunk is csak 10-10 dkg volt az elmúlt két hétben. Sehogy sem akarjuk a 6 kg-ot elérni. :evil:

Potyka! Hú a mindenit!!! Biztosan jól számoltatok? Lehet, hogy hamarosan szülni fogsz? Vagy ennyire elmérték Babócát? Cukorhoz nem tudok hozzászólni. Szerencsére nekem nem volt ilyen gondom. De szorítok Neked!!!!

Márti! Szuper a mérleges animáció!!!! :lol:

Kölyök! Boróka most még velünk van egy szobában. Nem merészeltem betenni egyik nagyom szobájába sem. Majd, ha már rendesen alszik éjszaka, akkor lesz nálunk nagy szoba csere-bere.

Rémes, hogy már egy csomó gyermek forgolódik. Boróka még csak oldalra fordul. Csak az vigasztal, hogy Boróka a fiatalabbak közé tartozik.

Kép
Kép
Kép
petramama

Nappalinkban az ülőgarnitúra a ficus benjamin mellett van. Ott nem szabad szoptatnom, mert néhány slukk után, már csak a fát hajlandó nézni a drágaságom.

Kép
Kép
Kép
petramama

hihi, akkor én jól nyomom, az utóbbi héten két gyümölcsöt preferáltam, cseresznye és sárgabarack ;)
de ezek szerint ő is szereti...
csak nem ettől taknyosodott be :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Petramama!
Zsombor még oldalra se!

Ellenben beszélget a fákkal. :lol: :lol: :lol:

Viszont van egy torna ami bejön neki. Legalábbis tovább, mint a hasrafewktetés.
Gimnasztikalabdára rakom hason (persze fogom közben), előre hátra gurigatomk, és amikor előre megyünk ösztönösen kifeszít, hogy ne essen le fejre. Így egy picit edzük a vállizmainkat. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

4 órát aludt a drága egyhuzamban, erre mondhatjuk, hogy átaludta a délutánt??? :lol: :lol: :lol:
ezzel lőttek a délutáni nagy körútunknak, örülök, ha aposta nyitva lesz még... a bolt szerencsére nem 6kor zár...
ja, mertugye éhes ;) szerintem ebből lesz félórás tán órás evés is...
már 10 perce tart... ;)

Kép

Kép
kolyok28

Zsombor is rengeteget alszik most délután.Most jár 3,5 óránál, de lassan ébred... :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?