mindenkinek köszi a hszt. asszem nem ártottam nagyot a babának, abban voltam buta, hogy nem krémeztem. nem dzgtam be olyan nagyonnagyon, max 1-másfél centire. a papirján 2-3cmt irnak
szval én is pici karcolásnak vélem, szegénynek nem volt semmi épp ott, épp késődélután kakilt nagyokat...
viszont azóta újabb bánatom van. tudtam, h egyszer ennek is eljön az ideje...hajnalban orrszjvóznunk kellett. nem nagyon taknyos de azért kellett. drukkoljatok ne legyen baj, azaz keddre meggyógyuljon, mert elvben oltást kap...
viszont továbbra is hihetetlen a kiskölyök... az első után mosolygott.. majd kapott még cicit, azon bealudt és a végén megint ugy hallottam kéne... nos másodjára nem is ébredt fel rá...
szval tuti nem fáj nekik, vagy az én kispasimnak nagy a fájdalomküszöbe, amit nem hiszek...
Potyka
örülök, hogy jól sikerült a találkozó. én már most lázban égek és félek, hogy fog sikerülni. ...
Többen kérdeztétek, hogy tudunk 11ig fennlenni.... a párom kb 9körül szokott hazaérni... utána vele vagyok kicsit... beszélgetünk stb stb...
Judit, milyen cuki volt Levi és mennyire hasonlít Nimire!!!!
sok erőt a tanuláshoz!
kicsit lassan ment ez a hsz.... szoptatok közben