A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk - tökjó lett a konyha, tetszik hogy feldobtátok a snassz falat egy kis mintával! :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszi a hiányolást,megvagyunk,helyzet változatlan!
Annyi mindent tudnék írni de már nagyon nem esik jól itt ülni,a derekam iszonyatosan fáj,szinte csak fekve jó szopipárna kíséretében!
De ettől meg már fáj a csípőm meg a vállam is!
Apának már sírtam du. egy sort,hogy nem bírom már,hogy bevagyk zárva és csak a fekvés megy!
Tudom,hogy már nagyon keveset kell kibírni,de mostmár akkor is kezdek kattogni!!!!!
Nagyon feszes,nehéz a hasam!
Holnap 8-kor ctg+dr.!

Wera! Szeretgesd meg Apát!
Már Áron nekem is beindult! :lol:
Aztán jelentkezz ha történne valami!

Sziszka! Drukk!

Andi! Üdv újra köztünk!
A kiscsajszi gyönyörű!
Várjuk a beszámolót!

Bencuri,Babu! Drukk!

Henka! Örülök,hogy jelentkeztél és nagyon drukkolok!

Titi! Drukk a ctg-hez!

Bocsi csajok,de ennyire tellett,a derekam nem engedi,hogy többet írjak! :cry:
Reggel jövök korán,ha történne valami akkor is bejelentkezek!!

Jó éjt mindenkinek!!

Kép

Kép
ibm

Andi! Gratula! Annyira gyönyörű ez a kisleány!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
andkata

Andi! Nagyon tündéri a kicsi Viki, ilyenkor annyira irigykedem. Sok egészséget kívánok nektek! :)

Kép
linda24

na csajok, voltam ma vezetni... :) vicces volt. meglátott az oktató és úgy kezdte, hogy ööö látja, az én kocsim újabb is meg jobb is úgyhogy bocsi... :) na mindegy, végre nagy nehezen elidultunk, mert ugye végig kellett venni hogy mit milyen sorrendben ellenőrzöl a napi első elindulás előtt. (most komolyan, ki csinálja???????? ) aztán elkezdtünk vezetni de mintha egy traktort kellett volna vezetni... :) Na mindegy, azért bolgodultam. Csak totál idegesítő volt, hogy olyan dolgokért szólt be (amúgy rendes volt nagyon) ami a való életben nem úgy van... ahol a megengedett sebességgel mentem mindig szólt hogy gyors... (gondolom nem ehhez van szokva...) Na mindegy. Levezettem neki egy csomót, aztán mondta, hogy na jó, tényleg nem nagyon tud nekem újat mutatni úgyhogy jövő hét kedden találkozunk a vizsgán. A legviccesebb az volt, amikor visszaültem a saját autómba. Úgy éreztem, mintha repülnék. Amikor meg fékeztem, majdnem kiestem a szélvédőn, olyan jól fogott a fék. Vissza kellett szokni a jóra. :) Úgyhogy vicces volt az egész, de tényleg jó hogy vezettem azt a kocsit, mert totál más a kettő...
most megyek lefeküdni mert reggel korán kell kelni, ugyanis ctg lesz. Remélem bébi ugyanolyan jól fog viselkedni mint múlt héten. :)
Úgyhogy mindenkinek jó éjt, holnap majd jövök. :)
Sziszka, vera meg babu meg szüljenek már. :) andi, tényleg gyönyörű Viki bébi. :)

KépKép
muffin

Sziasztok!
Szépséges jó reggelt mindenkinek!

Látom, Wera után én vagyok az első, bár ő sms-t írt!!!

Csajok!
Lehet izgulni!
Ma újra lesz baba!

Ami!
Akkor csomag neked is kész?! :wink:

Ezt kaptam tőle:
Már a koriban vagyunk, rendszertelen fájásokkal. méhszáj még mindig tarttja magát. Ügyeletes doki szerint még jó sokáig is elhúzódhat. Enyém dr. 8- körüljön, majd ő is megvizsgál és remélem az már hatásos lesz. Pusz. Vera

Drukkoljunk nekik, hogy az ügyeletesnek ne legyen igaza!!! :lol:
Vendég

Wera! NAGYON DRUKKOLUNK NEKTEK! Bugri Nóri ki a házból! :D

Amikám! Neked is DRUKK hátha Áron előbújik!

Ibm, Titi! DRUKK a CTG-hez! :D

Muffin! Neked is DRUKK a CTG-hez! Eliot bizti nagyon ügyi lesz! :D Gondolom, hogy vicces volt így a vezetés de a lényeg, hogy azért jó fej volt az oktató! Mennék Én már szülni ha Szabi is kiakarna bújni, de jól érzi magát odabennt! :D

Marcsi! Köszi és várjuk a további fejleményeket! :D

Anyjuk! Szupi lett a konyha! Ügyesek vagytok! :D

Viki! Akkor tegnap Ipari mennyiséget vasaltál! Ügyi vagy! Remélem ma többet leszel! :D Amúgy jól aludtál?
Vendég

Jó reggelt!

Amindenit!!!!!!!!!!!!!
Most aztán izgulhatok!!!!
Megláttam Maria,hogy ilyen korán írtál és tudtam,hogy köze lesz Verához és a kis Nóribabához!
Nagyon drukkolok nekik,remélem hamar lezavarja!!!!!!!
jaj,de izgalmas!!!!!

Jelentem,csomagom készen áll!!!!!!

8-ra megyek ctg-re+dr-hez aztán du-tól indulhatunk!!!!!

Csak jól jött az a 8 emelet!! :lol:
Megyek én is lépcsőzni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

HAJRÁ VERA ÉS NÓRIBABA!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ami! Azért csak óvatosan a lépcsővel! Áron úgyis kijön hiszen bennt nem maradhat! Derekad jobb már?
Vendég

Hajrá Ami!!! :wink: :lol:
Mindent bele!

Most csinálom a képáttöltő programot erre a gépre is, hogy minél hamarabb tudjam a képet küldeni nektek, ha szól Vera! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Weraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mennek a drukkok!!!! Bakker, és pont ma kell mennem délelőtt védőnőhöz!

Babukám!
Baromi jól aludtam. Jót tett a vasalás :D

Amikám!
Akkor neked is min. 8 emelet + előző nap este össze kell apjukkal kapni. + palacsintázás.

Gyűlnek itt a praktikák!
20150601134430

Viki! Örülök, hogy jól aludtál! :D
Vendég

Babu! Csak vicc volt! Max. daruval tudnám kivitelezni! :cry:
Derekam fáj,időnként kicsit jobb.
A sogornőm jön be velem szülni,de ma 13-kor vizsgázik,reméljük Áron addig nyugton marad!
Bár ha nem akkor átteszi a vizsgáját,de ha már eddig megvárta jó lenne ha kibírná!
A kis "szumósom"!
Ez nagyon tetszett Véda!!

Maria! Ezt mikor írta Vera?
Reggel indultak?
Jaj olyan izgalomban vagyok,még a végén megszülök!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Ami! Én tegnap kétszer másztam fel a 3-dikra és semmi! Lehet ma is kéne? :D
Vendég

Akkor hajrá Babu!!!!!!!!
Úgylátszik az kevés volt!! :wink:
Hozok valami hammot aztán készülődök!
El sem merek innen menni,egyfolytábban csak frissítek és frissítek.............. :roll:

Kép

Kép
ibm

Babu!
Lehet, hogy a 3nál magasabb helyet kellene megmászni. :oops: Mikor nész NST-re?
20150601134430

Csütörtökön megyek NST-re! Bár nem bánnám ha már nem kéne menni mert Szabi kibújna!
Szombaton utazik a doki és jó lenne előtte megszülni!
Haza jön ha szülünk de a Balcsiról tovább tart felérni mint Gödöllőről a koriba jönni!
Vendég

hajrá wera mennek a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képimg][/url]
Kép
ronix

ami te jössz

Képimg][/url]
Kép
ronix

marcsi várjuk a jo hireket

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Vera:megy a drukk-és várjuk a híreket :D

Megint pocsék éjszakám volt :? Fájt a derekam,pedig nem szokott,és nagyon sokszor keményedett a hasam :?
Most pedig megyünk be délelőtt vásárolni,nagy séta lessz a buszmegállótól a tescoig,meg Apának nézünk telcsit is.

Talán délutánra ujabb babára jövök :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix! Úgy legyen!!!

Hogy vagy?

Kép

Kép
ibm

Ronix! Gratula a 34. héthez!

Én is menni akarok! Ami menjünk együtt!
Vendég

annyira nem vagyok jol és nekem még sok idöm van vissza pedig már nem bánnám

és te ??????

Képimg][/url]
Kép
ronix

kösz babu

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nekem a szokásos!
Derekam fáj,de azért időnként jobb.
Nehéz a hasam mint a kő,feszít,itt szúr,ott fáj!!
Nagyon várom a végét,de mostmár egyre jobbban félek is,hogy mi lesz!
Ez ilyen kapuzárási pánik vagy mi????
És egyre jobban félek,hogy császár lesz hátba szúrással amit nagyon szeretnék elkerülni!! :roll:
Na mind1,majdcsak lesz valahogy!

Babu! Mikor indulunk????? :lol:

Megyek elkészülök,aztán még benézek!

Addig jól viselkedni!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Apa fél 10-kor itthon lesz akkor mehetünk! :D :D :D
Vendég

Wera: +++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítunk!

Ami, Babu: nektek is drukk drukk!

Jaj de jó lesz új babánk!

Ronix: gratula a 34. héthez! (látod mindjárt itt a vége neked is! (3 hét és már zöld a lámpa!
Vendég

Jaj, de jó hír! VERA kitartás! +++++++++++ Hajrá!!!!!

Én ma egész nap a körmeimet fogom rágni, ugyanis nem leszek, labor, CTG ( fél nap), utána régi munkahely, majd vásárlás és este szülőpoziciós jóga....Este viszont az első dolgom lesz megnézni megszületett-e Nóri!!! :D :D :D

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
andkata

Viki: mire mi szülünk már egy napos programot kell végig csinálnunk, hogy beinduljon a szülés! (palacsinta, alvás, 8. emelet stb.....) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziszka: Rád is gondolunk ám ezerrel!n (oda is kérünk ma babát!!! :lol: )
Vendég

VKata!
Simán! MJajd párhuzamosan csináljuk az ország minden városaában, falujában!

AKta!
Dobjak neked sms-t, ha meg van Nóri? Csak hogy maradjon körmöd......
20150601134430

Vidokata! Köszi! :D

Andkata! DRUKK a vizsgálatokhoz! Azért maradjon körmöd!

Wera, Sziszka! Várjuk a babákat! :D NAGYON! :D
Vendég

Wera: pont mára van kiírva, szóval annál inkább szülni kell! Ne rontsa már a statisztikát, ugye Ami??

Viszont szerintem Maverickért is drukkolhatunk lassan, mert a régi számolás szerint ma tölti a 39. hetet az új szerint is a 36.-ot ha jól emlékszem és hát ott mégiscsak ikrekről van szó! (szóval szerintem ott is bármikor jöhetnek a babák!
Vendég

DRUKK Maverickéknek is! :D
Vendég

Bencuri, Szly: nektek kell már drukkolni? Úgyértem mennétek már szívesen? (mert belőlem nagyon sok kitelik, mindenkinek tudok ezerrel drukkolni egyszerre is akár! :P )
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Micsoda hir!! drukk Werának és Nóri babának! lesz ma babánk és akkor nem is egy hanem három? :D (Ami, Babu)

8)

Nekem szerdán és csütörtökön nem szabad szülnöm éjjel, mert nincs itthon Apa! 8)
bencuri

Werának még lett volna egy napja nem???
Csak a statisztika miatt! :wink:

A festő lecsúszott a melóról!!! :D
Bár később még mehet,így Wera megúszta a takarítást! :D

Úgy várom már a híreket éls mindjáért mennem kell!

Képzeljétek majdnem kidobtam a taccsot az előbb!
Még ilyet!

Kép

Kép
ibm

Kata, én nem is tudom!? Jó lenne ha 21-e előtt meglenne mert utána nincs itthon a dokim! Ja és azt is szeretném, ha akkor indulna, ha éppen nem éjjeles lenne a férjem! Már tiszta para vagyok miatta, meg ugye itt van Bence is! :shock:
bencuri

Ami kibirod még hazaérsz, h mi a helyzet v. irjak sms-t ha megvan a baba!?
bencuri

Amikám! Mi lehetet a majdnem tacsolás oka? Nem esett jól a reggeli?

Bencuri! Nem irigyellek Én örülök ha magamra tudok figyelni és Neked még Bencus is ott van!
Vendég

Nem is meséltem tegnap beköltözött egy egész méhkas az udvaron lévő fára,, ma jönnek és elviszik őket! :shock: Kép
bencuri

Babu, több tervünk is van az éjszakákra! kiváncsi vagyok, h lesz kivitelezve és melyik! Annyira arra készülök, h éjszaka lesz valami, h a végén nappal fog jönni! :D
bencuri

Ami: én azt néztem, hogy tegnap este mikor Wera utóljára bejelentkezett 39+6-ot írt ki (lap teteje) akkor ma 40. -nem??
(meg az utolsó táblicsku szerint, ami csütörtökön volt azon is 39+2 volt)
Vendég

Ok: hülye vagyok a tegnap esti kiírás miatt! :oops: :oops: :oops: :oops: (de a tábla tényleg úgy volt írva)
Vendég

Nagyon felpörögtek az események! Csak kapkodom a fejem, hogy kinek kell drukkolni!
20150601134430

tudom, h tök hülyeség, de az előzönél biztos voltam, h mennünk kell mert elfolyt a magzatviz! De most nem szeretnék téves riasztást ha csak fájások vannak!Viszont a szülésznőm meg azt mondta, h azért nem maradjak otthon órákat, meert a második baba pik-pak megvan! Erre kiváncsi leszek!?? :roll:
bencuri

Jó reggelt mindenkinek!

Hú, látom jobb nem is lehetne! :D
Wera! Megy a dukk ezerrel!+++++++++++++
Hajrá kisanyám! A pingvinek szorítanak!

Na és hátha a kis izgalomtól beindul a többi baba is... :wink:

Bencuri! Aztamindenit! :shock: A méhekkel nincs bajom, de ennek azért nem örülnék!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bencuri! Jó nagy család költözött Hozzátok! Előfordulhat, hogy pont emiatt nappal kell mennetek! :D
Vendég

kata szerintem mindegy hogy 39 vagy 40
szerintem a vége senkinek se jo
biztos érzitek ti is már sehogy nem tudsz aludni-itt -ott nyom a sok pisilés
én lassan hajolni se tudok-és még sorolhatnám......
ha jönni akar ugyis jön

csak azért szurkolok hogy gyors szülése legyen

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?