na csajok, voltam ma vezetni...

vicces volt. meglátott az oktató és úgy kezdte, hogy ööö látja, az én kocsim újabb is meg jobb is úgyhogy bocsi...

na mindegy, végre nagy nehezen elidultunk, mert ugye végig kellett venni hogy mit milyen sorrendben ellenőrzöl a napi első elindulás előtt. (most komolyan, ki csinálja???????? ) aztán elkezdtünk vezetni de mintha egy traktort kellett volna vezetni...

Na mindegy, azért bolgodultam. Csak totál idegesítő volt, hogy olyan dolgokért szólt be (amúgy rendes volt nagyon) ami a való életben nem úgy van... ahol a megengedett sebességgel mentem mindig szólt hogy gyors... (gondolom nem ehhez van szokva...) Na mindegy. Levezettem neki egy csomót, aztán mondta, hogy na jó, tényleg nem nagyon tud nekem újat mutatni úgyhogy jövő hét kedden találkozunk a vizsgán. A legviccesebb az volt, amikor visszaültem a saját autómba. Úgy éreztem, mintha repülnék. Amikor meg fékeztem, majdnem kiestem a szélvédőn, olyan jól fogott a fék. Vissza kellett szokni a jóra.

Úgyhogy vicces volt az egész, de tényleg jó hogy vezettem azt a kocsit, mert totál más a kettő...
most megyek lefeküdni mert reggel korán kell kelni, ugyanis ctg lesz. Remélem bébi ugyanolyan jól fog viselkedni mint múlt héten.
Úgyhogy mindenkinek jó éjt, holnap majd jövök.
Sziszka, vera meg babu meg szüljenek már.

andi, tényleg gyönyörű Viki bébi.