Detti, tegnap nekem is elszállt a hosszú levélkém.. ezért nem is írtam újra. Dettikém! Ma akkor tali a tonán, ugye?? Le kell adnom a hájacskámból! Ugye gyössz? (Örülök az édes kis kukacosodnak!!! És milyen tekintélyes méretek már most! Csodálatos!!!)
Fiona, ilyenkor nincs azért az emberben félsz?? ... Ha nagyon húzós volt az első szülés. Bár pont Zulunk esete adhat bíztatást.. első 14 óra, második 2... (jajj, de nekem az első..) Már úgy várom. Mindig szerdán forulok egy hetet, és olyan jó érzés, hogy minden hét közelebb visz ahhoz, hogy végre megbugyurgassam a kicsi fiamat
Szia Kata, én is a Kútvölgyiben fogok szülni!
Ki az orvosod?
Ja, egyébként holnap megyünk a "Szülés-együttszülés" c. tanfolyamra... Párom első reakciója: "De most akkor úgy kell majd csinálni, mint az amerikai filmekben, hogy ülünk a földön, te az ölemben, és akkor együtt lihegünk??"
Ajajj. Most mondjátok meg, hogy egy határozottan okos krapekból hogy jön elő egy ilyen kérdés??
Majd mesélek.
Ann, mindig meghatódom, amikor malackádat látom.. tegnap mutattam a főnökömnek azt a képet, amikor a férjed nyakában lóg a kendőben
. A kis drága. Éjjel még mindig jól viselkedik? Pocaktali O.K.
Dec. 5. az péntek.
Na, de ahol van már gyermek, akkor jön a Mikulás... Vagy jó a dec. 5. ???
FIONA, ugye hazaértek addigra?? Ugye?
Véleményeket kérnék szépen!
Puszika és jókívánság szeretettel mindenkinek:
Fruzsi
27+6 (
)

Mi történt itt? mindenki nyaral, vagy szül, vagy csak alszik éjjel-nappal, mint én is? Merthogy újabban 24 órát vagyok ébren egyhuzamban, viszont 48-72-t meg átalszom, vagy kómásan fekszem ott, ahol utólér.

Tessék jelentkezni!

!
) is lássa milyen jól voltunk!