A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

desviki!
Köszi!! :oops: Szégyenlem magam, de nem esett le :).

babuli!
Megy a bableves!

d.dodó

Na basszus, szegény Magdolnám és Titi! Remélem, minél hamarabb kiengednek Titeket!
Ki vigyáz vajon Levire? Vagy még lehet nem is jött haza, nagyinál v keresztmaminál van vagy volt, már nem emlékszem.

Kép
teó

Magdi! Remélem még kiengednek!

Örülök, hogy Maverikék még egyben vannak! Szép súlyúak lesznek a csajok!

Szegény Titi! Reméljük hamar babával jön haza!

Lányok! Itt akkora jégeső és zivatar volt, hogy csak álltam az ablakban és néztem. Jobb volt mint a TV műsor! Még jó, hogy a ruhákat be tudtam hozni előtte. Szegény kutya meg kintragadt az udvaron. A szomszéd háza tövében húzta meg magát!

Kép

Kép
szly27

Szegény Magdi!
Vendég

Ami!
Anyudat nem adod bérbe? Lángost is ennék :D :D :D :D :D :D
20150601134430

NEM!!!!!!!!!!
de lángost küldök,nyisd az ablakot!!!

Teó! Jót röhögtem,de lehet,hogy én írok hülyeséget!
Én úgy tudom Levire Titi vigyáz,mert a hasában van!
Oli van a nagyinál vagy kinél!
De lehet én tudom rosszul! :oops:
Majd Bencuri pontosít!

Babu! Örülök,hogy jól megvagytok!
Elhiszem,hogy hiányzik,de majd lassan újra kertes házban lesztek nem?

Kép

Kép
ibm

Szly! Szegény kutyi!

Ami! Lángost Én is tudnék enni!
Vendég

Titi Leventét várja és Olivér a nagytesó.

Kép
szly27

Köfi a lángost! :wink:
20150601134430

Ami! Ha ránk szakad az otp vagy miénk lesz az 1milliárd a hatoson akkor lesz! Amúgy panelunk lesz csak saját és nem közös! :D Én ezzel is beérem! Csak magunk legyünk hármasban!
Vendég

Lépnem kell,megjött Apa!
Megyek lángost enni!
Gondolok rátok is!

Majd jövök!!
Jók legyetek!!

HAJRÁ WERA ÉS NÓRIBABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Wera már elég sokat szenved Nóriért! Hajnal 5 óta azért már nem semmi!
Drukkolunk! +++++++++++++++++++++

Kép
szly27

Ami: úgy van ahogy írod! Olivér a nagytesó!

Szegény Titi! Nem is volt nála semmi előjele ennek a toxémiának nem? Vérnyomija is eddig rendben volt, meg minden! Remélem így legalább akkor hamar meg lesz Levi baba.
Vendég

Babuli! Na én meg alig tudok enni vagy két napja. Tegnap pl normális kaját nem is ettem. Ma reggel is csak úgy magamba tukmáltam egy fél szelet parizeles kenyeret. Most meg egy kanál törtkrumplit. Akármit lenyelek, rögtön fáj a hasam tőle!

Kép
szly27

Szly: neked a kutyud is olyan irígylésreméltóan aranyos! Amúgy be szokott jönni a házba? csak mert azt írtad kint szorult.
Vendég

VKata!
írta ő hétvégén, hogy nincs jól. De azt nem gondoltuk, hogy ennyire nem jó...
20150601134430

Á! Nem jöhet be a házba! CSak az alsóépületbe, vagy hátra az ólakba! CSak most nem merte megkockáztatni azt a 10 métert a jégesőben!

Kép
szly27

egy orakor irta wera hogy 4 perces fájásai vannak
mindjárt 3 ora

vajon kap valamit???
eda?
vagy gáz?
reméljük nincs sok hátra

Képimg][/url]
Kép
ronix

Most gondoltam csak bele abba amit valaki írt tegnap, hogy született egy baba a júniusiban akit végig lánynak vártak és fiú lett. Hát............. mostmár nem is tudom mit tennék (pedig mi az elején nagyon fiú pártiak voltunk)
Vendég

mikor a szülésznő nézte akkor 140felett volt, mikor a doki akkor már 150 volt a vérnyomija! Olivér miatt idegess szegény most a barátnője vigáyzz rá. Este apósa és csütörtöktől elviszi az anyósa! Mondtam neki ne idegeskedjen, hátha betudják állitani és hazamehet! Egyébként még barnás, nyálkás folyása is volt a vizsgálat után! :roll: Tehát jól megvizsgálta, azt mondta jajgatot is rendesen! :( :oops:

Mondtam neki majd hozom a hireket! Bocsi ,de nem tudtam rendesen visszaolvasni!
Nincs baba még úgye senkinél?!
Wera hogyáll?
bencuri

Mennyi Titi kódja? Mármint hány hetes?
20150601134430

Egy héttel későbbre van kiirva mint én, úgy emlékszem!
bencuri

most néztem 16 napja van még hátra! Tehát nem vészes! :roll:
bencuri

Akkor akár Levi Maci ki is bújhat hamarabb. :roll:
20150601134430

Szly! Hát Nekem az evéssel nincs gondom! Sőt! :oops:

Szegény Titi Gondolom, hogy mik járnak most a fejében! Remélem hogy hamar túl lesz rajta!
Vendég

Igen akár jöhetne is,de még most h beszéltünk mondta, szeretné még elrendezgetni Levente ágya körül a dolgokat!
bencuri

jaj, lányok,
nagyon vigyázzatok,
most ütöttek el egy robogóst a szemem láttára - én hívtam a mentőt

KépKép
szkagi

Szkagi! Nem semmi, hogy Neked micsoda lélek jelenléted van! Én lehet rosszul lettem volna!
Vendég

ohh ez az idő!

40 fok, aztán villámlás, 2 perc zuhé, most megint 40 fok.
nah jó nem telejsen 40, de nagyon meleg van.

és hogy nyusziapu milyen mázlis. megbüntizték a közterületesek mert nem jó helyen állt meg "árut pakolni".
ma voltunk bent hogy kifizessük. ismerős volt az ajtóban és elintézi nekünk :D különben lett volna 5000 ft.
mázli!!!

szegény titi! kitartást neki is!

wera ++++++++

szkagi! nem semmi. nekem ilyenekhez nincs lélekjelenlétem. én mindig ilyentől parázok hogy történik valami és a sokktól nem tudok mit csinálni.

hmmm... zöldbableves meg szemesbableves :D nyami
de hát már csak nem csinálok a tegnapi borsóleves meg chilis bab után még azt is :D :D
az már tulzás lenne.

viki! további jó mosást, vasalást. nekem is kéne vasalnom. megszáradtak a tegnapi rucik.
de ugy érzem mára elég volt a proszívózás. olyan meleg van...
este meg vendégek jönnek ugyhogy akkor azért nem fogom.
megvár az holnap is.

jah és felhivtam az ügyintézőnket a mák-ban. elpostázza a héten amiket ki kell töltenem a pénzekhez :D

már csak a szülésznőmet kéne felhivni. de nincs a ház előtt a kocsija. biztos dolgozik. nem akarom zavarni. lehet estefelé megcsörgöm és egyeztetek vele egy időpontot megbeszélni a dolgokat.

Kép

Kép
timi1982

most megyek ledőlök. szuerintem szundizok egyet. tök nyomivagyok.

remélem nem maradok le weráról! :wink:

Kép

Kép
timi1982

Timi! Aludj jól! :D
Vendég

Sziasztok! Wera én is nagyon drukkolok neked, már nemsoká vége, és ott lesz veled az-az édes kis csöpség! :)Drukkkkkkkk!!

Henéről senki nem tud semmit? Vajon miért nem jön? Vagy lehet szegényt ennyire lekötné a baba?

Kép
linda24

Linda! Szerintem Henének most sok a dolga Gergő körül! Nem hiszem, hogy sok ideje lenne írni de ha lesz biztosan fog írni Nekünk! :D
Vendég

Ma beszereztem az új házassági anyakönyvi kivonatot. Remélem 30 napon belül meglesz Dóri baba, nem szeretnék újat beszerezni! (
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.23 21:23-kor.
Vendég

Linda: szerintem is sok a dolga! Majd meglátjuk mi is milyen az! Remélem van aki hamarosan!
Vendég

hat hiaba "siettem", nincs babahir:( Sot nem keves rossz hir is.
MAgdinak Titanak kitartas a korhazban!
Veranak meg tovabbi sok erot a vegeeig- ami remlejuk hamarosan itt lesz!

En uh-n voltam, kislanyka megfordult- remelem a nagy aktivkodasaban igy is marad majd- es minden adata szep nagy, igaz mint mindig a feje a legnagyobb:BPD:93mm, HC: 321mm, FL: 66mm, suly: 2523 gr, szoval a sulya nem nagy, epp amennyi kell.

MAr tobb uh-m nem is lesz:(
Holnap utolso labor-csak tudjak felkelni olyan koran, csut utolso vedono.
Engem is csak 3szor latott. Most o jon majd. Eddig se csinalt semmit, most megamugy sem fog:)
Vendég

Vidokata! Nekem nem 30 napnál nem régebbi a házzasági Anyakönyvi kivonat mert áprilisban kértük ki és bizti nem megyek el újra! Mindenhol 300 napnál nem régebbit olvastam!
Vendég

Vkata: 30? nem 300? NAnyire jo hogy mindenutt mas...nekunk nincs 30 napnak frissebb, de mar nem is lesz. Kikertuk februarba hogy legyen 300 napnal nem regebbi.
Az uzsokiban azt mondtak, minden azon mulok ki ul epp a hivatalban egyiknek jo a 300 masiknak csak 30. Hat asszem ha nekiallnak szorakozni velunk ferjemnek lesz par szva hozajuk:)
Vendég

Anyjuk! Gratula a jó erdményekhez! :D
Vendég

kis dragank feje mar megint hetekkel a tobbi testrresze elott jar....
Komolyan kezdek aggodni hogy egyreszt hogy fog kiferni, masreszt hogy fog kinezni szegenyem :oops: :shock: :roll:
Vendég

Anyjuk!
Gratula a jó eredményhez...na meg ahhoz hogy megfordult :).

d.dodó

tul jo eredmeny: most megint ugy parazok, hogy miert ekkora a feje!
Az lehet hogy valami baj van, amit nem vesznek eszre?
A feje 3 hettel nagyobb!
Jajj en ebbe belehulyulok! Ennel meg az is jobb, ha semmit nem tudok arrol, mekkora!
Vendég

caulophyllum

wera, ezerrel megy a drukk!

magdolnamról meg tényleg jó lenne tudni hogy mi van vele...

terek.krisztina, totál érthető hogy ki vagy akadva és szemét dolog is hogy most, hogy tökre örülhetnél hogy milyen dolgok várnak rátok, mégis aggódnod kell, de én azt tapasztaltam, hogy amire nagyon kell, arra mindig megvolt. Úgyhogy fel a fejjel, ne hagyd hogy a hülye pénz kiakasszon... és még valami... mi úgy indultunk neki a babaprojektnek 8 év együttlét és 4 év házasság után, hogy minden legyen meg (ház, autó, biztos háttér) most mégis lemondanék mindenről csak hogy egészséges legyen a bébi. Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, mert ahol ilyen gond nincs, ott bőven van más és fordítva... csak mindenki a saját helyzetét látja kilátástalannak. Úgyhogy azt tessék elfelejteni hogy nem kellett volna még belevágni. Én már bánom hogy ennyit vártunk csak hogy minden meglegyen...

viki, én összvissz kétszer találkoztam a védőnőmmel... :) de holnap szerintem benézek hozzá mert már csúnya dolog lenne, hogy nincs meg a három alkalom... ja és haskörfogatot egyszer sem mért, pisit sem nézett... úgyhogy nem viszi túlzásba. én meg nem erőltetem...

titinek is megy a drukk... végülis már elég nagy a bébi, úgyhogy legalább emiatt nem kell aggódni. csak gondolom ő sem így tervezte...

babuli a házassági anyakönyvi kivonattal én is így jártam. Úgyhogy fogom vinni a 300 napnál régebbi eredetit meg a 30 napnál régebbi másolatot és ha az sem elég nekik, akkor kitörölhetik vele... :)

amúgy nekem ma volt labor, utána meg ctg... már minden bajom volt, mert majdnem öt órát kellett ott ülnöm! Reggel nyolcra mentem és pár perc híján egy óra volt mire végeztem. Viszont Eliot bébit megdicsérte a doki (nem az enyém, mert az épp szabin van), hogy mintaszerű ctg-t produkált. (A múlt hetit is külön megdicsérték... :) Úgyhogy ezek után nem tudom elhinni hogy gond lenne a szívével. Dehát majd kiderül.

Most mindenesetre húzok egy kicsit ki a kertbe és belógatom a lábam a medencébe... ezt a meleget nem is nagyon lehet másképp elviselni. MIndenkinek szép délutánt, verának továbbra is drukk ezerrel aztán majd este jövök még.

KépKép
muffin

Szegény titanilla :?
Lassan mindenki bekerül a kórházba :?

Kép
Kép
Kép
kike

ja a cauloizé miatt bocsi csak tegnap kijegyzeteltem a jegyzettömbbe aztán most ott maradt... csak hogy ne felejtsek el venni. de amúgy vicces, mert ma voltam egy másik homeós boltban, és se árnikáról nem hallott a csaj, se erről úgyhogy ki voltam segítve... na de most tényleg húzok a kertbe... (Ja és tegnap este áthívott a szomszéd hogy szedjek náluk cserkót (roskadásig van a fa, még a kezemet sem kell felemelni és nagyon fincsi... aztán addig dumáltunk, amíg el is fogyott az egész tál (én ettem meg az egészet... :) úgyhogy mondta hogy ma is menjek. hát abban nem lesz hiba. :) nekem meg az eper érik, úgyhogy el vagyok látva. :)

KépKép
muffin

Ami, irulok-pirulok, hogy összekevertem a két lurkót, utána gondolkoztam is mosogatás közben, hogy mintha két Levi pocaklakó lenne és hogy akkor Levi babára tényleg egy egész kórház vigyáz, de már nem volt kedvem visszaüzemelni a gépet,h megnézzem. :oops:
Na a lényeg, hogy Olivér is jó helyen lesz. :D

Kép
teó

Sziasztok!

Sajnos még nincsenek híreim Veráról... :cry: Jól megkínlódik szegény. :roll:
Én bízom benne, hogy már megszületett, csak még nem mi vagyunk a fontosak. Remélem, így van!

Én azért voltam dühös, mert az OEP szórakozik velem!
vártam a táppénzemet, mert múlt héten kedden feladtam, elsőbbségiként.
Erre ma jött két levél, amiben kérik tőlem az elmúlt évi adóbevallásom másolatát, ami ugye a könyvelőmnél van. Addíg nem utalnak.
Sokallják, a tavalyi fizetésem! :shock: Hát én meg nem!!! :twisted:
Érdekes, mert amikor 140 000 ft járulékot fizettem, akkor nem kértek róla igazolást...! :roll:
szóval ezen pöccentem be! Nem is kicsit!

Sajnálom, hogy Titi is kórházba került. Remélem, mostmár minél hamarabb meglesz Olivér, és akkor hazajöhetnek!
Sajnos nekem is hihetetlenül ronda a lábam. Apuka most parancsolt vízszintesbe!!!
Nagyon mérges volt rám, hogy mit mászkálok ilyen lábakkal. De ha nekem csak ilyen van?
Hol vannak már a bokáim?! :roll:

Én is aggódom a labor miatt, remélem nem sütik ki, hogy be kell mennem pihenni.
Vendég

Muffin! Nekünk a másolat a 300 napnál nem régebbi! Ha nem tetszik akkor majd Ők kikérik Maguknak frissen!Sajnálom, hogy sokat kellett várnod de a lényeg, hogy Eliot nagyon ügyes fiú volt! :D

Az elöző oldalon van hír Magdiról!

Marcsi! Ne aggódj a labor miatt bizti minden rendben lesz!
Vendég

Néhány pocikép!

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Pont laptető! :shock:

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?