caulophyllum
wera, ezerrel megy a drukk!
magdolnamról meg tényleg jó lenne tudni hogy mi van vele...
terek.krisztina, totál érthető hogy ki vagy akadva és szemét dolog is hogy most, hogy tökre örülhetnél hogy milyen dolgok várnak rátok, mégis aggódnod kell, de én azt tapasztaltam, hogy amire nagyon kell, arra mindig megvolt. Úgyhogy fel a fejjel, ne hagyd hogy a hülye pénz kiakasszon... és még valami... mi úgy indultunk neki a babaprojektnek 8 év együttlét és 4 év házasság után, hogy minden legyen meg (ház, autó, biztos háttér) most mégis lemondanék mindenről csak hogy egészséges legyen a bébi. Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, mert ahol ilyen gond nincs, ott bőven van más és fordítva... csak mindenki a saját helyzetét látja kilátástalannak. Úgyhogy azt tessék elfelejteni hogy nem kellett volna még belevágni. Én már bánom hogy ennyit vártunk csak hogy minden meglegyen...
viki, én összvissz kétszer találkoztam a védőnőmmel...

de holnap szerintem benézek hozzá mert már csúnya dolog lenne, hogy nincs meg a három alkalom... ja és haskörfogatot egyszer sem mért, pisit sem nézett... úgyhogy nem viszi túlzásba. én meg nem erőltetem...
titinek is megy a drukk... végülis már elég nagy a bébi, úgyhogy legalább emiatt nem kell aggódni. csak gondolom ő sem így tervezte...
babuli a házassági anyakönyvi kivonattal én is így jártam. Úgyhogy fogom vinni a 300 napnál régebbi eredetit meg a 30 napnál régebbi másolatot és ha az sem elég nekik, akkor kitörölhetik vele...
amúgy nekem ma volt labor, utána meg ctg... már minden bajom volt, mert majdnem öt órát kellett ott ülnöm! Reggel nyolcra mentem és pár perc híján egy óra volt mire végeztem. Viszont Eliot bébit megdicsérte a doki (nem az enyém, mert az épp szabin van), hogy mintaszerű ctg-t produkált. (A múlt hetit is külön megdicsérték...

Úgyhogy ezek után nem tudom elhinni hogy gond lenne a szívével. Dehát majd kiderül.
Most mindenesetre húzok egy kicsit ki a kertbe és belógatom a lábam a medencébe... ezt a meleget nem is nagyon lehet másképp elviselni. MIndenkinek szép délutánt, verának továbbra is drukk ezerrel aztán majd este jövök még.