Isten éltesse sokáig
Áront és
Marcit!
Gremese, Sense, jelentkezzetek! Hogy vagytok, duplamamik

?
Gyógypuszik a betegeskedő babáknak:
Fleur, jobbulást Lillának! Igen, kombinálni kell a különböző hatóanyagú lázcsillapítókat, ha szükséges. De a Germicid-C-t (nem a sima Germicidet) nem szabad paracetamol tartalmúakkal kombinálni, mert a dokink szerint valamiért ütik egymást. A sima Germiciddel mehetnek azok is. Amúgy ha javasolhatom, még a kúpok, italok előtt érdemes kicsit hűtőfürdőzni (és nem fordítva), nekünk bevált. 37 fokról kicsit hűteni a vizet. MINDIG leviszi a lázat és semmilyen hatóanyagot nem juttatsz a babába. Amikor Ádinak 39 feletti láza volt, csak ez hatott, semmiféle szerkombináció sem.
K. Timi: Ádámodnak is gyors gyógyulást, remélem, ott lesztek a talin!
Nektarin: Robesz is mielőbb gyógyuljon meg!
Lányok, mi is csak akkor megyünk vasárnap a talira, ha Ádi náthája eltűnik, de akkor aztán biztosan!
Granda: nagyon kíváncsi vagyok a fellépéses képekre, okvetlenül tegyél fel!
Bongyi: örülök, hogy jól vagytok! Pár kép Tőletek és Rólatok is elkélne!

De most látom, már más is hiányolta!
Silka,
Juba: nálunk az ilyen anyás napokat a fogzás, front és betegség szokta kiváltani. Ha minden oké, akkor Ádi egész szépen eljátszik magában (egyelőre). Ma ő is nyügire váltott délután, úgyhogy szerintem a Kedves Hidegfront az, ami megérkezvén feldúlta gyermekem hangulatát. Lehet, hogy nálatok is ez zavart be.
Timikém26, nahát gratulálok Vikdaninak a nagy mozgásfejlődéshez![/b] Szomorú vagyok, hogy anyagi okok miatt vissza kell menned dolgozni
Maggie, Te merre vagy?
HENI, KÉRÜNK, JELENTKEZZ, MIZÚJS, MIKOR LESZTEK OTTHON?
Egy kérdés: aki vett
rizspelyhet, hol kapott?
Puszi Mindenkinek!